AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
108Cevap
13 bin de çok yüksek bir meblağ değil ama sen bilirsin..
Olsun benden daha fazla kazanan istiyorum
Kafanı kullan çoçuğun yaşı genç sana kadın olduğunu iliklerine kadar hissettirir 2 yıl takıl sonra kıcına tekmeyi bas ve daha gencini bull
Ayrıl bence, çocuğu haketmiyorsun çünkü... maaşı 13 bin olan erkek bulur bu seferde tipine laf ederdiniz siz ilişki falan düşünmeyin en iyisi
Nolacak sanki
Para mı önemli karakterli akıllı bir birimi
Para
O zaman adam senden kurtulmuş
Tamam 😃
Erkekler kendinden az kazanana niye baksın o zaman 🤔
evlilikte tum yuk kadinlarin bedava mi sik ecek sin kadini oldu canim
Ha bu olay sadece erkek için mi yani 😂 valla benim evliliğimde tüm yük benim 😂
evlenmeseydin keske bosanin isterseniz
Peki tamam
Bakıyorsunuz çünkü 😂😂
Seksi bir kadınsa tamam olabilir yesin malımı mülkümü ama baska türlü olmaz 😂
Sen şans verme. Neden diye soracak olursan. Sana gelmez. Çünkü sen sosyal statüsü yüksek bir adamla o çocuğu aldatırsın. Çocuğun duyguları ile oynama
Ne kadar karakterli birisin. O adam kıdem alırsa senin 2 katını alır dizini döversin anca
Ben de kıdem alınca 20 ye yaklaşacak maaşım zaten
Para herşeymi sizin için? Mutluluk huzur ilişki =💸💸 ..
Evet?
13 bin TL alana çulsuz karı mı söylüyor bunu
Nerde kaldı sevgi ask para için her şey yaparsınız siz
Böyle kadınlarla birlikte olmayın. Women ☕
Sanki kendisi 13 değil 40 kazanıyor zannedecek mlk
Lan hiç sorma 13 bin para mı bu devirde. Ben erkek olsam maddiyata güçsüz kadın ile evlenmem enayi miyim
@arwen böyle kadınla olmayi bırak ayni yerde yaşamak bile istemem aynı havayı almak bime istemem
En iyisin yaparsın takmayın böylelerini ne halleri varsa görsünler
Asgari ücret kazanan biri hiç kimseden hoşlanamaz sorana göre yaşamasınlar boşa yasıyorlar
Allah ıslah etsin inşallah amin
Soruyu soranin asgari ücret kazanan birisinden pek farkı olduğunu düşünmüyorum
Aynen öyle arwen ben onun 3 katından fazla alıyorum böyle malaklar olduğu sürece ilişkisinde surmemz zaten
@arwen___ her yoruma sataşma asgari ücret alan erkeği al kocan yap başkalarına karışma
Bunlar hep ozentiden geliyor arwen hanim
Helal para kazansin kocam yaparım ? Senin gibileri karı diye alanın ben..
@arwen___ bana helal haram fark etmez zengin olsunda ne şekilde zengin olmuşsa olsun
Soran cıkcık sen ilk önce inslari küçük görme anladın mı
@arwen___ profil resmin seninse paracı kızlara benziyorsun aslında
Soran kişi gel seninle görüşelim
Gel ben alıyorum çalışmadığım zaman 15 den fazla
@arwen___ aşko kuşko hadi işine şeytandan hallice tipin var gece görsek korkarız suratından
Boyleleri korkak kendi fotoları koyamayacak kadar aciz inslardir
Kendini gizliye almış birde korkuya aks
Arwen boş ver bunları bunlar insan değil soran kişi bana gelsene 15 den fazla alıyorum çalışmadığım zaman
Hata yapıyorsun yinede üsteliyorsun amaçın ne kendin bilmiyorsun hayatın para para para
kriterlerini söyleyeceksin, doğal olarak haklısın, uyum sağlamadığını ve arayışın içinde kendine farklı bir yol çizdiğini
Sadece maaşından dolayı mı istemiyorsun neyse istemiyorsan açıkça söyleyebilirsin
Evet statü meslek kırmızı cizgim
13 bini duyunca korkup kaçmadı mı senden kwjdjwjjdjwd ne insanlara kaldık ya
kwöxpsmgxpsmxgx
Kaçmadı asgari ücret alan çulsuzdan daha yüksek statülüyüm
13k alınca çulsuz olmadığın anlamına mı geliyo yazık..
@radioheaddd değilim
Görüşmek istemediğini belirtmek gibi bir hürriyetin var.
Kimseyi küçümseme düşmez kalkmaz bir Allah ne oldum değil ne olacağım diyeceksin bu hayatta
Sen paralı tokmakçı arıyorsun evlenmene gerek yok işten de ayrıl daha fazla kanaırsın her akşam gelene de kocacım dersin nasılsa duygular önemli değil demişsin
Sırf zengin diye adamın karakterine bakmadan evlenen kadın nikahlı o. pu olur. Eskort kızlar bile bu tip kadınlardan daha muteber benim gözümde, en azından ne olduklarının farkındalar.
Yazık insanları kazandığı maaşa göre seçer olmuş kadınlar
Öylediriz evet
o zaman gecelık calısan bırısı ıle aranda ki fark ne 2 nızde para ıcın bırlıktesınız?
Bu da nikahlı eskort olacak işte.
Kralı reddedersen senden kurtulur ve şuna kefilim o çocuk senden daha varlıklı olur 😂
Görende 50 bin lira maaş alıyorsun zannedecek. Adamdan 5 bin lira fazla alıyorsun ne bu afra tafra
Kritere bakar mısınız çıldırcam. Bari buraya soru sorma :)
Ay totom. Ben bazı aylar asgari ücretin altında veya çok çok üzerinde yillik bir daire alacak kadar kazanıyorum. Sevgilimde fix 50 kazanıyor. Hiç senin gibi paragöz değil. Nedir bu kendini begenmislik?
Aylık 50 bin tl kazanan kadın senin neyine baksın yalan yanlış hikaye uydurma
Kanıtlarsam ne vereceksin?
hiçbir şey arada istisnalar olabilir nadiren
Aşık olursan bunlar gözünde olmaz umarım büyuk konusmazsın
her şey para mı diyecem ama evet her şey para :D :D
Yorumlardaki çomarlara bakma sen dogal olarak kendi dengini istiyosun haklısın ısınamadım pek sana de yol ver gitsin
Evet bu kızlar niye linçledi onu anlamadım hadi erkeklerin zoruna gitmesi normal de kızlara ne oluyor allah aşkı?
Cekemiyolar da ondan kuduruyolar klavyede herkes fakir seviyo gerçekte asgari ücretli erkeklerin suratlarına bile bakmaz ben bilr kendi dengimi istiyorum napiyim asgari ücretli birini
Haklısın canım benim kazandığım parayı kıskandılar galiba
Aynen öyle ülkenin %80 i asgari ücretle çalıştığı için normal
Allah seni asgari ücret alamayacak seviyeye getirsin inşallah. Hiç kusura bakma bir de utanmadan fikrini burada beyan etmişsin. Sen para göz birini arıyorsun.
Atla devemi aradı fark maaşına goremi oluyor bu isler
13 bin çokmu büyük para ya😂😂 bende az alıyorum sanıyordum meğerse çok iyi maaşım varmış
Görende iyi para kazanıyorsun sanar
Altı üstü asgari ücretin 4.5 tl fazlası
Cok haklısın cünkü ben bir tandıgım dan gördüm
Haklısın ama ilk buluşma olmadan mesleğini vs sormalıydin yani o aşamaya gelmeden önce, hatan burada, kendinden düşük birini istememende değil
Bu ne la, kadını bir dövmediginiz kalmış size ne
İlk buluşma derken tanımak için ilk buluşma
Sevgili değiliz
Tamam da buluşma öncesi insan zaten bunları sorar ona göre buluşma gerçekleşir ya da gerçekleşmez
Pat diye adamın maaşını mı sorsaydım o da ayıp olurdu be
Değil işini gücünü soran
Sorsan biraz tahmin edebilir insan
Konunun maaşlarla ne ilgisi var ben onu anlayamadım
İnsanlar ne ara bu kadar insanlıktan çıktı...
Off sen de çok kazanıyormuşsun be , adam ne yapsın
Sende düşük gelir grubundasin. 20 k alanda sana bakma o zaman
bence de konomık durum oonemli ama bana asgari kazanıp sadakat durustluk vercek bır adam varsa her sey değişir dunyada en muhim şey sadakattır. butun önceliklerimin onune geçer
Trilyoner bir erkeği sadık değil diye reddeder misin örnek mesela?
Etmezsin hicbir kız etmez
ederim gerk yok oleısne mıde bulandırıcı her aaaa ---macıga gıren adamla işim olmaz
saçma sapan konusyorsun sadık olcak tabiki benı de kotu konusturuyorsun
13 bin tl mi benim maaşımın 3 te birini alıyorsun bana göre de seninle muhattap olunmaz. Ah ayrıca sanırım Türkiye yaşıyorsun yazık sana...
15 k alan neden seni istesin ki daha iyisini bulur. Maddiyat önemli ama ilk kriter olmamalı. Başka özelliklere bakmak lazım.
Zaten asgari ile cok fark yok ki senin gelirin de ona yakın yani. Tepki alıyorsun çünkü soru başlığın tuhaf.
Ya erkeğin statüsünun ve maddiyatinin kadından daha aşağıda olması büyük sorun
Evet öyle
@arwen___ arwen misin nesin git kendine fakir adam bul o zaman sanane bizim zengin erkek isteyişimizden
@arwen___ kıskançlıkdan çatla
13 bin lira ile zengin olduğunu düşünüyorsan seninle daha tartidamam. 13 bincik
@arwen___ asgari ücretli değilim aşko devlet her ay maaşımı yatırıyor işte ağla
Allah'tan değilsin sjsks. 13 bincikkkk
@arwen___ şey peki sen nesin klavyeden sallamak kolay bir hakaret davası açılsın sana da gör
Bu kiz bile değil baksana kudurmuş gibi saldırıyor kadınlara
Erkek bu
Yahu sanki cok zenginsin cidden 13 binle asgari ucreti ezmen cok komik
Ezdim bile aşko sanane
Boyle beklentilere girmesen cikar karsina
Ben olsam kabul ederdim hayslim bu ben fazla kazanayım öyle
Hadi ötede ağla kendini çulsuzlara layık gör
Ben kendimden daha çok kazansın istemem ben daha üstün olmak isterim benim tercihim
Aynısını erkekler yapsa kıyameti kopartırdınız çingene gibi
Erkekler kadında paraya bakmaz aşko ama haklisin onlar yapsa linçi yer
Dengini istiyor çoğu
Duyan da aylık 100k alıyor sanır bu havalar kıme benim kuzenim 30 bin alıyor aylık rakamlara takılma derim sen de onun altında ezilirsin senden az alanı ezersen kendinden cok para kazananları unutma
Yok canım erkekler kendinden az kazanan kadını ezmez
Ne iş yapıyordu ki? Bence ona senden hoşlanmıyorum aşk olarak ya da zaten sevdiğim biri var sen daha başkalarına layıksın falan de ya da kimseyle olmak istemiyorum de veya açık açık söyle bırak kim alınıyorsa alınsın
boyle dusunmen normal cunkı hayat sartları ınsanları boyle dusunmeye ıtıyor sankı ve yay burcu veya akrep mısın?
İşinden istifa etmek zorunda kalırsın da asgarş ücret alana küçümsemeyi görürsün
20 bin tk kazanan İle evlenirsen mutlu olmazsan adam seni sen kimsin senden 10 tane bulurum der sevmez kötüdür Avea’nın ama senden iyi para kazanır aen buna isityorsun sanırım her şey para Mi
13 de çok değil ki asgari ucretliye tepeden bakacak kadar
13.000 TL alınca cullu olduğunu düşünmüyorum. Sen de çulsuzsun. Erkekler böyle çulsuz kızlarla beraber olmayın
13 iyi. Keşke ben de öyle yüksek maaşlı iş bulsam
Anladığımız kadarıyla artık sevgi para olmuş parası yoksa seni ne kadar severse sevsin ağzıyla kuş tutsa yaranamaz ve ayrıca bizi ilgilendirmiyorsa neden soruyorsun?
Hayatımda birini istemiyorum veyq unutamadığım biri var de
Kriterin paraysa 13 bin liran 21 bin ₺ olacak bence kaçırma
Maaşlarınız arasında çok az bı fark var birde reddetmek istiyor haspam nfbevdgeg
Kadın en azından diğerleri gibi yalandan paraya bakmam ben diyip yalan söylemiyor. Birde gizli olmasa alnından öpecem
Gizli olmasam dmden söverlerdi burdan bile sövdüler mk yorumlarda
Açık açık NET olarak düşünceni söyledin ya ondan. Pardon kızların düşüncelerini söyledin diyecektim
Evet bu arada kızların bana sallamasına bakma gerçek yüzleri daha farklı emin ol
Zaten biliyorum ki. Kendileri hayal dünyasını anlatıyorlar. Reele gelince iş öyle degil
Evet
Ben 24 bine yakın para alıyorum ama birine aşık olsam ondan daha çok kazansamda işsiz de olsa evlenirim her şey para değil para önemli tabi ama bunu sadece maddiyata önem vermek saçma bence.
Hızlı yazdım yaptığım yazım yanlışı için özür dilerim.😊
Hersey para degil kız ama 6zaklaştrmak istiyorsan elime degmedi kutsal bakireyim güven yoksa ben yokum bildigğn kadınlardan degilim de ömür boyu kacar senden
13 ün 8.5 dan farkı nedir adam iyiyse maaşın ne önemi var
İyi adam arıyorum diye bir şey dedigimi hatırlamıyorum
Kendin gibi vasıfsız birini arıyorsun anladım
Zengin olsun da pic serseri olsun fark etmez
Ahir zaman çok kötüsün
Öyle haklısın
Yani çalıştığı işte 15-20 bin alsa seveceksin öyle mi?
Bende aylık 50 bine yakın alıyorum. Ozman san hiç bakamam lazım eğer sevgi aşk para üzerine kurulacaksa
Ben 15bin kazanıyorum 20bin kazanan varsa beni bulsun ☺️☺️☺️☺️
Bulur inşallah aşko