İnternetten biriyle tanıştım, bir yıl arkadaşlığımız sürdü, yazıp duruyordu, buluştuk, çok beğendiğini söyledi hatta tüm gün beraber vakit geçirdik. Sonra evlere dağıldık ve bir daha ne o yazdı ne ben. Tabii bi ara bn dayanamayıp naber yazdım da soğuk cvb alınca uzatmadım. Neyse asla yazışmıyoruz ve neden böyle bir gosthinge ihtiyaç duydu anlamışta değilim. Beğendiyse neden yazmıyor, beğenmediyse neden bana aşık gibi bakıp yanımdan gitmek istemedi. Bana bunları düşündürdüğüne dahi inanamıyorum ama takıntı oldu işte. Yazar mı ( instadan takiptende çıkmıyor
Cevabın nedir?
En İyi Cevaplar
- +1 yıl
Sana en sevdiğim şiiri paylaşıyorum iyi okumalısın ve sözlerine iyi bakmalısın ve uzun uzun düşünmelisin...
Aşk nedir bilir misin?
Aşk; sevdiğine seni seviyorum diyebilmektir.
Aşk; paylaşmak ve anı yaşamaktır.
Aşk; yüreğindeki volkanın patladığını hissetmektir aşk.
Aşk nedir bilirmisin?
Aşk içindeki fırtınalara teslim olmaktır.
Aşk; o fırtınalar kim ve kimin için çarpıyorsa,
Aşk; yüreğini ona teslim etmektir aşk.
Aşk nedir bilirmisin?
Aşk; yüreğini ortaya koymaktır.
Aşk; delicesine seni seviyorum diyebilmektir.
Aşk; Büyülenmektir, kalplerde açılan bir kapıdır aşk.
Aşk; bakışlarda kopan fırtınaların
Sahile vurduğu dalgadır aşk
Fırtınadan kaçan gemilerin
Huzur bulduğu bir limandır aşk.
Aşk nedir bilir misin?
Yüreğinden aşağıya akan nehirlerin
Doğanın tüm kokularını toplayıp
Çağlayanlara dönüştüğü sevgidir aşk.00 Yorumla
- +1 yıl
Seni cebinde tutmak istiyor. Ben bunu anladım. Ve cepte muamelesi görüyorsun. En kötü karar bile kararsızlıktan iyidir. Yol ver gitsin. Böyle birine ihtiyacın yok. Daha iyilerine layıksın. Biraz sürünsün. Yerinde olsam yüz vermem bu saatten sonra.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
50
Cevap
47Cevap
- +1 yıl
İnsanların sana davranış şekli senin değerini belirlemez bu tamamen onun karakteriyle alakalı bir şey. Hem beğendiğini söyleyip hem de hiç yazmamak saçmalık. Yalan söylüyor seni kırmamak adına ya da dengesiz biri bilemiyorum. Çok da takılma boş ver oturup üzerinde düşünmeye değmez bile böyle bir insan için..
20 Yorumla - +1 yıl
Yazmak isteyen her türlü yazar. Sen de dayanamamışsın naber yazmışsın mesela. Ama o da emin ol isteseydi dayanamayıp yazardı. Günahını almamak lazım ama başka seçenekleri var gibi. Sal gitsin böylelerini takmamak lazım zaman kaybı. Daha iyilerini, daha güvenebileceğin birilerini bulabilirsin.
10 Yorumla - +1 yıl
Bunu yaşamış biri olarak söylüyorum kesinlikle uzar dur bu tür ilişkilerden , şunu hiç bir zaman unutma bir erkek bir kızı gerçekten sever beğenir isterse yapamayacağı şey yoktur ve seni asla bu şekilde bırakmaz. Onun ki biraz hem karnım doysun hem pastam dursun hesabı
10 Yorumla - +1 yıl
Bu durumun seni beğenmemesiyle bir ilgisi yok zaten. Farklı bir niyeti vardı ama sen muhtemelen düzgün bir görüntü çizince yazmamayı tercih etmiş. Dile getirmek istememiştir. Ondan sana hayır gelmez..
20 Yorumla - +1 yıl
Muhtemelen buluşmada seni incitmemek için beğenmiş gibi yaptı şimdi takipten çıkmamasının tek nedeni de seni kırmamak yerinde olsam takipten çıkardım en azından senin de onu umursamadigini düşündürmus olursun böylece durumlariniz esitlenir
10 Yorumla Peşinden gelmiyorsa hiç pas verme. Sen Instagram'dan gerekirse takipten cik bırak o fark etsin biseyleri. Çok etkilenmiş olsaydı ikinci buluşma ister zaten yazardı. Soğuk davranıyorsa yedekte tutmaya çalışıyordur kötü gün dostları gibi de dusunebilirsin bunu
10 YorumlaSeni gözüyle yemiş cidden yiyemeyince hazmedememiş erkekliğine de affedersin bok sürdürmemiş sözde ama sürdürmüş aslında haberi yok 😂
10 YorumlaSevmiş, beğnemiş olsa yazardı çizerdi. Sadece kırılma diye söyleyeceklerini söylemiş ve uzaklaşmış. boş ver
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı. Bu tip kişiler senin yaşam enerjini tüketir en doğru olan engelle ve hayatına bak yoksa iki duygu arasında ezilir gidersin
10 YorumlaSende aradığı enerjiyi bulmamış olabilir kibar davranmak için yanında seninle iyi zaman geçirmiş demek ki. Onu silersen degerli olma payın oluşur.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Bence kalbini kırmak istemiyorum ama bunlar boyle cinsler işte zevklerini karsilayamazsann bitirirler biz olaya çok duygusal bakıyorz
10 YorumlaBu kadar düsündüğüne göre sende seviyosun, yalniz bir kere görüsmüssünüz ve nasil bi ask yasiyorsunuz, acik acik diceksin neden ilgisizsin diye sor ona kesin bi cevabi vardir,
10 Yorumla- +1 yıl
evlidir veya senden bekledigini yani kisacasi amacina ulasti ve gitti
10 Yorumla Kafası karışık net olmayan insanlar yorar
14 Yorumla- +1 yıl
her yönden kayıp bu tür adamlar, zamanınızı ve enerjinizi böyle adamlara harcamayın
ileriye yönelik bir şeyler düşünüyor mu , aileni merak ediyor mu, fikirlerini , iltifat ediyordur , seven insan farklı gözle bakar arkadaş olarak gören insan alıcı gözüyle bakmaz, sahiplenici ve kıskançlığını belli etmemeye çalışıyorsa, eli ayağına dolaşıyor, heyecanlanıyorsa, çocuk gibi ) seviyordur gizlemeye çalışıyordur, uzun süreler vakit geçirmeye çalışır, sürekli telefonu kapatmak istemez, zarf at bakalım şu ünlüden çok hoşlanıyorum diye uzun uzun ne tepki verecek ölç. - +1 yıl
Bi olay var, sormam lazım. Bi arkadaş var, kendisiyle sadece birbirimizi gördüğümüz zaman konuşuyoruz. Aklımın ucundan geçmeyen şeyleri daha yeni farkediyorum kendisinde. İlk farkettiğim gün konuşurken gözümün içine ne kadar uzun süre baktığını anlayamadım bile. Sonra bi baktım otururken konuşması bitti ve bacaklarını açıp dirseklerini dizlerine dayayıp biraz eğildi. orada jeton düştü zaten çünkü o güne kadar hiç farketmedim. Yine konu açıldı bi şey sordum, sorduğumda gözümün içine bakarken parmaklarımla sayıyomuş gibi yaptım aynı saniye içinde o da başladı bi şeyler saymaya parmağıyla. Sonra gözüne bakarak konuşurken sağ aşağı bakarak konuşmaya başladım, o da aynısını yapmaya başladı. Ben yapana kadar hiç yapmamıştı bile. Vatandaş diye seslendiğim kişiye o da aynı anda vatandaş diye seslenip konuşmasına devam etti. Yani taklit ettiğini farkettim. Ertesi gün oldu yine konuştuk, kendisi ayaktaydı ben oturuyodum. Konuşmaya başladığı anda üstünü düzeltmeye başladı, elleri hiç durmadan jest yapıp durdu ve sürekli kol kasını tuttu, dinlerken çenesini dudağını tutmaya başladı ve anlatırken kaşlarını kaldırarak konuştu bi şeyleri. Ben ordan ayrılana kadar, konuşmamız bitse dahi bir yere gitmedi. Tam gülüyomuş gibi yaptım ama gülmedim o anda o da aynısını yaptı. Bi de söylediğim şeylere gülüyo çok az komik olsa dahi. Sonraki gün hiçbir kelime etmeden yanından geçtim, olduğu yere de girip çıktım fakat bir kelime konuşmadım, o sadece geldiğimi gördüğü anda baktı sonra kafasını çevirdi. Kendisi de konuşmadı. Araştırdığımda, bir şeyle ilgilenirken dahi vücut hep konuştuğu kişiye dönük olurmuş ayaklar da dahil buna. Bunu da farkettim. Birkaç kez gözünün içine baktım göz bebekleri büyüyo mu diye, çok zor olduğu için göremedim. Sizce nedir bunların amacı? Yani bi amacı var mı bunları yapmasının?
- +1 yıl
@bilsemüyeolmam bu detaycılıkla roman yazsan yok satar,:Dsenin hareketleri talit etmesi hoşlanıyor büyük ihtimalle sen ona gülümse, günaydın falan de bir bahane yarat ortak arkadaş falan soru sor tanıyormusun diye.
- +1 yıl
Seni yedekte tutuyor en tehlikeli tip sen çıkar hayatından onu
10 Yorumla - +1 yıl
Cinsel yönden baktı seni eve atamayacak abaza başkasında bulmaya çalıştı
20 Yorumla - +1 yıl
Her seçim vir vazgeçiştir. Oluruna bırak hayattaki en değerli şey sensin
10 Yorumla - +1 yıl
32 yaşındasın bence hayatına başka birilerini almalısın
10 Yorumla - +1 yıl
Canım özür dilerim ama ya ona istediği gibi oynak davranmamışsındır (seks üzerine kurulu bir adamdır)
Veya seni kırmamak için yanındayken beğendiğin söylemiştir
Ama daha da konuyu uzatmak istememiştir
Tavsyem en güzel fotoğrafını paylaş bak yorum yapacak mı
Sonra da takipten çık veya onunla buluşmak istediğini söyle yüz yüze görüş bu konuyu
Aklında soru kalmasın diye diyorum ❤️00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Beğendim demiş ayıp olmasın diye, diğer türlü gerçekten beğenen adam eve gittiğinde direk yazar, vardın mı gittin mi evine geldin mi cart curt
02 Yorumla- +1 yıl
Hayır bunu kabul edemem, gerçekten güzel ve aklı başında bir kızım, ayrıcada bir kaç defa söyledi, hrm beğenmese bi bahane bulup çoktan kaçardı da
Amacı bence kendine takıntı haline getirmekti. Erkeklerin en çok yatığı şey hayvan gibi ilgilenip bir anda ilgiyi kesmek. Sonucunda ise takıntı haline geliyo. Taktiği ben de deniyim dedim dayanamadım yine yazdım 1 yıl önce sktr oldu gitti
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı. evlere değil de bir eve dağılmanız gerekiyordu o gün. zorlamak istememiş dmekki şansını o gün olmayınca
00 YorumlaBelirsizlik hakimse sal gitsin. Harcadığın vakte değmez.
10 Yorumla- +1 yıl
Bence onun size karşı niyeti farklı aklınca triplenip sizi (çok affedersiniz özür dilerim) peşinde koşan köpek yapmak istiyor. ya da istediğini alamadı onun tribini yaşıyor. S... tret gitsin
10 Yorumla - +1 yıl
Uzaklaş direkt derim konuşmanın böyle bittiği hiç bir ilişkiden hayır görmedim ben zaten dünya onun etrafında dönmüyor illaki bulursun birini peşinden koşma yani takmada kafana boş ver...
10 Yorumla - +1 yıl
Üzgünüm ama boşuna umutlanma belli ki beğenmemiş ve muhtemelen sıradakiyle şansını denemiş.
15 Yorumla- +1 yıl
Bende bunu düşündüm de kız nasıl hiç sormamiş ve hala sizce seviyor mu diyo şaka gibi anlamiş değilim
- +1 yıl
@1terazikadınıı çocuktan hoşlanmış sanırım gerçeği görmek istememiş. Aynı düşünmemizle terazi olmamızın bir etkisi var mı acaba 🤔
- +1 yıl
Tesadüf diyelim😅
Acaba bu kızın burcu ne ya çok saf nasıl düşünemez bunlari açik açik ortada olan bişeyi göremez - +1 yıl
@1terazikadınıı Güzel tesadüfmüş 😄 bence görüyor ama görmek istemiyor görür o da zamanla
- +1 yıl
Umarım görür🙏🙏
Her seni beğeniyorum diyen aşık mı oluyo sanki. bak şimdi üzgünüm ama seni kullanmış seni bir oyuncak yapmış (galiba)
10 YorumlaBence yalan söylemiş bu durumu cevremde arkadaşlarimda çok gordum buluştuktan sonra erkekler olumlu bakar gibi yapip ortadan kaybolabiliyor
10 YorumlaBöyle konularda düşünüp kafa yormaktansa yazıp sormak daha mantıklı geliyor bana. Bence sende öyle yap
10 YorumlaO seni CEPTE tutuyor kizim. Boşluğa dussun bak nasil kosar sana. Sonra elveda kucuk pandam gorurusun anyayı konyayı. Sil haytindan onu
10 Yorumla- +1 yıl
Kanka benzerini yaşadım. Dürüst olim yazmıcak. Kendine yeni biri bulmuştur büyük ihtimalle. Ondan ümidi kesmelisin. Yoluna bak
10 Yorumla Aslında pek ben burçlara inanmam cidden insan birbirini severse karşıdakinin rahatsız olduğu konular da kendine çeki düzen verebilir
10 Yorumla- +1 yıl
Kes tabii ki. Sen sanırım beklentilerini karşılayamamışsın, bunu açık açık söylemek yerine de yazmamayı tercih etmiş. Genel mal kafa erkek yapısı.
10 Yorumla - +1 yıl
Bence seninle arkadaş olarak kalmak istiyor umut vermemek için de yazmamıştır senin yazmanı bekleseydi nbr yazdığında soğuk davranmadı instagramdan tekipten çıkmaması da arkadaş olmak istemesinin kanıtı bence
00 Yorumla Bence içinden geçenleri ona direk söyle hoşuna gitmeyen bi durum mu var vs. Soğuk yapmasında bi neden vardır tipin beklediği gibi değildir sana direk söyleyememiştir böyle soğuk davranıp seni uzaklaştırmak istiyo olabilir
00 Yorumla- +1 yıl
Onu düşünmemeye çalış düşğnmeye değecek biri değilmiş demek ki
10 Yorumla Konuş böyle böyle beni istemiyor musun diye istemiyorsa bas engeli
10 YorumlaNeden biz kimseye ghosting yapmıyoruz da bize ghosting yapıyorlar
10 Yorumlaiyi kötü yüzgöz olmuşsunuz ve bu sebepten sizi kırmak istememiş belliki
10 Yorumlakanka başka kızlarla ilgileniyor şimdi seni de elinde tutmuş ya zaten.
boş ver et
10 Yorumlatam bir pivmiş boş ver bence belli ki sadece yanlızlığını ve kendini tatmin etmek için yazışmış senle
11 Yorumla- +1 yıl
Aşk diyorsun aşktan Ümit kesilmez sonuna kadar git ama kendini çok yıpratma sonra benim gibi psikolojini düzeltemezsin 2 yıldır deli gibi geziyorum ya
00 Yorumla - +1 yıl
başkası ile konuşuyor olabilir bence bırak onu yoksa üzülen taraf sen olursun dünyada milyarlarca insan var mutlaka yenisini bulursun daha iyisini <33
00 Yorumla - +1 yıl
Senin yanından ayrıldıktan hemen sonra kötü bir olay yaşamış olabilir. Veya o gün umduğunu bulamamıştır.
00 Yorumla - +1 yıl
ayynısınıı yaşadımmm amaçları ne bunların. Aynı kişimi acaba çok merak ettim. Adı T ile mi başlıyor? ahshshshsh
00 Yorumla Niyeti farklıydı, senden o sinyali alamadı. Hepsi bu:)
02 Yorumla- +1 yıl
Evet çok yaklaşmadım, yani samimiydim ama hiç öpmedim. O da bekliyordu beden dilinden anladım ama napimmm. Neyse içimi rahatlattı yorumun. Artık o kendi yoluna ben kendi yoluma
u
+1 yılBence kesmelisiniz
10 Yorumla- +1 yıl
Hâla ümit etmen aptallık olur zaten
10 Yorumla - +1 yıl
İnsta dan başkasını bulmuştur
11 Yorumla- +1 yıl
Bi olay var, sormam lazım. Bi arkadaş var, kendisiyle sadece birbirimizi gördüğümüz zaman konuşuyoruz. Aklımın ucundan geçmeyen şeyleri daha yeni farkediyorum kendisinde. İlk farkettiğim gün konuşurken gözümün içine ne kadar uzun süre baktığını anlayamadım bile. Sonra bi baktım otururken konuşması bitti ve bacaklarını açıp dirseklerini dizlerine dayayıp biraz eğildi. orada jeton düştü zaten çünkü o güne kadar hiç farketmedim. Yine konu açıldı bi şey sordum, sorduğumda gözümün içine bakarken parmaklarımla sayıyomuş gibi yaptım aynı saniye içinde o da başladı bi şeyler saymaya parmağıyla. Sonra gözüne bakarak konuşurken sağ aşağı bakarak konuşmaya başladım, o da aynısını yapmaya başladı. Ben yapana kadar hiç yapmamıştı bile. Vatandaş diye seslendiğim kişiye o da aynı anda vatandaş diye seslenip konuşmasına devam etti. Yani taklit ettiğini farkettim. Ertesi gün oldu yine konuştuk, kendisi ayaktaydı ben oturuyodum. Konuşmaya başladığı anda üstünü düzeltmeye başladı, elleri hiç durmadan jest yapıp durdu ve sürekli kol kasını tuttu, dinlerken çenesini dudağını tutmaya başladı ve anlatırken kaşlarını kaldırarak konuştu bi şeyleri. Ben ordan ayrılana kadar, konuşmamız bitse dahi bir yere gitmedi. Tam gülüyomuş gibi yaptım ama gülmedim o anda o da aynısını yaptı. Bi de söylediğim şeylere gülüyo çok az komik olsa dahi. Sonraki gün hiçbir kelime etmeden yanından geçtim, olduğu yere de girip çıktım fakat bir kelime konuşmadım, o sadece geldiğimi gördüğü anda baktı sonra kafasını çevirdi. Kendisi de konuşmadı. Araştırdığımda, bir şeyle ilgilenirken dahi vücut hep konuştuğu kişiye dönük olurmuş ayaklar da dahil buna. Bunu da farkettim. Birkaç kez gözünün içine baktım göz bebekleri büyüyo mu diye, çok zor olduğu için göremedim. Sizce nedir bunların amacı? Yani bi amacı var mı bunları yapmasının?
- +1 yıl
sen yazma takipten çıkar bak nasıl dönecek sana
10 Yorumla - +1 yıl
Korkağın teki nerden buluyorsunuz bunları
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Umut fakirin ekmeği derler
10 Yorumla- 1 yıl
Kalbini kırmamak için beğendim demiştir buluşmadan sonra ilhiszse seni begenmemistir uzgunum
00 Yorumla Bence beğenmedi ama beğenmiş gibi yapıyor not seni üzmek istemem özür dilerim
00 Yorumla- +1 yıl
Yan cebe koy yapmış. Bir kere başıma gelmişti cidden hoş bir şey değil ama ne yaparsın işte.
00 Yorumla Belki aklında başka biri vardır yani yeni belirmiştir o yüzden sana yazmıyor olabilir
00 Yorumlaunut onu bence ne istediğini bile bilemeyen birini düşünmemelisin <3
00 YorumlaDönerse senindir dönmezse zaten hiç senin olmamıştır
00 YorumlaML oluyor genelde öyle insNlar ne düşündüğü belli değil bir öyle bir böyle
00 Yorumla- +1 yıl
Kes ne yaparsan kendine yaparsın karşı tarafa bişi olmaz
00 Yorumla - Devamını Gör (37)
Devamını Gör(92)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Duygularımız her zaman düşüncelerimizle paralel olamayabilir. Zaten zorluk da burada başlar. Üzülmeyeyim der ama üzülürüz. Kıskanmayayım der ama kıskanırız. Onu unutmak isteyip de unutamaman gibi. Düşüncelerin sana "unut gitsin" der ama sen onu düşünmeye, üzülmeye, onu stalklamaya devam ediyor olabilirsin. Önce bu noktayı fark etmen gerekiyor. Elbette önce bir karar vermen gerekiyor. Ama kararın yeterli olmadığı durumlar da olabiliyor. Yine de kararla başlaman gerekiyor. Seninle herhangi bir nedenden dolayı devam etmek istememiş. Bu nedeni asla kesin olarak bilemezsin, bence üzerinde vakit harcamaya da değmez. Bir şekilde seni hak etmediğini düşünmek bence iyi bir strateji.
Kararını bu yönde verdikten sonra o her aklına geldiğinde aklınla onunla ilgili negatif şeyleri getir (mutlaka negatif bir özelliğini bulursun veya varsayarsın). Sonuçta sana olan tuhaf davranışı bile ondan soğumak için yeterli bir neden. Demek ki güvenilir biri değil, demek ki dürüst biri de değil. Kendine bunları sık sık hatırlat. Böylece zihnin onunla ilgili olumlu hayallere yönelerek seni kandıramasın. Aklımızdan birçok düşünce geçer ama hepsine inanmak zorunda değiliz. Bize iyi gelen düşünceleri seçmek iyi gelecektir ve duyguların da zamanla buna ayak uyduracaktır.
Sevgimle
Çok teşekkür ederim
@bilsemüyeolmam kardes senin burada sorun cevapsız kalmış farketmişken yorumumu yazayım dedim. Bahsettiğin arkadaş bence söylediklerinin çoğunu farkında olmadan bilinçsizce yapıyo, psikolojik rahatsızlığı ya da takıntıları olabilir. Çok takılacak bir şey değil. Ya psikolojisi bozuk ya da çok aşık. Bir şekilde iletişim kurma imkanı (sosyal medya takipleşmesi vb gibi) tanı ve uzaklaş.
@bilsemüyeolmam bu tür davranışlardan duygularına dair çıkarım yapmak doğru olmaz. Takıntılı, tekrarlayan davranışlar olabileceği gibi heyecanı veya telaşı da gösteriyor olabilir. Bu soruya yanıt veremediğim süre içerisinde yeni bir gelişme oldu mu? Sadece beden dilinin değil başka davranışlarının da tahmininizi destekleyip desteklemediğine bakın. Sevgiler.