Hayatımın hatası bu olabilir ne yapacağım?

Hepinize merhabaaaa size hayatımın en boktan olayını anlatmaya geldim hazırsanız baslıyorum... ben geçen yıl benden 4 yaş büyük bir çocukla konuşmaya başladım tiktokta görmüştüm tesadüfen ama aynı mahallede oturuyormuşuz biz bi süre konuştuk bu beyefendiyle bana bi iyi bi kötüydü bu bi süre bu şekilde devam etti ardından ismail askere gitti biz askerde de bir süre konuştuk ama çok az ben ona bağlandım ama çok arayıp sormam darladığımı sıktığımı düşünürüm o hep diyodu gerçi beni sıkmadın diye... neyse bu böyle ilerledi biraz izin için geldiğinde parkta buluştuk ben çok özlemiştim bıraksalar 50 saat sarılırdım ama o yanına gittiğimde bana çok soğuk davrandı ben de artık bitmeli diyip çok üstelemeden bıraktım peşini hikayenin asıl kısmına gelelimmm... ben sürekli hastalandığım için sağlık ocagına, eczaneye çok giderim eczacı abla annemin arkadaşı çok sık görüşemeseler de wp sayesinde falan konuşurlar beni de çok sever ben eczaneye gitmeden bi kaç gün önceydi galiba hep çıktığım parkta oturuyorum diğer eczacı abla geldi geçen yıl Temmuz olması lazım park çok tekin bi yer değil orada 20 25 yaşlarda insan esr@r met gibi şeyler kullanıp etrafa zarar veriyo neyse yanından selam verip uzaklaştım ben bi kaç gün sonra da eczaneye gittim orada konuşmaya başladılar benimle o park güvenli değil gitme falan diye ben de dedim ki bu çocukla konuşuyorum arkadaşları da beni tanıyor bi şey yapmazlar (fotoğrafını açtım) annemin arkadaşı dediğim abla yaklaşıp tekrar baktı fotoğrafa daha sonra güldü ama herhangi bir şey demedi tabii ben de salağım biraz. aradan 1 yıl geçmek üzere 8 gün önce dünya kadınlar günüydü işte wp durumlarına baktım en son durum benimkinin durumu yanında kim var tahmin edin? annemin arkadaşı dediğim abla... benim parçalar 1 yılda toplandı daha sonra benimkine bunu dedim o da bana bayağı kızdı sonra annemle bidaha benim hakkımda konuşma diyip beni engelledi bu olayın üstüne 1 kere aradım bi şey mi oldu vs dedi sonra müsait değilim diyip kapattı annesi beni görünce gözümün içine içine bakıyor bugun annem babamın ilacını almak için gitmiş onda da m... çok güzel vs demiş eczacı ablalar ben ne yapmalıyım? (ben 18 çocuk 22 yaşında)

Hayatımın hatası bu olabilir ne yapacağım?