+1 yılBu mesajlarla onun üstüne çok fazla gidiyorsun, darlıyorsun üstüne bir de ona kendini vazgeçilmez hissettiriyorsun. Bunu kesinlikle yapmamalısın. Sana hiçbir yararı olmaz. Biliyorum seviyorsun, vazgeçmek istemiyorsun mücadele içindesin lâkin şimdi durmalısın. Eğer durmazsan kendini harap ettiğinle kalırsın, karşındaki kişi de hayatına hiçbir şey olmamış gibi devam eder.
Gitmek mi istiyor gönder gitsin. Seni istemeyeni isteme, seni sevmeyeni sevme. Taviz verme. Gitsin görsün bakalım, ağzının payını alsın diğer kızlardan. Hak ettiğini bulacaktır buna emin ol. Ve bir süre sonra da sana yazacak, geri gelecek. O zaman da sen istemeyeceksin zaten.10 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılSen bu çocuğu baya takıntı yapmışsın. Bu şekilde yalvarman daha da iter. Gerekirse içine göm, dağa taş yaz ama ona yazma derler ya, heh tam da onu yap ama sakın kimseye bu şekilde yalvarma. Sen çektikçe o geri kaçar yapma gözünü seveyim ya. Üzülüyorum böyle şeyler görünce.
Anladığım kadarıyla senin bu çocuğa bu kadar bağlanmanın ya travmatik bir sebebi var ya da hayatın bu kişi olmuş. Veya ikisi birden. Benim sana tavsiyem ilk olarak bu ayrılık acısını atlatman için kendine onun olmadığı yeni bir düzen kurman. Arkadaşlarınla, ailenle vakit geçirmen, film izleyip kitap okuman veya çıkıp yürümen. Kendine ne olursa olsun yeni hobiler edin. Çocukla ne alakası var deme baya baya alakası var. Onsuz da hayata alışınca ve o hayatı da sevince kimseye böyle bağlanmazsın.
Ve mümkünse tabii ki terapi alman. Sadece bu çocuk için değil genel olarak bağlanma sorunun yüzünden. Kimbilir altından neler çıkıcak.
00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 9,6b cevap paylaştı.
+1 yılBak canım. Aynı şeyi bende yaşadım. Emeğinin karşılığını bu tipler asla vermiyor.
Sen ne kadar çabalarsan çabala bitirmek istedikleri an onlar karar verip bitiriyorlar.
Ve bunların ortak özelliklerini söyleyeyim. Duyarsız ve ilgisiz oluşları. Sen ondan başkasını düşünmeyip, ilgisini beklerken o seni aç bırakıyor. ve bunu kendinde haklı görüyor.
Yapma kardeşim. İnan yapma.
Benim sonumu da sana söyleyeyim,
O kadar sevdiğim adam beni en zor günlerimde bırakıp gitti. Darbenin kralını indirdi.
Kendini toparla. Bak, Tıp fakültesi gibi bir okulu kazanmışsın. Heba etme kendini.
Başka şeyler düşün. Eminim alışacaksın.00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 453 cevap paylaştı.
+1 yılAnlaşılan sen bu arkadaş için çoktan bitmişsin. Ancak gözden çıkaran ya da seni bir seçenek olarak gören biri bu sözleri sarf eder. Bir erkek olarak hemcinslerimi çok iyi tanırım. Gerçi bu cinsiyet değil şahsiyet meselesi ama bir erkek durduk yere ilgisizleşiyor ve karşısındaki kişiyi üzüyüyorsa bunun farkında olduğu için bilinçli yapıyordur. Bu yüzden sana tavsiyem asla seni bitiren ve üzen biri için çabalama. Yoksa zamanla bu acın içindeki sevgini köreltir ve karşına çıkan doğru insanlara harcayacak enerjin kalmaz
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
50Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 17b cevap paylaştı.
+1 yılBu erkeklerin hepsi aynı yazı şekilleri verdikleri tepkiler bile aynı Allah'ın cezaları
Canım ben birkaç gün konuşmama konusunda biraz inatçıydım maalesef sorunu çözelim konuşalım oturalım falan kafasındaydım hatta sevgilim bazen işte yalnız kalalım birkaç gün konuşmayalım falan derdi izin vermezdim inatla adama ancak geçenlerde çok değil iki üç gün konuşmadık o bile iyi geldi sonrasında sakin kafayla oturduk konuştuk yani daha sakindik aslında. Sizin aranızdaki durum ne bilmiyorum ama eğer seninle iletişimi tamamen kesmediyse sana tavsiyem 2-3 gün yazma arama bekle iletişim kurma ondan sonra konuş10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 26,3b cevap paylaştı. Az yalvarmışsın ayaklarına falan kapan
22 Yorumla- +1 yıl
Komik mi neden alaycı tavirla yaklaşıyorsunuz gerçekten birde kadın olucaksinoz ya
+1 yılBu kadar yalvarman ve birine bu kadar taparcasına sevip değer vermen çok yanlış anlıyorum seni çok seviyorsun ama bu kadar sevmek yanlış yani hiç bir şey yapmasan bile sadece şöyle yazdığın için bile terk edilirsin neden biliyor musun? Günümüzde insanlar bu kadar değer görmeye ve sevilmeye alışık değil ve hemen sıkılıyor sen onu gözünde çok büyütmüşsün ve kendisini bir şey sanıyor ki yazdığın şeylere 1 gram değer verip sana olumlu veya olumsuz bir şey dememiş. Bence kendine daha fazla saygısızlık yapma bu çocuğu engelle. Bu çektiğin resim sende kalsın bundan 6 ay 1 sene sonra dönüp bak şu yazdığın mesaja kendinden utanacaksın.
10 YorumlaYapman gereken belli. İstemediği anda bitireceksin iletişimi. Sen şu an beni bırakma, sensiz yapamam edemem dedikçe o senden daha da uzaklaşacak. Bu sözlerin hiçbir etkisi yok.
İlişkini kurtarmak istiyorsan, önce cepte olmaktan çıkacaksın. Hiçbir şekilde konuşma, iletişime geçme. Biraz zaman ver, bazı ayrılıklar kötü değildir. Nefes almak, alan yaratmak için şarttır. Kendine yönel bu süreçte. Kendinle ilgilen, ona kafa yorma. Geleceği varsa zaten gelir. Bekliyorum modunda da olma asla. Enerji hissedilir, gözünün üstünde olduğunu anlar.
Böyle yapmaya devam edersen eyer işte o zaman adam senden iyice uzaklaşıp soğuyacak. Bunları yaparsan bir şansın var, yok ben kendi bildiğimi okuyacağım dersen de sen bilirsin.10 Yorumla
+1 yılİki yılın hesabını yapiyosun.. ilişki denen şey yatırım yapmak değildir.. geçmiş yılların hesabı kitabı yapılmaz.. kaldiki kendini suçlaman senin kendine yapacağın en büyük kötülük çünkü belliki karşındaki seni onca mesaji yazıp senin kendini ifade etmen için zorluyo çünkü sığındığın liman olan bu adam o limanda fırtınalar kopardı ve seni tüm bu aslında kendi yarattığı sorunlara direnmeye zorladı. sen konuştukca çok konuşuyosun dedi.. sen sitem ettikçe artık bıktım bu gerginliklerden dedi... ve bunları aslında kendi yarattı.. sen çırpınıyosun şu an ama nafile bir çaba bu..
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılYa bir erkeğin üzerine niye bu kadar gidiyorsunuz? Bir yerlerini kaldırın kaldırın sonra durum hüsran oluyor. İpleri neden onun eline veriyorsun? Bunuda geçtim, kendisini vazgeçilmez sanıyorlar. Ondan sonra ben niye bu durumdayım diyorsunuz. Valla hakediyorsunuz he, bu kafa ile çok kaybedersin.
00 Yorumla
+1 yılBazı insanlara yaramıyor çok değer verdiğini göstermek. Üstüne titremek falan. Nasıl olsa o bana hep yazar gitmez vazgeçemez kafasına bürünüyorlar. Kendini ona muhtaç olarak yansıtmamalısın evet biliyorum çok seviyorsun böyle hissetmen normal ama bunu ona bu denli belli etmemelisin her şeyin bir dozu var. Böyle yaparsan döneceği varsa da dönmez, kendi haline bırak ve onu sürekli takip etme. Kendine hobi edin bir şeylerle meşgul ol. O zaten seni seviyorsa yazar yazmıyorsa da demek ki yeterince sevmemiştir sende önüne bakmalısın.
00 Yorumla
+1 yılSeni eleştirirler buradaki aşk gurmeleri. Hayatlarında asosyallikten öte aşk yaşamamış tek hayatları fake profillerinin arkasındaki KS aşkından ibaret olanlar bu haykırışlarını “saçmalama ya kendine saygın olsun” olarak görürler. Buradakiler ciddiye alıp bir taraf belirleme. Yazdığın mesajlarda bir zamanlar ki kendimi gördüm. Bana da böyle yalvaran bir kız arkadaşımın bedduasını aldım ve aylarca süründüm. Ondan sonra onu sevdiğim gibi sevemedim kimseyi. O yüzden imkan varsa buluş, görüş. Yoksa biraz zaman ver 15 20 gün sonra tekrar yazıp tekrar yokla..
00 Yorumla
+1 yılAy hiç de takmamış resmen. Umrunda değil. Erkeklere asla boyle davranmamalisin. Bak sana bir şey söyleyeyim bunu yapmak senin için çok zor anlıyorum aşırı zor. Ama o sana ne kadar geliyorsa sen de ona o kadar gitmelisin. Bu kadar bağlanmamalisin. O sana umursamaz davranıyorsa sen de ona davranmalisin. Böyle yaptıkça senden kaçar. Sen kendi merkezinde kal. Şimdiden başla onsuz da yapabildiğini, mutlu olduğunu, ona ihtiyacın olmadığını. Göreceksin bak tavırları nasıl da değişiyor. Allah yardımcın olsun walla. Zor böyle yapmak.
01 Yorumla- +1 yıl
Ayrica Burada kesin manipülasyon var. Manipülasyon türlerini araştırmanın öneririm.
- Aşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı.
+1 yılSen olmadan ben asla yasayamam hallerıne gırmeseydın keske gayette yasarsın, mesajlarından kullandıgın dılden bellı bunaltan bırısın bıraz kendınıde onun gozunde bu kadar kucuk dusurme yanı yazdıgın seylerden benı seven bana asık bı kadın bu dıye bı algı yaratmaz ben oyle goremedım daha cok sevgılısıne baglı bagımlı saplantılı onsuz bı hayatı olmayan ne denırse yapan kısıye endekslı bı hayat yasayan bı kızcagız gordum yapma kendıne yazık keske yazmsaydım dıyecegın seyler ıcın parmaklarını yorma bırak gıtsın senden degerlı degıl karsındakı
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 309 cevap paylaştı.
+1 yılAcik ve net soyleyim, bu sekilde olmaz. Cok sevenin sonu bellidir. Su yazdigina bi bak. Daha ne paragraflar dokmussundur anlamayan yine anlamaz. Kendime hayat kuramam lafida yeterince kucultmus onun karsisinda ve daha kolay evirir cevirir seni.
Demem o ki degerini bilen senin haykirislarini duyar. Acı ama gerçek olan tamda bu.
31 Yorumla- +1 yıl
Konuşabilir miyiz
Ahh ahh gerçekten üzülüyoruz böyle durumlara sana tavsiyem çocuktan uzak dur böyle ezik acınası bir hava olusturuyosun yapma bunu kimse buna değmez.
Bir kere buraya yazıp özelini paylasiyosan disadonuk medeni cesareti yüksek bir insansın demektir.
İşine okuluna hayatına odaklan başkan güzel bir meslek sec onu öğren iş yap büyü.
Bir iki ay sonra canın yanmiycak merak etme. Kimse özel değil kimse vazgeçilmez değil giden gitsin
Öyle düzgün erkekler varki şok olursun02 Yorumla
Soran+1 yılokulum var zaten tıp ikinci sınıftayım dersleri bile boşlamıştım onun için ve ailem istemiyordu onları bile karşıma almıştım
- +1 yıl
Güzel fedakarlık yapmışsın şimdi bu rotayı hafif yakışıklı hafif paralı birine cevir. Derslereeodaklan kilo ver spor yap sağlıklı beslen mutluluguna odaklan. Bir ihtiyacın olursa yaz
Kafan calisiyo belli seni dusunmeyen ölsen birgün uzulmeyecek zirtolar için üzülme. O şimdi başka kızları koynuna alma derdinde alsın vakit geçirsin umursama.
Sende gördüklerini kimsede gormiycek senin sevdiğin gibi kimse sevmiycek senin beğendiğin gibi kimse begenmiycrk illaki Bir gün ulan yanlış yaptım diycek sen o gün esinle Starbucks ta oturup geleceğini planla
+1 yılÇok fazla ısrar etmişsin. Ben bile yoruldum mesajları okurken.
Ne yani, ciddiyse ciddi. İnsanlar 40 yıllık eşleriyle yollarını ayırıyorlar.
Bırak giden gitsin, sen özsaygını kaybetme. Ona değil, ama özsaygına, özgüvenine daha çok ihtiyacın olacak.
Kendine yapma bu kötülüğü.
10 YorumlaAynılarını yaşadım inan bana ayrıl ve bitsin gitsin bir insana vazgeçilmez olduğunu hissettirdiğin an ilk vazgeçtiği kişi sen oluyorsun. Umursamamız bile benimde bu şekilde 1 yıllık bir ilişkim vardı kendine gel toparlan çok aciz durumuna düşmüşsün resmen yalvarmışsın. Kimseyi gözünde bu kadar büyültmene gerek yok bas tekmeyi böylece zaten sen üstün duruma düşersin
10 Yorumla
+1 yılHayatımda kimseye böyle yalvarmadım yalvarmam. Çok net çizgilerim ve görüşlerim var. Benim babam mı be bir erkeğe eğileyim? Yapma etme kendine bunu, istemiyorsa uzatma haklı ve haksız olmanın bir önemi yok. İstemeyen birine yalvarmaa kimse aşktan ölmedi ölmeyecekte. Gün gelip dönüp baktığında “neye uğraşmışım” diyip pişman olacağın şeyler yapma.
00 Yorumla
+1 yılGeri dönünce senin hep orada olacağını bilen bir tavır, kimsenin gözünde garanti olmiicaksın olursan böyle olur. Hiçkimse vazgeçilmez değil bunu ona hissettirmen gerekirdi zamanında, artık geç gibi görünüyo. İki Müslüm dinle sonra geçiyo babası 6 ay
00 YorumlaBazen insanlar bunalir kendini din lemek sessizlik ister sıradanlaşti ni düşündüğü seyleri sesiz kalip deylerini anlamasina calisir
Sesi kalmasi ve yanamamasi kotundan de yil bulundugu piskolocik bir dinemden olabilir sutune gitmede bekleneli aksi takdirde olmucak olur
Not. bekle iyisede gor kotuysede00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKusura bakma da elinden gitmiyor sen gitmesi için elinden geleni yapıyorsun. Biri bana şu mesajı atsa gram saygım kalmaz. Ruh hastası psikopatın teki derim. Yazık kendini yerin dibine sokmuşsun resmen. Çocuk senin gibi biriyle neden olmak istesin? Gerçekten sakinleş ve düşün. Böyle bir mesajı atan insanı kim ne yapsın?
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılgeçmiş olsun bu saatten sonra herşeyi düzeltsen bile artık acı çeken taraf olacaksın, bir ilişkide ne kadar çok seversen sev asla karşındakine bunu belli etmemelisin yoksa her zaman ezilirsin, maalesef sen ipleri karşı tarafa vermişin artık ilişkiyi yöneten o
00 Yorumla
+1 yılRitüel yap sana gelsin sonra bağla kendine otursun yerine senden iyisini bulacak kaldı mı böyle seven bu zamanda😡 kıyamam sana umarım kalbi yumuşar sana döner sende biraz ara ver çok gitme üzerine bakalım ne yapacak
02 Yorumla
Soran+1 yılhiç bir şey yapasım yok artık inan ki tıp okuyorum ikinci sınıfım derslerim çok ağır dersleri bile boşlamıştım onun için
- +1 yıl
O zaman boş ver canım ben tıp okusaydım gökten Thor bile inip yalvarsa bakmazdım senin yerinde olmak isteyen bir sürü genç kız var. okulunu oku tanrı önüne çok daha iyilerini çıkarsın aşk harika bir duygu ama geçip gidiyor zamanla.
Böyle devam edersen olacağı varsa bile olmaz. Bırak gitmek istiyorsa gitsin en sonunda yine sana dönecek. Hiçbir şey senden ve senin gururundan önemli değil
12 Yorumla
Soran+1 yılşu an ne yapmam lazım bilmiyorum
+1 yılMutlu bir hayat yaşamak istiyorsanız hayatınızı bir amaca bağlayın, kişilere veya eşyalara değil.
-Albert Einstein40 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 426 cevap paylaştı.
+1 yılKendini yerin en dibine sokmuşsun.
İnsanlar 30 yıllık eşlerinden ayrılıyor. Bu kadar büyütmene anlam veremedim. İşin kötüsü bu kadar anlam yüklediğin kişi bile kendini bu kadar değerli görmüyodur 😆😆😆00 Yorumla Onu hayatının merkezinden çıkar acil tavsiyem! Belki bir kaç ay canın yanar ama çok daha iyi olacaksın emin ol! Seni hak etmeyen biri için uğraşma daha fazla… Çek kendini ve kendine saygı duy her şeyden önce
00 Yorumla
+1 yılUzun yazmicam derken bile uzun yazman?
Kendini çok düşürmüşsun. Şu kısacık mesajda bile yaptığın hatalar net belli.
Birak uzaklas sakinles kendini dinle. Onun kendisini dinlemesini sağla. Bu kadar zorlamayla olmaz00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılNiye yalvardin bu kadar. Afedersin s. Et gitsin. Bu yalvaristan sonra sana sevgili mj olacak saniyirsun. Adam olan yalvarttirmaz. Seni hak eden birini bul.
02 Yorumla
Soran+1 yıliki yıllık ilişkim çünkü ve çok emek verdim ben mi hatalıyım diye vicdan azabı çekiyorum kendimi yetersiz hissediyorum tıp okuyorum ikinci sınıftayım derslere asla odaklanamiyorum
- +1 yıl
O da mı tip okuyor. yazar misin biraz konuşalım. Psikolojin baya kötü senin ama bu şekilde yol alamazsin. Daha kötü olursun.
+1 yılBak sana abi tavsiyesi asla bir erkeğe onsuz yaşayamayacgini gösterme senden sıkılır buna yazma etme iki ay mesaj atarsa da bakma peşinden koşacak dene gör kardeşim
11 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılDuygularınız karşılıklı değil. Üstelik sana bir sır vereyim, erkekler bu tarzda kadınlardan ister istemez soğuyor. Duygu sömürüsü yapan, uzadıkça uzayan cümleler, ezik durumdaki ruh yapısı…
00 Yorumla
+1 yılÜstüne titriyosun buse, unutma ki bir erkeği ne kadar çok sıkarsan o kadar çok kaçmaya çalışır. Serbest bırak o gelsin peşinden, bunu edalarınla yap sözcüklerle değil.
00 Yorumla
+1 yılYa s*ktir et böyle birini verdiği tepkiye oturup konuşmayı bile beceremeyen insanla ne uğraşıyorsun sen? Seni üzmekten başka bir halta yaramaz bu çocuk söylemedi deme
00 YorumlaNiye yalvarıyorsun? Bu kadar aciz misin düşük müsün? Biraz gururunuz olsun kralı olsa yalvarmayın sen kendine olan saygını da yitirmişsin adam seni takmıyor bile
00 Yorumla
+1 yılErkeklerin tek beklediği baskılanıp sıkılmamak, sen yazdıklarında bunları fazlasıyla yaptığını söylüyorsun. Kaldı ki öncelikle güçlü bir karakter sergilemelisin böylesine ağlak bir insanı şahsen istemezdim. Sonrasında bir ilişki de yapılmaması gerekenleri öğren. Bu kuş yuvadan uçmuş kalması ikinize de zarar verir sonraki kişiler için dediklerimi düşünebilirsin
00 Yorumla
+1 yılNe yalvarıyorsun hadi ordan gitsin. Ne kendini bu kadar küçük düşürüyorsun. Iki ağla zırla ama hepsi geçiyor. Yalvaracak bi insan degil belli konuşmalarından belli o bitirmiş
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 573 cevap paylaştı. İnanamıyorum bi ayaklarına kapanmadığın kalmış adam seni iplemiyor. neden bu kadar düşürüyorsun kendini bırak gitsin ya
00 Yorumla
+1 yılaskim insanların üstüne bu kadar çok gitmek yanlış. normal mesajlar yaz cevap verene kadar bekle. bu tür yazılar her insanı korkutup kaçırır.
00 YorumlaÇok kötü bağlanmışsın. İnan karşı taraf sevse bile bundan sonra azalır sevgisi. İlişkinin ilk başlarında iyidir ama sonralarında bu yanlış.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı.
+1 yılüstüne düşeni yapmışsın. adım atmışsın. şimdi bekle. dur ve bekle. adım atma. zor mu? değil. sadece sessizce bekle.
00 Yorumla
+1 yılfazladan değer verince sonuç hep böyle olcak biraz soğuk biraz ilgisiz ol, gitmesinden korkma giderse başkası gelir
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 479 cevap paylaştı. Bu kadar üzerine düşünce yemin ederim ters tepiyo yapma bunu kendine ‘sensiz hayat kuramıyorum’ deme
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yıl2 yıl diyorsun abartma be milletin 6-7 yıllık ilişkisi bitiyor bu kadar umursamıyor, adamın ayağını yalayacaksın nerdeyse k*pek gibi.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 984 cevap paylaştı. Siz bu tiplere baktığınız sürece daha çok canınız yanar güzelim. Sanada günaydın, teşekkür et ona, sana bu farkındalığı yaşattığı için…..
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 378 cevap paylaştı. Yav yapma kardeşim böyle kendine. Gururunu onun önüne serme dik dur. Seni takmayanı istemeyeni sal gitsin. Sen bu kadar değersiz değilsin.
00 Yorumla
+1 yılDuygularından anlamıyor baksana evladım, neden kendini heder ediyosun? Belli ki çok daraltmışsın çocuğu, umursamıyor bile
01 Yorumla- +1 yıl
Aynı durum bende de var ne yapmalıyım
+1 yılBusecim bence erkeğe yalvardiginda değerin düşer ona mesaj atma sil engelle yeni birisiyle tanış bakalım kapında köpek oluyor mu olmuyor mu
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılErkekler bu ss iyi bakın bu hepinizin özeti bu kadın bu erkekten vazgeçince erkek buna köpek olucak ama her şey çok geç olucak kimse yaşattığıni yaşamadan da ölmez size böyle mesajlar yazan sizi seven kızları üzmeyin ya Allah- belanizi versin
02 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,3b cevap paylaştı.
+1 yılBu kadar ısrarcı bir kız terkedilmeye mahkum eder kendini bi duruşun bi otoriterin olsun ya bu kadar aciz gösterme kendini
00 Yorumla
+1 yılAynısını yaşadım, aynı da senin gibiydim ama yıllar geçti bak şimdi sadece küçük bir tebessümle hatırlıyorum kendini bu kadar yıpratma inan geçiyor
00 YorumlaYanlış yapa yapa doğruyu, kaybede kaybede kazanmayı... Öğreniriz. Kafada bitirmişse napsan boş.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 786 cevap paylaştı.
+1 yılYa yol ver. Soğuk yap gelmezse bir şey bilmiyorum.
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 778 cevap paylaştı. Bende sana bir parça Kolpa Gurur benim neyime. Kendine niye bunu yapıyorsun
10 YorumlaYalvarmak kimseyi geri getirmez, şahsen bana bu şekilde yalvaran birinden daha çok uzaklaşırım
00 Yorumla
+1 yılÜstüne çok düşmüşsün rahat bırak ben bile sıkıldım şu tavrından
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,4b cevap paylaştı.
+1 yılnormal normal biz ne acılar gördük böyl böyle alışacak hissizleşeceksiniz.
00 Yorumla
+1 yılKanka kendini bu kadar küçük düşürmeseydin keşke seni istemeyeni hiç isteme
00 Yorumla
+1 yılEgosunu bu kadar tatmin etmene ne gerek var
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 694 cevap paylaştı. Seni çıkarmış umursamıyor bile, maalesef zamanla geçer.
00 YorumlaKarşında böyle konuşan kişi için kendini düşürebileceğin kadar düşürmüşsün. Ben üzüldüm senin adına.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 926 cevap paylaştı.
+1 yılbu senerayo bana cok tanindik geliyor gecmis olsun sis sonradan pisman oluyorlar ama merak etme
00 Yorumla
+1 yılİki yıla takılma bence. Olmuyorsa olmuyor. Belki de ara vermek gerekir
00 YorumlaAyy bu ne ya buna yüz verme hak etmiyor şu an çok zor olur ama vazgeçince rahatlarsin aşkım
00 Yorumla- Devamını Gör (45)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat