Aynı anda iki kişi arasında kalmak?

Evli biriyle bir ilişkim var, benim yüzümden karısı evi terk etti. Bu da karısını getirmek istemiyor. İkimizde evli olduğunu bildiğimiz halde görüşmeye başladık ve işler ilerlemeye başladı. Bana pahalı hediyeler aldığı için başta olayı bitirmek istemedim ama işler gittikçe kötüleşmeye başladı. Bana maddi anlamda yaptığı yatırımın haddi hesabı yok. Bu tavrı en başında başımı döndürdü ama zamanla fark ettim ki bende ona çok alıştım. Onun yanında bulunduğum her vakitte beni mutlu etmek için uğraştı çabaladı durdu. Şimdi aramızda mesafeler var. Yuva yıkanın yuvası olmaz diyorlar, bende durumu toparlamak istiyorum. Ama bana diyor ki karıma karşı içimde küçük bi ilgi varsa da seninle vakit geçirdikten sonra bitti. İşin kötü tarafı bende onu seviyorum. Birde şöyle bir detay var ben üniversite mezunuyum o ilkokul mezunu. Ortak sevgi dışında hiçbir şeyimiz yok. Fakat ben bu adamla birlikte olursam çalışmama gerek bile olmaz bi ömür refah içinde yaşarım. Tek derdi karısından boşanıp benimle evlenmek. Karısına attığı mesajları görüyorum? Kadın sürekli barışmak için yalvarıyor. Bu oralı bile değil. Bu arada ben bu ilişkinin bir sonu olduğunu görmediğim için kısa bir süre önce başka biriyle de görüşmeye başladım. Bu kişi ve ben ortak daha fazla şeye sahibiz. Yaşlarımız daha yakın. O da üniversite mezunu. fakat durumları çok iyi değil. Bu da yaşlarımız gereği olaya çok ciddi bakıyor. Ve işin kötü tarafı ben bunu da seviyorum. Çok saçma bir durumun içerisine girdim ve çıkamıyorum. Ne yapmalıyım?

Aynı anda iki kişi arasında kalmak?