Aşk İlişkileri Sevgilin her gittiği yerin haberini size vermek zorunda mı? Sarışıngenc23 Takip Et Master Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Sevgilisiniz diye her gittiği yerin haberini bilmek veya söylemek zorunda mısınız? Sevgilin her gittiği yerin haberini size vermek zorunda mı? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl haberim olsun :) sadece şuradayım veya buraya gidiyorum dese kafi.. 1 0 Yorumla
Acid_Qeenn Takip Et FenomenMaster Yaş: 45 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 6,6b cevap paylaştı. Merak ediceğimi düşünerek bilgi vermeli zorunluluk olduğu için değil ama... 0 0 Yorumla
Sezen33 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Ben genelde çok sık fotoğraf atıyorum. Görüntülü ve sesli aramalar yapıyorum. Bir tek uykuya dalınca ondan ayrıyım😁 1 0 Yorumla
kimleraldı Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Değil , ve her şeyini bildirmesini gerekli bulmuyorum. Zaman ilerledikçe bilmek isterim 1 0 Yorumla
_interstellar Takip Et Yoda Yaş: 110 , eic 100% +1 yıl Asiri kontrol iliskiyi curutur. Bilinmesi gerektigi kadar soylenmesi kafi. 1 0 Yorumla
birsenfonişairi Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 83% +1 yıl Hesap vermek ya da zorundalık gibi bakmıyorum olaya ya. Seven merak edeceği için haber vermek ince düşünce ve bir ilişki nezaketi bence. 0 0 Yorumla
Exvol1 Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 341 cevap paylaştı. nerde olduğunu isterse söyler zaten zorlamam ama eve zamanında gitti mi diye merak ederim sorarım tabi 0 0 Yorumla
heyasi Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Hee konumsuz gidemez zaten djd 1 3 Yorumla Sarışıngenc23 +1 yıl O kadar da değil be :D Yorumla heyasi +1 yıl Yalnız bunu yaşadık cidden konum atıyordu 😅 Yorumla Sarışıngenc23 +1 yıl Ama bu ilişkiyi boğar ya :D Yorumla
Deyja Takip Et Xper 5 Yaş: 29 +1 yıl Evet gittiği yerleri haber vermek zorunda sonuçta sevgilisiyim yoldan geçen herhangi biri değil 1 0 Yorumla
İrşii Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Zorunda 2 1 Yorumla Sarışıngenc23 +1 yıl Alla alla :D Yorumla
novel Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 18,3b cevap paylaştı. Sevgilisi ise fazla olur. 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
haberim olsun :) sadece şuradayım veya buraya gidiyorum dese kafi..
Merak ediceğimi düşünerek bilgi vermeli zorunluluk olduğu için değil ama...
Ben genelde çok sık fotoğraf atıyorum. Görüntülü ve sesli aramalar yapıyorum. Bir tek uykuya dalınca ondan ayrıyım😁
Değil , ve her şeyini bildirmesini gerekli bulmuyorum. Zaman ilerledikçe bilmek isterim
Asiri kontrol iliskiyi curutur. Bilinmesi gerektigi kadar soylenmesi kafi.
Hesap vermek ya da zorundalık gibi bakmıyorum olaya ya. Seven merak edeceği için haber vermek ince düşünce ve bir ilişki nezaketi bence.
nerde olduğunu isterse söyler zaten zorlamam ama eve zamanında gitti mi diye merak ederim sorarım tabi
Hee konumsuz gidemez zaten djd
O kadar da değil be :D
Yalnız bunu yaşadık cidden konum atıyordu 😅
Ama bu ilişkiyi boğar ya :D
Evet.. Her şeyini bilmeliyim..
Evet gittiği yerleri haber vermek zorunda sonuçta sevgilisiyim yoldan geçen herhangi biri değil
Zorunda
Alla alla :D
Hayır, zorunda değiliz.
Sevgilisi ise fazla olur.