+1 yılDiyelim 20 bin tl alan birisini buldun ya sana asgari ücretli maaş alan adamın %1'lik sevgisini bile veremezse ne yapacaksın? İşte bu ihtimalide düşünmek lazım para seni bir yere kadar mutlu eder ama bir yerden sonra insansın sevmek, sevilmek isteyeceksin ama bunu anladın zamanda çok geç olacak.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Evliliği tamamen yanlış anlamak bu olsa gerek. Evlilik her şeyi birlikte severek ve sevilerek yaptığımız bir müessese. Sadece mutlu anları kastetmiyorum. Birlikte üzülmek, ağlamak, birbirinize kızınca dermanı birbirinize sarılarak bulmak vs. vs. İş, ev, çocuk böylesi bir yaklaşım evlilik değil, olsa olsa ortaklık gibi bir şey olur. Sen hastalanınca ben bakarım, ben hastalanıncada sen. Ben 20k alıyorum sen 15k öyle olmaz bende 15 k veririm 5k yıda kafama göre harcarım. 🤣 Bence sen birini bul ama öyle evlilik falan düşünme. Yiyin için, gezin tozun, sevin, sevişin sonra baktın yürüyo evlilik masaya yatırın. (f*ck, onenight ta düşünülebilir.)
00 Yorumla
Ülkenin kadın kalitesinin delili.
Bu ülkedeki kadınların çoğunluğu eskort zihniyetlidir. Parayla satın alınan canlılardır.
Yalan diyecek soruyu yeniden okusun...
Dipnot: 12 milyon liralık malvarlığı, emekli olarak aylık 3 farklı yerden (dördüncüsü de yolda BES) düzenli geliri olan, 30 bin lira aylık kazancı olan biriyim. Kadına da parasının zırnığı yedirmeyecek erkeklerdenim.
10 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Awk etkileşim çekmek için uydurulmuş bir soru millette gaza gelmiş yorumlarda. Gerçekten böyle düşünecek kadar kalitesizsen kırmadan söylemenin yolunu aramaz direk gider yüzüne söylerdin parasından dolayı onu istemediğini.
02 Yorumla
Soran+1 yılHe uydurma mk git istediğin kadına sor kendinden az kazanan erkeği hangisi istermiş acaba
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
104Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende ortalama 16-17 bin kazanıyorum. Gelen goruculerin benden az aldigini duyunca bende reddediyorum. Yani hem çalışan istiyorlar hemde maasimiza laf etmesin istiyorlar yok öyle bir dunya.
Ev isleri bende olacak, cocuk bakimi bende olacak, yemek, ütü, camasir hepsi bende olacak. Hem ev islerini hem dis islerini yapacağım. Ustune erkek benden az kazanacak, eve ekonomik katkisi benim kadar bile olmayacak. O zaman o evlilikte erkek ne yapacak, baska ne işe yarayacak? Sırtıma diger sorumluluklarla bindigi yetmiyormus gibi bir de ekonomik olarak mi binecek?
Erkek bana yakin ya da fazla kazanmayacaksa erkekligini sorgularim. Evlilikte erkek baska ne yapacak o zaman? Artik askere gitmiyorlar, evin gecimini tek baslarina saglayamiyorlar. Bir de ustune kadindan az kazanirlarsa ne anladim.
Benden az kazanan erkegi nikahima almam kimse kusura bakmasin. Kadina yukledikce yuklediler sorumluluklari. Her seyi ben yapıp bir de ben fazla kazanacaksam o erkegin o evlilikte varliginin ne anlami var?
En azindan benden fazla kazansin da aramizda fark olsun. Yoksa diger turlu kusura bakmayin ama bir c*kum eksik, benim b***cermedigim eksik kaliyor. Gucunu gosterebilecegi bir alan kalmadı erkeklerin. Erkek en azindan ekonomik olarak gucunu göstermeli.
311 Yorumla
Soran+1 yıl@arwen___ sen kız hesabı açmış erkeksin valla billa
- +1 yıl
@arwen___ hakli bence kiz kankao kadar guzel yazmis ki
Soran+1 yıl@arwen___ tamam bundan sonra milletin kriterlerine burnunu sokmamayı öğren
Soran+1 yıl@efo27 sen burada bana sallayan kızlara bakıp da sakın kızlar paraya önem vermiyor diye bir sonuca ulaşma çok üzülürsün yoksa
- +1 yıl
paraya tapani da var gözü paradan başka birsey görmeyenler de var onun da bilincindeyim ama ciddi anlamda paraya önem vermeyeni yok hepsi de parya önem veriyor ha şu şekilde paraya önem veriyordur ihtiyacına yeten paradan fazlasına önem vermiyordur küçücük şeylerle mutlu oluyordur yetinmeyi şükretmeyi bilenler diyoruz onlara da
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇalışan kadın istiyorsanız bunlara katlanacaksınız. Kadın çalışsın kadın erkekten çok kazansın kadın eve baksın kadın çocuk yapsın kadın çocuk yetiştirsin. Ama bir kadın erkek kendisinden az kazanıyor diye istemediğinde itiraz edin. Erkekliğiniz nerede? Evide kadın gecindirsin erkekten fazla kazanarak erkek ne işe yarayacak bu evlilikte?
62 Yorumla
Soran+1 yılBravo tek destekleyen sen oldun aşko
Cevap sahibi+1 yılBunlar iyi alıştı kadınların sırtına yük yüklemeye eşeğe semeri vurar gibi bizim kizlarda durup düşünmüyor ki yahu ben bu kadar işin içinden nasıl çıkacağım diye erkeğin eve gelince ayağını uzatmasıni hiç kimse elestiremez kadın haklı olarak çok kazananı istedi mi linç yer. Herif hem az kazanıp hemde eve gelsin yan gelip yatsın yat Osman yat
Of sanki kendisi holding sahibi. Ne bu tatavaa.
161 Yorumla
Soran+1 yılSanane ya kendimden daha çok kazanan adam arıyorum
- Aşk İlişkileri konusunda 6,2b cevap paylaştı.
+1 yılBu kafayla, olur da senden fazla kazanan biriyle evlenirsen ve gelecekte eşin işini kaybeder veya iflas vb nedenle dara düşerse arıza çıkartırsın, adamı şutlarsın. Sana kötü bir haberim var, "eşim işini kaybetti, parasız kaldı" dediğinde haklı boşanma nedeni olmuyor. Kanun, "evliysen eşinle her türlü güçlüğe birlikte göğüs gereceksin" diyor. "İyi günde, kötü günde, hastalıkta, sağlıkta, varlıkta ve yoklukta" diye edilen evlilik yemini boru değil. Ne oldum demeyeceksin, ne olacağım diyeceksin. Hayatın binbir türlü hali var. Adama da dümdüz söyle, "benden daha az kazanan biriyle olamam" dersin. Hatta demelisin ki, senin nasıl karakterde bir insan olduğunun farkına varsın ve senden koşarak uzaklaşsın. Başka bir bahane uydurursan ayrılmak istemeyebilir, ama gerçek ayrılma nedenini kıvırtmadan söylersen emin ol ayrılmayı kabul edecek ve senden kurtulduğuna şükredecek, bir daha yanına bile yaklaşmak istemeyecektir.
10 Yorumla Konuya ters girince üstüne kalmış 😅.
Çullu çulsuz konusunu açmak yerine, soruyu daha yumuşak sorsan bu kadar tepki almazdın bence.
Parayı statü olarak kullanmayı seviyor milletimiz evet , ama bu sevdiğin ya da seveceğin kişiyle arasında statü farkı yaratmaz, yaratmamalı.
Günün birinde sende aynı şekilde terk edilirsen hoş olmaz (insani olarak).
Sorunun cevabı, istemediğini belirt, frekansının tutmadığını söyle sonuçta ilk buluşma. insan gibi bir cümle ile karşındakinide incitmemiş olursun.
Ve para meselesine takılmamaya çalış bence. Hırslarına yenik düşersin ve daha fazla zararı sen görürsün.10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKim karşısında nasıl bir maddi durum bulmak ister, kim ilişkisine maddiyat olarak bakar; tamamen kendi karakterine bağlı, açıkçası herkesin kendi hayatı ve seçimleri olduğuna göre umurumda da değil.
Ama soruyu geçelim, bu maddi beklentileri "erkeklik- erkeğin ekonomik kaynak olmak mecburiyetinde olması- erkeğin ev geçindirmek zorunda olması" gibi bayağı ve ilkel şeylere bağlayacak olursanız - ki çoğunlukla bu dil kullanılır- kadınları yok sayıp cinsiyet ayrımcılığı yapan insanlardan zerre farkınız kalmaz.
Erkekler ev geçindirmek zorunda değildir, bunun "erkeklik" ile hiç alakası yoktur. Ki erkekler de karşısında zengin bir kadın görmek isteyebilir pek tabii.
İnsanlara cinsiyetleri üstünden psikolojik şiddet uygulamadan kendi beklentilerinizi gerçekçi sebeplerle dile getirip cinsiyetten uzak nedenler söyleyin, kâfi.39 Yorumla- +1 yıl
Bu sitede ilk kez bu konuda adaletli, hakkaniyetli düşünebilen, cinsiyet eşitliğini içselleştirmiş, işine geldiğinde feminist olup, işine gelmediğinde ataerkçi olanlardan farklı bir kadın görüyorum. Mümkün olsa senden klonlayalım diyeceğim. Şu cevabı yazan ellerin, bu düşünceleri taşıyan zihnin dert görmesin. Hayatında biri varsa çok şanslı, yoksa da bulduğunda şanslı biri olacak. Soruyu soranın zihniyetine bakarsan, evliliklerde kast sistemi uygulanmalı, herkes maddi olarak kendi dengiyle evlenmeli. Soru sahibi, kendisinden fazla kazanan biriyle evlense ve adam işini kaybedip dara düşse kapının önüne koyacak demek ki.
Cevap sahibi+1 yılTeşekkür ederim, çok naziksiniz :)
Kadınlar için adil bir dünya istiyorsak biz de cinsiyetçi dili ve etiketlemeleri bırakmak zorundayız, hepsi bu. Bir de hiçbir konuda genellemeler yapamayız. Tabii bu maddi konudaki talep sadece kadınlar tarafında değil. Kadının onunla parası için birlikte olduğunu bile bile para yedirmeyi seven ve parası ile kadın üzerinde üstünlük kurup ego tatmini yapmaya bayılan erkekler de en az bundan hoşlanan kadınlar kadar çok sayıda. O yüzden bizleri de katıp - kadınlar şöyledir, erkekler böyledir- gibi cinsiyetçi genellemeler yapmadıkları sürece herkes istediği kişiyle istediği hayatı yaşayabilir, bizi ilgilendirmez, kimseyi yargılamakla uğraşamam. Zaten bu hayatta herkes akıl ve gönül dengiyle olmalı; Allah karakteri ve gönlü fakir, cebi zengin erkekler ile paradan başka hiçbir karakter, huy, özellik kriteri olmayan kadınları bir bir kavuştursun, tam istedikleri gibi, ne güzel işte :)
Soran+1 yılZengin erkek bulursan karakterine de bakma nolcak
- +1 yıl
İnsanların, ilişkilerde maddi durum ve statü farklılıklarını sorun etmeyecek kadar erdem sahibi olmaları gerektiğine inanan taraftayım. Kimse parası var diye biriyle olmasın, kimse de param yok, o bana bakmaz diye kendini hor görmesin, kimse de kimseyi parası az diye eziklemesin isterim ama gerçek hayatta bu sadece bir ütopya, ya da hayal. Adına evlilik denen ilişki bile, her ne kadar aşk ile başlasa da son tahlilde bir mülkiyet ilişkisi, ne yazık ki. Türk Medeni Kanunu eşitlikçi bir kanun olsa da, uygulamada erkeklerin de mağdur olduğu çok fazla vaka var. Sorudaki gibi, erkeğin az kazandığı bir durumda evlilikte kadının erkeği kendinden aşağı görmesi, bunun geçimsizliğe neden olup boşanmaya kadar gitmesi çok olası. Oysa evlilik sözleşmesi taraflara erkeğin daha fazla kazanması görevini değil, eşlerin aile bütçesine cinsiyetten bağımsız olarak gelirleri oranında katkıda bulunmalarını emreder. Ailenin toplam gelirine uygun bir yaşam sürmek sorumluluğu da her iki eşe müştereken verilmiştir. Kadın-erkek ilişkilerine cinsiyet penceresinden, ataerkil gözle değil, adalet penceresinden bakmayı öğrenmek zorundayız.
- +1 yıl
Soru sahibine: Zengin olduktan sonra karaktersiz, pislik, ruh hastası vs. olsa da olur diyorsun. Bu kafayla çok üzerler seni.
- +1 yıl
Çok şükür ki paraya tapan, parası olanı zengin diye el üstünde tutanlardan değilim.
Soran+1 yıl@Banker_Bilo yok üzülmem
Cevap sahibi+1 yılŞu konuşulanların altına gelip şunu sormak, zengin koca "bulmak" ve "nolcak" falan yazmak şaka olmalı gerçekten.
- +1 yıl
Aranızdaki bariz seviye ve kalite farkı diyorum... 💐
Gizli Üye(30-35)+1 yılBiz kadınlar az kazanan biriyle olamayız. Bizden az okumuş biriyle de olamayız. Ne gibi sorunlar olduğunu tahmin bile edemezsiniz. Erkek kadından üstün olmalıdır ilkesi toplumda yer edinmiş. Ama erkek de kendini ezik hissetmemek için zaten önlemlerini alır ve buna göre yaklaşır diye düşünüyorum. Örneğin maaşı sizden az ama evi ve ya arabası olabilir. Aradığınız huzursa bunu size verebilir. Sizin tercihinizle ilgili bir durum. Ben üni mezunuyum ve ilkokul mezunu birine aşıktım. Beni istemeyen de kendisi oldu. İyi düşünmek gerek !
42 Yorumla- +1 yıl
hahaha hangi vasifla seni istememis
Cevap sahibi+1 yılBilmem bıraktı beni🫠
Kadınlar kendinden az kazanana bakmaz gibi abuk sabuk genellemeler yapma, kendi adına konuş. Kişinin belli sınırının olması normaldir, herkesin hayatına belli başlı kriterleri dolduran insanları istemesi çok doğal. Ama gelmiş çul.. suz falan demen çok saygısızca. Maaş kriterin var baştan bunu söyle, paraya önem verdiğin bilinsin, sonradan sürpriz çıkmasın.
48 Yorumla- +1 yıl
Bırak allah aşkına işinize gelince de erkek zengin olacak dersiniz. Sen 20 bin kazansan 5 bin kazanan adama bakcan mı? Bal gibi de sizden az kazanan erkeği ezik gibi görüyorsunuz
Soran+1 yılKadınlar kendinden az kazanan adama bakmaz evet? Tek bakmayan kadın ben değilim ki esmacım hipergami diye bir şey var
- +1 yıl
@yamahamotocross başka kadınlardan edindiğin kini gelip bana kusma. Zenginlikten bahsedilmedi. Soruyu soran bile 15bin dedi, bu zenginlik değildir. Asgari ücret 5binin fazlasıyla üstüyken böyle abuk sabuk örnek verip nefret yayman komik. Dürüstçe fikrimi soruyorsan, ben kendimden az kazanan erkeği hor görmem. Daha önce benden az kazanan biriyle birlikteydim, aramızda hiçte sorun değildi.
Soran+1 yılSorun olmadığı için mi o kişi "eski sevgilin " olarak kaldı 🤣🤣
- +1 yıl
Yav esma tamam ya tamam boş yapma
+1 yılCanım istersen 20 bin kazan hayat kaliten değişmeyecek. Ülkenin ekonomisi gözle görünüyor şekilde. Ayda toplan 685 dolar kazanıyorsun. Bu ne demek biliyor musun seçim sonrası 450-500 dolar civarı olacak demek. İstersen 40 bin tl kazanan birisi ile evlen para su gibi akacak. Tam tersine aşka sevgiye odaklan birlikte daha çok para kazanacak büyüyecek el ele verevek bir ilişki hayal et. Birlikten kuvvet doğar
215 Yorumla- +1 yıl
Bunu düşünene bir kadın daha görmedim senin gibi. Ben hep bunu istiyorum tırnaklarımızla bir yere gelelim birlikte calısalım birlikte mücadele edelim. ama bazı bunun gibiler hemen hazıra koncak 20k maaş 13k da o 33 oh mis gibi yan gel yat. eve hizmetçi tutar bir de böyleleri.
- +1 yıl
@AydınlıkMYHEART şu an ki erkek arkadaşımla aynı evde yaşıyoruz. Ben çalışmıyorum. Ama her sabah o sanayiye gittiğinde onunla gidiyorum araba da oturuyorum en kötüsü. Bazen bilgisayardan şu işimi yap diyor yapıyorum. Ve o kadar motive ki iş yükü azaldı bana para durumunu daha açık anlatabiliyor. Derdini anlıyorum üstüne gitmiyorum. Ve sonuç olarak her 2 ay da bir Asya ülkelerinden ya da Avrupa ülkelerinden birinde 30 gün kalıp geziyoruz hayatımızı yaşıyoruz. Eğer erkeğin psikolojisi rahat olursa evine ailesine her şeyine motive olur. Her şey para demek değil. O çocuğu asgari ücret almaya mecbur eden hükümetin suçu onun değil ki. Birlikte kaliteli planlar yapıp umarım. İş hayatınızı ve özel hayatınızı inşa edersiniz ♥️
- +1 yıl
Nikâhsız olarak evde yaşayan sen mi millete tavsiye veriyorsun
- +1 yıl
@Yamahamotocross Önemli olan nikahsız yaşamak değil karakterli yaşamaktır.
Soran+1 yılAy kuzum nickin gibi saftiriksin cidden
- +1 yıl
Zihnim birinin parasını düşünecek kadar kirli değil. Üzgünün hayatın boyunca mükemmeli ararken mutsuz olacaksın. Nikahsız olarak yaşıyorum evet o ben ve Allah ile aramda olan bir şey. Nikahsız sevgilini öptüğünü elini tuttuğunu düşünmüyorum tabiki de umarım öyledir. Lafının erisindir
Soran+1 yıl@AydınlıkMYHEART 24 yaşındayım 25 e gircem yakında da
Soran+1 yılAnan baban da mı bir şey demedi elin adamıyla nikahsız yaşamana? Onu geçtim elin fakirine veriyorsun zengine verseydin bari
- +1 yıl
Hayatım ben Dubai’de yaşıyorum. Erkek arkadaşım dediğim insan alman. İkimiz de başarılı insanlarız. Konu vermek değil birisi zengin diye bedeni mi de satmıyorum. Parmağımda yüzüğüm ile gelecek ay inşallah evlenmeyi düşünüyoruz. Düğünümüz taylandda 6 nisanda gelmek isteyen varsa hodri meydan herkese açık gelebilir. Şu imam nikahını sorgulayan arkadaşım gel de şahidimiz ol için rahatlasın
- +1 yıl
Ayrıca erkek arkadaşım sanayi ustası değil şirket sahibi ve orada çalışanları ve sayımları kontrol ediyoruz tüm gün çalışma saatimiz sadece 1 saat :) genelde işlerimiz homeofficedir
Soran+1 yılGüzel hikaye
- +1 yıl
Doğrudur hayal gibi gelir ♥️
- +1 yıl
Sanayi ustasını iş adamına çevirdin ne kadar zekasızsın skjsjs
- +1 yıl
@Yamahamotocross ya gerçekten siz kimsiniz ki size yalan söyleyeyim. Şaka mı bu? Sizin kim olduğunuzu bile bilmiyorum. Ha senin bu ön yargına karşılık cevap vereyim. Dubai’de şirketi var ve sanayi bölgesinde deliverynin getirdiği siparişleri kontrol etmesi gerekiyor ve imza atması gerekiyor. İnşaat malzemesi üzerine şirket. Hindistanlı Pakistanlı çalıştığı için çoğunlukla bu insanları kontrol etmezsen işi tam yapmıyorlar. Sipariş her geldiğinde kontrol edip evimize geliyoruz. Şirketler mail aracılığı ile bizden istenilen malzemeyi söylüyorlar bizde sipariş veriyoruz. Benimde Almanya da zaten küçük bir pansiyonun var çalışmama gerek yok ;) . Sizlere hayatlarınızla başarılar diler ve ön yargılarınızı atmanızı dilerim iyi günler
- +1 yıl
Aşka sevgiye odaklan diyip de zengin adamla nikahsız yaşıyorsun bu yüzden işte kadınlara inanılmaz güvenilmez
Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Maddi denklik önemli ama iyi bir partner, sevgili, eş olmaya yeterli mi tartişılır. İyi pozisyonda, iyi maaşa sahip , iyi konuma sahip narsist sevmeyi bilmeyen adam, kadına değer vermeyi bilmeyen adam da çok. Şimdiki aklım. olsa eğlenebildiğim, beni mutlu eden , sevmeyi bilen bir adam isterdim hayatımda..
25 Yorumla- +1 yıl
İnsanlık, degerler uyum daha önemli evlilik içim bendede
Soran+1 yılBeni para eğlendirip mutlu ediyor maneviyat değil
Soran+1 yılZengin olması zaten beni mutlu edecek bir sebep
Soran+1 yılSende bulmuşsun zengin kocayı mutsuzum diyorsun
Aşk İlişkileri konusunda 694 cevap paylaştı. Bu nasıl bir egodur.. benim kazancim senin 2.5 katından fazladir, net olmamakla.. Benden ondan çok kazananlarda vardır az kazanıyor diye bir insan red edilirmi? Karakter bozuktur, vs vs durumlar vardir ilgini cekmez elektrik olmaz anlarım kazanç nedir ya? kaliteli insan kazançla olmaz evet hayatta her şey para ama ilişkiyi insan yaşar...13000 tlde fazla bir para değil övünmenin anlamı yok herkesin bir üstü fazla fazla var.
21 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı. Arada uçurum olsa para farkından anlayabilirim ama para öyle birsey ki bugün yoktur yarın vardır. Bugün vardır yarın yoktur insanın azmi ve biraz nasibinde ilgili bir durum.
Hersey tamamsa bir tek bu sebeple istemiyorsan bence yanlış.
Ama karar hayat senin saygı duymak gerekir.10 YorumlaBence para yetebildiği kadar önemlidir bu son felakette malın mülkün ne kadar değersiz olduğunu aslında herkesin anlaması gerekirdi. Mal mülk Allah’ın bizim hiçbirşeyimiz yok. Buda benim düşüncemdir yani.
218 Yorumla
Soran+1 yılAnlamıyorum ki benden daha az kazanan birini istememem millete niye battı
Soran+1 yılParasız değilim aşko
- +1 yıl
Böyle diyip de zengin adam arayan hicran...
- +1 yıl
Ahhaaa çok korktum hadi beni zararlı çıkarsana?
- +1 yıl
Bu tarz sorulardan gerçek yüzünüzü görüyoruz o yüzden bizi kandırmaya çalışmayın
- +1 yıl
ne boş adamsın yaa. erkek olduğun için bütün erkekler adına utandım senden
- +1 yıl
@serafettinkansiz sanane oğlum kız seni mi çağırdı benle tartış diye jsjssjs
- +1 yıl
onun görüşlerine bakarken denk geldim ama kız kendi fikrini belirtmiş doğru olanı da söylüyor amacın ne yani amaç ne yani doğruya doğru gayet düzgün bir şekilde belirtmiş. buna neden itiraz ediyosun yani
- +1 yıl
@serafettinkansiz sen inanıyor musun kızların paraya önem vermiyorum demesine?
- +1 yıl
Çok üzülürsün bir kıza inanıp güvenirsen
- +1 yıl
kızlar paraya önem veriyor tamam ama konu bu değil. şimdi durduk yerde çıkmışsın konuyu oraya getiriyosun. muhtemelen kızların paraya önem vermesiyle ilgili içinde bazı rahatsızlıkların var burada gelip hicrandan bunun acısını çıkarmışsın sinirini ondan çıkarmışsın yani. yanlış yapmışsın yaptığın yanlış yani
- +1 yıl
@serafettinkansiz hicran babanın kızı mı yoksa sevgilin mi sanane oğlum amguard olma
- +1 yıl
Gereksiz sensin azcık terbiyeli ol kadın gibi kadın ol feminen ol öküz olma çünkü öküz kadın evde kalır söylüyüm
- +1 yıl
insan gibi anlatmaya çalışıyorum ama sen insan değilsin daha olmamışsın primatsın yani daha yapacak bir şey yok.
+1 yılKimin ne olacağı belli değil. Dün bir haber okudum. Deprem bölgesinde market zinciri olan adam eski bir çaydanlık bulduğum için çok sevindim gibi bir şey söylemiş. Bugün siz iyisinizdir yarın en kötüsü olabilirsiniz. Biraz akıl biraz karakter.
40 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen de 30-35 arası kazanıyorum. Zengin edecek bir para mı bu enflasyonda hayır. Ancak hoslandıgım kişi benden 10k az kazanıyor ama aklıma takılmadı. Ego tatmini gerçekleştikten sonra insan paraya maddi şeylere takılmıyor.5-6 bin fark büyük bir şey degil.
01 Yorumla
Soran+1 yıl10 k fark az değil
Gizli Üye(25-29)+1 yılErkekler para avcısi kadınlardan soğuyorlar ama kendilerinden güçlü kadınlardan da hoşlanmıyorlar. Egolarıni bir şekilde tatmin etmeye ihtiyaçları var çünku annelerinin evinde aslan oğlum, paşam diye büyütülüyorlar el kızı böyle yapmıyor ki yapmaz da. Güclü olsunlar. Nasıl istiyorsnan öyle davram kızim. Arkandayız.
02 Yorumla
Soran+1 yılKadın güçlü erkek, erkek de güçsüz kadını sever
Cevap sahibi+1 yılSapına kadar haklısin.
+1 yılHem insanların fikirlerini sormuşsun hem de (güncelemede) sizi ilgilendirmez demişsin, güncellemeleri okumadan sizin alçak gönüllü ve tevazu sahibi olduğunuzu düşünmüştüm şu anda aynı kanıda değilim.
21 Yorumla
Soran+1 yılKendimden daha çok kazanan birini istiyorum bu evet kimseyi ilgilendirmez
+1 yılInsanlar bu tarz tercihlerde özgürdür elbette. Ama insanları zengin değil diye "çulsuz", "fakirin teki" kelimelerini kullanarak aşağılayamazsınız. Istemiyorsanız uygun bir dille reddedersiniz, olur biter.
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 491 cevap paylaştı.
+1 yılTercih meselesi saygı duymak lazım fakat mesleğe ve kazanca göre evlilik maddi unsurların ön plana çıktığı bir evlilik olur. Ayrıca şunu belirteyim ki, insan neye çok düşkün olursa dünyada onunla sınanıyor.
20 Yorumla Uzun uzun anlatma gereği duymayacağım da sadece asgari ücretten 5k fazla alıyorsun o da mesai parasıdır büyük ihtimalle veya her ne iş yapıyorsan. Senden az alıyor olabilir ama kimseyi küçümsemeye hakkın yok, helali namusu ile çalışmak ayıp değil kabahat değil. Hiç uzatmadan ayrıl, bitsin gitsin.
22 Yorumla
Soran+1 yılHelal haram bende fark etmiyor
Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Modele bak senin gibi görgüsüz 13 alsa ne 50 alsa ne yarın ne olacağının o dalga geçtiğin asgeri ücrete muhtaç olmayacağının garantisi var mı bitir konuşma da bence adam kurtulsun senin gibi paragöz karaktersizden
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 580 cevap paylaştı.
+1 yıl13 bin ile statü sahibi olduğunu sanan hanımefendi sen bir hiçsin. O asgari ücretli adam gibi adamsa karakteri sağlamsa evlenmeliktir ama senin gibi iki buğday tanesi daha fazla kazanınca kendini havalarda gören biriyle değil.
20 Yorumla Kast sistemi diyorlar işte buna. 13K kazanan kendini 8K kazanandan varlıklı ve üst statüde görüyor. Bence direkt ayrıl, görüşmek istemiyorum de bitsin, sanki kendi kendine ego kasmışsın.
211 Yorumla
Soran+1 yılKapitalizm diyelim
Soran+1 yılKomünist misiniz yani mesela çöpçüyle doktor aynı parayı mı almalı size göre lol
- +1 yıl
Hayır komünist değilim. Para=mutluluksa sizin için, burada önemli olan sadece paraysa şayet sizinle birlikte olan birisi güzelliğinizi kaybettiğinizde sizi terketme hakkına sahip olacak demektir. O dönem geldiğinde size kapital yaklaşmasını isteyin o kişiden.
@arwen, merhaba sizede. - +1 yıl
Koministim o yüzden yorum yapmayacağım 😅
Soran+1 yıl@darkwitch7 komünizm turkiyede iş görmez başka ülkede yaşa
- +1 yıl
"Sayın soran, siz kapitalist sisteme entegre edilmiş başlangıç seviyesinde bir beyaz yakalısınız. İşin aslı emeğiniz sömürülmektedir. Kapitalist olabilmeniz için kapitale sahip olmanız gerekir." Şu yorumun alnı olsa da öpsem. Yazan ellerin dert görmesin kardeşim. Kendisi de işçi, farkında değil. Patron havalarında 😂😂
- +1 yıl
Anlayış sorununa ufak bir katkı yapmak istedim 🙋🏼♂️ @bankerbilo
+1 yılSen karşındaki kişiye şans vermemişsin onu ezmek istemişsin resmen. Karşılıklı sevgiyi statü ve paraya bağlayan kişilerdensin, adam keşke buraya yazdıklarını görebilse de vazgeçse senden 😌
28 Yorumla
Soran+1 yıl2. buluşma olmayacak zaten reddedeceğim
- +1 yıl
Senin reddetmene gerek yok adam bunları bilse o seni reddeder zaten 😂 biraz insan olun, senden çok daha fazla kazanıyorum ama benimle tanışan kızları hiç bu sebepten dolayı reddetmedim, illa edep illa edep…
Soran+1 yılErkekler kendinden az kazanan kadına bakar ama kadın kendinden az kazanan adama bakmaz
Soran+1 yılMesela sen 50 bin kazansan 100 bin kazanan kadın sana bakmaz
- +1 yıl
O işler hiç belli olmaz 😁 ben 18 yaşındayken çalıştığım restoranın müdürü kadın 30 yaşındaydı ve o zamanlar 7-8 bin kazanıyordu, asgari ücret o sıralar 1600 liraydı ve ben de yeni girmiştim asgari ücrete çalışıyordum. Kadın daha birkaç gün çalışmama rağmen kimsenin olmadığı bi sırada beraber malzeme indiğimizde benimle seks yapmak istediğini söylemişti. Gerisini sen düşün 😏
Soran+1 yılBu tipinle aynen kadın vermek istemiştir sana kesin
- +1 yıl
Kendimi sana inandırmak zorunda değilim, aşırı derecede aşağılık kompleksin var bi doktora görün istersen ;)
Soran+1 yılHikaye uydurma
- Aşk İlişkileri konusunda 6,5b cevap paylaştı.
+1 yılMaaşı boş ver de meslek mesela bende kırmızı çizgidir. Statü olarak alakasız bir iş yapıyorsa ben de görüşmek istemem. Diploma falan çok önemlidir çünkü benim için. Senin tek hatan bence çocuk hakkında bilgin olmadan buluşman olmuş 😄
01 Yorumla
Soran+1 yılTanımıyordum ki tanımak için fırsat verdim o da fakirin tekiymiş
Aşk İlişkileri konusunda 26,3b cevap paylaştı. Sende çulsuzsun kendine gel.
93 Yorumla
Soran+1 yılDeğilim
- +1 yıl
Hahahah 13 binle zengin oldugunu saniyor 😂😂😂 amerikada yasiyorum senin aylik kazandigin parayi 4 gunde kazaniyorum ben 😂
Soran+1 yıl@NewYorkluGezgin zenginim demedim zengin adam arıyorum dedim
Aşk İlişkileri konusunda 391 cevap paylaştı. Ben iğrenç bir insanım, paraya sevgi ve uyumdan daha fazla değer veriyorum de o kendisi gider zaten. Gitsin zaten, 20000 kazanıyorsa da gitsin.
Sen de 50000 kazanan birinin görüştüğü 15bin kızdan biri oluverirsin ne güzel işte.10 Yorumlaişinize bak ne olm. sensin çulsuz. kendin öylee birini ahanda avcunu yalayarak bulursun. öyle biri asıl seni istemez bu karakterine bakarak. vicdansız
16 Yorumla
Soran+1 yılİster anam ister erkek kendinden az kazanan ister o yüzden ben bulurum kendimden daha fazla kazanani
Soran+1 yılGöm aşko erkeklerin ne istediğini bilmediğine yemin edebilelim ama kanıtlayamam
Soran+1 yılPuhahaaaa ikile
- Aşk İlişkileri konusunda 6,7b cevap paylaştı.
+1 yıl13 alıyorsun kendini zengin zannediyon nasıl oluyor o lann kendini zengin sanman için 50 alman gerekiyor en az o da 13 de ne var mesele para değil adam insanlık karakter kişilik her zaman derim şu türk kızlarından uzak durun diye
10 Yorumla
+1 yılBenim kuzenim pilot ve evlendiği kız öğretmen, aşık olduysan bunun ne önemi var ki? Hani bence senin ile onun aranda çok büyük bir fark yok. Ama yinede sen bilirsin.
11 Yorumla
Soran+1 yılErkek kendinden az kazanan kadına bakar ama kadın kendinden az kazanan adama bakmaz tatlım
+1 yılUmarım bir gün kovulursun çulsuz kalırsın parası için sevgili oldugun sevgisiz ve ilgisiz sevgilin seni kapı önüne koyar !
24 Yorumla
Soran+1 yılTavşan dağa küsmüş dağın haberi olmamak hangi üye canını sıktı?😂
- +1 yıl
Dağ umurumda mı sence? dağdan bir beklentim yok olması yeterli.
Soran+1 yılTek başına ağla hadi
- +1 yıl
Evet çirkin suratını gördükçe ağlıyorum allah ım başkasına da verme bu dertten diye
+1 yıl13 k nedir ki? Ahahahahahaahahaa yazık. Aksine o kişinin sana b*okunu bile atmaması lazım bu durumda.
Erkeğin eline 100 bin TL para geçsin kafası şöyledir " bir aile kurmalıyım"
Kadının kafası " bir erkeğe ihtiyacım yok"
Umarım hayatın alt üst olur, senin gibilerinin burnu b*ktan çıkmasın20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,2b cevap paylaştı.
+1 yılburaya yazıp gelen cevaplara ilgilendiremez cevabını kullanamazsın ki aldığın maaş da o maaştan çok yüksek değil emin ol senin tabirinle 15 k maaş alan biride sana bakmaz
11 Yorumla
Soran+1 yılBakar
Sanırsan 50 bin kazanıyor... Çulsuz ne demek? Bir gün sen de belki o duruma düşeceksin? Statü durumu varsa, saygını koruyarak yaklaşmak çok mu zor?
21 Yorumla
Soran+1 yılLan zaten adamı kırmadım bir şey demedim sadece reddetmek için sebep bulamadım paran az çulsuz olduğun için reddettim demeyeceğim zaten
+1 yılhaklisin tabikide bu arada sunu soylemek istiyorum senin gibi zeki kadinlar kalmadi helallll sana nasil da sinirini koymussun helal olsun sana tevrik ettim seni sen o mevkiye gelmek icin ne zorluklar cektin neden dusuk birisi ile olacaksin
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 307 cevap paylaştı. Asgari ücret 8.500 iken 13.00 0 alınca zengin sandın galiba sen kendini 😂
merak etme ben ikisini de kazandım aynı şey pek bir fark yok emin ol buna, komik bir soru olmuş bu arada.
10 Yorumla
+1 yılAranızda aşırı bir fark yok maaş anlamında neden adamı küçümsüyorsun sanki adamın 4 katı para kazanıyorsun ki öyle bile olsa küçümsemen çok yanlış
11 Yorumla
Soran+1 yılO da az çok benim bakımlı biri olduğumu görüp anlasaydı ondan daha çok kazandığımı
Yani maddiyat önemli ama insanin karakteri ahlaki benim için daha önemli herkesin tercihi farklı
23 Yorumla
Soran+1 yılZengin olsun puşt olsun fark etmez karakter ahlak aramıyorum ablam😃😃😃
Soran+1 yılAynen
İster 13al ister 130 ama ruhunu geri alamazsin bide culsuz demis hele seni ,
Onu gectim tamam kizlar kendinden az alani istemez eyw. da ne bu gorgusuzluk...
10 Yorumla
+1 yılYalnız sen de çulsuzsun. 13 bin lira para mı zannediyorsun da asgari ücret alanları küçümsüyorsun?
21 Yorumla
Soran+1 yılKüçümserim sanane
Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. maddiyat hesabı ile yapılan evliliklerin sonu malum. Zengin birinin evde çocuk bakan ve aldatılan eşi olursunuz bu kafayla.
02 Yorumla
Soran+1 yılOlurum sıkıntı yok istediğim her şeyi satın alırım aldatırsa da dava acarım boşanırım nafaka alırım adam zengin sonuçda
+1 yılBence de adam seninle buluşmazsa isabet olur işimize bakacaksak Sen ne diye sordun bu soruyu siteye. 🤷🏻♀️
01 Yorumla
Soran+1 yılLinç edin diye sormadım ama
- Aşk İlişkileri konusunda 979 cevap paylaştı.
+1 yılKazancım oldukça yüksek para olarak bakmıyorum zaten olaya çalışmasın daha iyi 13 bin TL de para değil gözünde büyütme ilişkini bozduğuna değecek bir fark değil
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılBenim aylık kazanç 60 bin üzeri ozaman ben senin üstüne sifon bile çekmem lazım
30 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 4,4b cevap paylaştı.
u +1 yıl13 bin ile çok para kazandığını falan mı sanıyon acaba
30 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 11,8b cevap paylaştı.
+1 yılGelire gore davranıyorsan 13.000 ustu kazananlar neden seninle olsun.
Erkegın maddi gucune bu kadar mı bagımlısın?10 Yorumla
+1 yılSokak kedisi çöp kedisini red etmiş.
O sırada ikisini izleyen ev kedisi vay dünyada ne kediler var demiş.10 Yorumla
+1 yılSenin o adama gönlün yok.. az kazanmasıni da suç ortağı yapmışsın kendine..
11 Yorumla
Soran+1 yılYoo çok kazansa aşık olurdum belki 😃🤣
Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. her şey maddiyat mı şu kafanızı biraz değiştirin
113 Yorumla
Soran+1 yılher şey öyle canım evet
Soran+1 yılDeğilse git fakir adama aşık ol o zaman napim
Soran+1 yılİkile
Soran+1 yılTamam aşko öğrenirim sen dedin diye
- +1 yıl
ya fakir erkek gorsen reddedersin kiza ahlak bekciligi yapiyorsun ya
Soran+1 yıl@Melissim0272 evet şurada beni lincleyen kızlar kendi de benim gibi eminim
- +1 yıl
anca yargilarlar sen haklisin canim takma sen milleti
Soran+1 yıl@Melissim0272 erkekler de mal gibi bunlara inanır şimdi kızlar paraya önem vermiyormuş diye😃😃
Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Kırarak reddet.. neden o kadar ince düşünüyorsun ki. Senin maaşın 13 bin. İstediğin gibi kırma hakkına sahipsin ve haklısın.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 955 cevap paylaştı. 13k para degil bu arada ama genede sen bilirsin
14 Yorumla
Soran+1 yıl8.5 kdan iyidir
- +1 yıl
ne iş yaptıgını bilmem ama memur öğretmen doktor olmadıgın kesin. belki en baba hemsiresindir. çok boş olmasada ortalama bir meslegin vardır. abartılacak seviyede bi uçurum yok aranızda. reddetmek tabi ki isteyebilirsin ama sırf parasal konudansa eğer açık açık söylemen onun için daha iyi olacaktır. senı daha rahat unutur kesip atar.
+1 yılAylık 13 bin lira ile sen çulsuz olmadığını mı düşünüyorsun? Güzel kafa.
13 Yorumla
Soran+1 yılÇulsuz değilim ve daha 1 sene oldu işe gireli bu para daha artacak ilerde
- +1 yıl
Maaşına göre çulsuzsun TÜİK verilerine göre ayrıca asgari ücret alan kişinin de maaşı artıyor zaman içerisinde edindiği tecrübeye göre. İnsanları maaşı üzerinden eleştirmen doğru değil şunu unutma ki bir gün sende asgari ücrete çalışmak zorunda kalabilirsin.
Soran+1 yılKalmam
Asgarinin 1.5 katını kazandığını kim söyleyecek arkadaşlar?
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 675 cevap paylaştı. Olanı söyleyin. Ben, benden az kazanan biri ile birlikte olmak istemiyorum. Allah gönlünüze göre versin.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılBunu sorun etmemelisin kafan uyusuyorsa gerçekten Ma başka şeyler de uymuyorsa bilemem
03 Yorumla
Soran+1 yılYok para da para benim için aşko
- +1 yıl
Mutluluklar o zaman
Soran+1 yılSağol tatlım
Aşk İlişkileri konusunda 7,7b cevap paylaştı. Senin maaş da benim kira kadarmış 😁 benide reddediyor sanirim o nokta da para da işe yaramıyor
00 YorumlaTamam istemen en doğal hakkin ama kişiliği daha önemli olması lazım..
04 Yorumla
Soran+1 yılBen kişilik aramıyorum zengin olsun da nasıl bir karakterinin olduğu inan hiç önemli değil
Soran+1 yılDövmesin ama çok zenginse de aldatmasına karışmayabilirim
Soran+1 yılBoşanırım nafaka alırım aldatırsa
+1 yılBen paraya önem veriyorum o asgari ücretini de al uzaklaş etrafımdan yaz
03 Yorumla- +1 yıl
Kalp kırmayı çok mu seviyorsunuz?
Soran+1 yılBunu desem kırılır lan
Soran+1 yıl😃
Aşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı. Benden az kazanıosun olmaz bu iş diyerek nesini kiviricaksin
01 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum çok mu tuhaf olur direk söylesem paran az diye
+1 yılAskim sende çok kazanmıyosun denksiniz işte 3ün 5in hesabını yapmayın
01 Yorumla
Soran+1 yılYapıyorum
- Devamını Gör (125)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem