Okbli nişanlım bir anda çekip gitti?

nişanlım içine kapanık ve bastırılmış birisi herkese karşı açık olabilen birisi değil birde okb tanısı almış bir birey. bu hastalığını birtek babam ve ben biliriyoruz. babam elinden geldiğince yanımızda bize bu süreçte destek olmaya çalışıyor. nişanlımla da aram çok iyiydi. her zaman "sen benim rabbimin verdiği ikramısın bana çok iyi geliyorsun" diyen adam son haftalarda zor zamanlar geçirdiğini dua istediğini söyledi ama nedir ne değildir demedi. sonra 2 gün önce mesajlaşırken "sen bana iyi gelmiyorsun. hastalığımı tetikliyorsun bir daha yazma" dedi. uzaklaştı. uzunca konuştuk. "benim zor zamanlarıım birde sana yük olmak istemiyorum. sen en iyisine layıksın dedi ve çekti gitti. ne dediysem bir bahane bulup kaçtı. "arafta bırakma beni ya hep ya hiç"dedim. cevap bile vermedi. babama üstün körü zor zamanda olduğunu ve bi sohbet arası nesi olduğunu sorsan bi kol kanat gersen dedim. "kızım o kimseye kendini açabilen birisi değil. herşeyi kendi içinde yaşıyor o yüzden ben elimden geleni yaptım ama bundan sonra bana anlatmaz. pat diyede sorulmaz " dedi. ve ben öylece ortada kaldım...

ne olur okbli bir bireye karşı bu zor zamanlarında gelgitli dönemlerinde nasıl davranmalıyım. acil destek. gitmesine yüreğim dayanmıyor...

Okbli nişanlım bir anda çekip gitti?