Iki kişinin arasında kalmak?

Lütfen bunu sadece yargısız yorumlayabilecek insanlar okusun. Bunu bir yere dökmem gerek çünkü artık içimde tutamıyorum ve çok kötü hissediyorum. Bundan 2 ay öncesinde bir sevgilim vardı ve kendisiyle bir aydır çıkıyorduk ona Ege diyelim. Geçen ay biri numaramı istedi bu kisiye de Mert diyelim. Sevgilim olduğunu söyledim ama buna inanmadı. Bizim de henüz yeni sevgili olduğumuz için fotoğrafımız yoktu. Bunu ona mesajları göstersem bile kanıtlayamadım. En sonunda sinirlendim ve no yerine başımdan salmak için instagramımı verdim. Mert denen şahıs bana devamlı yazmaya devam ettiği için ve çalıştığım yere devamlı gelebildigi için cok gec cevap verip basimdan salmaya çalıştım. Bir süre sonra Ege'ye karsi ihanet ediyor gibi hissettigim icin Ege ile ayrıldım. Mert denen şahıs ile sevgilimden ayrıldığım icin rahat konusabiliyorum. Benden annesine bahsetmis ve bu yüzden ona karşı kötü davranmak istemiyorum. Aramızda 7 yaş var ve hareketlerinden emin olamıyorum (çünkü instami zorla aldi ve yas farkini sorun ettigimi soylememe ragmen bunun sorun olmayacağını söylüyor ve cok fiziksel temasta bulunmaya çalışıyor). Işin kötü yanı egeyi cok özlüyorum. Icime dert oldu kimseye anlatamıyorum yaptığım şeyin kötü olduğunu da biliyorum ama her sey bir yandan üstüme geliyor en azından bunu üzerimden atmak istiyorum

Iki kişinin arasında kalmak?