Hayatımda biri yok bu ara karşıma 2 kişi çıktı. biriyle daha önce tanıştık diğeriyle daha sonra. ikisinin de özel ilgisini hissediyorum ama henüz ikisiylede birbirimizi tanımıyoruz tam olarak. sizce ilkine şans verip diğeriyle görüşmeyi kesmeli miyim kendimi böyle kötü hissediyorum. ama belki diğerini tanıyınca onunla daha mutlu olacağıma karar vericem? çok kafam karıştı. eski sevgilim beni terketmişti ama ben henüz sevgili olmadığım insanlarda bile vicdan yapıyorum. siz olsanız ne yapardınız?
Cevabın nedir?
+1 yıltanisiyosun bu cok normal , mesela ben de suanda biriyle tanisiyorum. onun belki sevgilisi de vardir ama bilmedigim icin devam ediyorum. belki sorunlar yasiyodur sevgilisiyle. herkes sevgili olmak icin sevgili olmaz. bunu unutma. sevgili olmak zordur emek ve karsilik ister :
)02 Yorumla
Soran+1 yılsevgili olmak için sevgili olmak istiyorum sevmek sevilmek istiyorum.3 yıllık eski sevgilimden güzel kazık yedim. doğru kişiyi seçmeliyim ki artık böyle şeyler yaşamak istemiyorum
- +1 yıl
3 yil cokmus. ama cesaretin kirilmasin. insanlar guzel. erkekler daha guzel... sevgiler
En İyi Cevaplar
Gayet normal 2 den fazla insanlada görüşebilirsin. Bence bu tarz şeyler kaşarlık değil kendine en uygun be iyi olanı seçme aşamasıdır sonuç itibariyle evlendikten sonra bu gibi işler bitecek. Sadece 1 kişiyi bulup onu değiltirmeye çalışmayı saçma buluyorum
02 Yorumla
Soran+1 yılbende öyle düşünüyorum. bu arada sadece biriyle yüzyüze görüştüm doğru mu değil mi bilemedim ve vicdan yaptığım için diğerini sürekli erteliyorum o da görüşmek istiyor. görüştüğüm kişiden yeterince hoşlanmadım sanırım ve o benden çok hoşlandı :( diğeriyle hiç görüşmedim daha görüşücem sanırım ama gerçekte kendimi kötü hissediyorum
+1 yıloyuzden vicdan yapiyosun terkedildigin icin ben ikisinede yazmadim baktim hangisi ustune gidp deger verdi ona yoneldim benim fikrim 😇😇
04 Yorumla
Soran+1 yılikisi de üstüme geliyor çok vicdan yapıyorum ya oysa henüz 1 kez gördüm ikisini de
- +1 yıl
aklina sevdigin insan geliyomu benim oyle olur hemen
Soran+1 yılkendisi başkasına evlenme teklif etmiş. benim de kendi hayatıma önüme bakmam lazım onu düşünerek zaman kaybedemem
- +1 yıl
senin durumun farkli
Aşk İlişkileri konusunda 367 cevap paylaştı. Birinden birini seç, sonra biriyle sevgili olursan diğeriyle de ilerlemiş olacaksın. İlerde sorun olacaktır
07 Yorumla
Soran+1 yıliyi de tanıdıkça belki diğeriyle daha uyumlu olucaz? bu kararı verebilmem için ikisni de tanımam gerekmiyor mu
Soran+1 yılidare etme mi ikisyle de sevgili değilim ki şu an. ikisiyle de sevgili olursam idare etmiş olurum. tanıma aşaması diyorum üstüne basa basa
- +1 yıl
İlerde öyle olmayacak diyorum sen de bunu anlamıyorsun. Cidden düşünemiyormusun senin konuştuğun çocukta senle beraber birkaç kişiyi tanısa ve sen bunu öğrensen tepkin nasıl olur. Ben alttan almam sevfilim dahi olsa büyük kavga çıkar ve diğer çocuk da çirkeflik yapıp aranızı bozabilir
Soran+1 yılonların da başkasını tanımadığını bilmiyorum belki onlar da başkasını tanıyordur. sevgili olmadan başkasını tanımak istedim diye kimse beni suçlayamaz buna izin vermem. bunu yapan kişiyle o an bitiririm zaten. benim sevgilim değilken başkasını tanımak istedim diye kimse beni suçlayamaz aldatmadım etmedim. bu hadsizliği kendime yaptırmam
Soran+1 yılsevgilin olsa tabi ki kavga çıkar. sevgilin değilken kimsenin hiçbirşeye hakkı yok
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
26Cevap
Kusura bakmazsaniz yanlisa dogru diyemem. Biriyle tanisiyosaniz sadece onunla anlasip anlasmayacaginiza bakmalisiniz. Hangisi daha iyi diye bir yarisa sokmak ikisine de haksizlik olmasi disinda bu ahlakli bir davranis ta degil.
Garip olacak belki ama anlatabilmek adina su sekilde anlaticam. Siz marketten bir t-shirt bakiyorken biri gelip elinizden alip kendisi de baksa "noluyo kardesim, bu ne terbiyesizlik" demez misiniz? Peki dogrudan kasaya gidip aldiginda nasil hissedeceksiniz?
Daha almamissiniz, daha sizin olmamis. Ki bu cansiz bir nesne. Siz canlisiniz, insansiniz, kadinsiniz, en degerlisiniz. Sizin o tanistiginiz kisi belki de cocuklarinizin babasi olacak.
Hickimse bilmeyecek olsa bile siz bileceksiniz. Yastiga basinizi koydugunuzda, cocuklariniz oldugunda cocuklara bakarken... Bugun genclik sebebiyle hafife aliyorsunuz ama o sizi hakedecek olan adama yaptiginiz haksizlik vicdaninizi rahat birakmayacak. O size hayatini adadikca siz utanacaksiniz.
Herseyden önce kendinize bunu yapmayin. Pisman olacaginiz, gurur duymayacaginiz seyleri yapmayin.
20 Yorumlaikisiylede adını koymadın nasıl olsa daha seçim yapmak için olan vaktini kullanıyosun yanlış bişey yok hiçkimseye ihanet etmedin daha taktik maktik yok gerekeni yap
01 Yorumla
Soran+1 yılhayır şu an arkadaşız. hatta sadece biriyle yüzyüze görüştüm. diğeriyle görüşsem mi ona karar veremedim kendimi kötü hissettiğim için o da görüşmek istiyor
+1 yılbunu bız yapsak ne serefsızlıgımız kalır ne namussuzlugumuz sıze gelınce tanıma amacı! nefret edıyorum saga sola boncuk dagaıtarak gezenlerden ınsanın bır kıblesı olacak ve oraya secdeye yatacak
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Ikisinide birak. Çünkü ikiside seni etkilememis ki alternatif olarak digerini düşünmüşsün. Demek ki ikiside dogru kisi değil
117 Yorumla
Soran+1 yılhiç tanımadan doğru kişi olup olmadıklarını nasıl anlıcam? bir süre görüşürseün ondan sonra etkilenmezsem tamam dediğin doğru. etkilenip etkilenmeyeceğimi anlamak için bir süre görüşmem gerekmiyor mu
Soran+1 yılyalan o ya yok öyle birşey. eski sevgilime ilk gördüğümde aşık olmuştum ama zamanla çok çirkin yüzünü gördüm. belli zaman tanımadan o kararı vermek doğru değil
Soran+1 yılo yüzden işte önce arkadaş olup karakterleri hakkında fikir sahibi olduktan sonra karar vermek istiyorum. belki biri iyi diğeri kötü biri insan bunu şimdiden bilemiyorum
Soran+1 yılnapıcam ben :( hayatımda biri olsun istiyorum sırılsıklam aşık olmak istiyorum. hayatımda ya hep terkedildim şimdi de böyle ikilemde kaldım :( doğru kişi olduğundan emin olduklarımdan kazık yedim hep :(( nasıl anlıcam bilmiyorum ki
Soran+1 yılen büyük duam bu umarım buluruz bir gün o kişiyle birbirimizi ümisim olmasa da :(
- +1 yıl
gorustugun kisilerden hoslandigindan emin misin?
Soran+1 yıl@gentlemanxw birini daha 1 kez gördüm. diğeriyle hiç görüşmedim ama mesajlaşmalarımız gayet güzel. henüz şundan hoşlanıyorum gibi bir yorum yapamıyorum
- +1 yıl
biraz erken atmissin KS ye o zaman. daha bekle. kendini kotu hissetme biz erkekler kadinlardan daha anlayisliyiz bu konuda. kadinlar kiskanc olur bak asagida cogu onaylamiyorum diyo. ama sen deevam et. erkek ulusu olarak seni cani gonulden destekliyoruz :)
Soran+1 yıl@gentlemanxw şu an bile kötü hissediyorum kendimi. diğeriyle henüz görüşmedim ama görüşme isteğim olması bile böyle hissettrdi bana. daha önce böyl bişey başıma gelmedi çünkü. görüştüğüm kişi bana hislerini belli etti biraz. hafif sarıldı bugün ben hiç tepki vermedim çünkü henüz bilmiyorum bir karar vermedim ne hissetiğimi bilmiyorum. çok iyi biri ama eğer birşey hissetmezsem nasıl söylicem ya :(( o çok hoşlanıyor gibi :(
- +1 yıl
sarilmak guzel. demek sarildin onu ayir ama o ozel ilgi. digeriyle sanalda konusuyosun zaten ben olsam reel olani her zaman basa koyarim. sanalda herkes sana kednini her sekilde anlatabilir. sanal yanal. yani yalan :)
Soran+1 yıl@gentlemanxw onunla da sanaldan tanıştık ama. belki bunu görünce ona daha çok ısınıcam. ay çok kafam karıştı :(
Bence gayet normal ve en dogrusu, sadece hisleriyle oynamamk gerek...
05 Yorumla
Soran+1 yılsadece biriyle görüştüm diğeriyle hep erteliyorum doğru değil mi bilemediğim için. görüştüğüm kişiye özel anlamda bir işaret vermedim hiç sadece arkadaşça konuşuyorum. ama o belli etmeye başladı sarıldı bugün bana biraz ben hiç tepki vermedim çünkü karar vermedim emin değilim henüz
Soran+1 yıldiğeriyle hiç görüşmediğim için ne hissetiğimi bilmiyorum. ilk görüşmede bile bir şekilde belli olur diye düşünüyorum.
Soran+1 yılevet ama diğerini de görüp tanımak istiyorum o zaman ikisiyle de görüşmüş olucam. hep böyleyim ben ya :( başkalarını hayal kırıklığına uğratmaktan çok kokuyorum bana yapıldı defalarca ama ben yapamam bunu kimseye
Normalde normal degilde bu devidr normal yoksa yalniz kalirsin
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılBence toplu mülakata al yanyana olunca daha iyi kıyas yaparsın.
00 Yorumla
+1 yılvalla bildiğin ya şundadır ya bunda oynuyorsun tehlikeli oyunlar bunlar :D
00 YorumlaPeki uc kisi ile konussaydiniz ne yapacaktiniz. Sonucta birisini tercih edeceksiniz oda sizi en mutlu eden kisi olacak. Mantikla kalp arasinda kalmayin derim.
00 YorumlaSen
Hayatta
Tam
Olarak
Ne
İstediğini
Biliyor musun?00 YorumlaBiri olmazsa öteki olur diyorsun. Yedekte biri olsun. Saçma tabi.
02 Yorumla
Soran+1 yılyedekte biri olsun demiyorum. henüz ikisni de tanımadığım için hangisini seçeceğimi bilmiyorum. bir süre tanımam lazım ki o seçimi yapabileyim
Cok karmasik 2 si birden olmaz ama birine enkisa zamanda yol ver.
00 Yorumla
+1 yılBirçok kişi tanıdım hep 2-3 kişiyle görüştü kafanı kullan hatta 3 varsa yine olur
031 Yorumla
Soran+1 yılbiriyle yüzyüze görüştüm sadece ve o benden çok hoşlanıyor gibi hissediyorum. diğeriyle yüzyüze görüşmedim ama ondan iyi elektrik alıyorum. görüştüğüme karşı kendimi kötü hissediyorum ya :( bir de ondan hoşlanmadığımı nasıl söyleyeceğim hiç bilmiyorum :((
- +1 yıl
Benim eski nişanlım aynı anda 4 kişi ile görüşüyordu düşünsene yıllarca haberim olmadı:) sende iyice ölç biç tart alternatif in olsun gelin ata binmiş ya nasip demiş
Soran+1 yılgörüştüğüm kişi çok iyi biri gerçekten. ama belki diğerinden daha çok hoşlanıcam onunla daha mutlu olacağım belki bunun kararını vermem için görüşmem gerekiyor. bu seferde diğerine karşı kötü hissediyorum kendimi. offf çok vicdan yaptım ya. eğer diğerinden hoşlanırsam buna nasıl söylicem istemediğimi bir de :((( kafam karmakarışık
- +1 yıl
Yaşına göre olgun değilsin 25 üzeriysen
Soran+1 yılneden öyle düşündün? işin vicdani kısmı da ağır basıyor bende açıkçası kimseyi üzmek istemem. ama bişey hissedemiyorsam da söylemek zorundayım tabi
- +1 yıl
Vicdan olayından dolayı
Sen hayatının kararını vereceksin vicdan olayı yapmaman gerek, vicdan olayını yapacağın durumlar farklı ne kadınlar tanıdım bir bilsen
Soran+1 yılhaklısın da elimde değil işte. ben bugüne kadar çok üzüldüm ama kimseyi üzmedim. birini üzülmesine sebep olmak bana kendimi çok kötü hissettiriyor. yapım öyle işe engelleyemiyorum sanırım bu yüzden yalnız kalıyorum
- +1 yıl
Bende senin gibi olduğum için zamanında çok kaybettim şimdi evliyim senin mutlu olman için tüyo veriyorum erkekleride kadinlarida inan bana senden iyi tanırım
Soran+1 yılnasıl mutlu olmayı başarabildin peki? ben bir türlü olamıyorum da :(
- +1 yıl
Güzel bir evlilik yapabilirsin hayat hikayem tecrübelerle dolu çok ilişkiler yaşadım çok entrikalar yaşadım
Soran+1 yılinan o kadar çok istiyorum ki evlenmeyi. ama karşıma o kişi çıkmıyor bir türlü. bugüne kadar sevdiğim kişiler beni çok üzdü. ümidim kalmadı artık
- +1 yıl
Aynı olayları bende yaşadım emin ol kısmetin bir yerde seni bekliyor
- +1 yıl
Umudunu asla yitirme benim yaşadıklarım hayal kırıklıklarım belki seninkini katlar ama sonunda evlendim mutluyum hamd olsun şu an eşim şehir dışında olmasa siteye girmezdim
- +1 yıl
Evlendikten sonra elini çekiyorsun heryerden
- +1 yıl
Hangi şehirdensin bulunduğun ortamlarda yeni insanlar oluyorsa umudun ve ümidin asla bitmemeli
Soran+1 yılistanbuldayım. düzgün insanlar çıkmadı karşıma. bu konuyla ilgili ne yapmalıyım? yüzyüze görüştüğüm kişi çok iyi birine benziyor benimle çok ilgileniyor. diğerini henüz tam bilmiyorum hiç görüşmedik ama onu daha çok beğeniyorum fiziksel olarak. ilk görüştüğüme de zamanla birşeyler hissedeceğim gibi. iyi bir insanı üzmek istemem hiç
Soran+1 yılkalbim sıkıştı resmen düşünmekten :(
- +1 yıl
Doğru kişiye denk geldin iyi bir dostun olabilirim
- +1 yıl
Ben sana bu konuda elimden geldiğince destek olmaya çalışıcam beklentim asla olmaz
Soran+1 yılyardımına ihtiyacım var gerçekten. sadece evlenebileceğim düzgün biri olsun hayatımda istiyorum. bu kişi öyle gibi ama fiziksel olarak pek beğenmedi fakat çok iyi biri olduğu için zamanla sevebilirim diye düşünyorum şu anda ilgisi hoşuma gidiyor içi kıpırdatıyor duygusal olarakda. diğerini fiziksel açıdan fotoğraflardan gördüğüm kadarıyla beğendim tabi yakından görmek lazım. gözleri falan doluyor iyi bir insana böyle bişey yapıyorum diye. aslında bişey yaptığım yok daha sevgili bile değiliz ve diğerini görmedim bile. alışık olmadığım için böyle şeylere çok etkilendim ne yapacağımı bilemiyorum
- +1 yıl
Dürüst bir kişiliğin var bundan kaynaklanıyor ama gelecek açısından iyice ölçüp biçmek gerek bazen fiziksel özellikler bizi yanıltır bazende güzel biriyle olursun hayatın mahvolur, hiç acele etme hangisi düzgün biriyse sana gelecek vaat eden biriyse onu tespit edicez
- +1 yıl
Şimdi yemek vakti malûm hanım şehir dışında akrabadayim mesaj gördüğüm an cevap yazarım
Soran+1 yılfarkındayım bunların hepsinin. sadece güzellik açısından değil belki henüz görüşmediğim kişi de iyi biri ve onunnla daha iyi anlaşacağım eğer görüşmezsem onu da tanımazsam bu ihtimali ortadan kaldırmış oluyorum direk. telefon numaramı istedi henüz vermedim çok kararsızım. yüzyüze gördüğüm gerçekten iyi birisi evlilik isteğinden bahsetti. onunda zamanını almak istemem eğer istemezsem. şu an hiç birşey bilmiyorum. diğerine numaramı vereyim dimi? onu da bir görmem gerek
Soran+1 yılikisi de iyi insanlarsa o zaman ne karar vericem en çok bu korkutuyor beni. iyi insanları üzmüş olucam. mesela geçen buluştuğumuzda ben kafam karıştığı için hiç mesaj atmadım o da üzgin suratlar koymuş o zaman bile içim acıdı ona
- +1 yıl
Seninle saatlerce konuşmamız gerek o kadar konuşacak şey varki bu konular hakkında
Kısacık bir örnek zaman almak diyorsunya, ilk nişanlım aşık olduğum kişiydi 5 senemi yedi 2 senede aşk acısı 7 sene :)
Kısacası sana baya anlatacaklarim var - +1 yıl
Kısmetin hangisi varsa o olacaktır, kimbilir belkide ikiside kısmetin değil bir başkası olacak
- +1 yıl
Gece giriyormusun?
- +1 yıl
Sanırım gelmeyeceksin iyi geceler
Soran+1 yılŞimdi gördüm. Diğerine cevap vermedim 2 gün oldu. görğştüğğm de sürekli yazıyor arıyor dün akşam 2 saat konuştuk kapatmadı bir türlü. İlgisi güzel böyle olunca diğeriyle tanıştığımda onu istemezsem nasıl söylerim diye düşünmekten kendimi alamıyorum. Ben ona arkadaşça davranıyorum ama o özel ilgisini belli ediyor bir süre arkadaşça görüşsek o da öyle davransa keşke
- +1 yıl
Sen kontrolü kaybetmeyeceksin ipler senin elinde olacak uzun uzun anlaticam sana
- +1 yıl
Gizliden çıkıyorum ben bilgin olsun
+1 yılYani sorun olmasa gerek.. eğer birine aidiyet hissedersen digerindenbuzaklaşırsın biter
00 Yorumlaistisna olmadığı sürece doğru bulmuyorum
00 Yorumla
+1 yılİkisiyle de sevgili ol kanka
00 Yorumla
+1 yılbir kalpte bir sevgi olur sen bilirsin
012 Yorumla
Soran+1 yılkatılıyorum ama bunu ikisini de tanımadan karar veremem. ortada sevgi yok henüz çok yeni tanıştık
- +1 yıl
peki ikisininde iyi kötü olan yönleri vardır sen biriyle başlasan sonra bir olumsuz davranışını görsen öbürü böyle değildi demez misin
Soran+1 yıldiyebilirim. bunu diyebilmem için tanımam lazım diğerini de şu an ikisini de hiç tanımıyorum. yalnızca bir kez gödüm
- +1 yıl
hangisi daha ilgiliyse onunla devam et o zaman
Soran+1 yılbiraz daha zaman tanımam gerekiyor sanırım bu anlamak için
- +1 yıl
valla zamanda olsa ortada artık sevgi fazla yok hep çıkar peşinde koşan insan dolu her yer
Soran+1 yılne yapmak lazım o zaman? kimseyi hayatımıza sokmamamız lazım
- +1 yıl
siz bilirsiniz ben güvenmiyorum da insanlara ondan görüşümü dile getirdim siz daha iyi bilirsiniz
Soran+1 yılçok haklısın ona lafım yok. bende acı tecrübeler yaşadım bununla ilgili. gerçekten doğru kişiyi nasıl bulucam bilmiyorum ve bu beni çok üzüyor :(
- +1 yıl
Allah tan hayırlısını dile boşluğa düştüğün için kendini harap etme harcama
Soran+1 yılhep öyle dua ediyorum zaten. yaşıtlarım çocuğu oldu benim hayatımda biri bile yok :(
- +1 yıl
acele etme bakalım seninde olur nerelisiniz
Aşk İlişkileri konusunda 311 cevap paylaştı. Karar evresini uzatman vermen daha sağlıklı olur
00 Yorumla
+1 yılBu durum senin başına gelseydi ne yapardın?
02 Yorumla
Soran+1 yılbu karşımdaki kişinin en doğal hakkı diye düşünürdüm. ha sevgili olduktan sonra isteseydi o zaman ayrılırdım.
- +1 yıl
İşler karışmadan seçimini yap. Bu sefer bağlanırsın kötü.
+1 yıl4 bile normal hatta 8
07 Yorumla
Soran+1 yılbir arkadaşımda aynısı söyledi 4-5 kişiyle bile konuşabilirsin sana kararı tanıdıkça kalbin verdirecek dedi. daha önce hiç böyle birşey başıma gelmdi o yüzden kötü hissediyorum. sevgili değilim ikisini de tanımaya çalışıyorum
- +1 yıl
ikisinden de hoşlanirsan birini sağ ötekini sol koluna takarsin. digerleri ile de başka günler görüşürsün olmadi. Sen kendini acil toparla istersen.
Soran+1 yılilla ki birine karşı daha yoğun duygular hissedicem. iki kişiyle sevgili olmaktan mı bahsediyorum ben sen önce bir doğru anla istersen
- +1 yıl
ikisinde ilgi gösteriyorsun sonra bu benim işime geldi ötekine by by diyorsun. Biz bu duruma düşenlere Kaşar deriz. Sen düşme istersen.
Soran+1 yıliki kişiyle de sevgili olanlara denir o. ben sadece arkadaşım onlarla. ben o ayarı iyi biliyorum sınırım kendim belirleyebilirim
- +1 yıl
Kendimi kotü hiisediyorum diye sen yazmışsın. senin kafan gerçekten çok karışık. inşallah aynisi gunun birinde sana da yapilir ve seçilmeyen sen olursun.
Soran+1 yılsevgili olmadığımız sürece tabi ki karşımdaki kişi beni değerlendirebilir ve seçmeyebilir. en doğal hakkı bu. ona neden beni seçmedin diye bir hak iddia edemem. sevgili olunduğu zaman seçim yapılmış olur.
- Aşk İlişkileri konusunda 29,2b cevap paylaştı.
+1 yılbiraz sacma etik değil ama mantıkende normal gibi
04 Yorumla
Soran+1 yılevet bende o ikilemdeyim işte :( şu an ikisi de eşit benim için. diğerine şans vermezsem belki onunla çok daha mutlu olacağım şans verdiğimle mutsuz olucam? off ne yapsam bilemedim
- +1 yıl
o zaman ikisiyle de flört etme arkadaşlık kur önce
Soran+1 yılöyle zaten arkadaşlık süreci şu an. tanımaya ve kendimi anlamaya çalışıcam bu süre içerisinde.
- +1 yıl
tanırken ileri gitmemelisin arkadaşlıktan öte
+1 yıltövbe tövbe bu kadarda olmaz
00 YorumlaBence duzgun bır davranıs degıl bu
00 Yorumla
+1 yılya devam et istediğin kadar kişiyle konuşabilirsin
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılİkisinde kaybedersin böyle
00 Yorumla Isindigina zaman ayır diğeri ne fazla değil
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. yanlış
00 Yorumlasevşme var mı
01 Yorumla
Soran+1 yılmal mısın yeni tanıştık sevgili değiliz diyorum ne sevişmesi
Devamını Gör(13)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Aynı anda 2 kişiyle görüşmek sizce doğru mu (sevgili değil birbirini tanıma dönemi)?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler