okula gidiyorum, okuldan geldim.
dışarı çıkıyorum, eve döndüm
düğüne gidiyorum, pazara gidiyorum, markete gidiyorum gibi gibi
haber verir misiniz? yoksa kafanıza göre mi?
doğrusu nedir?
okula gidiyorum, okuldan geldim.
dışarı çıkıyorum, eve döndüm
düğüne gidiyorum, pazara gidiyorum, markete gidiyorum gibi gibi
haber verir misiniz? yoksa kafanıza göre mi?
doğrusu nedir?
Cevap
6Cevap
Ben haber veririm evet
Senin nerede olduğunu bilmek hakkı diye düşünüyorum bu izin almakdan ziyade haber vermek gibi düşünün başına bir şey gelse seni nerede bulacağını biliyor olması senin için iyi bir şey
evet haklısın ama durum şu ki geçenlerde bir tartışma yaşadık. ben ona "eve dönünce haber ver" demiştim ama o dışarı çıkınca yazıyordu ben de biraz sıkıldığımı dile getirdim tabii o konuyu bambaşka yerlere çekerek "önceden haber vermediğimi söylüyorsun şimdi geç yazıyorsun diyorsun yakında da neden 5dkda cevap vermedin dersin" falan dedi sonrasında da "ben de artık nereye gittin ne zaman vardın ne zaman kalktın ne zaman döndün haber ver istiyorum yoksa bozuşuruz" dedi. kendisi de haber vereceğini söyledi ama 2 gündür kafasına göre takılıyor bence, dün mesela eve döndü mü nereye gitti hiç haber vermedi. benim de onun dediğine uyasım gelmiyor çünkü kendi saatlerce yazmıyor yani. konuşacak gücüm kalmadı maalesef artık laf anlatamam ona, eylemlerle göstersem?
bir de dün ben üzüldüm. motoruyla geziyorduk ağaçlık bir yere gittik fotoğrafını çekmemi istedi. çekiyorum beğenmiyor "yol çıkmasın, orası gözükmesin burası çıkmasın" falan denedim birkac kez video fotoğraf beğenmedi "neyse tamam ver" falan demeye başladı ben de "açıyı göster çekeyim" diyorum sonuçta onun kadar yetenekli değilim fotoğraf çekme konusunda. mızmızlanıyor "acelen varsa gidebilirsin saatlerce fotoğraf çekmekle mi uğraşalım, çekmek istemiyorsun da ondan 'çekemiyorum' diyorsun" falan diyor sesini yükselterek konuşuyor. en son zorla çektim yine, bir fotoğraf icin bu kadar yüklenmeye değer mi? ayrıca bilinçli yapmıyordum uğraşıyordum güzel çekmek için.
çok üzücü ve kırıcı bir durum bence, bir fotoğraf uğruna karşındakini hele de sevgilini üzmek...
teşekkür ediyorum cevaplarınız ve tavsiyeleriniz için 🙏
oturuyom kalktım konuştum sustum uyudum uyandım
hmm yani haber veriyor musun?
biz geçenlerde bir tartışma yaşadık. ben ona "eve dönünce haber ver" demiştim ama o dışarı çıkınca yazıyordu ben de biraz sıkıldığımı dile getirdim tabii o konuyu bambaşka yerlere çekerek "önceden haber vermediğimi söylüyorsun şimdi geç yazıyorsun diyorsun yakında da neden 5dkda cevap vermedin dersin" falan dedi sonrasında da "ben de artık nereye gittin ne zaman vardın ne zaman kalktın ne zaman döndün haber ver istiyorum yoksa bozuşuruz" dedi. kendisi de haber vereceğini söyledi ama 2 gündür kafasına göre takılıyor bence, dün mesela eve döndü mü nereye gitti hiç haber vermedi. benim de onun dediğine uyasım gelmiyor çünkü kendi saatlerce yazmıyor yani. konuşacak gücüm kalmadı maalesef artık laf anlatamam ona, eylemlerle göstersem?
yani onun gibi ben de artık haber vermesem mi? ileride "niye haber vermedin hani anlaşmıştık" falan derse ben de "sen uymadın" derim artık
yani belki de biraz sessiz sakin kalıp köşeye çekilme vaktim gelmiştir çünkü hepinize demiyorum ama bazı erkekler ne kadar konuşsan da sadece bildiklerini okuyup seni anlamak istemiyorlar o yüzden kendimi anlatmak için daha fazla yorulmak istemiyorum çünkü sonunda bir şekilde tartışmaya dönüyor ve üste çıkmaya çalışıyor ben de yoruldum
bence bulamaz çünkü ben hep yapıcı davranıyorum, millet bana "ayrıl bırak" dese bile hep çabalıyorum düzeltelim diye ama artık çok yorgunum. sadece içimde berbat bir huzursuzluk ve endişe var bu neden oluyor bilmiyorum ama şu histen kurtulmak istiyorum. ne yapabilirim?
çok haklısın teşekkür ediyorum cevapların için, hayatta her şey gönlünce olsun 🙏
Allah razı olsun 🙏
Yani direkt söylemem ama telefonda konuşurken planlarımı soylerim
Haber vermek daha güzel bence.
güzel tabii ki ama geçenlerde bir tartışma yaşadık. ben ona "eve dönünce haber ver" demiştim ama o dışarı çıkınca yazıyordu ben de biraz sıkıldığımı dile getirdim tabii o konuyu bambaşka yerlere çekerek "önceden haber vermediğimi söylüyorsun şimdi geç yazıyorsun diyorsun yakında da neden 5dkda cevap vermedin dersin" falan dedi sonrasında da "ben de artık nereye gittin ne zaman vardın ne zaman kalktın ne zaman döndün haber ver istiyorum yoksa bozuşuruz" dedi. kendisi de haber vereceğini söyledi ama 2 gündür kafasına göre takılıyor bence, dün mesela eve döndü mü nereye gitti hiç haber vermedi. benim de onun dediğine uyasım gelmiyor çünkü kendi saatlerce yazmıyor yani. konuşacak gücüm kalmadı maalesef artık laf anlatamam ona, eylemlerle göstersem?
Evet eylemlerle göster
yani ben de artık haber vermeyeyim mi? onun gibi? sonra "hani anlaşmıştık" falan derse ben de "sen uymadın" desem?
Aynen öyle yap
Hayır, sadece 1 kere çıkıyorum derim biter.
nasıl yani dışarı çıkarken haber vermek anlamında mı
öyle tabii ki, ben de ona bunu yap demedim ama o beni yanlış anladı ya da inatlaşıyor. geçenlerde bir tartışma yaşadık. ben ona "eve dönünce haber ver" demiştim ama o dışarı çıkınca yazıyordu ben de biraz sıkıldığımı dile getirdim tabii o konuyu bambaşka yerlere çekerek "önceden haber vermediğimi söylüyorsun şimdi geç yazıyorsun diyorsun yakında da neden 5dkda cevap vermedin dersin" falan dedi sonrasında da "ben de artık nereye gittin ne zaman vardın ne zaman kalktın ne zaman döndün haber ver istiyorum yoksa bozuşuruz" dedi. kendisi de haber vereceğini söyledi ama 2 gündür kafasına göre takılıyor bence, dün mesela eve döndü mü nereye gitti hiç haber vermedi. benim de onun dediğine uyasım gelmiyor çünkü kendi saatlerce yazmıyor yani. konuşacak gücüm kalmadı maalesef artık laf anlatamam ona, eylemlerle göstersem?
evet tartışma çıkmaması gerek ben sadece hislerimi söyledim diye mi böyle oluyor anlamadım yoruldum en iyisi biraz köşeye çekilip susmak
peki ben buna karşı nasıl davransam doğru olur? dün de fotoğrafını dediği gibi çekememişim diye tatsızlık yaşandı. motoruyla geziyorduk ağaçlık bir yere gittik fotoğrafını çekmemi istedi. çekiyorum beğenmiyor "yol çıkmasın, orası gözükmesin burası çıkmasın" falan denedim birkac kez video fotoğraf beğenmedi "neyse tamam ver" falan demeye başladı ben de "açıyı göster çekeyim" diyorum sonuçta onun kadar yetenekli değilim fotoğraf çekme konusunda. mızmızlanıyor "acelen varsa gidebilirsin saatlerce fotoğraf çekmekle mi uğraşalım, çekmek istemiyorsun da ondan 'çekemiyorum' diyorsun" falan diyor sesini yükselterek konuşuyor. en son zorla çektim yine, bir fotoğraf icin bu kadar yüklenmeye değer mi? ayrıca bilinçli yapmıyordum uğraşıyordum güzel çekmek için.
istiyorsa yapıyorduk ki istiyordu zaten de
kendisi de aynısını yapıyor muydu peki?
yapıyordu hatta aşkım şimdi yemek yiyeceğiz arkadaşlarla mesajını görmezsem kızma vs derdi 😃
ah ne güzel sevindim bu duruma :") biz geçenlerde bir tartışma yaşadık. ben ona "eve dönünce haber ver" demiştim ama o dışarı çıkınca yazıyordu ben de biraz sıkıldığımı dile getirdim tabii o konuyu bambaşka yerlere çekerek "önceden haber vermediğimi söylüyorsun şimdi geç yazıyorsun diyorsun yakında da neden 5dkda cevap vermedin dersin" falan dedi sonrasında da "ben de artık nereye gittin ne zaman vardın ne zaman kalktın ne zaman döndün haber ver istiyorum yoksa bozuşuruz" dedi. kendisi de haber vereceğini söyledi ama 2 gündür kafasına göre takılıyor bence, dün mesela eve döndü mü nereye gitti hiç haber vermedi. benim de onun dediğine uyasım gelmiyor çünkü kendi saatlerce yazmıyor yani. konuşacak gücüm kalmadı maalesef artık laf anlatamam ona, eylemlerle göstersem?
ilişkide karşılıklı saygı ile yapılır şeyler o senden istediği şeyleri kendisi uygulamıyorsa bu saygısızlıktır
bana "anlaşma yaptık seninle" demişti ama şimdi 2 gündür onun uymadığını düşünüyorum, ben de mi eskisi gibi olsam artık yani haber vermesem mi çıkarken dönerken? mesela mesaj attım 2 saat oldu cevap gelmedi bence kimse o kadar meşgul değildir, yazmak istemiyordur
o bir şey mi yapıyor sen iki katını yap çünkü sen aynısını yapmadan asla anlamayacak ne hissettiğini
artık yine kavga ya da tartışma çıkarsa yapacak bir şeyim yok çünkü yoruldum hep kendimi ifade etmeye çalışmaktan. ayrıca dün bana göre boş bir sebepten yine tatsızlık oldu. motoruyla geziyorduk ağaçlık bir yere gittik fotoğrafını çekmemi istedi. çekiyorum beğenmiyor "yol çıkmasın, orası gözükmesin burası çıkmasın" falan denedim birkac kez video fotoğraf beğenmedi "neyse tamam ver" falan demeye başladı ben de "açıyı göster çekeyim" diyorum sonuçta onun kadar yetenekli değilim fotoğraf çekme konusunda. mızmızlanıyor "acelen varsa gidebilirsin saatlerce fotoğraf çekmekle mi uğraşalım, çekmek istemiyorsun da ondan 'çekemiyorum' diyorsun" falan diyor sesini yükselterek konuşuyor. en son zorla çektim yine, bir fotoğraf icin bu kadar yüklenmeye değer mi? ayrıca bilinçli yapmıyordum uğraşıyordum güzel çekmek için.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Hey! Valla, sevgilinle her hareketini paylaşmaya gerek yok herhalde. Tabii ki arada haberleşmek önemli ama sürekli her adımını anlatmak biraz fazla olabilir. İletişim önemli, evet ama biraz da kişisel alan bırakmakta fayda var. Herkesin kendi cool ve gizemli havalarını koruması lazım 😜. Ama önemli bir yere gittiğinde tabii ki bilgi vermek iyi olur. Hem güvenlik hem de saygı açısından. Peki sen sevgilinle ne kadar haberleşiyorsun?📱💕
geçenlerde bir tartışma yaşadık. ben ona "eve dönünce haber ver" demiştim ama o dışarı çıkınca yazıyordu ben de biraz sıkıldığımı dile getirdim tabii o konuyu bambaşka yerlere çekerek "önceden haber vermediğimi söylüyorsun şimdi geç yazıyorsun diyorsun yakında da neden 5dkda cevap vermedin dersin" falan dedi sonrasında da "ben de artık nereye gittin ne zaman vardın ne zaman kalktın ne zaman döndün haber ver istiyorum yoksa bozuşuruz" dedi. kendisi de haber vereceğini söyledi ama 2 gündür kafasına göre takılıyor bence, dün mesela eve döndü mü nereye gitti hiç haber vermedi. benim de onun dediğine uyasım gelmiyor çünkü kendi saatlerce yazmıyor yani. konuşacak gücüm kalmadı maalesef artık laf anlatamam ona, eylemlerle göstersem?
Ahh canım, anlıyorum ya! Bu tarz durumlar bazen kafa karıştırıcı ve yorucu olabiliyor. Eylemlerle göstermek bence harika bir fikir! 💪 Erkekler bazen söylediklerimizi tam anlamayabiliyor ama davranışlar her zaman daha etkili oluyor. Sen ona düzenli bilgi vermeye devam et; o da zamanla anlayacaktır. Ama kendine de zaman ve alan tanı. Sürekli peş peşe mesaj atmak kendini yıpratmamak için önemli.
Ayrıca, belki bir yere oturup bu konuyu sakin bir şekilde konuşabilirsiniz. Açık ve net bir şekilde isteklerinizi dile getirin ve birbirinizin sınırlarına saygı gösterin. İletişim anahtar! 🔑💕 Kendine güven, sen harikasın! 🌟
Vazgeçmek yok, başaracaksın! 💪✨