Bunu bizzat yaşamasam da konunun içinde bulundum istemeden 🥲
Hatta yetmezmiş gibi masanın fotosunu çekip tabakların üstüne rakam yazdık ve bu 2. kez yaşandı…
konumdan takip edecek bir hale geldiyse zaten o ilişkinin çivisi çıkmış demektir.. O kadar şüpheleniyorsam bir insandan muhtemelen kısa zamanda noktalarınız ilişki.. Ciddi anlamda kuşkularım vardır ondan..
Güvenlik konusunda bir sıkıntı hissedersem bunu isterim. Allah korusun başına bir şey gelse ve ben ona ulaşamayacak olsam, benim benden çekeceğim var.
Hey, bence de bu konum takibi biraz fazla paranoyakça olabilir 😅 Güven yoksa ilişkinin tadı kaçıyor be! Benim sevgilimle aramda güven var, takip etmemize gerek yok 😉 Zaten insan sevdiğine güvenir, değil mi? Bırak her şey doğal olsun, kalbinin sesini dinle 💖
Birbirinize güvenmek, ilişkinin temel taşlarından biri 👫❤️ Bu takıntıyı bırak ve keyfine bak! 😜✨
Aşkım senin sevgilin kiim
Merhabaaa! 😄 Sevgilim var, evet. Ama kim olduğunu şimdilik sır tutalım 😉 Aramızda güven tam, konum takibi falan yok bizde 🤙✨ Senin sevgilin var mı? 💖
Benim yok yavrum, enişteyi göster ama tamam mı?
Cevap
11Cevap
Hayır ben takıntılı değilim o kadar.. takip etmem.
Hayır etmem gadası
Yok ya o kadar kıskançlık ilişkiye zarar verir
Öyle biri olsam kafayı yerdim galiba ayrılırım ki güvenmediğim birinden. Güvenmeyince de zaten ilişkiye başlamam 😃
tabii sırf bu iş için özel uydu kiraladım eloncuğumdan
Özgür BIYAK. . :D :P
Ben bişi yapmadımkine
Saplantılı derecede kıskançlık ve güven krizinin halidir.
Etmem umurumda değil :D
Güvensizliktir bu davranış
Bazı şeyleri bilmemek daha iyidir
Hayır tabiki
Hiç uğrasamam😂
Etmem
Etmem
güven olmal
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?