AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
576Cevap
açık konuşmak gerekirse bu adil bir soru değil ama yinede cevaplamak istiyorum 35 yaşındayım çıktığım kızları saymadım gerekde yok. ama içlerinden sadece birini sevdim :)
34 yaşındayım, sanırım 2 tane uzun surelı oldu, 6-7 tane de kısa. Bir kac kere de tek gecelık.
Her gece alemlerdesin be usta :D
18 yaşındayım, hiç olmadı daha ama bir ara flört olmuştu da sevgili gibi değildik diyelim...
21 yasindayim bu zamana kdr 1 iliskim oldu uzun yilar surdu yeni bitti.
Yanlış anlama fakat saçın ve gözlerin çok güzel sadece söylemek istedim :) Uzun yılların ardından bazı alışkanlıkları terketmek zordur..
tsk ederim. zor oldu oluyoda ama alismak gerek hayat devam ediyor.
Durumunu bilmiyorum fakat seviyorsan peşinden gitmelisin sevginin ama gururunu ayaklar altına almadan ;) En azından için rahat olur
sevdigimden emin olsam giderdim.
O zaman hayırlısı :)
18 yaşındayım ve şu ana kadar hiç sevgilim olmadı..
hadı oradan bıcırık
Yaşım 20 Bugüne kadar 1 tane sevgilim oldu 5 sene sürdü, bitti :)
19 yaş 2 sevgili. hala ikinci sevgilimle ilişkim de sürüyor.
1 tane platonik sevdigim var buradaki herjesin sevgilisini topla hepsine bedel olur
18 yaşındayım 3 sevgilim oldu şu an ilk sevgilimle tekrar devam etmeye başladık 1 senedir
24 yaşıma girdim hiç olmadı ve flört yapmadım kimseyle..
21 yaşındayım, ilişki diyebileceğim 2 tane oldu. biri 2 ay digeri 8 ay sürdü. Bahtsız bedeviyim :D
@Sarivari çok gıcıksın uyuz oluorum sana bakınca miem bulanıo :D
Sağolasın :D
@Sarivari yaa işin şakası bir tarafa kardeşim. anladıım kadarıyla edepli birine benziosun. tipinde %76,5 iyisin.+suratında bir sadelik var. etiform gibisin yani.
önce mide bulantısına neden olduk sonra etiform :D Neyse tekrar sagoll
18 yaşındayım ilk ve son sevgilim var yani umarım oyle olur büyük konuşmıyım şimdi
22 yaşindayim, 2 kişiyi sevdim, 3 sevgilim oldu. Garip bir ruh haline sahibim genel olarak, ah aldık ah sattık, yazık ettik yazık edildik..
Hiç sevgilim olmadı kendimi namaza niyaza abdeste ve ilme adadım biliyor musun bacım
Çok şükür :) ablacim ilim irfan sahibi olmak ne iyi. Ve eşin yok mu o olsun be ablacim yalnızlık allaha mahsuztur :) :b
Aslında fakbadim var o eş sayılır mı soran?
30 oldum... Bir kere sevdim sonra kapadım bütün kapıları... açmamak üzere... Beni aldatıp başkasıyla evlendi. Şimdi bir çocuğuyla ortada kaldı😔 bana dönmek istedi ama ben kabul etmedim. Ona hissettirmeden gözkulak oluyorum...
Hatırlamıyorum valla inanmak size kalmış ama bayağı bir sevgili yaptım
kendime bazen erkeğin kaşarı diyorum açık açık :(
28-5 kere ciddi sevgilim oldu tek gecelik aşklarım elbet oldu sayısı belli degil tek gecelik aşkların...
21 yaşındayım yalan yok 3 tane sevgilim oldu yani gerçekten sevdiğim. Sadece vakit geçirmelik kısmı saymadım
31 Yaşındayım ,31 kere sevgilim oldu, İlk ayın 31deMilli oldum. Kapı Numaram 31. 31 saat performansa sahibim durmadan , Her ay benim için 31 çeker. 31 kadınla aynı anda yaşıyabilirim 31*31 motor ve silindir gücünde arabam var :D yeter mi
19 yaşındayım.1 tane oldu, inşallah bir ömür sürer.
İnşallah :)
erkeklerin çoğu birer casanova olmuş * 20/30/40 lar havada uçuşuyor biri 5 yapmışlar
Öyle çok bir yalan söylediler Komik gülüyorum ben ~_~ :D
aynen atış serbest
20 ye yakın oldu herhalde ama nedense hep kısa dönem. Uzun bir ilişkiyi yaşıyamadık malesef. sorun bendemi kızlardamı diye soracak olanlara herhalde bende olsa gerek.
Zor birisiyim.
19 yaşındayım uzak iliskiler yasadim tas catlasa 3 tane filan yakinimda da 1 kisi olmustu baska da olmadi :D
Yaş 28 ciddi manada 3 gelip geçicileri saymadım
Sonuncusu 1 yıl sürdü ama bir tek o olsaydı hiç kimse olmasaydı keşke. Fena dağıttı beni. :(
Yas 25
Hic sevgilim olmadı
Çiktigim kızların Hesabını tutmadım
Bir kez asık oldum oda anam
Eğer birini seversen oda hayatimın anlamı olur
30 yaşındayım çok ama fazla sevgilim oldu bunu övünmek için söylemiyorum... Amaçlarım ve yaklaşımların f arklı farklı oldu ama hiç birine saygısızlık yapmadım
18 yaşındayım, 2 sevgilim oldu en uzunu 2 sene diğeri de 1.5 sene. Şu an kullanmıyorum😃
72 yaşındayım 72 sevgilim odu... Niyeyse sadece 72 diyesim var..
Unutmadan 72 kez de ayrıldıydım bu da sayılır mı?
ben 23 yaşındayım. bu güne kadar hiç evlilik yapmadım
2? yalşındayım bu zmana kadar bir çok tane sevgilim oldu.. hatta listem var
yaş 29,5 :) Bugüne kadar hiç aklıma gelmemişti saymak, soruyu görünce merak ettim. Yanıt 12
30'a merdiveni dayadık desene..
Yaş 33 fakat sayaçta problem var 29,5 ta takıldı :))))))))))))))
:)) 20'ler güzeldir ama 30'un da bir karizması var
Aglicam simdi ya herkesin 1 sevgilisi olmuş benin neden 10 ühühühü
cunku sen seysın sey ıste anla
Gel onu 11 yapalım kadro kuralım . d
22 yaşındayım hiç sevgilim olmadı yaşasın teytey ahey ahey:Aa:SDDA: :D
hadı ya beyler bunuda alın burdan
Yaş 25
1 kişi oldu o da olmadi gibi bir şey 2-3 hafta sürdü
20 yaşındayım. sanaldan 2 kişi böyle bir mevzu açtı. tanıma aşamasındayken geri döndük. buluşma ve mıçmıç bir ilişkimiz olmadı ikisi ile de. sanırım sevgili de denilemezdi :/
22 yaşındayım sanırım 5 ile 10 arası birşey olması lazım.
Yas 19 sevgilidersen 20 den fazla oldugu garanti. :D
24 ve 2 tane oldu. Nerde çokluk orda bokluk diye düşünenlerdenim.
25 yaşındayım 7 bilemedin sekizdir arada kaynayanlar olabilir 10 olsun :S az işte
19 yaşındayım , hiç sevgilim olmadı. İhtiyaç duymadım ;)
20 yaşındayım olmadı olması için de uğraş vermedim vermeyi de düşünmüyorum kanka
daha dün bana 36 cı sevglimden ayrıldım diyordun :D
@gokhan389 sabah sabah küfür mü istiyon ne istiyon anlamadım ki :D
tamam sustum :D
@gokhan389 iyi :D
1 tane oldu hayatımın içine etti 4 yıl dolu biteli aldattı 4 yıllıktı bir daha da düşünmedim hiç...
34 yasimdayim yasimin en az 5 kati kadar kisa sureli iliskiler tabikide
21 ve 0 kendi kafamda birini bulana kadarda 0 kalıcak.
nisanda 26 yaşına giricem hiç olmadı. inanmıyorlar arkadaşlarım ama kimseyi inandırmak zorunda da değilim :)
Yaşım 23 ve hayatımda çok kız oldu ama sıkıldım artık kızlardan falan !!! Çünkü ölümün var olduğunu hatırladm... :/
ben nerdeyse 23 yaşına gireceğim bir tane bile olmadı çekingenliğim yüzünden, ama 20-30 tane oldu diyenleri özellikle de kız başına onlarca oldu diyenleri gördükçe dellenip intihar edesim geliyor, adaletsiz dünya, hepsi katil
20 yaşındayım toplam 13 kızla çıktım kızlarla eve çıkmak sayılıyormu sayılıyorsa sen onu 13+3 yap :)
3 kız ben yaşıyoz :)
Hiç olmadı sevgilim ben hedeflerimin peşinde koşan bir insanım 1 tane olsun ömürlük olsun...
En iyisi en güzeli bu zaten :)
Aynen 😊
18 yaşındayım 3 tane oldu :)) 3. yle hala çıkıyoruz 2 sene oldu :D
Üçuylede aynı anda? ~_~ helal olsun diyim ne diyim
aynı anda değil :D ayrı ayrı oldu tabikide :D
Pardon Özür dilerim yanlış okumuşum kusura bakma :/
öneli değil :D
28 yıllık hayatımda 3 kişiye yer verdim ama onlar bana hayatında yer vermedi.
Olsum daha iyisini hak ediyorsundur
Hayırlısı olsun diyelim.
3 sevgilim oldu bu yaştan sonra da olacağını sanmıyorum
Bundan. sonra esin olur artık~_~
esim olmasini gercekten cok istiyorum ama sevgiliyi birak gorucu usulu ile dahi kiz bulamıyorum. daha dun yine red edildim :((
23 yaşındayım bir ömürlük olsun istediğim için daha hiç olmadı
En iyisi
Senin kaç tane oldu veya hiç oldu mu?
12 yasindayim hic sevgilim olmadi :( elim kiz eline bile degmedi :( kimseye askimda diyemedim :( ahh ah :( :D
28 yaşındayım genelde karşılıklı çıkar meselesi üzerine sevgililerim oldu ama kaç tane bende bilmiyorum bayağa var
18 hiç olmadı istemem de zaten eşime saklıyorum kendimi :) herseyin ilkini onla yaşamak isterim
Heyy en bir iyisi
Birileriyle çıkmadan direkt evlenirsen o evlilik kısa sürer, benden söylemesi
sürmez dostum beni tanıyan bilir :)
En az 30 yıl gider o evlilik :)
Birileriyle ilişki yaşamak senin kendini tanıman anlamına gelir, çok seviyorum dersin gidersin nikah masasına atarsın imzayı bir ay sonra fark edersin sadece hoşlantıymış
Katılıyorum ilkim sonum olsa iyi olur
@gossipgirl199626 Ben kendimi tanıyorum böyle birşey olmaz :) Merak etme herseyi düşündüm ben :))
23yasindayim 1sene once saymistim 19du tabi bu 19a hersey dahildi yani uzun surelilerde 2gun surenlerde :) 1senedir de cok yogunum o yuzden pek vaktim yok sevgili yapmaya :)
iyi çalışmışın :D
19. Hiç olmadı :D Buraya "yaş 18 7-8 yıldır çıktığım birisi var" yazanlar oluyor. vay arkadaş ilkokulda mı sevgili yapıyorsunuz :D
19 yaşındayım,3 tane sevgilim oldu. Hiçbiri ile de kötü ayrılmadım, hepsi iyiydi.
Oha l*n 2 tane olmuş sadece. Biride 2 haftalıktı ve sadece 1 kişiyle çıkmışım oha l*n o kadar mı az. Ben neymişim
senı evlendırmek lazım
Sende sorun var kanka