merhaba arkadaşlar.
diyelim ki iki kişi arasında kaldınız. ve ikisi de tam hayallerinizin insanı. nasıl karar verirdiniz ?
diyelim ki iki kişi arasında kaldınız. ve ikisi de tam hayallerinizin insanı. nasıl karar verirdiniz ?
Nasıl olacakki öyle birşey bir insanın seveceği hayalindeki ideal insan bir tane olur. Ikisi ile aynı anda tanışıp iki kişi ile eş zamanlı paylaşımlar yapılması gerekiyor ikisinin birden ideal insan konumunda olabilmeleri için. Böyle birşey olamaz bence zaten olsa bile hangisi seçilirse seçilsin o işin sonu olmaz yine gelecekte seçim yapılması gereken ikinci bir kişi daha oluverir ve bu böyle sürer gider bir son bulunamaz.
meraklanmışsın anlaşılan hehehe :)
aynısını yasadım ikisindende vazgeçtım yenisini bulurum cunku ıkısı arasında kıyaslama yaparım hep dıgerını secsem daha mı mutlu olurdum falan dıye aklım kalır o yuzden ıkısınede bye bye dedım :)
Hangisini düşündüğümde heyecanlanıyorsam beni güldürüyorsa yanında daha rahat ve huzurlu oluyorsam tercihim O'dur ...
Cevap
27Cevap
ikincisi tabi ki.. ikisiyle de aynı zamanda tanısmadıgına gore .. bırıncısı varken ıkıncısıyle zaten bu tarz bısey dusunmene gerek kalmazdı .. demek kı bırıncısıyle ılgılı suphelerın var kı ıkıncı bır secenegın var.. ıkıncısı..
Asla iki kişi arasında kalacak kadar aptal olmam. Birini seversem ona bağlanırdım 2. kişi filan olmazdı ortada, böyle bir şeye ihtimal vermezdim. Ama illa düştüm mü böyle bir duruma o zaman hangisinle geleceğim olabilir bunu düşünürdüm
Bu nasıl bir zihniyet şimdi? İki kişiyi birden mi seven bir zihniyet? Vallahi hiç saygı duymam. Böyle bir durumda, iki kişi arasında kalırsam, ne kadar sövseler yeridir derim.
ALES , TOEFL ve KPSS skorlarına bakarım ... Ona göre karar veririm .. Öğrendik ki aday çok olunca sınav yapacağız :))
ikisi de hayallerimin insanıysa hayallerimden vazgeçerim. çünkü birini seçeceğim diğeri daha mı iyi olurdu diye hep kıyas olacak ve mutsuz olacağım...
OoOOoO piti piti karemale sepeti yoktur bunun başka çaresi ;)
İkiside hayellerimde ki insan olabilir ama illa biriyle daha uyumlu olurduk
Onu secerdim.
ikisinin de eksilerini artılarını yaz ona göre kararını ver
Yıllar önce kendi içimde yemin ettim:Derecesi aynı iki kişi arasında kalırsam,hangisi daha önce tanıdıysam onun yanında olacağıma...
2. yi seç birinciyi gerçekten sewmiş olsaydın ikinci olmazdı
ikisinede kapris yap hangisi daha hoşgörülü davranıyorsa onda kal
arada derede kalmayı sevmiyorum tercihimi yaparım kafama kim uyuyorsa
ikisinden de vazgeçerdim, karar vermekten nefret ediyorum.
önce tanıma amaçlı ikisinede çaktırmadan ikisiylede çıkardım sonra tanıdıktan sonra birine ben sana göre değilim ben seni haketmiyorum der diğeriyle takılmaya devam ederdim...
Zekalarına bakarım.
Hangisinin beyni benimkiyle uyuşuyorsa; ona giderim..
iki kişi aynı anda hayellerinini erkeği olamaz sende bir sorun var yalnız kaldığında aklına hangisi geliyor
İkincisini seçerim eğer ki birincisi beni tatmin etseydi ikincisi olmazdı.
birinin daha ağır bastığı yön mutlaka vardır..
otur dusun hangısı daha agır basıyosa onu sec .
kalbini kim attırabiliyosa :)
sevgisine en sadık olanı seçerdim...
2sini düşün ilk aklına kim geliyosa odur.
Göğüsleri daha büyük olanı seçerdim.
hayalimi bi kenara bırakırım
kalbim hangisini diyorsa onu seçerim
portakalı soydum başucuma koydum :D
Illaki aralarindan biri daha çok çekiyordur beni.
4 tane varsa ne yapacağız ?
hangisiyle daha uyumluysan onunla ol
Hangisi daha adonisli ise o.
Bendensin..Öyle sayılır.. :)
o piti piti karamela sepeti.
ikisinide ayırmam birbirinden :D
bir hafta biriyle bir hafta biriyle takıl :D
Duygularıma göre.
3. kişiye giderim
bir ona bir buna:D
o piti piti:)
üçüncüleri olurdum