Babam eski sevgilimi yemeğe davet etmiş eski sevgilim olduğunu bilmiyo ve eski sevgilim benim ilkim oldu Şu an yeni sevgilimle beni cekemedigi icin yemek davetini kabul edip gercekleri anlatacağını söylüyo yandım ben. Bide babamı icralık edecekmiş dilekce vermiş. Tehdit ediyo beni.
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Eski sevgilin ilkindi peki neden eski oldu neden bitti
O eski sevgilisini unutmak icin beni kullanmis bende onu unutmak icin baskasinı kullaninca başkasida beni kullandı şimdi yeni bir sevgilim var bana diyoki sen beni aldattın
Yani toksik birine bulaştın kurtuldum derken baban araya girdi. Babanla bu tür konulardan muhattap olursa sende durumu anlat beni başkasını unutmak için kullandı duygularımla oynadı de.
Universitede adım çıkmış bunla kampuste ozel seyler yaşadım, okulumuzun uyumlu çifti diye başlık atmışlar rektör kaldırmış yayinlayan siteyi. Okulun adına laf gelmesin diye.
Her türlü mahfetti beni şimdi ise almanyada keyfinde
Zamana bırak sakin muhabbet etme ve yeni sevgilinle ilişkine devam et. Babanı harekete geçirirse babana durumu anlatırsın hayatımı mahvetti diye. Hatta sen bence babanla bu durumu konuş anlat olayı baban ne diye bununla iletişim halinde böyle birşeyi bilse baban bence ondan nefret eder bidaha gorusmez yani.
Yaşatmaz beni diyomuş bi yandanda bana diyoki isteseydim vermezdin bekaretini ee herkesin bedeli var bende sana arsa almıştim o adama gitmeseydin bole diyo, aptal misin ben satilik miyim adam gibi sevseydin beni dedim.
Herkesin ederi var diyo
Ben ederin neyse odedim diyo
Namusumu aldı yetmedi beni siniftakilere satmaya kalktı
Evime geldi kacirmaya calisti ailem yoktu
Peki bekaretinin olmadığını yeni sevgilin biliyor mu
Biliyo, benimle ister devam et ister etme ben seni bu pislikten kurtarıcam dedi.
Eski sevgilim zengin yeni sevgilimdede zengin olma potansiyeli var bana diyoki sal o adamı o benim şirketimin yatırım danışmanı olacak.
Seni ve aileni bitirecem o adama gitmeden once dusunecektin diyo.
Bence ortalık karışacak gibi. Sen nasıl bir belaya bulaştın bilmiyorum ama babanla derhal bu konuyu konuş sohbeti de babana göster.
Babam ikimizide yaşatmaz, beni bozdu diye kolesi olacam sanki, beni kac kiza aldatti bana inat en yakin arkadasimla yatti. telefonuma sızıp arabayla nereye gittigimi kimle konustugumu takip etmis.
Babam yaşatmaz onuda benide.
Ben sana o zaman son olarak şunları söyleyim alınma ama evlenmeden yaptığın bu düşüncesizliğinin ceremesini çekmeye hazır ol diğer kızlar gibi. Haramda mutluluk arayanın sonu iyi bitmez. Yapacak bişey yok. Kaderine razı ol almışsın başına belayı bari yeni sevgiline yol verde o bebenin başını yakma yazık günah ona da.
Keşke helali olsaydım ve olan ne olacaksa daha munasip bi yerde olsaydı kandırdı beni bi iki guzel sozle ve yeminler etti kimse bilmicek dedi ama vidyoya almis fotolar cekmis telegramda paylaşmış okula anlatmiş beni nasil sevistigimizi.
Cok yol verdim gitmiyo ben sana soz verdim diyo.
İşte ben her zaman bu yolda olan tanıdığım kızlara söyledim kanmayın inanmayın yapmayın dedim senin durumunda olup intihara kalkışanlar bile oldu. Yapacak bişey yok.
Adımı kötüye çıkardı koca okulda.
Ama şuna emin ol bir babanın en büyük imtihanı evladıdır. Kızının bu durumda olduğunu bilse adam kanser olur. Çünkü bir baba kızının kız isteme merasimini mecbur çekecek oda kızım evlensin yuvasını kursun ister bu şekilde bir olayla karşılaşsa o adamın halini düşünemiyorum yerin dibine girer.
Bi iki tatlı söze kaniyoruz işte, benim icin diyomuski hayatimda boyle saf bi kiz gormedim herseye inaniyo.
Koç burcu olabilir misin
ya da oğlak
Başak burcuyum
Anladım başaklarda güzel sever. Hayırlısı olsun umarım kurtulursun bu beladan fakat ortalık karışacak bunu bil.
Annemi babamı öldürüyodu yetişmesem
Ortalık karışırsa ben biterim
Kız kardeşime bile yürümüş bu it
Namussuz
Allah yardımcın olsun ne diyim işte zinanın pislikleri.
Amin sağol, zinadan kime ne hayır gelmişki.
Öyle tabi insan bir anlık şehvetine arzusuna yenik düşüyor. Sonra da ceza olarak çıkmaz yola giriyor. İsyan edemezsin ki niye böyle yaratıldım diye. Kendini koruman gerekirdi elin pici seni asla düşünmez.
İstesem seni kacirir bi cocuk yaparim veririm kucagina ne halt yersen ye umudumda degilsin diyo.
Canavar birine denk gelmişsin. Başta bunu nasıl tanımayadın sen
Gerçek yuzunu sonradan gösterdi, hocalarima rüşvet vermiş bu kizi derslerden gecirmiceksiniz demiş bide aile bilgilerimi almış yılan mallara konmaya calisiyo.
Babama bile iftira atmış vergi kaciriyo diye.
Sicilimide yakti iftira atti vekillerle munasebeti var dedi mezun olunca bu kiza is vermeyin dedi
Yeryuzundeki en pislik mahluk olabilir benim için, en buyuk kurumlara ismimi lekelemis.
Hayatın yanmış desene. Bişey diyemiyorum hakkında hayırlısı olsun. Sahte sevgiler sahte gülücükler. Zina ve mutsuz son.
Onu seviyodum hala seviyorum sevmek istemiyorum benim sevgimi zayıflık olarak goruyo başta o da seviyodu nefret etmeye başladı işte bana karşı gaddar olmaya başladı. İnsallah kurtulurum. Zina gibi pislik bisey yok.
İnşallah
eski sevgilin tam bir şeytanmış
Hemde ne şeytan şu an almanyada gelince yine benle ugrascak
Şantaj ne peki a. m mi istio
Sevgilinle senle hayalim olan yerlerde sevişceksin kanıt atacaksin yoksa birakmam yakani diyo.
Babana herseyi oterim diyo
Ahahaha aslında istediği o değil
Sana tuzak kuruyor resmen tereyağından kil çeker gibi a. m cekecek
Eline geçsem doverek tecavuz eder bana kinlenmiş.
Hayır daha kolay yolu var
vardir bildigi
O kardeşim anca kirletmeyi bilir
Hangi dizi kız
Dizi degil kıx
O nasıl hikaye oyle
Hikaye olsaydı keşke