iPhone’dan sevgilisinin bulunduğu yeri izleyen var mı. Benim arkadaşlarım yapıyor.
Evet
Hayır
Bundan sonra evet
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
iPhone’dan sevgilisinin bulunduğu yeri izleyen var mı. Benim arkadaşlarım yapıyor.
Sevgilim yok Ama olsaydı bile öyle bir şey yapmazdım ruh hastası mıyım ben ayol? Bunu ancak güven problemi olan insanlar ve takıntılı insanlar yapar.🤷🏻♀️
Sana yapılsa ne yapardın
Muhtemelen Güven problemi ve takıntılı olduğunu düşünüp ayrılırdım.
istediği yere gidebilir, böyle takip edenler muhtemelen psikolojik sorunları olan ve medeniyetten bir haber hasta ruhlu insanlardı birliktelik ileride olmayacak sonuçlar doğurabilir
Cevap
8Cevap
arada kardeşime snap atıyorum cevap verince konumunu görmüş oluyorum skdmpsmdgsmd sürekli sormamak için ama bi erkek için bu kadar psikolojimi bozup sürekli kontrol etmekle uğraşamam annesi uğraşsın
Hayır etmiyorum. Bu kadarı insana fenalık getirir yapanada yapılanada. Bir de öğrendikten sonra ki halini düşünemiyorum...
Yapmam herhalde karsimdaki kişiye güvenim yoksa neden hâlâ ilişkiye devam edeyim ki direk ayrılırım yok telefonu kontrol edecegim yok nerede oldugunu takip edecegim... walla hic ugrasamam😂
ne gerek var abi takip etmeye ki seviyosa s. i. k. s. e. l. e. r bana zarar verecek bişey yapmaz sevmiyosa da yolu açık olsun
Hayir güvenmelisin. Öyle bisey yaparsan kendini kandirmis olursun. Güvenmedigini kendine kanitlarsin bu da sıkıntı
Güzel bir uygulama. Ama sosyal medya hesaplarını kontrol eden bir sistem de olmalı.
Olsa bile takip etmem kendi tercihi neden ona karışayım ki?
Bence arkadaşınız güven problemleri yaşıyor bu mantıklı bir hareket değil
Nasıl yapılıyor hangi uygulama hangi telefon nasıl nasillllll
iPhone kullanıyorsan müsait bir zamanda iPhone’umu bul uygulamasına kaydet öyle.
Ya bende takip ediliyorsam
Sen istersen kendini takibe kapatabiliyorsun 😃
Nasıl kapatıyorum peki
Uygulamadan yapıyorsun işte, biraz kendin kurcala öğren her şeyi bana soruyorsun, ben de doğuştan bilmiyorum.
😅 Nebilim güzel güzel cvp geldi hazıra konayim dedim
Life 360 kullanmıştım 😅
Bil bakalım ne eksik :)
Bunu ancak ruh hastaları yapar.
Bunu öğrendiğim iyi oldu.
Nasıl isleniyor bilmiyorum
yok artık, o kadar düşmedim.
Nasıl iZleniyor bul dan mı? Başka yolu da var mı?
Bul dan
Kafayı mı yediniz a.. m... k
Ruh hastası değilim.
Ne alakası var.
Şizofren değilim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?