Sevgilimin arkadaşlarının yanında çok sıkılıyorum dışlanmış gibi hissediyorum ne yapmalıyım?

Arkadaşlar ben 19 yaşındayım.Sevgilimle üni.de tanıştık.İstanbul'da yüksek puanlı bir devlet üni.sinde okuyoruz.Sevgilim anne tarafından özellikle enerji sektöründe faaliyet gösteren bir holdingin sahibi ailenin torunu oluyor.Kendisi çok alçak gönüllü biri ama kimseye afrası tafrası olmaz niye diye sorarsanız 'Annemin oğlu olmasaydım şuan sahip olduğum hiçbişeye sahip olmayacaktım demekki o saygı ilgi alakada bana değil anneme.E o zaman benim diğer insanlardan farkım sadece annem heralde bak ben bu kadının oğluyum diye hava atacak halim yok insanlara.Ortada benim başarım yok.' der.devlet üni.lerinin eğitiminin en iyi özel üni.den çok daha iyi olduğunu söyler.Çok mütavazi biri.Kendisi Enka İstanbul Okulları mezunu sanırım en pahalı okullar içinde 1. veya 2. imiş.Yeni duydum adını.Hatta Sakıp Sabancı'nın torunu kızda sınıf arkadaşı sevgilimin.Ancak arkadaşlar ben onun eski arkadaşlarının yanında çok sıkılıyorum yani asla aşağılammıyorlar ama konuştukları konular anlayışları benedene çok farklı ayak uyduramıyorum.Yani sessiz kalıyorum hep yanlarında ve bu drum kabusum oldu artık hiç ortak konumuz olmuyor onlarla beraberken ha başbaşayken yada bizim üni.den arkadaşların yanında çok iyiyiz çok seviyorum onu ama bu sorunu nasıl çözebilirim?
Sevgilimin arkadaşlarının yanında çok sıkılıyorum dışlanmış gibi hissediyorum ne yapmalıyım?