44 bin tl maaşıyla tek başına geçinemiyor. Bana hediye almayı geçtim, çay içsek hesabı ödeyemiyor. Sürekli kredi kartı borcu var. Benden para istiyor 3 senedir. Eskiden kredi çektirdi 60 bin tl ödedim. Şimdi başka kiralık eve taşındo 30 bin lira eve vermiş. Kredi kartına 30 binde borcu var. Ben şu an işsizim. İşsizlik maaşı alıyorum onuda benden istiyor. 3 senedir çalıştığım maaşıma ortak oldu, hayrım olsun. Ama artık yoruldum. Telefon numarasını mı değiştirsem yok mu olsam? Ne yaparsa yapsın. Ailesi memlekette gitsin. Adam 40 yaşında geçinemiyor. Ben 18 yaşından beri babamdan bir kuruş para almıyorum. şu an memur olmaya çalışıyorum. Para biriktirmem gerek, sevgilimin yüzünden borç batağına giriyorum.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(30-35)8 ay44 bin maaşı var, çay parasını bile ödeyemeyen erkek? Sen ona işsizlik maaşını vermeye devam ettikçe borç batağından çıkamaz. Sen tek başına didinip birşeyler yapmaya çalışıyorsun, adam hâlâ nasılsa kız çabalıyor bende ondan para isterim modunda. Kaldı ki sevgilin, eşin bile değil. Eş olsa, hadi hayat müşterek der, birkaç ay belki birkaç yıl sabredersin. Bu ilişki değil, senin cüzdanına aşk musallatı olmuş biriyle toksik bir devamlılık. Telefonunu değiştir, kendini kurtar. Aklını başına al bu yaşta hâlâ el açan bir adam, yanında değil omuzunda kendini taşıtmaya razı. Sen onun hayatını sırtlamaya devam edersen, kendi yolunu yürüyemezsin. Ayaklarına değil, hayallerine pranga vuruyorsun yapma!
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
8 ayİnanlmaz gerçekten, utanarak okudum, böyle erkek mi olur ya. Üstelik çalışıyorsun, buna rağmen insan hayatındaki kadından para nasıl ister. Bununki istemeyi de geçmiş, seni sürekli sömüren bir şeye çevirmiş, inanlmaz, ağzım açık kaldı gerçekten. Yazık günah sana, o kadar çalışıp ediyorsun, emeğini, alınterini 40 yaşındaki bir adama veriyorsun. Neden bu eziyeti yapıyorsun kendine?
03 Yorumla- 8 ay
@Ayse98754 Çok üzücü ya, nereye kadar böyle devam edebilir ki insan, bir yerden sonra iyi niyeti suistimal ve sömürmeye giriyor.
8 ayBu ne biçim iş ya benim kız arkadaşım vardı ben çalışmıyordum. o çalışıyordu 60 k maas alıyordu 1 sene bana baktı nerdeyse daha sonra ben ise başladım 150-200 arası kazanç elde ettim aylık ve ben ona bir kuruş ödetmedim , ama bu senin durum çok yanlış seni kullanıyor resmen
04 Yorumla- 8 ay
Tamam sen ayrıl Miray
Soran8 ayBen karşılık beklemiyorum. Bugüne kadar yaptıklarımı kendi isteğimle verdim paraları. Ama artık yoruldum bunun sonu gelmeyecek. Ben memur olunca ondan fazla maaş alacağım diye gözleri parlıyordu
Valla iyi bile sabretmişsin. Ben böyle tek taraflı istismara gidebilecek para mevzuları ortaya çıkarsa anında ortamdan uzaklaşıyorum, o kişiyle de mümkün olan en kısa zamanda tüm bağlantımı kesiyorum. Çok geçmeden noktayı koyman gerekiyor..
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Feyza, öncelikle gerçekten çok zorlu bir durumun içindesin ve hissettiğin yorgunluğu anlıyorum. Yaşadıkların hem duygusal hem de maddi olarak seni tüketmiş gibi görünüyor. Finansal anlamda dengeli bir ilişki çok önemli çünkü sürekli tek taraflı bir fedakârlık yapıyorsan bu ilişkinin sağlıklı yürümesi zorlaşıyor. Sevgilinle samimi bir şekilde konuşup bu durumun seni nasıl etkilediğini açıkça anlatman güzel bir başlangıç olabilir. Ancak geçmişte yaşanılanlara ve şu anki özverine rağmen bir çözüm bulunamıyorsa, kendi geleceğini düşünmen gerek.
Hedeflerin, hayallerin ve kendi ayakların üzerinde durma çaban çok değerli. O yüzden, onun sorumluluklarını sürekli üstlenmek yerine kendi hayatını odaklanmalısın. Gerekirse bir mola verip bu ilişkiye dışarıdan bakabilirsin. Emin ol, gerekirse biraz uzaklaşarak kendine şans tanımak sana hem duygusal hem de finansal anlamda bir nefes aldıracak. Unutma, önce sen iyi olmalısın ki hayatta sağlıklı bir şekilde ilerleyebilesin. 🌟💙 Sevgiyle al kararlarını.00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
59
Cevap
81Cevap
- Para & Ekonomi konusunda 22,8b cevap paylaştı.
u 8 ayevet olurum ben
00 Yorumla Çok zor bir ilişkiymiş. Peki bunu başka bir bakış açısıyla görmeye çalışalım. Neden sevgilisin? Bu insanın sana artısı ne? Duygusal olarak neyini tatmin ediyor? Cinsel olarak ne kadar tatmin oluyorsun? Başka şeyleri sorgula, mesela ailenin göstermediği bir ilgi biçimine mi sahip? Ya da sana aynı ebeveynlerin gibi bir şekilde tanıdık mı davranıyor? Belki korunma, sahip çıkılma? Kısacası senin neyini tatmin ediyor, onu bul. Sonra teraziye koy. Çünkü bazen biz insanlar parayla bazı şeyleri satın alabiliyoruz. Belki parasını verdiğin bir hizmet alıyorsundur karşılığında.
22 Yorumla
Soran8 ayAilem var çok şükür. Beni korumaya çalışmıyor herhangi bir olay olduğunda dayak yememek için bana kızıyor. Ben onu koruyorum çoğu olayda. İlk aylar benden gizledi borcunu. 6 ay sonra birden ağladı para veririm dedim o gün bugündür… Bende takıntılı aşk durumu var. Ayrılmak kolay değil benim için. Ama yavaş yavaş soğuttu artık yüzünü bile görmek istemiyorum bitecek başka çare yok
- 8 ay
Sen annesi olmuşsun gibi gözüküyor duruma buradan bakınca. Kavgada koruyor kolluyorsun, borcunu ödüyorsun. Takıntılı aşk neden olur? Aşk neden olur? Aşk dediğimiz şey cinsel çekimdir. Eğer cinsel çekiminiz yoksa bu aşk değildir. Var mı?🤷♂️ Ya takıntı zor. Her şekli zor. Bir uzmandan yardım almak en iyisi. Ben denedim. EMDR diye bir prosedür var. Tüm ocd türlerinde yardımı oluyor.
Gizli Üye(18-24)8 ayAhahahah aynı benim dayım önce öğretmen sevgilisi terketti anladı bunu işte gorucu usulü yengemle tanıştı o zamanlar tabi sürekli iddia oynuyor yengeme kredi çektirmiş ödemiş falan fistan neyse yengemde çirkin biraz evde kalacam korkusuyla bunla evlendi asgari biraz üstü aliyor dayım memur oldu birde haftasonlari kahvede çalışıyor kiralari 7 bin lira ev sahibi yapmıyor zam ama düşün asgari borcunu bile verememiş evde ekmekleri yok yengem gecindiriyor evi reziller 90 bin lira ile sende öyle olacaksın ya da bırakacaksın
24 Yorumla
Soran8 ayNasıl memur olmuş bu kafayla peki? Bide 2 sene önce oda iddia gibi bişey oynuyodu aynı şekil kredi çektim 60 bin kendim ödedim. Bidaha yapmıcam dedi. Fakat geçinemiyor ki adamın eline 100 bin ver öteki ayı göremez
Cevap sahibi8 ayAynı benim dayım da öyle işte disarida su bile içmez ama beş kuruş parası yok kiralari yok 90 100 bin evlerine para giriyor halleri i.. ten beter kumara gidiyor parası sonra bankaya ödeyemiyor nasıl memur oldu dersen 4 senelik arkeoloji mezunu vergi dairesinde çalışıyor kpss den kazandi girdi ondan önce bir şirkette masa başı çalışıyordu asgari ücrete ondan öncede kitapçı da çalışıyordu ama orada 3 asgari alıyordu
Soran8 ayOkumaya kafa yetiyor ama parayı idare edemiyor he valla evlenince hiç kurtuluş yok Allahtan bir sınavdı geçtim gitsin uzak olsunlar
Cevap sahibi8 ayAynen dogrusunu yaptın okumaya kafa yetiyor derken de bölüm arkeoloji
Yani ml değilsen okursun
Kpssden de 80 aldi çok bir şey değil şansı yaver gitti sadece
Zaman zaman destek olunur ama sen uçuruma doğru gidiyorsun ana babası değilsin eşin bile değil ki eş bile bir yere kadar bütçe yönetimini öğrenmesi lazım. Bence bitir ilişkiyi. Yarın kıymeti de olmaz yaptıklarının bırakır gider söyleyeyim.. Çok verici kadının kıymeti asla olmaz alan kadınlar daha değerli..
10 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 1,8b cevap paylaştı.
8 ayBöyle bir insan ile senin ne işin var, nereden bulursunuz böyle tipleri ya?
Bu adamın daha kendine hayrı, faydası yok sana nasıl faydası olacak? Evlendiğin zaman nasıl geçineceksin.
Ulan kız arkadaşından para isteyen adam adam mıdır ya..
10 Yorumla Para & Ekonomi konusunda 334 cevap paylaştı. Sen 3 senedir adama para vermişsin kendini yazık etmişsin. Senden sürekli para istemiş sen baya para vermişsin. Senden para istemesi hiç doğru değil. Senin ihtiyacın olduğu zaman o erkekten isteyebilirsin ama o senden isteyemez. O erkekten ayrıl kendini düşün sakın bir daha para verme.
10 Yorumla
8 aySevgilin 40yasinda sen 25 böyle biriyle niye sevilince olur insan anlamıyorum.
Hadi bunu geçtim Tek başına kendi maaşıyla gecinemeyen evlenseniz seninle nasıl gecinecek seni bildiğin tefeci niyetiyle kullanıyor. Kendi borçlarını ödetiyor.
10 Yorumla
8 aySen, niye kredi çekiyorsun ki? Anan mı baban mı çocuğun mu küçük kardeşin mi bu erkek sanki senin? Ne mecburiyetin var? Onun amacı gayet belli değil mi? Seni maddi olarak kullanmak onun amacı. Ayrılmak istediğini söyle ve seni arayıp sorarsa cevap verme veya engelle. Bir de erkekler “ T. C. kızı paragöz.” der, erkekler. Bu buradaki bu tarzda kaçıncı soru ama “ Yüzdeye vurursak kızlar daha çok çıkar.” diyorlar hâlâ. Yani senin gibi günlük hayatta dolu kız var ama biziz paragöz. 😂😂😂😂
10 Yorumla
8 ayBir saniye bir saniye adam 40 yaşında 24 yaşındaki kızla çıkıyor üstüne de bunları yapıyor Vay be bu adamı alkışlamak lazım büstünü asmak lazım Nasıl bir adamsın sen Helal olsun ders versin erkeklere
61 Yorumla- 8 ay
lan trol trol düşüyonuz sizde. Çoğu kızın açlıktan ağzı kokuyor 60k krediyi bırak 6 k alamazlar. Ele para geldiği gibi arfüm çanta elbise yığıyorlar.
- Para & Ekonomi konusunda 314 cevap paylaştı.
8 ayBu herifler böyle hatunları nerden buluyor yahu...
Biz hatunun üstüne titreriz, bir derdi olsa koşarız, maddi manevi olarak her türlü yanında da olsak sonunda terk ediliriz. Elin oğlu cin gibi, hesabı kitliyor, hatunun maaşı alıyor, kredi çektiriyor filan. Hatun ise hala burada ayrılsam mı diye soruyor, tereddütte yani, ayrılma desek gidecek 1 kredi daha çekecek :))
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)8 ayTrol mq. Karı kafasından kuruyor 40 yaşında olgun kökleyicim olsaydı böyle paçoz ve inişli çıkışlı vurdulu soktulu kırdılı hayatı içinde arzu ederek kurgulamış yazarımız 😂💅 Eline sağlık daşşana kurban herry... Harmoniye çaktır gelecek perde.
03 Yorumla
Soran8 ayKurgu değil keşke kurgu olsaydı 😔
Cevap sahibi8 ayOlsun bu yılın altın küresini ben sana veriyorum. helal olsun güzel kardeşim herkes ağzı açık gerçekçi kurgunu okudu 👌 2. sezonu ne zaman çıkarırısın?
Soran8 ayBanka hesapların tek tek dekontunu mu atayım inanman için Allah Allah
8 ayBence uzak kaç çünkü belliki seni kullanmak istiyor ve senin gibi olanların kötü sonunu hep haberlerde gördüm o yüzden sal gitsin sonra pişman olma, ayrıca erkek dediyin bir kızdan nasıl para ister anlamıyorum
10 Yorumla
8 ayKızım sen aç köpek beslemek için mi biriktirdin o paraları
21 Yorumla
Gizli Üye(25-29)8 ayCanım aynı şeyi bende yaşadım adam çalışmıyordu ben çalışıyordum kredi kartlarımdan yedik içtik alışveriş yaptık hepsini işe girince vericem dedi bana kartlar patladı tek kuruş para vermedi 1 yıl sevgili olduk 2 yıl oldu hala kredi kartı kapanmadı borcum başına ne gelir bilemezsin sakın para pul verme defolsun gitsin yarın öbür gün hayatta vermeyecek paranı sakın diyim bulaşma kaç kurtul
512 Yorumla
Cevap sahibi8 ay@Need4Read bankalar limit bile vermiyor artık 🥺
- 8 ay
İkinci enayide burdaymış 🤣🤣🤣
- 6 ay
Sevgiliye borç vermek mi akıl işi değil
Cevap sahibi6 ay@Hayrettin3316 dhkfkfk
- 6 ay
😃😃 geçmiş olsun tek diyeceğimiz bu
Cevap sahibi6 ay@Hayrettin3316 soğuk su 😂
- 6 ay
Aman onu da içer hasta olursun. Sonra. İlacı doktor parası derken gene parasal zarar su da yok sana 😅😅
- 6 ay
Bana en son ki ilişkimde 400 bin haşırttı girdi yani genede şükür et yani evlenecez diye 400 bin o paraya 3 sene önce ev alırdım buralarda
Cevap sahibi6 ay@Hayrettin3316 yine alırsın inşallah pes etme 🙏
- 6 ay
İnşallah pes hayata karşı yok ama aşk meşk zarar işte böyle insanlar yüzünden
8 ayYa kızım sen deli misin? Erkeğe para yedirirsen seni başka görür. Ben kocama bile borç vermem verirsem kağıt imzalatırım kaldı ki kredi çekeceğim. Kaç kurtul o adamdan yoksa seni sömürüp bitirecek. Evlensen evde kalır çalışmaz senden geçinir
00 Yorumla
8 ayBacım sen komple hipotek etmişsin kendini zaten ona ne gerek var ki o işini görüyor zaten sayende salonuda mutfağa kattık mi oh deme keyfine jahaha
10 Yorumla
8 ayKızım manyakmısın yediriyorsun kendini ben de konuşma sonunda eşim falan diye çıkacak sanıyorum ohooo
12 Yorumla
Soran8 ayÇok şükür eşim değil 🙏🏻 hep manipüle etti düzelcem düzelcem 3 sene geçti tık yok
- 8 ay
Ya 3 sene de durman hata kusura bakmada
8 ayParasını yönetemeyen üstelik kadından para bekleyen birinden adam olmaz. Böyle tiplere prim veren kadından da bir cacık olmaz.
20 YorumlaBir şey sorabilir miyim bu adam da ne var ki seni bağlayan neden yapıyorsun bunları rica etsem paylasirmisin
20 Yorumlanormalde paragözlüğü kes çayını kendin öde derdim de senin kisi seni bildiğin söğüşlüyor, yanlış anlama hala para göz olduğunu düşünüyorum ama çocuk daha beter çıktı.
00 Yorumla
8 ayNasıl böyle akıl tutulması yaşıyorsunuz inanılır gibi değil, bildiğin keriz bulmuş kullanıyor aşık olmuş körleşmişsin belli ki, git acını yaşa kurtul adam seni kasa niyetine kullanıyor , böyle birisinin de baba olacağını çocuğunun geçimini sağlayacağını mı bekliyorsun da devam ediyorsun
00 Yorumla
8 ay40 yaşında biri ve hiçbir pasif geliri yok ve senden borç mu istiyor. Çok sorumsuz ve saygısız biriymiş. Öylesinden koca da adam da olmaz ayrıl bitsin. Sülük gibi seni emiyor
00 YorumlaEşin olsa yapmazsın. Sevgiline yapıyorsun. Senden de baya büyükmüş bu adam seni nasıl büyüledide bu kadar düştün
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)8 ayBildiğin beynine yerleşmiş tümör. Kendini neden izole edemiyorsun çok saçma, eleman seni finans kaynağı olarak görüyor
10 YorumlaPara & Ekonomi konusunda 449 cevap paylaştı. Mesele maaş değil borçlar ve mantıksız gereksiz harcamalardır. Sevgilinden derhal ayrılmalısın.
10 YorumlaBunu yapacak kadın kaldı mı gerçekten? Peki ya neden bir erkeğe bunu yapmak zorundasın? Öyle olan erkek zaten adam değil bunu anlamak bu kadar zor mu. Ve aranızda 16 yaş farkı var Buda bir sorun.
01 Yorumla
Soran8 ayKim olursa olsun fedakarlık yaparım. Ben sevdiğim insan için her şeyi yaparım ama şu an işsizlik maaşıma bile göz koyması mide bulandırıcı olmaya başladı. Zorda olsa bitecek
Kendine yetemeyen insan sana hiç yetmez bir an önce kurtul bu adamdan
20 Yorumlaapla çok bile dayanmışsın.. erkeğin paraziti çekilmez
20 Yorumla
8 ayArkadaşım siz kendinizi boşu boşuna mutsuz ediyorsunuz böyle ilişki olmaz zaten. Yaşınız çok genç bu durumları yaşıyorsanız değmez gerçekten.
00 Yorumla
8 ayMaddi olarak kendini idare edemeyen bir yetişkin ilişki yapmamalı, yapıyorsa bile yükünü karşıya yıkmaya çalışmamalı.
00 Yorumla
8 ayCanım yanlış anlama ama sorun sende de olabilir mi, bu kadar yedirmek normal değil. Ben 2 binimi vermedi diye hakkımı helal etmedim yani ne bilimm
00 Yorumla
8 ayKızım kafayı mı yedin sen Hemen kurtul ondan görüşmeyi de kes Böyle asalak insanlar hayatını bitirir.
00 YorumlaBorca açıldıysa toparlayamıyor demekki sen kaç yaşındasın
02 Yorumla
Soran8 ayBorçlarını kapattım geçen sene. Kendi maaşıyla öteki ayı göremiyor mecbur kredi kartını açtı yine borçlar yapmış. Tek başına 44 bin nasıl yetmez bir insana 12 bin kira veriyor
10 k işsizlik maaşını isteyen biriyle k bakma da asla olunmaz yaa.. o ne oyle. Kesin bı naneler yıyor..
00 Yorumla
8 ay40 yaşında kendine bakamayan herifle sevgili mi oluyorsun? yaşıtın çalışmayan gençler o adamdan daha iyi geçiniyordur
00 Yorumla40 yaşında adamla sevgili olman zaten başlı başına komedi
01 Yorumla
Soran8 ayYaş değil mesele. Bundan önce 23 yaşında sevgilim vardı nikah masasında bırakıcam seni diyordu bana
8 ayParasızlık insanlık halide kocan bile olmayan adamın borcundan sanane?
10 Yorumla
8 aySende biraz akıl olsa çoktan tekmeyi koyardın ama hâlâ soru soruyorsun
11 Yorumla- 8 ay
Demekki ihtiyacı var yardımcı olmak lazım djdjd hahahaha
8 ayHcbir ise yaramayan maddi manevi yetersz birini erkek olark bile görmem
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)8 ayE senin bir penisin eksik kalmış o da olsa erkek sensin
25 Yorumla
Soran8 ayBen ayaklarımın üstünde duruyorum. 10 sene önce eşinden boşanmış, çocuğu yok. Geçim sıkıntısından kavga edip ayrılmışlar. Ben olsam sabah işe gider, akşamda temizlik işine giderdim dedim boşanıp adamı orta yerde bırakmam ama erkek para tutamıyorsa kılımı kıpırdatmam. Mental olarak çöktüm çünkü 😔
Cevap sahibi8 ayBu adamla neden muhatap oluyorsun ilk karısı bile tahammül edememiş
Soran8 ayBen çok sabırlı insanım ve bağlanırım herkesin huyu farklı. Evlensemde boşanamam ama böyle adamlardan uzak durulması gerek artık ders aldım 40 yaşa kadar elinde üç kurul birikmişi bile yok
Cevap sahibi8 ayErkek dediğin parasını yönetmeyi bilir zaten. Senden borç alması kredi çektirmesi ne kadar rezilce
- 8 ay
Evlen bırakma çek çileni aferin
8 ayEee sana hayrı olmayan biriyle niye berabersin daha?
00 YorumlaPara & Ekonomi konusunda 395 cevap paylaştı. Hala nasıl bu tip cibiliyetsizle sevgili kalabiliyorsun, bu daha önemli bir soru.
00 Yorumla
8 ayNeden veriyorsun? Evli gibi sürekli paranı paylaşmak zorunda değilsin. Başka bir şey aldım yok de
00 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 540 cevap paylaştı.
8 ayKusura bakmada suç sende senin gibi enayiler oldugu sürece bunlarda bitmez ben suçu ondan aramam
00 Yorumla
8 aySen baya evlat gibi bakıyon buna
At sırtından sülük gibi yapışmış
00 Yorumla
8 ayNeee yok artik ayy Allahim kizim delirdin mi bu nee
01 Yorumla- 8 ay
Benim ayrildigim sevgilim de 30 yasindaydi ve benden borc para istedi vermedim ayrildim surekli kredi borcu oluyor ve hic parasi olmuyordu aldiklari ismarladiklari seyleri ayrilirken laf etti benim ona verdiklerim aldiklarim dedi basima kakti resmen aydildim bende oh olsun
- Para & Ekonomi konusunda 395 cevap paylaştı.
8 ayİşssizlik maaşı ne kadar bilmiyorm ama az da olsa ona vermen çok saçma bence
00 Yorumla - Para & Ekonomi konusunda 841 cevap paylaştı.
8 ayyahu nasıl rezil igrenç bir erkek modeli bu böyle yazık
00 Yorumla böyle hıyarları nerden buluyorsunuz arkadaş yazık valla yaaa
00 YorumlaVay be usta avcıymış, güzel keklik avlamış fkdndksnsbdh
00 Yorumla
8 ayGerçek olduğuna inanmıyorum ya böyle bir hikaye gerçek hayatta var olamaz.
00 Yorumlaneye devam edeceksin anlamadım ben yüzsüz müsünüz ya
00 YorumlaSen naptın kızım nesine inandın güvendin bu kadar bu adamın
00 Yorumla
8 aySacmaliyorsun sevgiliye para yedirmek te nedir yav enai misin sen
00 YorumlaDalga mı geçiyorsun tüm bunlara neden göz yumdun ki
00 YorumlaPara & Ekonomi konusunda 400 cevap paylaştı. Hiç uğraşama direk numaranı degistir. kaybol enayimisin sen
00 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 1,6b cevap paylaştı.
m 8 ayBurada en büyük problem o değil. Senin hala devam ediyor olman..
00 Yorumla
8 aySeni yiyor ne zaman farkedeceksin bunu anlaman için daha ne yapsınki?
00 YorumlaPara & Ekonomi konusunda 304 cevap paylaştı. Senin zaten bu adamla görüşmen faul. Neyi bekliyorsun ki iyice?
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)8 ayBöyle erkeklerde ne buluyorsunuz ya? Çok mu yakışıklı? Ulan ben tipten kaybediyorum ama böyle erkekleri gördükçe moralim bozuluyor. Her türlü yanlışı yapıp yine de seviliyorlar.
00 Yorumla- Devamını Gör (80)
Devamını Gör(125)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Para & Ekonomi > Sorular > İşsizlik maaşımı bile isteyen maaşıyla geçinemeyen biriyle sevgili olunur mu?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler