+1 yılMaddiyat gelip geçişi bir şey. Ben babamın annemi sevdiği gibi sevmek istiyorum birini, yeri gelmiş aç kalmışlar yeri gelmiş en güzel yerlerde yiyip içip gezmişler. Ama ikisi de birbirlerine olan güveni hiç kaybetmemiş, annemde örgü yaparak, oya yaparak para kazanmaya çalışmış mesela.
17 Yorumla- +1 yıl
Öyle şimdilerde sadece böyle bir insan arama çabalarındayım.
- +1 yıl
Şöyle, Tabi ki herşeyin hayırlısını dilerim Allah'tan. Ama başıma geleni de çekerim sınavım derim. Bu zaman kadar verdiğim kararlarda hiç yanılmadım, Allah'a dayandım Allah'a güvendim belki bundan. Evlilik büyük bir sorumluluk bunun da farkındayım, Allah'ın izniyle doğru kişiyle de bu yola adım atacağıma inanıyorum
- +1 yıl
Bakalım sırtımızı dayadık Allah'a, hakkımız da hayırlısı yolumuz aydınlık inşallah
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 261b cevap paylaştı.
u +1 yılBen evlenme teklifini kabul etmezdim çünkü aslında aşka inanmıyorum. bu yüzden de bir kadının bana aşık olacağına artık inanmıyorum. ama tabi ki de çok şirin görünüyor :D yani bunu çoğu erkek kabul etmek isterdi bence. ama ilişkilerde maddiyet kendini geçindirebilecek kadar önemlidir. yani insan bir şekilde kendini ve sevdiğini geçindiriyorsa bence gerisi önemli değildir
03 Yorumla- +1 yıl
😅.. aşk var ama kusursuz değil seni sevecek senin de seveceğin biri olduğuna veya olacağına inanıyorum..
- +1 yıl
Teşekkürler 😅 sen de umarım aynı şekilde çok mutlu olacağın birisini bulabilirsin inanıyorum :)
- +1 yıl
Rica ederim 🌸 biri var umarım mutluluğu birbirimizde buluruz.. 😄
+1 yılkablo tutamacı gibi bişey mi o 🤔 yüzüğün tam neye benzediğini anlayamadım 😅 Ama biri kabul etme niyetindeyse herhangi bir halka olmadan da kabul eder zaten 😊
11 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 714 cevap paylaştı.
+1 yılyüzüğün bir önemi olmamalı, önemli olan niyet. Önemli olan bu dünyadaki sınav değil sevgili yavrum öteki taraftaki sınav :D
Not : O bir yüzük değil zaten112 Yorumla- +1 yıl
sen ciddi misin ya. ben şaka sanmıştım :(
- +1 yıl
tamam yüzüğün çok önemli olmaması konusunda lafımın arkasındayım ama ortada bi yüzük olmalı bunun için. Şekerim bu ciddi ise, senin için üzgünüm ama o adamdan uzak dur.
- +1 yıl
sen benle kafa mı buluyosun şekerim
- +1 yıl
pis ahjsbjkasnad
- +1 yıl
belli belli hııı
- +1 yıl
:D
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
30Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılEvlilik teklif etmek için illa ki bir nesneye ihtiyacın yok. elini tutup bunu isteyebilirsin ki rahatlıkla.
14 Yorumla- +1 yıl
Seni bozmuyorum destek çıkıyorum tatlış 🙃
- +1 yıl
🤝
- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılOlay yüzükle oluyorsa o zaman kuyumcuların veya istediği yüzüğü alabilecek durumdakilerin istediği kadınla veya erkekle evlenmesi lazım...
14 Yorumla- +1 yıl
Ben hep böyleyim mantık ve gerçekçilik... Doğrusu da bu... En azından kendini kandırmaz ve kandırtmazsın ;)
- +1 yıl
Ben buyum :P
Aşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı. Sen değil de o teklif etse edebilirim.. ama yok ya bu da çok basite kaçıyor. Düzgün bir şey almalı.
11 Yorumla
+1 yılİş yüzükte bile değil ki ya... Kalpler birbirine bağlansın da yüzükler de, neyden yapılmış olsa olsun takılır parmağa. 😄 (-sevmiyorsam bir insanı beş taş takmak istese yine bakmam dönüp sjdjdj)
10 Yorumla
+1 yıl"Bir yüzük olacaktı parmağında, onlarca yıl geçti oysa... "
16 Yorumla- +1 yıl
Şarkıdsn alıntı
- +1 yıl
Zakkum-yüzük
- +1 yıl
Bazen güzel bazen acı, bazenler de çoğalır bazen 😌
Gizli Üye(30-35)+1 yılAy ışığında romantik bir akşamda kabul ederim neden olmasın
11 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılManevi tabii ki. Altınmış yüzükmüş hiç bir değeri olmamalı. Duygular daha değerli olmalı. O yüzüğü aslında kalbe takmak gerekiyor..
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. İçten bir teklif yanında yüzük bile istemez. Yeter ki gönülden olsun
10 Yorumla
+1 yılAdam olana çok bile :D sevdikten sonra bu bile yeter jsds
10 YorumlaEderdim herhalde
Ama bir kızdan teklif almak ilginç olurdu10 Yorumla
+1 yılMaddiyata önem vermem sevsin aşık olayım yeter
10 Yorumla
+1 yılOlabilir ama benim tercihim kağıt yüzükler çok masum duruyor ve bana nahif geliyor
10 Yorumla
+1 yılMaterialist bir insan değilim ama çok kötü be, bari kırmızı ip falan tak
15 Yorumla- +1 yıl
yemin ederim abazan falan değilim jsksks, sadece bir profil hakkında düşünceni almak istiyorum
- +1 yıl
teşekkür ederim xd
hiç yüzük olmasa kabul ederim de bu yüzük le etmem
03 Yorumlaönemli olan tektaş ya da pırlanta değil. gerçek sevgi ve aşkla karşındakine bağlıysay hiç bir şey önemli değil
10 Yorumlaederim =)) elin iyleşmiş
11 Yorumla
+1 yılbir dene bak nasıl kabul edeceğim ::::)))
11 Yorumla
+1 yılHediye de eşyada düşünmek önemlidir diyorum manevi tarafına bakıyorum
10 YorumlaManeviyat önemli de bunda pek ugras da yok gibi sjsnsn
01 Yorumla
+1 yılEtmem
14 Yorumla- +1 yıl
Erkek olsan olurdu belki
- +1 yıl
Hee hahashsh
- Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılTabi ki etmem.
134 Yorumla- +1 yıl
Çekirdek cola yoksa bende yokum
- +1 yıl
Kabul etmiyorum kaldırımda şart bu arada
- +1 yıl
Hiç sormayacaksın sandım kaldırımda Cola çekirdek keyfi tabiiki sii
- +1 yıl
Böylelikle senin vesilenle eskileri yad etmiş olduk EyvAllah : )
- +1 yıl
https://youtu.be/KvjF4566pd4
Sözlerini iyi dinle. D iyi günler. - +1 yıl
Kime benzettiğini söylersen belki yardımcı olabilirim
- +1 yıl
İnsanoğlu işte yardımcı olamayacağını bildiği halde neden yardımcı olabilirim gibisinden şeyler söyler ki 😀 insan insana benzer de harbiden nickini merak ettim
- +1 yıl
Amcanın sözleri efsane olmayan moralimi daha çok bozuyor
- +1 yıl
Üzgünüm. Harbiden ilk defa sırf biri olamadığım için kendimi kötü hissettim, o umut dolu son cümleleri yazmayacaktin
- +1 yıl
Maalesef 28 yaşındayım
- +1 yıl
Ben şimdi boşuna mı kendimi Melodrama bağladım : ) neyse ki benden bir tane daha yok o yüzden görmek istemiyorum nasıl olsa merak etmediğin biri 😀
- +1 yıl
Ne yani şimdi kaldırım eşliğinde çekirdek ve cola yapıyor muyuz
- +1 yıl
Keyif çatmak varken ne yüzüğü 😀 evliliğe karşıyım zaten ben aşka da inanmıyorum en iyisi full keyif full çekirdek cola : ) şaka bir yana kim aklıma soktu bunu harbi ciddi ciddi yapicam diye korkmaya başladım havalarda soğuk hani 😀
- +1 yıl
Çok pislik kızım sen boğazında kalırsa görürsün hıh neymiş 😀 git zıkkım lan tamam mı 😎
- +1 yıl
Dedim artık çok geç bence çitleme boğazında kalır 🤨
- +1 yıl
Merak ettim bi küs bakim nasıl küsüyorsun 😀 eğer güzel küsersen sana bir şans verebilirim. D
- +1 yıl
Ahahha wowww çok küsen gördüm ama senin gibi muazzam küseni görmedim 😀
+1 yılKuma olarak mı alacaksın beni? 😏
07 Yorumla- +1 yıl
Ederim tabi 100 bin tl başlık parasını hazır et
- +1 yıl
😂😂😂
- +1 yıl
O zamannnnnnn...
https://youtu.be/OFn3OET8Wzc - +1 yıl
😂😂..
+1 yılevcilik oynayan çocuklar kabul eder
01 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,1b cevap paylaştı.
+1 yılBu fazla lüks bu kadarını kabul edemem
01 Yorumla
+1 yılHayır, tektaş dan aşağısı kabulum değildir.
01 Yorumla
+1 yılBu para etmez bu yüzden olmaz
03 Yorumla- +1 yıl
Bunun neyini kendin yaptın onuda anlamadım yani bu ne
Aşk İlişkileri konusunda 4,4b cevap paylaştı. Maneviyat
10 YorumlaSeviyorsam ederim
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 10,9b cevap paylaştı. ederim
10 Yorumla
+1 yılSevilmişsem hiç bir önemi yok
10 YorumlaBaşarılı
17 YorumlaBu ne lan derdim kusura bakma da
01 Yorumla
+1 yılYüzük mü? O ne?
034 Yorumla- +1 yıl
Yüzük çorbası diye bişi vardı ondan bahsediyosun dimi
- +1 yıl
Çorbayı parmağına mı takiyorsun yani
- +1 yıl
Ne olduğunu bilmeyecek kadar fakirim hiç duymamıştım daha önce
- +1 yıl
Ben evlenemem utanırım
- +1 yıl
Şuanda olmayan bir kız hakkında konuşuyoruz bilmiyorum
- +1 yıl
Evet yaşım doğru, göstermiyor muyum?
- +1 yıl
Evlenmek gibi bir niyetim yok ama büyük konuşmak istemem. Olacağına bakmak lazım diyelim.
- +1 yıl
Şuanki yaşım için değil genel demiştim aslında
- +1 yıl
Ben mantıkçıyım, biri ile evlilik düşüneceksem o kişi ile ilişkim en az 1 sene daha devam etmeli ki yeterince tanıdığımdan emin olabileyim. Sonuçta kişiyle bir ömür paylaşacağım, ben anlık bir duyguma teslim olup hata yapma riskini göze alamam.
- +1 yıl
Ben mantıkçıyım derken mantık evliliğinden falan söz etmiyorum bu arada mantık evliliği çok mantıksız. Evlenmeyi düşünebileceğim ana kadar duygularımın mantığımı gölglelemesine izin vermemeliyim demek istedim
- +1 yıl
Evet oda olmalı zaten evlenmeden önce. Bence evlenmeden önce bir süre aynı evde yaşamak denenmeli.
- +1 yıl
Tamam daha ne gerekiyorsa onu da yaparız nereye bağlamaya çalışıyorsun daha az önce anlık bir kararla oluyor diyen sen değil miydin alla alla şimdi de oda yetmez buda yetmez diyosun mdjcjxhxhxhz
- +1 yıl
E belki bana göre dün akşam az ckcjxjxjx ayrıca dün geceydi dün akşam değil daha doğrusu sabah kdjxhxhzc
- +1 yıl
Olsun çok zaman geçmemiş gibi davranalım biz hani yorumlarda değilde yüz yüze konuşuyormuşuz gibi olsun gerçekçi olsun mdncnxvx
Gizli Üye(25-29)+1 yılederim
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılSeni seviyorsam evet
10 YorumlaTokamı o 😅
00 Yorumlaçok tatlı
10 Yorumla
+1 yılEderim😀
10 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri