Önerebileceğiniz farklı modeller mevcutsa görsel ekleyebilirsiniz 🙂

Önerebileceğiniz farklı modeller mevcutsa görsel ekleyebilirsiniz 🙂
Teşekkürler :)
Ben kolyeyi begendim güzel, ama evlilik teklifi her zaman yanında taşıyabilecegin bir yüzük kolye ve s. yapılsa daha güzel olur, bu kolye öyle durmuyor gibi) ayrıca yüzük yerine kolyeyle yapılması farklılık olur, belki kız yüzük takmayı sevmiyor ola bilir)
Cevap
7Cevap
Evlilik teklifi kolye ile olur mu bilmiyorum daha önce duymadım ama siz kolye ile yapmak istiyorsanız neden olmasın? Nasıl yaparsanız öyle olur.
Fakat bence evlilik teklifi için biraz ağır bir kolye bu, çok daha zarif ve sade bir seçim de yapabilirsiniz diye düşünüyorum.
Herkesin zevki ve beğenisi farklı olur fakat daha gösterişli olsun diye yaptığınızı düşündüğüm bu seçim biraz yerinde olmamış gibi geldi bana..
Zümrüt zaten renkli, kendini gösteren bir taş bir de böyle hareketli bir uçta olunca çok yorucu olmuş.
Bunun yerine çok daha sade, düz bir kolye tercih edebilirsiniz.
Ve 13bin lira bana biraz fazla geldi; ekonomik durumunuz nedir bilmiyorum ama 3-4 bin liralık bir şey alarak geri kalan ile kuracağınız evinize harcama yapabilirsiniz.
Valla ben çok beğendim ama her kızın beğenceği bir kolye değil. Daha zarif duran bir şey seçmeye çalış.

Fiyatı yüksek ama görüntüsü iyi değil. madem alacaksın kolye alın bence
Şöyle bir kolye daha zarif olur bence.
https://www.atasay.com/tr/020-ct-pirlanta-baget-kolye-4391370/
Kanka bunu alırsın yüzük nerde derler al tek güzel bir tek taş onla teklif et fazladan zarara girme kendin kendini yakıyon :d
Güzel fakat gelenek haline gelmiş tek yüzük beklentisini hayal kırıklığına uğratabilir kolye seçimi
Kişinin tarzına çok değişebilicek bir konu o yüzden biliyorsan sevgilinin tarzını o zaman güzel yani baya bu da
Hayatta değmez buna. Ayrıca pahalı olmasına gerek yok.
Kuyum ürünü olduğu için pahalı
Bir kolyeye bu kadar para vermezdim ve de güzel değil.
Kolye mükemmel ama yüzükle teklif etsen daha iyi olur.
babanne kolyesi gibi. orta çağdan kalma.
Önerdiğin başka bir model varsa fotoğraf atabilirsin:)
kanka pırlanta kolye daha büyük etki yaratır emin ol. varsa o başka
Anladım kardeşim teşekkür ederim🙂
İnşallah reddeder çok kötü
Ne bu kin :D başka bir model de önerebilirsin
askskdkd kötü olabilir ama inşallah temennisinde bulunmanız da kıskanç olduğunuzu gösterir. yorumunuzu görünce kahkaha attım
Zevkine güveniyorsan tavsiyelerini alabilirim kardeşim
Kolyeyle evlilik teklifi mi? Kız yüzük bekleyecek
O ayrı
Kız kaç yaşında bilmiyorum ama 30 yaş altı bir kadın için asla uygun bir kolye değil. Babaanne kolyesi bu. Umarım yüzüğü de bu kadar kötü seçmemişsindir. Kızın zevklerini henüz bilmiyorsan bence sadece yüzükle teklif et daha sonra kızım zevkini öğrenir ona göre kolye de hediye edersin.
Bilmiyorum ya haklı olabilirsiniz 26 yaşında kendisi. Yok yüzüğü normal pırlanta bir yüzük seçtim. Peki nasıl bir kolye seçmeliyim abartıdan hoşlanan biri kendisi?
Abartıdan hoşlanan biri bu kolyeyi en yapsın peki kardeşim? Fotoğrafta abartı olan tek şey kolyenin fiyatı. Ne önereyim bilmiyorum uzun uzun bakıp araştırmak lazım ben de kızı tanımıyorum.
Daha zarif bir şey tercih et bence
Ne gibi
Yüzük neden değil be,☺️
Çok zarif deee fiyatı...
Sanki yüzük olması gerekıyor ama 🤔
Kabül etmezse bana hediye et djsjsjsjsh
Valla ben hayır derdim
Gelsin linçler
ben eski kolyelere bayilirim
Evlilik teklifi için otantik olmuş bence
Teklif yüzük ile yapılır
Muhteşem yüzyıldan mı geliyosunuz
Eski bir tarz
Bu tarz seviyorsa güzel
yüzüksüz mü
O ayrı:)
Yani kilit şeklinde abartı da değil olabilir. Sadece genelde damla ya da çiçek formunda olur kız arkadaşın V yaka türevi giyiyorsa uzun olması hoşuna gidebilir. Ama damla formundakiler daha garantici bide işçilik mi fazla taşın değeri mi ona bakmak lazım olur da satarsanız ya da değiştirirse boşa gitmesin paranız
Taşın değeri daha fazla...
Peki dediklerinize de bakacağım teşekkür ederim yorum için :)
Rica ederim ayrıca kişisel olarak elmasa safirin daha çok yakıştığını daha etkileyici olduğunu düşünüyorum koyu mavi. Onlara da bakın
Altın mı
Zinciri altın ucu zümrüt üstündeki taşlar da elmas
Ben beğenmedim
Bu ne be
Kötü mü ya
Neehhhh sjsjsjsj
Anlayamadım
Çok karışık
Aslında karışık değil
Her kız sevmez zümrüdü ayrıca çok kadınsı duruyor zarif de değil
Nasıl bir şey önerirsin
Baget olabilir