Aşk İlişkileri Kaç yaşındasınız ve kaç sevgiliniz oldu? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Gerçekleri yazinn lütfen merak ediyorum Güncellemeler+1 yıl Eğer temiz değilseniz temiz birini aramaniz saçmalik herkes dengiyle Kaç yaşındasınız ve kaç sevgiliniz oldu? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
FreePowerFullll Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 91% +1 yıl Burada10 15 tane olmuştur diyen dilini çıkarmış köpek gibi 12 saat dmbden selam yaziyordur çoğu 1 0 Yorumla
afdafasfafa Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl 20 Yaşındayım, 3 uzak mesafe, Reel 0 keenks. 0 0 Yorumla
Kırmızıbirkedi Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl 27 yaşındayımCiddi olarak 1 sevgilim oldu digerleri öylesine vakit geçirmelik flört 1 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl 43 yaşındayım sevgili 2 tane oldu. Ama birlikte olduklarımın sayısını bilmiyorum çok fazla 0 0 Yorumla
fatihankara06 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 79% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. sevgili az yatak arkadasi cok 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Evleneceksen eğer nasil birini istersin peki? Yorumla fatihankara06 +1 yıl düşünmüyorumda diyelimki evlenecem bakire istemeye hakkım var mı tabikide yok Yorumla
sozaramızdakalacak Takip Et Xper 7 Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl saymadım senin kaç tane oldu ? 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Olmadi hiç gerçi bi kere uzaktan ilişki yaşadim o da 5 ay önce bitti buluşamadik anlaşamadik ayrildik Yorumla sozaramızdakalacak +1 yıl anladım yaş kaç nereden? Yorumla Soran +1 yıl 20 Yorumla sozaramızdakalacak +1 yıl hm ailen mutaassıp mı? Yorumla
-Rengarrr- Takip Et Xper 7 Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 372 cevap paylaştı. 18 ve 1 2 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl 18 12 kusur 0 25 Yorumla Soran +1 yıl What Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 18 yaş 12 küsur sevgilim oldu Yorumla Soran +1 yıl Evlenirken temiz birine gidemezsin kendin gibi birini bulucan haberin ola Yorumla Cevap sahibi +1 yıl sen öyle san 😅😅 Yorumla Soran +1 yıl PUAHAHAHAHA BOKKK herkes dengiyle mk ocu ohhhhh herkesin kullandiği elinden geçtiği bi kiza layiksin 😏👋🏻👋🏻 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yazık lan sana senin gibi ne kızlar götürdüm ben onları ben kirlettim ve her zaman da kirletcem Yorumla Cevap sahibi +1 yıl puhahahah f@hişe Yorumla Soran +1 yıl Asla temiz birine layik değilsin bacım seni bulur ztn PAUAHAHHSJHAHAAHDHSJ AŞIRI KOMİK SJDJSKJFĞDJFĞDJDŞDIDDKJDLDJXXK EZİK OC Yorumla Soran +1 yıl Kizini de ilerde si*erkerse doya doya herkesin elinden geçen bi kiz olursa şaşma ezik ☹️ üzüldüm sana Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sana yazık ya ben o kızları hep çaktım hepsine Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sana da erkek eli değmedigine göreÇirkin şişko bir kızsin üzüldüm snaaYazık lan sana 😂😂Az spor yap dombili Yorumla Soran +1 yıl Öyle bir şey seçimim ve tiple alakasi yok ki olsaydi dünya güzeli kadinlar aldatiliyor? Hadi buna da cevap ver beynin yok mk ayrica tipsiz değilim sarişin beyaz tenli bi kizim inanmazsin gerçi duyanlarda şnanmiyor Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Aynen kesin öylesindir erkek Fatma seni 😂😂 Yorumla Soran +1 yıl Çakmayi havali bir şey mi saniyorsun it eminim anana da çakiriyorlardir her gün ohhhhhh Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yazık sana çakan yok ya kilolusun ya ondan obez Yorumla Soran +1 yıl 43 kiloyum ne obezi mk kerizi Yorumla Soran +1 yıl Havlama cocum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Aynen kesin 43 143 olmasın o göbekli kıllı birseysin sen sjsndndnndd Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yazık sana Yorumla Soran +1 yıl 😌😏kiskandin diye yorumladim çok kudurdun yavru köpek Yorumla Soran +1 yıl Saçma sapan insanlar için temiz duygularımı harcamayacak kadar iyiyim😌 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Neyini kiskancam yağlı göbeğini mi Sakallı yüzünü müÇarpık dişlerini mi143 kilo obezligini miSöyle bana 😂😂 Yorumla Soran +1 yıl Havlamaaaa senin çaktiğin ezik karilar öyleyse bu benim sorunum değil Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Aynen senin sorunun değil ondan erkek eline değmedi git mastürbasyon yap sende yazık kıllı obez Yorumla Soran +1 yıl 😁😁😁kudur sen varoşlara aitsin hadi oc😘 Yorumla
respectemir Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 20,6b cevap paylaştı. 0 oldu 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Burada10 15 tane olmuştur diyen dilini çıkarmış köpek gibi 12 saat dmbden selam yaziyordur çoğu
20 Yaşındayım, 3 uzak mesafe, Reel 0 keenks.
27 yaşındayım
Ciddi olarak 1 sevgilim oldu digerleri öylesine vakit geçirmelik flört
43 yaşındayım sevgili 2 tane oldu. Ama birlikte olduklarımın sayısını bilmiyorum çok fazla
Sıfır Sevgilim oldu ve Evlenmeyi Tercih etim
sevgili az yatak arkadasi cok
Evleneceksen eğer nasil birini istersin peki?
düşünmüyorumda diyelimki evlenecem bakire istemeye hakkım var mı tabikide yok
saymadım senin kaç tane oldu ?
Olmadi hiç gerçi bi kere uzaktan ilişki yaşadim o da 5 ay önce bitti buluşamadik anlaşamadik ayrildik
anladım yaş kaç nereden?
20
hm ailen mutaassıp mı?
20 ve bir tane oldu bişey yaşamadim
Hep olgun milflerle sevgili oldum
20 yasina girecem ve sapim hala
45 yaşındayım
Hatırlamıyorum
18 ve 1
Elime kız eli degmedi
Profilim doğru ve 3
25 hatırlamıyorum
24 ve 1
18 12 kusur
What
18 yaş 12 küsur sevgilim oldu
Evlenirken temiz birine gidemezsin kendin gibi birini bulucan haberin ola
sen öyle san 😅😅
PUAHAHAHAHA BOKKK herkes dengiyle mk ocu ohhhhh herkesin kullandiği elinden geçtiği bi kiza layiksin 😏👋🏻👋🏻
Yazık lan sana senin gibi ne kızlar götürdüm ben onları ben kirlettim ve her zaman da kirletcem
puhahahah f@hişe
Asla temiz birine layik değilsin bacım seni bulur ztn PAUAHAHHSJHAHAAHDHSJ AŞIRI KOMİK SJDJSKJFĞDJFĞDJDŞDIDDKJDLDJXXK EZİK OC
Kizini de ilerde si*erkerse doya doya herkesin elinden geçen bi kiz olursa şaşma ezik ☹️ üzüldüm sana
Sana yazık ya ben o kızları hep çaktım hepsine
Sana da erkek eli değmedigine göre
Çirkin şişko bir kızsin üzüldüm snaa
Yazık lan sana 😂😂
Az spor yap dombili
Öyle bir şey seçimim ve tiple alakasi yok ki olsaydi dünya güzeli kadinlar aldatiliyor? Hadi buna da cevap ver beynin yok mk ayrica tipsiz değilim sarişin beyaz tenli bi kizim inanmazsin gerçi duyanlarda şnanmiyor
Aynen kesin öylesindir erkek Fatma seni 😂😂
Çakmayi havali bir şey mi saniyorsun it eminim anana da çakiriyorlardir her gün ohhhhhh
Yazık sana çakan yok ya kilolusun ya ondan obez
43 kiloyum ne obezi mk kerizi
Havlama cocum
Aynen kesin 43 143 olmasın o göbekli kıllı birseysin sen sjsndndnndd
Yazık sana
😌😏kiskandin diye yorumladim çok kudurdun yavru köpek
Saçma sapan insanlar için temiz duygularımı harcamayacak kadar iyiyim😌
Neyini kiskancam yağlı göbeğini mi
Sakallı yüzünü mü
Çarpık dişlerini mi
143 kilo obezligini mi
Söyle bana 😂😂
Havlamaaaa senin çaktiğin ezik karilar öyleyse bu benim sorunum değil
Aynen senin sorunun değil ondan erkek eline değmedi git mastürbasyon yap sende yazık kıllı obez
😁😁😁kudur sen varoşlara aitsin hadi oc😘
0 oldu