2 kişi arasında kalsanız ne yapardınız?

Arkadaşlar 2 yıllık bir ilişkim vardı ve beni aldattı 2 haftalık kız için her yerden engelledi, ilk başlarda çok üzüldüm ancak sonradan kendime odaklanmaya karar verdim. Ve kendime odaklandım aradan yaklaşık 3 hafta geçtikten sonra biriyle konuşmaya başladım, görüşmedik hiç bir şekilde yalnızca evlerimiz çaprazdı pencereden pencereye bakıştık ve sonra onun işi olduğu için başka bir şehire gitti bir süreliğine yaklaşık 6 gün boyunca konuştuk bana kendimi iyi hissettiriyordu mutluydum. Daha sonra bu beni aldatan insan geri döndü, çok pişman olduğunu söyledi, bende olan eşyalarını ve bana aldıklarını topladım götürdüm verdim ayaklarıma kapanıp ağlamaya başladı, beni çok sevdiğini söyledi sürekli af diledi ve ben 2 yılımı böylece çöpe atamadım. Ondaki değişimin farkındayım daha önceden evlilik hakkında konuşmayan insan artık bana sürekli bunu diretiyor, annesine beni anlattı, beni onunla tanıştırmak istiyor, annemle tanışmak istiyor. 1 haftadır birlikteyiz devam ediyoruz ancak yine de aklıma yatmayan şeyler var zamanla aşabilir miyim bilmiyorum. Ve bu süre boyunca da sürekli olarak aklıma o 6 günlük konuştuğum çocuk geliyor, rüyalarıma giriyor. Ne yapacağımı gerçekten bilmiyorum, siz olsanız ne yapardınız? Aldatma asla affedilebilir bir şey değildir kendimce ancak gözlerimin önünde ağlarken ben ona inanmak istedim. Şuanda da kendi kafamda çelişiyorum. Lütfen yardımcı olur musunuz?
2 kişi arasında kalsanız ne yapardınız?