Erkeklerden 202 cevap
Kızlardan 78 cevap gelmiş hepsini nasıl okucam. ben şimdi :(
Teşekkür ederim cevap veren herkese :) :*
Kusurum olduysa affola :b :D asdfgghjl
Buraya tek gecelik ilişkilerini sevgilik olarak yazmak saçma olur. Bildiğiniz en az 1 ay süren gönül ilişkinizi yazsaydınız daha makul olurdu. Pek bir övünüyor buradaki erkekler 30 40 kişi saymakla. Ben 26 yaşınmdayım ve 6 erkek arkadaşım oldu. Kimisinle daha uzun, kimisiyle daha kısa. Gençlik flörtleri işte. Kimileri buluyor birini uzun bir ilşikiden sonra evleniyor. Benim şanssızlığım, çoğu ilişkimde uyumsuzluk yaşamamdı. Son sevgilimi ailemle tanıştırdım, çünkü evlenme teklifi aldım ondan. İlk ciddi ve en uzun süren ilişkim bu. Sözlümü çok seviyorum ve herşeyimi biliyor. Beni olduğum gibi seviyor. Ben de onu olduğu gibi seviyorum. Darısı sizin başına.
25 yaşına geldim, hayat bana aşk konusunda 2 şey öğretti. Kesinlikle istediğim beni istediğim gibi sevmez, istemediğim ise istediğimin sevmesi gibi sever.
2. ise her ne kadar yaradılış olarak erkek-kadın ilişkileri olsa da, lezbiyenler daha mutlu. Bazen hayat beni bu tercihe itmeye çalışıyor.
Bu zamana kadar ilk çıktığım çocuk tarafından aldatıldım. 4,5 yıl sevdim. 1 kere aşık oldum.
3 sene biriyle sevgili oldum.
Şuanda da 1 yıl aranın ardından 3 aylık bir sevgilim var. Mutlu muyum?
Birinden hoşlandığım zaman ne zaman her şey tam istediğim gibi görünmüş ki.:)
Nasip diyoruz...
Çok haklısın bu ilişkide mutlu ol umarım :)
7 tane iyi güzel günler geçirdiğim kız arkadaşım oldu ve içlerinden 2 tanesini asla unutmam.
Geri kalanları fasa fiso, herkesteki gibi kısa kısa flörtler.
www.google.com.tr/imgres
bir tane oldu
En bir iyisi
@soran En iyisi bir olmasın o :)
GÜNCELLEME !
(Eig Atina yazayım dedim güncelleme yapamadığım için)
Sitede 18 yaş altı çok var gördüğümü şikayet ediyorum sizden de aynısını hassasiyeti bekliyorum yaş sormam iyi mi olmuş ne :b :D assdafggahgj neyse bunu söyledim ya şimdi 18 yaş altı olan da 18im ben diyecekdir ya ~_~ >_< :/
Cevap
574Cevap
Bedenimi , ruhumu önüne gelenin testleri için kullandıracak kadar gurursuz degilim. Gercek gurur böyle birşey.
Sadece ruh ile ya da sadece bedenle guru olmuyor. ikisini bir arada tutmadıkca gururun olmaz
Gururu : " mesaj atmaadı atsam mı? o atmadı atmayacagım. gururum var" ," Kavga ettik, gururum var konuşmayacagım" vs diyenlerin gururdan zerre kadar anladıgını düşünmüyorum.
supersin
Duygularıma tercüman oldun.2 paragrafta (=
ne yapacaksın ki? evet yaşım 28. bu güne kadar hep aba. za tabir edilen tiplerdenim. tabi kadına sarılıp yolunu kesen sapıkalrdan değilim. neyse hiç sevgilim olmadı. o anı o kadar istedim ki? kızla öpüşmek özlemek, hayatım boyuunca yatağa bir delik açtım her gece oraya boşaldım. yeterli bir cevap mı? kıza teklif etti birisi sik. lemedi bile. birisi tokat attı. kimisi ise senin gibi a. baza ile kim çıkar dedi. kimisi sapıklık mı başladı dedi. diyen diyene. yani. şimdi ise yapayalnız ölümü bekliyorum. teklif edecek kimse yok. üniversitede abi diyorlar onu bırak artık elimle de yola devam ediyorum. utanacak kadınlar olsun. zaten dalak büyüyor iki gün sonra aldırdım mı? ben onlardan onlar da benden bıkmış olacak. koca bulamasın bu kızlar tek dilieğim.
25 Yaşındayım. 1 kişiye aşık oldum ve bir kişiye ısınmıştım ki tanıdıkça vazgeçtim :). Az vs diyen çıkar şimdi muhakkak onuda açıklayayım. Ben bir kişiye bağlanmayı tercih etmişimdir her zaman kısmetse olur kısmet değilse olmaz. 2. olarak sadece ilişki için yahut geçici olduğunu bildiğim halde gönül eğlendirmek için biriyse olmak bana her zaman ters gelmiştir. Ve son olarak Eş olarak kabul edeceğim kişinin namuslu (bedenen değil ruhen) olmasını istediğim için hiç bir zaman için namussuzluk yapmadım yapmamda. Bu benim görüşüm kimse üstüne alınmasın :)
Nedendir bilmem ama. Hiç sevgilim olmadı m beni seveni ben sevmedim benim sevdiğim beni sevmedi. İstesem çok çabuk sevgili bulabilirim. Ama sevmediğim bir insanın umutlariyla oynayacak kadar da küçük değilim. belki de o yüzden yok sevgilim. Diğer insanlar gibi olacaksa hiç olmasın daha iyi
Aklıma ziyadesi ile Atilla İlhan ve zihnime kazınan dizeleri geldi,
ne kadınlar sevdim zaten yoktular
yağmur giyerlerdi sonbaharla bir
azıcık okşasam sanki çocuktular
bıraksam korkudan gözleri sislenir
ne kadınlar sevdim zaten yoktular
böyle bir sevmek görülmemiştir.
En fazla 1 hafta- 1 ay süren oldu.
Onlarda pek ilişki gibi değildi, ortam baskısı gibi bir şeydi, onun etkisi yoğundu hani.
Onun dışında birisi oldu diyebileceğim yalnızca bir kişi oldu, o da 6 ay kadar sürdü.
Tabi ben bu kadar az şeyin içinde dahi yine hiç diyebilirim, hani bir sevgilim olsa gerçek bir odun olacağım gerçeği kaçınılmaz, bu da beni bozmaz, yaş 22.
cut.
25 yaşındayım. Sayısız flörtüm oldu, gerçekten şu an oturup düşünsem sayarım saymasına da sapır saçma tüm anılar meydana çıkar, arada unuttuğum kişilerde olacaktır. Ama sevgilim pek az oldu, birilerini sevgilim mertebesine çıkartmakta zorlanıyorum. Bu yüzden flörtüm çok sevgilim azdır. (sevgili: 4)
sen üç milyar yedi yüz elli milyon. sen, milyar, sen milyon sen sevgili yapmıssın..
İnsan bitane sever sonra onla uzun süre çıkar ayrılır yine uzun süre unutamaz.. Kendine bir saygısı varsa ertesi gün haftasına bir kaç aya sevgili yapması çok zor yani o sevgili değil tedavisi olmayan yaraya ağrı kesicidir..
Ben bitane sevdim uzun yıllar sonra sevmedim ama cıktıklarım oldu uzun süre acılardan sonra...
Sevemedm birdaha.. Saygılar..
Baskalarini ilgilendirdigini düsünmüyorum.
Bu bir yarışsa ben o yarışı kaybettim.
Bu bir kıyasza, ben bukadar çirkinleşmedim.
Bu bir hangimiz nekadar orosbuyuz sorusuysa ben hiç bir cevabı okumak istemezdim. Cehennemde kömürünüz bol olsun gençler. Vesselam.
Ha unutmadan... zinanın bukadar normal bişey olarak görüldüğünede ayrıyetten üzüldüm.
ne ısın var burada o zaman
Yaşım 42 sevgili kavram, ı benim için ònemli şıp sevdi değilim bu yaşıma kadar gerçek manâda aşk yaşadığım 2 sevdiğim oldu 5 yıl sürdü ikisi başka bayanlarda var duygusallık yaşamışımdır onlar ilede yüzeysel sanki istemiyo gibiyim artık aşık olmayı müsade etmiyorum kendime onlardan sonra.
4 yasindayken dudaktan bir kizi öperken resmim var :)
Kisaca 4 yasinda baslamis, yas 30,
tek gecelikleri sayan olmus ben sayarsam 1 gecede 3 kisiyle filan bazi geceler gecti.
siz diyin 200 ben diyim 300-500
imkani yok sayamazdim anca sayac tutmam gerekliydi
Cok konusan bilir bu soruyu sprarak bizden cok iyi soran kazanir unvanini almaya hak kazandi tebrikler bizde ek olarak bir skmlik cig kofte kazandiniz gule gule yiyin eveeet efenim sitedekiler yillardir bu soruyu bekliyormus sorulmasi icin siz bu konu hakkinda ne dusunuyorsunuz boyle devam ederse en cok cevap alan soru olaraktan guines rekorlar kitabina girmeyi basarabilirsini sizin dusunceleriniz neler? ne soylemek isyersiniz?
34 yılın patlamasını yaptı kız dağılın
bu soru günün sorusu yapılır mı ya :D şimdi Türkiye nin istatik raporu çıkacak felaket.
1 kişiyle çıktım diyenler de ; ne kadar güzel okkalı sallıyo öyle :>)
:d ülkem insanı çok bir yalan söylüyor artık ~_~
evet sende mükafatlandırıyorsun ; alkışlıyorum şak şak şak :>)
Mükafat? Neyi kim ben mi~_~
Helal doğruyu söyledim
Ama ben onu bilmeden sey yaptım günler öncesinde @jelyboon ayrıca ironi iyidir düşündurur bazen şimdi olsa 100 200 diyeni secerim belki bilmiyorum bu eic bir anda yaptığım bişi zor eic seçmek.
evet jeli bunu kasdetmiştim ama soranın jeton paraşütlü :>)
Şöyle bir handikap var. Çıktığımız veya beraber olduğumuz tüm kadınlara sevgilim demekteyiz. Günübirlik olanlarda var, zaman geçirmelik olanlarda var, orta süreli olanlarda var, uzun süre olanlarda var, hayatımın en değerlisi olanlarda var. Bunların hepsini mi söylemek lazım yoksa madde madde yazmak mı lazım? :)
19 yaşındayım.
Aramda yakınlaşma ve fazlası geçen kızlar oldu ama hiçbiriyle sevgili olmadım. Pek bana göre değil sevgililik. Yine yakınlaştığım kızın biri geçen gün bana "aşkım" falan dedi, bir tuhaf oldum amk. Alışkın değilim.
Yakınlaşma dediğim de barda, clupta falan tanışıp iş pişirdiğim oldu anlamında.
1 kisiyle ciktim. Halada cikiyorum. Hala onu ilk gün ki gibi seviyorum. O malesef benden önce 2 kisiyle cikmisti. Napalim.. 1 sene 8 ay oldu. Hala beraberiz. Mutluyuz. Onun hayalimdeki kiz oldugunu düsünüyorum :) Evlenicez Allah izin verirse :))
her elinimi tutup resturanta cafet=ye giitigim kizi sevgili sayarsam buna rakamlar dayanmaz, bana gore bu tip takilmalar sevgili degil, herseyi paylastigim cinsel iliski yasadigim 6 bayan oldu, gunu birlikleri saymiyorum, yasima gelince 31, bu saaten sinrada ne sevgili umrumda nede dunya
Lise sondayım daha öyle cok görmüş geçirmisligim yok ama hic sevgilim olmadı. Tabi birini cok sevdim hala da seviyorum tek taraflı olunca da durum böyle, zaten evlenecek yaşa gelene kadar da düsünmüyorum
En iyisi böyle devam :)
Sağolun, keşkeee :)
20 yasındayım ve 1 tane oldu o da geçen sene 3 ay dı ve 2 kere gördüm keşke hiç olmasaydı dıyorum zaman gectıkce daha ıyı anlıyorum hiç sevgilisi olmamıs kızların saflığını temizliğini inşallah eşim olur kim cıkarsa karşıma Allah herkesin gönlune göre versin kıymet bilene düşürsün
Hayatım boyunca kimseyle çıkmadım desem dalga geçiyorum sanırsınız ondokuz yaşındayım ciddi anlamda başımdan bir evlilik geçti dört ay sonra boşandım, evlendiğim insanla tanıştığım gecenin sabahı evlendim, prensip olarak kimseyle çıkmıyorum ama sevgili gibi herşeyi yaptığımız çok insan oldu bir nevi fakbadi.
aga 19 yaşında ne evliliği agaaaaa :DDD manyak mısın agaaa
ha pardon ben yanlış okumuşum
Askerden once 1 tane 21 de 26 ya kadar gecen surede yasadigim sehirde 70 e kadar hatirladim gezdigim sehirlerde mardin 2 İstanbul 3 alanya 8 amasya 1 yozgat ve kayseri 1 corum alaca ilcesi 1 tosya 1 adana 3 simdi bu yazdiklarima hadi l*n diyen yalan diyen cikacaktir eminim de neden yalan soyleyim ki kime ne ispat edeyim
ortaokul hayatımda tam bir kaşardım diyebilirim birinden ayrılıp başkasıyla çıkıyodum :D liseye geçtim artık ciddi ilişki istiyorum dedim uzun süre beraberliğim vr şu an yakında mezun olucam zaten :D ama sayısını cidden hatırlamıyorum...
çapkın diyelim farketmez :)
yaş 36 toplam 3adet ortalama en az 6 sar yıl sürdü iş hayatımdada özel hayattada istıkrarı severım. genckende şimdide maddı sıkıntım hıc olmadı ıstersem gömlegıme göre degıstırıırdım ancak herzaman kontrollu yaşamayı severım
36 yaşındayım. bir sevgilim oldu, onunla da evlendim.
Allah mutlu mesut etsin inşallah (amin)
amin darısı başına..
Teşekkürler hayırlısı :)
21 1 tane oldu ve çok sevdım hala sevıyorum az mı çok mu bilemedim yorumları gördükten sonra evde kalmışım neyse diğer karşıma çıkanları saymıyorum hepsi boş çıktı çünkü ya da ben birdaha sevmemedim bilmiyorum..:((((
erkeklerin yaşı sorulmaz ama hadi söyleyim. malesef 30 :)) sevgili adedi konusuna gelince şöyle diyim. yalan olmasın1999-2010 yılları arası resmen lale devrini yaşadım abartı olmasın ama toplasan küçük bir mezarlık ederdi.2010-2014 arasını hiç sorma. gerileme demiyorum. resmen çöküş devrini yaşıyorum. bu süre içinde askerede gidip geldim işim bitti resmen meteliğe kurşun atar oldum walla işler tıkık kesat berbat. kısmetim kapandı resmen. kimse yüzüme bakmıyo noldu anlamadım :)) :)
yaş 23, Ciddi olarak başladığım 4. ilişkim bu. biri 4 yıl, ikincisi 3,5 yıl, üçüncüsü 2 ay sürdü. şimdiki (sözlüm) de 2,5 yıl oldu bizim :)
Not: bikaç tane öylesine konuştuğum oldu, ama sonuçsuz o yüzden onları saymıyorum. :)
Evet hepsini biliyor :) rahatım bu konu da. Baştan anlattım hepsini, eğer sıkıntı çıkartıcaksan bana bu konudan ben yokum diye. O da hiçbir zaman sorun çıkartmadı bana. Çok şükür hiçbiriyle yüz kızartıcı bir anım yok. O 27 yaşında, ilk ve tek sevgilisiyim. Beni de kendisi kadar temiz görüyor bu anlamda :)
Hayretler olsunn yavvv :))) 18 yasimdayim diyolar 2 sevgilileri oluyo :))) birileri 3 yıl 4 yıl diyoo :) aşklarda çocukların eline kaldi yaaa :))))
Bugüne kadar 1 sevgilim oldu 1,5 yıl beraberdim ve 2 ay önce ayrıldık iyi kızdı gerçekten ama aramızda uçurumlar vardı çok denedim bu ilişkiyi sürdürebilir miyim diye bir türlü olmadı... Hayırlısı olsun artık.. Bu arada yaş 25
sayısını hatırlamıyorum.. pişmanmıyım? değilim aslında ilişkili konusunda tecrübe sahibi olduğum için ilk zamanlarda çektiğim sıkıntıları çekmiyorum:) ama olumsuz yanlarıda yok değil bazı şeyler yozlaşıyor.
2 tane sevdiğim oldu. Birinle 1 seneye yakın ilşkimiz sürdü. İkinci olurdu, olmazdi derken sonradan kesin olarak kabul etmedi. Birdaha ne sevdim ne de teklif ettim. Askerlikten sonra nasip kısmet artık. Yaş 26..
25 yasındayım valla daha lisede 37 di liste vardı hahahahahaahha liseden 2005 de mezu oldugumu dusunursek ustune unıversite iş hayatı derken bir elamet geldı hhhoooooooooo :)
Bide çok iyi halt yemiş gibi övüne övüne anlatıyorsun. Bukadar basit olmayın dicem ama maşallah erkekleride geçmişssiniz. Akıl vermiş gibi olmasın ama, nekadar basit olursan okadar basit insanlar çıkar karşına. Harbiden boşuna dememişler akıl yaşta değil başta!
Ben 19.5 yasindayim. Suana kadar hic olmadi. Hatta şöyle söyliyim. Benim hiç konustugum bir kiz da olmadi. Omrum boyunca arkadas olarak bile kiz ollmadi. Simdi teknik universitede insaat muh okuyorum. Cevremde yine hic kiz yok. Tanidigim kiz yani. Bu yuzden olmadi. Bende oyle tanimadigim birine yaklaşamam tanisamam utanirim. Onlar da bana gelemez zaten. Mezun olana kadar yine boyle olcak gibi geliyo uzuluyorum :(
hayatım değerli.. hayatıma alacağım kişide değerli her gelene eywllh demem 1 kişi bana büyük tecrbe oldu ve hala devm 19 yaşındayım 25 i bekliyorum nikahla taçlandıralım dmi ama :))
en iyisi hiç yapmıcaksın bu karı milletine güven olmaz ben bu yaşıma geldim bitane bile yapmadım gelir 2 gün yanında kalııır hooop bir bakmışın sokakta elalemle kol kola bide katil ol si*tir et en iyisi dertsiz başına dert açmamak kardeş
Yaşım 20 8 sevgilim oldu en uzunu 1.5 ay en kısası 1 gün günlük çıktığım hoşlanmadığım kızları saymıyorum tabi 1 gün olanda hoşlanıpta uymadığım birisiydi
Yaşım 27.
Reelden 3
Sanaldan 2 si yabancı 3
Flörtüm 2
Benim platonik olduğum 1
Bana platonik olan 2
Ben değilim güncellemeyi oku lütfen
ilk defa 22 yaşımda bir kızla çıktım 4 ay sonra zengin erkek buldu beni terk etti daha hiç sevgilim olmadı 23 yaşındayım
Daha iyisini hak ediyormussun demek
18 yaşımdayım ve şimdiye kadar hiç bir erkeğe evet demedim
23 yaşımdayım 19 umda biriyle tanıştım ilk sevgilim o oldu hala da o şu an sallantıda olsak ta 1 tane oldu başka da olmadı
21 yaşındayım. 30-40 arasıdır oturup saymadım hiç. ama 3 yıldır hayatımda biri var ve o biri belki '' İlk'' im değil ama ''Son'' um.
cevapların en komik tarafı, çoğu sorunun ilk kısmına cevap vermeyip ikinci soruya cevap vermiş:) çok nadir yaşını söyleyen:)
Evet öyle :)
Sevgiliden maksat el ele tutuşmak, gezmek, öpüşmek falan ise; hiç olmadı. 32... Eksi veya artı vermeniz hiç önemli değil. Beni bilen biliyor.
yaş 18. 3 tane oldu 2 si sanal yani sadece konuştum tanımaya calıştım kısa sürdü saten sevgili sayılmaz... 1 iyle gerçekten sevgili oldum 3. yıl sürdü ama bitti :(
bu kadar meraklı olursan tabı olmaz
evet biraz öyle baya araştırmacı biriyim :)
27, hic olmadi faka platonik olarak 2 kisiye asik oldum ikisindede oldu olacakti ama olmadi... Kaderimizde platonik var;)
uzaktan resımlerıne bakarak zor olmuyormu?
xperimi alıp gideyim en iyisi ben
Buradaki yorumları okuyunca evlilikten soğudum. Hiç sevgilim olmadı olacaksa da bir tane olsun son olsun
24 yaşındayım. 1 sevgilim oldu çok şükür onunlada şu an nişanliyim. :)
Ayy düğününe çağır iki kurtlarimi dokerim :b allah mesut etsin:)
23 yılı geride bıraktık sevgilim olmadı hiç.. pişman değilim..:D uygun vakti ve uygun kişiyi bekliyorum beklemeyede dewam edicem..
33 yaşındayım, sevgili demeyeceğim. Çünkü hepsini sevemedim.50 civarında olmuştur. Değer verdiklerimin sayısı 10'u gecmez.
Güncellemene ithafen,
İnsanlar böyle çok önemli ve hiç sorulmamış sorulara çok rağbet gösteriyorlar. Bu da kültür ve zeka seviyesinin ne kadar yüksek olduğunu gösteriyor. Maşallah bizlere.
Seninde aklın yeni başına geliyor :))
İnsanlık hali işte ben öylesine sordum millet çok saçmaladi durduramiyorum :bbb
Kendimi ayrı tutmuyorum. Bilerek kendi yorumuma ekledim bu yazıyı zaten. :)
Iyi peki :)
Yalniz bizim millet çok kotulesmis kimi sevdiginin sayisini bilmiyorum kimi ise yalan dolan kimse sevgiye değer vermez olmuş işte bundan diyorum yalnizca ilahi Aşk geçerli bir o var bitmeyen
Maalesef öyle. Zaten herkesi sevemezsin 1 bilemedin 2 kişi olur sevdiğin hayatında. Değer verirsin sadece. Güzel anılar işte.. Kimi kirli çapaklı kimi de enstantane. İyi geceler.
Hiç Sayma ihtiyacı duymadım rekoramı koşuyoruz.
Bu arada 100 200 die cevap yazanlara sesleniyorum, Parayla gittiklerinizi buraya yazmayın :D
23 yaşındaym. son 3 senedir sevgilim yok. 14 falan olmuştu en son.
25 yaşındayım erkek olarak 1 kız olarak toplamda 4 sevgilim oldu :)
1 Tane erkeği denedin baktın olmuyo kızlaramı yöneldin :)
19 yaşındayım bir sevgilim oldu. 26 gün falan sürdü.
Düşününce sevgililik bile sayılmaz o dhfjndndmdmd
Platonik olarak toplam 3
Real olarak sadece iki oldu ilk eşim birincisi ondan ayrıldık dan bir yıl sonrada ikinci eşim sevgilim oldu
27 bir kaç hafta takıldığım kişiler oldu. Ben ciddi ilişki istedim ana onlar sallamadı. Yani hiç sevgilim olmadı
24 yaşındayım 3 günlük 5 gunlukleride sayarsak 30 un üzerinde oldu ve haftaya salı bir tanesi otelde bitecek çünkü benden önce biriyle yattığını itiraf etti
En az 60 kızla yattim.5 tane kizlada uzun sureli iliski kurdum sonuncusu halen devam ediyor ama ben ulkeye dondum.
Yok artık 60 kız mı?
Benim asil merak ettigim konu bu soru bircok kez soruldu ve herseferinde niye bukadar cok cevap aliyor?
Cevabi icin beyin gerektirmeyen sorular her zaman ragbet goruyor :)
😊 galiba...
2 sene önceki doğum günümde eski kankam benim sevgilime ya****ı. doğum günümün burnundan getirdi pis**k!! O gün bu gündür asla herhangi bir erkek arkadaşımla özel günlerde konuşmam ve gezmem
iki tane oldu bir tanesi çoçukluk aşkı diyelim :) 7-8 yaşları onu saymazsak
20 yaşında bir tane oldu hayatıma tecavüz etti...
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar