AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
576Cevap
18im sayısız çıkma teklifi aldım elliden baya fazla galiba. ama iki kişiyle çıktım sadece ve ikisinede ben açıldım
Yas 21 7 sevgilim oldu 1sevdigim oldu hala seviyorum ama ayrildim tekrar onu hayatima katmayi istiyorum cabaliyorum.
Henüz hic denebilir. Ama aradığım adamı bulmuş olma ihtimalim çok yüksek. Yani umarım ilk ve son olacak. Yaş önemli mi :)
ihtimalim yüksek derken nerde buldun? seviyon mu? çıkıyon mu? hani güzel olmak lazım bulmak için asfsdagasdg
Simdi sana laf mı soksam yoksa ironi mi yapsam veyahut en az seninki kadar iğrenç bir espiri mi yapsam bilemedim.
@sezen_aksu_hayranı_
şakaydı zaten neden kızıyonki sormakda mı suç :(
18 yaşındayım biri kıskandırmak için benle çıkmış onu s. et geriye 1 kişi kaldı oda 16 yasında olmuştu.
29 yasindayim 3 tane sevgilim oldu... en uzunu 2 sene 2 ay sürdü, digeri 1,5 yil... en kisa olanida 6 ay sürdü...4 sevgilimle evlencem zaten ugurlu sayimda 4 dür:))
4 uylede evlencenmi? Kiz hepsi beraber isterse ne yapcan kizim yaaaa kafayimi yedin sen
bugüne kadar mesleğim çapkınlık olarak 89 sevgili adresleri telefonları hayla var not defterimde hepsini üşenmeden saydım. yaşım 33 iş yerim evim arabam herşeyim var iyiki meslek olarak bu işi yapmışım diyorum başka bir şey demiyorum aramızda kalsın
24. Cidden sevgili sayilabilecek 4 ilişkim oldu.
Takılmacaları falan hiç saymaya yeltenmedim. Epey vardır.
21 yaşındayım son 6 yılda 41 tane sevgilim oldu. :( gerçi sevgilide denmez hiçbirine çünkü sevgili dediğin bir tane olur hep olur.
bu zamana kadar sevgili olma sayısı : sıfır
aşık olma sayısı :1 (platonik :(((((( yıllar önce )
En iyisi :)
platonik aşk sevgili olmaması ii değil yaşamayan için sevilmek güzel duygu bide sevmesini bilene
18 yaşındayım 12-13 kişiyle çıktım ama iki tanesi dışında böyle ilkokul düzeyinde ilişkilerdi
Wayy bee ne çok
Dediğim gibi diğerlerine ilişki denemez ilkokul düzeyinde doğru düzgün bişi paylaşmadan, hani biri sorarsa çıkıyoruz dersin tarzı
18 yaşındayım fakat haddinden fazla sevgilim oldu pişmanım :/
kız zamanında dedık bu kadar sevgılı netcen dıye ama dınleyen yokkı
27 Yaşındayım bugüne kadar 1 sevgilim oldu oda eşim oldu
biriyle çıkmak sevgililik midir acaba? birini çok sevdim onunla da evlendim çok şükür.
hiç sayamadımkı fırsatım olmadı o anlık duygulardan :))) ama baya çok oldu.. hatta 3-4unu aynı anda ıdare etmıslıgımde var
18 yaşındayım.. 4 tane sevgilim oldu.. 2 tane sanal..
33 yaşındayım. 6 kişiyle ilişkim oldu. Ama 1 kere aşık oldum...
:) 23 yaşındayım bir kez oldu iki yıldır kimse yok. :)
28 yaşındaım uzun süreli ilşki soruyorsan şu an üçüncüsünü yaşıyorum.
Kısa Süreli Soruyorsan baya çok oldu hatırlamıyorum sayısını.
20 yaşındayım sadece 1 sevgilim oldu ve hala sevgilim :D :D
şimdi ablaçım parkta oturup çekirdek yiyen birisine yanaşıp kaçtane çekirdek çitledin desen ne der sana
bir paketi bitirdim 100 grmdi sana kalmadı derim~_~
ozaman bende aynı cevabı verebilirim bir paketti 100 gr hepsini bitirdim sana kalmadı
:)))) ok tamam peki olur :b :D ~_~ ~_~"
22 yaşındayım 1 kere oldu oda sonrası aldatildim bir daha da kimse ile olmadım yaklaşık 5 senedir yalnızım bir evli kadın aşık olmuştu bana yanlış yollara saparim diye izimi kaybettirdim ona
33 yaşındayım. İlk sevdiğim kişiyi çok sevdim. Sonra farkettim. O benim erken kabul olan duam mış. Kısmet olmadı. 2. tanışıp ta sevdiğim kişiyle evlendim. Her gönülde çiçek olacağıma bir gönülde buket olmayı tercih ettim.
Yorumlardan anladigim kadariyla , herkes birbirinin eski sevgilisi, evlilikten soguyr insan..
aynen mesela bir alta bak
hahahhahahaaaa...
Bu Kızların Yorumlarına Baktımda Alayı Sallamis Belki İçlerinden Bir Bilemedin Ikisi Dogru Söylüyordur Onlarda Diğerlerinin Arasında Karıştı Artık Bir Iki En Fazla Dört Denmis Kulyen Yalan Bunlar Sonuna 0 Koymayı Unutmuslar :D
33 olduk. 3 kıza aşık oldum cidden bu güne kadar. Söylediğimde içlerinden biri direk red etmişti.
22 yaşındayım saymakla bitmez folofoş olmuşuz bu genç yaşta yani. . s
"Çok kadın tanıdım, çok kadın hiç kadındır" demişti Romain Gary ama bilmiyorduk tabi eskiden bunu. Bilsem 27 yıla onca kadını sıkıştırmak yerine ömürlük sevgiliyi beklerdim.
29 yaş 4 tane oldu biri kanserdi öldü allah mekanını huzurlu eylesin biri tecavüze uğramış küçükken kendi bıraktı ayrıldı, biri mesfeyi uzak etti ayrıldı, sonuncusuda çok aşırı kıskançtı dayanamadım ben ayrıldım
28 yasındayım antik kuntik ilişkileri saymazsak 7 tane oldu :)
20 yasindayim 5 tane oldu şu an ki ile 4 yildir birlikteyiz.
Yaş 30, tam sayı veremem de, onu saymam bunu saymam diye de ayırmazsak toplamda 20 civarıdır
Birden fazla olduğu kesin fakat bence asıl soru unutamadiginiz kaç kişi oldu olmali
Boşver ya. Bak yine eski sevgilim aklıma geldi, al işte. :(
Sen onun aklına gelıyomusun oda var
20 yasindayim bir tane oldu hala devam ediyo ve 3 yil oldu 😍
20 yaşındayım 2 tane 3 aydan fazla süren oldu 9 tane kısa süreli.
Cok desem çok ne kadarla sınırlı... yani çokran daha çok :))
24 yasindayim 5 tane sevgilim oldu. 5. siyle beraberim ancak cokca da yiyistigim vardir.
yiyiştiğim :D süpersin :D
benim için evlenilecek kadınsın valla sen
1 sevgilim oldu. Kendisi benimle değil ama hala "sevgi"li... 8 de kız arkadaşım oldu.
20 yaşındayım kız arkadaşım bile yok. Olmasını istemedim bugüne kadar. ..
21 yaşındayım çok şükür 1 tane oldu hala devam ediyoruz :)
19 yaşındayım, hiç olmadı. Gelen teklifleri de reddettim.
Yaş 18 teklifler geldi ama ben 1 tane olsun tek olsun istiyorum
18 yasindayim bir sevgilim oldu hala da devam ediyor
18 yaşım 15 tane oldu şu an en uzunu 8 ay devam ediyor, biri 6, biri 5, biri 3, biri 1 ay diğerleri 1 veya 2 hafta ama hiç biriylede bişey yaşamadım yani okulda gördüm veya telefonda görüşmüştük o kadar
21.. 1 tane platonigim bir sevgilim bir de bir kac haftalik sevgilim oldu. Aslinda bana sorarsan hayatima sadece iki erkek girdi.
Platonik candir gerisi heyecan ~_~ :D
Ya tabi.. bir de bana sor onu..
yaşım 27
ve hiç olmadı olmayacak
hayat arkadaşımı bulana kadar...
2 tane kız oldu da erkekleri sayamadım ama 20 küsür olması gerek. Bu arada yaş 20.
~_~ erkek mi >.<
Evet ne olmuş. ;)
ben 34 oldum 10 12 arası ama hepsiyle tutku sevgi aşk vardı sıradan gelip geçenler olmuyor bende.
18 yaşındayım ve hiç sevgilim ya da plotonik aşık olduğum biri olmadı :D
20 yasindayim 12 tanedir ama konustugum gorustugum erkeklerle birlikte :) ciddi manada 4 felan. :D
38 yaş
hepsini sevgili olarak tanımlamak zor. Çoğu hevesti. 15-20 olmuştur.
Gerçek sevgili aşk. 3
birincisi beni öyle çirkefçe aldattı ki diğerlerine gerek kalmadı.. sevgili işleri boş işler..
vay be :((
Öyle vala hepsi aynı bunların bizi bunlar delirttii :-(
21 yaşındayım ve 6 sevgilim oldu çapkınlık yapmadığım için oda yapsaydım 20 30 olurdu :D :D
27
3 tane oldu ama 1 tane desem de olur. 1 tanesine eşim gibi baktım çünkü. Sonrası? Hüsran.
1 kişi oldu ciddi olarak oda olmadı. .. :( nasip değilmiş ( fasa fiso gönül eglendirmek için kimseyle cikmadim gerçekten)
Yaş 28 buçuk
25 yaş 15 üzeri olmuştur.. ama en uzunu 2 yıl sürdü en kısası 1 gün :D
24 yasindayim 1 Kere oldu ve onunla evlendim 7 yil oldu beraberligimiz, 9 aylikta nur topu gibi bir kizimiz var :)
kızını benım yerıme öp öp öp
19 yașındayım 4 tane oldu.. İlki lisede 2 yıl surdu. Șuanki de baya uzun devam ediyo.. (mașallah dioruz burda) yoksa daha fazla olabilirdi kimsenin yasını tutmam
roman yazsaydın
Yazarım yazmam sanane ağbi sananeeeğ
öldürseydin
23 yaşındayım hiç sevgilim olmadı. Inanmiycaksin ama gerçek. Facebook'ta herkes ilişki içine girip ayrıldı benim hiç öyle bir durumum olmadı ne yazikki :))
@duyguuuucum
Helal
bu güzelliğe rağmen olmaması gerçekten buluşalım seni tebrik etcem :)
21 yaşındayım saymadim daha dogrusu sayamadim çoğuyla takildim. Bi' tanesini sevdim 2 yil sürdü ayrildik. Ondan sonrada aşık olduğum biri olmadi olmayacak.
Daha gençsin olur panpa
Yok olmaz bacim sanmiyorum :D @DunyaAhiretBaciniz
Seviyosan git sarıl
Olursa sarilirim sağol :) @DunyaAhiretBaciniz