Benden 2 yaş küçük. yok açılmadım ama zamanında benden hoşlanıyordu veya öyle gibi davrandı ve bana yakın davrandı. sonra birden sevgilisi oldu ve evlenmeye düşünüyorlarmış.
Eee niye zorluyorsunuz ki hala. Artık önünüze bakın. ilerde karşınıza çıkacak kişiyi daha çok sevebilirsiniz. bbelki o kişi size daha çok da değer verebilir
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Sen sevgini ilgini belli etmezsen, her şeyi erkekten beklersen, ayağına geleni gönderirsen böyle olur.
Kalede kaleci varsa goldemi atmiyacaksın dewam
Benim Hala Ümidim Var
İnşallah olursunuz 🙏🏻
Seninle ilgili sorun
Benim ki evleniyor imkansız artık.
Ben sadece sevgilisi var zannettim Peki o kaç yaşında ve sen ona açıldın mı sevdiğini söyledin mi beni
Benden 2 yaş küçük. yok açılmadım ama zamanında benden hoşlanıyordu veya öyle gibi davrandı ve bana yakın davrandı. sonra birden sevgilisi oldu ve evlenmeye düşünüyorlarmış.
Sen kaç yaşındasın Peki ve Ne zamandır ona aşıksın
Ben 25 yaşındayım 1 yıldan fazla oluyor
Ondan önce Peki Aşkların nasıldı hep böyle Platonik mi
Yok bu ilk kez bu kadar oldu.
O zaman en güzel şey olgun ve net birini bulup Çivi çiviyi söker deyip güzel şeyler yaşayıp mutlu olmak
Ah keşke inşallah sizin dediniz gibi olur teşekkür ederim iyi geceler 🙏🏻
Sen istersen olur merak etme seni sevecek sana dokunacak Özen gösterecek değer verecek olgun ve net
Kesss ne işin var
Kes tabii ki de hatta hiç yazma bile
evlenince kesersin
Evleneceklermiş zaten :(
🚬
Sevgili yapmış, erdemli olum ve uzak durun
Tabiki boş ver kes gitsinn
Zahmet olmazsa
Pes etme suskskks
Zahmet olmazsa kes
Çok seviyorum ama :(
O zaman bekle. Belki seni kuma olarak alır. Valla sizler herşeyi hakediyorsunuz. Ne diyeyim
Evleniyormuş zaten banada bakmaz da zaten
Eee niye zorluyorsunuz ki hala. Artık önünüze bakın. ilerde karşınıza çıkacak kişiyi daha çok sevebilirsiniz. bbelki o kişi size daha çok da değer verebilir
Sanmiyordum yinede teşekkür ederim iyi geceler.
İyi geceler. Siz bence o zaman beklemeye devam edin.
Yok bundan sonra kimseyi beklemeyeceğim artık
Siz bilirsiniz SORAN hanım
Olabilir
Kesme yalvar