Sevdigim erkekten vaz geçtim?

Çok sevdim aylarca peşinde dolandım ama o hep geldi gitti bir ilişkiye başlamadık ama beni defalarca öptü. Sonra vaz geçtim gittim ondan mesaj atıp sildi cevap vermedim çıktı geldi ama böyle hakkını helal et falan demek için helal ettim seni insan olarak affettim ama artık hayatımda yerin yok dedim zaten öyle bir amacım da yok dedi sorumd eğil artık önemi de yok diyorum ya tüm içtenliğimle seni affettim hakkımı helali ettim hakkında kötü düşünmüyorum hayatından çıktım. Lütfen dedim yapma artık mesaj atma arama gelme. Ben sana kızgın değilim kendime kızgınım kendimi nasıl bu duruma düşürdüm diye dedim. Kendine iyi bak dedim bırakmadı bana diyorsun ama sen aklımı karıştırıyorsun dedi karışmasın çünkü ben artık sen beni sevsen de pişman olsan da affetmem seni çünkü gururum çok kırıldı dönüşü mümkün degil dedim çıktım. Ne bağırdım ne çingenelik yaptım. Ben seninle sevgili olup seni * etmek istemedim dedi bir ilişkiye başlayacaksam evlilik şçin başlarım dedi. Haklısın bende öyle başlarım zaten benimle dalga geç demedim sana zaten ama evliliğin acelesi olmazdı dedim. Kıyafetlerin açık falan yaptı bu mu problem yani kapan dersin kapanırdım dedim geçmişini biliyırum dedi benim geçmişim temiz tamam mı şimdi hiç tanımadığın biri ile olsan bilmesen daha mı mantıklı yani dedim bana adam akıllı seni sevmiyorum de anlarım ama abuk subuk bahaneler sıralama çünkü saçmalık dediklerin dedim. Sonra işte bu affetmem mevzusu oldu. Ölü gibiyim o andan itibaren zaten karşısında gözlerim doldu gittikten sonra ağladım hüngür hüngür

Sevdigim erkekten vaz geçtim?