• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Aşk İlişkileri

Erkekler siz de evlilik hayali kuruyor musunuz?

HayalperestEcem
HayalperestEcem Takip Et
Xper 4 Yaş: 35
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
00
Yapay Zekaya Sor
Gerçekten merak ediyorum. :) Tabi bizimki kadar değildir :D
Erkekler siz de evlilik hayali kuruyor musunuz?
Evlilik Soruları Erkek Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?

En İyi Cevaplar

• Epilepsimir
    Epilepsimir Takip Et
    Guru Yaş: 29 , eic 35%
    +1 yıl

Ben evlilik hayali kuruyorum hem de öyle hayaller ki tüm gerçeklerden daha guzel. Ama hayalini kurduğum eşimi gerçek hayatta tanidiklarimla eslestirmiyorum. Ornegin hoslandigim ve ya sevgilim olan kizla evlilik hayali kurmuyorum. Bence hanimlar ise öyle kişilerle evlilik hayalleri kurabilir ki bu kişiler hic tanimadigi ama çok iyi bir baba olabileceğini düşündüğü kişilerdir.. Hoşlandigi veya sevgilisi olan erkeklerde bu kategoriye girebilir. Benim görüşüm budur..

1
    3 Yorumla
    • HayalperestEcem
      HayalperestEcem
      +1 yıl

Güzel anlatmışsın ve katılıyorum :)

Yorumla
    • Epilepsimir
      Epilepsimir
      +1 yıl

Teşekkürler

Yorumla
    • Epilepsimir
      Epilepsimir
      +1 yıl

Ek olarak sadece evlilik hayaliyle kalmiyor bazen, Şu aralar bir kiz çocuğum olsun istiyorum, beraber uyumak, onunla huzur bulmak istiyorum,

Yorumla

En İyi Cevaplar

• -AKREP
    -AKREP Takip Et
    Guru Yaş: 33 , eic 80%
    +1 yıl

Bu güne kadar kurduğum hayallerin hepsi para ve yalnızlıkla ilgili bayan...
    Tek 1 hayalim var ki diğerlerinden farklı, evlilik...

Güzel bir eşim, güzel bir oğlum olsun istiyorum. Eşimin yüzünü seçemesemde, oğlumun yüzünü seçebiliyorum hayalimde. Onu öyle bir yetiştireceğim ki, eşi benzeri daha olmayacak. İşte benim oğlum bu diyeceğim. İşte benim babam bu diyecek...

www.google.com.tr/imgres

0
    0 Yorumla
  • Paplimus
    Paplimus Takip Et
    Xper 3 Yaş: 40 , eic 49%
    +1 yıl

erkeklerin evlenme tek nedeni seks ihtiyaçı bence kızlar mesala her işini görüyor ekonomik özgürlüğüde varsa bir erkeğe ihtiyaç duymaz ama işte cinsel ihtiyactan dolayı evlenmek istiyoruz bazı kızlar evlenmeden tabi yapıyor kızlıgını veriyor her haltı yiyor sonra adam bırakıp gidincede ortada kalıyor kim sikilmiş birini alır ki

3
    0 Yorumla
  • norajj
    norajj Takip Et
    Guru Yaş: 39
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.

Kızların evlilik hayali: Düğün, gelinlik, fotoğraf çekimi, kuaför, sadık, anlayışlı, yakışıklı, zengin, kültürlü adam
    Erkeklerin evlilik hayali: l*n kurtuldum ev işlerinden

1
    2 Yorumla
    • enginnuzun
      enginnuzun
      +1 yıl

Birde duzenli sx hayati

Yorumla
    • HayalperestEcem
      HayalperestEcem
      +1 yıl

Çok doğru :):)

Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

34

Cevap

267

Cevap

• solid
    solid Takip Et
    Xper 7 Yaş: 38 , eic 47%
    +1 yıl

Eğer ki içinde katıksız kötülük barından birisi değilse hiç bir insan yalnız ölmeyi ve yalnız yaşamayı hak etmez.
    Dünyada dolmayan boşluklar var. Herkes kendi boşluğunu doldurur. Anne, kardeş, dost. Eş de öyle tabi. O duygusal boşluğu ancak eş oldurur.
    Evet evlenmek, çocuk sahibi olmak iyi bir baba ve iyi bir eş olma hayali kuruyorum. Hatta hayattaki en büyük idealim, hayalim bu diyebilirim.
    Doğru insanla ama. Yanlış bir insana doğru davranarak ancak en büyük hayalini baltalamış oluyor kişi. Bunu da yaşadım. Ama hayal kurmaktan vazgeçtiği zaman ölür gerçekten insan.
    Hiç bir hayalimden vazgeçmedim. Sadece bir süreliğine erteledim. Hak ettiğimi yaşayacağımı biliyorum çünkü...

0
    0 Yorumla
  • captain4145
    captain4145 Takip Et
    Yoda Yaş: 36
    +1 yıl

Kendi adıma şahsen kuruyorum kendi evimiz birlikte yaşıyoruz birlikte geziyoruz eğleniyoruz akşam işten geldiğimde kapımı güler bir yüzle açıyor ben onu mutlu etmek için arada bir buket çiçek alıyorum içeri giriyorum kocaman sarılııyorum sımsıkı sonra yemek yiyoruz birlikte çay demleyip mısır patlatıyoruz sonra da tc karşısında güzel bir film açıp izliyoruz o benim omzumda uyuya kalıyor kucağıma alıp yatağıma götürüyorum üstünü örtüyorum sonra sarılarak uyuyoruz :) bunlar güzel duygular güzel şeyler hep yapmak istediğim şeyler. Tabi bunu yapmak için bir eş olması gerekli insanın hayatında... =)))

3
    0 Yorumla
  • natsu
    natsu Takip Et
    Bilge Yaş: 34
    +1 yıl

Siz kızların gözünde biz erkekler nasıl görünüyoruz merak ediyorum, böyle sadece seks için proğramlanmış robotlar falan mıyız biz sizler için? Nasıl ki her kız evlilik hayali kurmuyorsa her erkekte evlilik hayali kurmuyor hatta hayatlarının bazı dönemlerinde evlenmek isterken bazı dönemlerinde tek yaşamak isteyebiliyorlar hatta ve hatta bu 2 dönem 2 gün içerisinde dahi yaşanabiliyor.

Kendimden örnek vermem gerekirse evlenip çoluk çocuk sahibi olmak gibi bir hayalim yok ama birini sevip onunda beni sevmesini birlikte yaşamayı gözlerimi her gün onun yanında açıp onun yanında kapatmayı, her yemeğimizi birlikte hazırlayıp yemek hazır olana kadar mutfakta sevişmeyi her yemeğimizi birlikte yemeyi sonra sabahları yatakta birlikte kahvaltı yapmayı birlikte çıkıp dolaşmayı alışveriş yapmayı geceleri eğlenmeyi istiyorum belki bunun adı sana göre evlilik değildir bilmem ama bana göre gerçek evlilik aşktır.

0
    0 Yorumla
  • Namı_Diger
    Namı_Diger Takip Et
    Yoda Yaş: 33
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.

Sizin kadar hayal ediyorumdur evliligi bende. O ilk hafta nasil davranacagim heo yanliz yasayan ben birine bagli olacaktim. Kizacakti bana ama hep ayni yataga girecektik kus olmadan. Sabah namaza kaldiracakti beni yorgun olacaktim tabi kizacakti bana beynamaz misin kalk artik diye ama kiyamayacak operek kalk beyim diyecekti. bir kavga olacakti sessizce dinleyecektim bana soylenisi sonra derdin ne ey sevdigim gel deyip alip disari cikaracaktim. Yagmur da en guzelimle gezmeye cikacaktik o da benim gibi yagmuru sevecekti. Islanip hasta olmasin diye tekrar kucagimda getirecektim onu sarmalayip. Bilmem belki de evlilik boyle tozpembe olacakti tabii hayirli saliha bir esle.

0
    0 Yorumla
  • civilengineerr
    civilengineerr Takip Et
    Xper 5 Yaş: 34
    +1 yıl

Hayatın tadına en çok onun yanında varabildigim bir eşim olsa.. bayramda elinden tutup bizimkilere ve onun ailesine gitsek mesela.. akşamları eve yorgun argın geldigimde beni sahile yürüyüşe çıkarmaya ikna etse.. belki oradanda sinemaya gitsek ama ikna etmesi çok kolay olmaz tabi ki:) yazları upuzun tatillere cıksak onunla, sadece o ve ben:)

2
    1 Yorumla
    • TürkBirAdam
      TürkBirAdam
      +1 yıl

assıktir duygulandirdin

Yorumla
  • boramert
    boramert Takip Et
    Bilge Yaş: 34 , eic 60%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 581 cevap paylaştı.

Hayatımın en tatlı, dertli ve en güzel çağı olur heralde. İşimi oturttuğum zaman , doğru kızı bulduğum, onla evlendiğim ve kendi evime geçtiğim, doğru kız olan eşime arkamı yaslayacağım için; artık sporu bırakıp hafif göbek yapabileceğim, onun koynunda ona Turgut Uyar şiirleri okuyabileceğim ve ona en sevdiğim yemek olan biber dolmasını yaptırabileceğimin hayalini kuruyorum.

1
    0 Yorumla
  • CanEsseR
    CanEsseR Takip Et
    Xper 6 Yaş: 30
    +1 yıl

kim istemez Güzel bir evlilik hayatını güzel bir ev hayatını evde afacanlar var Sevdiginden Canından kanından
    Pempe elbisesiyle evin icinde koşan cıglık cıglaga bir kız cocugu bir yaşdan sonra Annesini makyajlarıyla oynayan eve geldiginde karın Kapıyı güler yüzle acsın Güzel Şey bunlar Şimdilik Hayaliyle Geciniyoruz :)

2
    2 Yorumla
    • HayalperestEcem
      HayalperestEcem
      +1 yıl

Ayy çok güzel anlatmışsın :)

Yorumla
    • CanEsseR
      CanEsseR
      +1 yıl

Bu hayalimin Yarısı bile deyil :D

Yorumla
  • Afrolevent
    Afrolevent Takip Et
    Master Yaş: 36
    +1 yıl

burada + çevremdeki kızların yaptıklarını gördükçe

Hayır diyorum.

14
    4 Yorumla
    • HayalperestEcem
      HayalperestEcem
      +1 yıl

Neden

Yorumla
    • blueman_
      blueman_
      +1 yıl

kimseye güvenmiyor insan

Yorumla
    • yigitdtd
      yigitdtd
      +1 yıl

O kadar :D

Yorumla
    • ekspertiz
      ekspertiz
      +1 yıl

Aynen ya kızlar erkekleride geçti artık

Yorumla
  • Sweetsurfer1985
    Sweetsurfer1985 Takip Et
    Guru Yaş: 41 , eic 75%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.

Yaşım 29 ve daha erken olduğunu düşünüyorum. Öncelikle şartların olgunlaşması gerekli. Daha hayatımı kazanmaya başlayamadım ve kazandığımı tek başıma harcamaya başlayıp hayattan zevk almam lazım birkaç yıl. Bütün bunlardan sıkıldığım vakit birikim yapıp belki bir aile özlemi içine düşebilirim. Ama daha vakti var.

0
    0 Yorumla
  • Sapientiaestpotentia
    Sapientiaestpotentia Takip Et
    Xper 7 Yaş: 37 , eic 37%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 380 cevap paylaştı.

Hayır. Zaten erkek evlilik hayali kurmaz. Kalpsiz duygusuzlar. Bütün aklı fikri hovardalıkta. Derler ya hem bekarlık sultanlık falan. İşte kadınlara sorduğun zaman erkek olsan ne yaparsın diye önüme gelenle yatarım diyorlar. Erkek olmayı ondan ibaret sayıyorlar. Bu evlilik mevzusunda da duymak istedikleriniz bu :)

0
    0 Yorumla
  • asilturk
    asilturk Takip Et
    Yoda Yaş: 34 , eic 35%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 673 cevap paylaştı.

Kuruyoruz tabi, :)
    Mesela evlendikten sonra ilk üç sene çocuk olmasını istemem, Allah nasip ederse dubleks bir daire de oturmayı istiyorum. Bodrum ya da bir bir odayı müzik odası yapmak istiyorum. Evlendikten sonra ilk üç sene eşim ile vakit geçirmek istiyorum eşim ile başbaşa tatile çıkmak ona sürpizler hazırlayıp farklı aktiviteler yapmak gibi bir çok düşüncelerim var.

0
    0 Yorumla
  • timid61
    timid61 Takip Et
    Guru Yaş: 38 , eic 45%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.

Şu fani dünyada yaşamımı sürdürmemin, bu zorluklara katlanmamın sebebi ne? üç kuruş para kazanıp barlarda harcayıp, onunla bununla yatıp harcamak değil elbette! İstemem mi bir ailem olsum, düzenli bir yaşantım olsun, salonda koşuşturan iki-üç çocuk olsun (2 erkek bir kız:) )... Hayallerim için yaşıyorum ama onlar benim için yaşamıyor. Her gün yeni bir ümitle uyanıyor, her akşam bir karamsarlıkla koyuyorum yastığıma başımı... Hala bir ümit bekliyorum...

0
    0 Yorumla
  • Perun
    Perun Takip Et
    Xper 5 Yaş: 37 , eic 40%
    +1 yıl

neden evlilik hayali kuralım? devlet ve toplum onaylı seks yapabilmek için mi? zaten yapıyoruz. evliliğin gereği ne? bir erkek evlenmeye ikna olmuşsa bir eksikliği vardır. Yoksa hiç bir insan 1 evi 1000 eve tercih etmez. Fazla ukalalık yaptıysam kusura bakmayın, bu soruyu es geçemedim :)

0
    0 Yorumla
  • kaplan27
    kaplan27 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 38 , eic 31%
    +1 yıl

Evliliği değilde bir kızla uyumayı hayal ettiğim oluyor bazen. Tabi evlendiğim ve ya evleneceğim bir kızla. Yastığa yorgana sarılıp yatmayı severim.
    Bir de benim küçüklükten beri kurduğum bir hayalim vardı. O hayalde bütün dünyayı etkileyen şeyler oluyor. Bende güçlü ve nüfuslu bir insanım. 2001 yılı falandı o hayalimde bir kızı evlat ediniyordum. Şimdi 15 yaşına geldi kerata :D

0
    0 Yorumla
  • benimyahu
    benimyahu Takip Et
    Guru Yaş: 43 , eic 34%
    +1 yıl

tam tersine erkekler kızlardan daha çok kuruyor ve daha çok çaba harcıyor. geri kalan herşeyi bir kenara bırakırsak ince ince düşünüp ayarlayıp bir erkeğe evlenme teklif eden bir kız gördün mü hiç?
    dahası benim evlenmek istediğim kızların hepsi bir süre benimle takılıp evlenme niyetimi görünce kaçtılar. hepsi gönlünü eğlendirmenin derdinde.
    bunu anlayınca dedimki bütün kızların a...
    öyle de yaptım ;)

0
    0 Yorumla
  • senol30
    senol30 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 41 , eic 56%
    +1 yıl

sizler nasıl evlilik hayalleri kuruyorsanız bizlerde sizler kadar belki detaylı olmasada bir evlilik hayalimiz oluyor ama bizler evliliği mutlu, düzenli bir hayat kurmak sağlıklı ve uzun yıllar sürecek şekilde hayal ediyoruz hiç bir insan boşanmak için zaten evlenmeyi düşünmez biz sizler kadar detaycı değiliz belki erkeklerin genlerinde var sonuç odaklıyız biz sizlerin anlattıklarını dinleriz ama sonucu merak ederiz hep...

0
    0 Yorumla
  • BozQurd
    BozQurd Takip Et
    Xper 7 Yaş: 32
    +1 yıl

Evlilik hayali değilde , evlilikten sonra en azı 4 çoçuğum olacak onun hayalini kuruyorum )
    Kendi kanımdan , kendi canımdan )
    Toplayacağım hepsini etrafıma , "Sizin babanız var ya..." diye bir başlayacağım ve basacağım yalanları , babaları ile iftihar etsinler )
    Canlarım yaa ))

0
    0 Yorumla
  • Sonmermi
    Sonmermi Takip Et
    Xper 6 Yaş: 31
    +1 yıl

Erkkler ve kızalr
    +Ah bir evlensem bir kocam olsa
    -bu gün eve kzı atamadım kesin biizmkiler dalga geçer
    +Kocamı hiç aldatmicam
    -Evlenirsem şu mahalleye taşınırım orda eski manitalr var
    +Ah bir evlensem de yuva kursam
    -Eve yine kız atamadım :(((
    +İlerde çocuğum olursa kocama benzesin
    -Kız hala yok :((
    +ilerde kocamla çok mutlu oluruz
    -Lan Şu kızı eve mi atsam?

3
    0 Yorumla
  • greeneyes
    greeneyes Takip Et
    Master Yaş: 49 , eic 47%
    +1 yıl

ben sımdı sana hayalımı anlatsam kendımı ks ye kepaze etsem yerımıdır? yok degıldır:) yarım kalmış ne hayallerım var benım bılsen!!! üstelik bır kez evlenmışken..

5
    0 Yorumla
  • asivoltranx
    asivoltranx Takip Et
    Xper 4 Yaş: 40
    +1 yıl

TABİ KURUYOR karı kızla işi olmayan bir an önce bir karım olsun çocuğum olsun der bir kısmı 50 100 tane düzer bir ara sıkılır artık o bile evlilik ister... ama erkekler sizin gibi düğünde gelinliğim böyle olsun gibi ayrıntıda boğulmaz büyük resme bakar o mutluluğu hayal eder.. ama malesef kızlar evlilikten soğutmuyor değil..

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

ben evlilik hayali kuruyorumda ne zaman olacak bilmiyorum gelinlik hayalim var
    dügün nişan kına hepsi olsun istiyorum kıymetli gelin olim kıymet bilinen kapı olsun güzel ahlaklı anlayışlı tahsilli bir adam olsun evlendigim adam
    üff ne zaman gelicek o gün

0
    1 Yorumla
    • Hercai06us
      Hercai06us
      +1 yıl

Sen daha çok beklersin :)

Yorumla
  • SmileyTeyTey
    SmileyTeyTey Takip Et
    Xper 5 Yaş: 30 , eic 36%
    +1 yıl

Yaa :D Mesela siz de karımla uyanmak istiyorum diyo musunuz dimi amaa :D Hani böyle birlikte yapacağınız kahvaltılarınızın hayalini kuruyo musunuz.. Birlikte uyumak falan hanii ,:D

2
    2 Yorumla
    • muttley34
      muttley34
      +1 yıl

ben kurarım, kuranda vardır. herkezin tarzı farklıdır:)

Yorumla
    • DeliÇolak
      DeliÇolak
      +1 yıl

Ben kuruyorum ömür boyu sevicem ne guzel bisey

Yorumla
  • Affedilmeyen
    Affedilmeyen Takip Et
    Mentor Yaş: 42 , eic 52%
    +1 yıl

herkes evlenmek bir düzen kurmak o düzen icinde yasamak istiyor.. isin asli bu
    ancak her istedigimiz her zaman hemen olmuyor ki

2
    2 Yorumla
    • HayalperestEcem
      HayalperestEcem
      +1 yıl

Evet ama erkeklerin detay düşündüğünü bilmiyordum:)

Yorumla
    • Affedilmeyen
      Affedilmeyen
      +1 yıl

neden düsünmeyelim ki.. sonucta cevremizde evlenince birisi düsünüyorsun iste
      su anda sen olsaydin evlenen filan diye

Yorumla
  • Bayraktar35
    Bayraktar35 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 36
    +1 yıl

Tabiki kurarız bizde insanız:)
    Örnek vermek gerekirse ben çok baba olmak istediğim için çocugumla oyun oynamak... Karımıda sahiplenmek duygusunu çok arzuluyorum

1
    1 Yorumla
    • HayalperestEcem
      HayalperestEcem
      +1 yıl

Vaaay be :)

Yorumla
  • dtmahmut
    dtmahmut Takip Et
    Xper 4 Yaş: 32
    +1 yıl

Tabi ki belki sizler gibi detaylı ve uzun olmasada zaten olamazda doğamızda yok o kadar detaylı düşünmek. Erkekler nasıl tanıtılmış size bilmem ama her insan sevdiği aşık olduğu kişiyle bir ömür geçirmek ister sahiplenmek ister kendisininde sahiplenmesini ama bunun istisnalarıda oluyor ama emin ol seven erkek dünyayı bile karşısına alabilir...

1
    0 Yorumla
  • teberhan
    teberhan Takip Et
    Xper 5 Yaş: 35
    +1 yıl

Valla bulsam ewlenilecek bir kiz ewlenirim hemde hemen ama etrafta ewlenilecek degil eglenilecek kiz cok bizimde isimiz cok zor bulda akillisini ewlen değil mi?

0
    2 Yorumla
    • HayalperestEcem
      HayalperestEcem
      +1 yıl

Haklısın

Yorumla
    • teberhan
      teberhan
      +1 yıl

O yuzden ewlenmeye korkar olduk erkek milleti olarak ve bekar kaldik

Yorumla
  • BAY-Z-
    BAY-Z- Takip Et
    Xper 6 Yaş: 36
    +1 yıl

yok ya ne hayali benim o an ile ilgili kurduğum tek hayal bu işin maliyetinin az olmasıdır. :) biz erkekler sizler gibi toz pembe bakamıyoruz küçük hanım...

0
    2 Yorumla
    • HayalperestEcem
      HayalperestEcem
      +1 yıl

Anladım beyefendi :)

Yorumla
    • BAY-Z-
      BAY-Z-
      +1 yıl

teşekkürler baayan... :) anlayışınız için. ve burdan yurdumun bütün güzel kızlarına bir duyurum olucak. ablalarım kardeşlerim etmeyin eylemeyin devir çok pahalı biz erkeklerin belini bükmeyin bu düğün muhabbetlerinde. emin olun hiçbişey kalıcı değil birkeere yaparsın biter gider ama borcu kalır uğraşırsınız... :) mutluluk ekonomik özgürlükten geçer yuvada. bunun ilk adımıda düğünden sonrası yaşanacak olan maddi zorluklardır... :) teşekkürler saygılar dostum...

Yorumla
  • SinirliBiber
    SinirliBiber Takip Et
    Master Yaş: 45
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 11,6b cevap paylaştı.

Erkeklerin de bu tür hayalleri vardır. Neden öyle dediniz ki? Bakmayın siz erkekler hakkında söylenenlere. Onlarında en az kadınlar kadar mutluluk gibi masum hayalleri vardır.:)

0
    3 Yorumla
    • HayalperestEcem
      HayalperestEcem
      +1 yıl

Varmış yaa :)

Yorumla
    • SinirliBiber
      SinirliBiber
      +1 yıl

Tabi ki var. :)

Yorumla
    • HayalperestEcem
      HayalperestEcem
      +1 yıl

:):)

Yorumla
  • sky35
    sky35 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 30
    +1 yıl

Yok ilgilenmiyorum. Ben daha cok sevdigim kadinla aynj evde yasamak isterim dost hayti gibi. Evlilik olunca sanki bir zorunluluk var fibi hissettiriyor bana

1
    0 Yorumla
  • nejatizm
    nejatizm Takip Et
    Xper 6 Yaş: 35
    +1 yıl

evet ben kuruyorum mesela
    mutlu bir yuvam olsun düzenli bir hayatım olsun
    gözüm dışarda olmasın işte tek bir sevdiğim olsun
    boy boy çocuklarım olsun yeter :)

1
    0 Yorumla
  • malikılıc
    malikılıc Takip Et
    Xper 2 Yaş: 36 , eic 35%
    +1 yıl

Evet ama her tanıştığım kızla degil ve direk evlilik hayeli kurmam belirli bir yaştan sonra evlenmek isterim acele karar vermiş olamam tabi herkes böyle degildir

0
    0 Yorumla
  • kubilay197
    kubilay197 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 30
    +1 yıl

yaşadığım şehirde bazen kafamı kaldırıp etrafa bakıyorum ve gelecekte bu kızlar bizim eşimizmi olucak diyorum ama bazen de bir ufak çocuk gördüğümde olursa böyle tatlı bir (oğlum, kızım) olmasını isterim diyorum kısacası evlenmek lazım benim soyumu kim sürdürücek.

0
    0 Yorumla
  • Romeooooo
    Romeooooo Takip Et
    Guru Yaş: 34
    +1 yıl

ne kurucam ya

yok b*k bezi parası
    yok su parası
    yok aidat
    yok doğum kontrol hapı parası
    yok erzak parası

bekar kalcam hep :D

14
    5 Yorumla
    • SizofrenDegilim
      SizofrenDegilim
      +1 yıl

Kardeş şu an gözümde evliliği bitirdin teşekkür ederim :D

Yorumla
    • kazhin
      kazhin
      +1 yıl

Bide parayla alinmayacak yanlarını say. Eminim onlar daha çok :)

Yorumla
    • Romeooooo
      Romeooooo
      +1 yıl

@eLsaaaaaa biraz daha sitede gezersem aradığım "eş" tabirini görünce bu sözlerınden utanacağıına emınım

Yorumla
    • ekmekarasisucuk
      ekmekarasisucuk
      +1 yıl

Ben bile vazgeçtim, sağol 😃

Yorumla
    • tweety16
      tweety16
      +1 yıl

kavga etmez sever bni romeooo
      sabaha kadr kucaklar bni romeoo romeooo

Yorumla
  • customer
    customer Takip Et
    Xper 7 Yaş: 36
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 778 cevap paylaştı.

evlilik hayali kurmuyorum diyen çoğu insan şu an duygularını yansıtmıyor hepsi yalan söylüyor ibneler çevrenizde evlenmeyen kaç insan var sayın desem bir elin parmağını geçmez ben hayal kurmuyorum ama evlilik projem var :):)

1
    0 Yorumla
  • Nonethelessh
    Nonethelessh Takip Et
    Guru Yaş: 43
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.

Tabii hatta "Soyadım acaba yakışır mı?" şeklinde senaryolar bile yazıyorlar...

1
    0 Yorumla
  • düzmerdiven
    düzmerdiven Takip Et
    Xper 5 Yaş: 40
    +1 yıl

Erkekler de evlilik hayali kurar ama kizlarinkinden farkli. Düğün müğun ayakları erkege göre degil. Tamamen dogal bir evlilik ister ki işine gücüne baksın. Kizlar absürd düğün hayali kurmaz

0
    0 Yorumla
  • Hayalimdeiyi
    Hayalimdeiyi Takip Et
    Xper 3 Yaş: 30 , eic 48%
    +1 yıl

Hic bir sey kurdugun hayal gibi olmuyorki. Hayalsiz insan ölmüs insandir. cünki gercekler cok daha berbat.. herkes hayal kurar dolayisiyla :)

0
    0 Yorumla
  • ipekyolu
    ipekyolu Takip Et
    Master Yaş: 47 , eic 45%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 7,3b cevap paylaştı.

Sizin kadar değil, sizden daha fazla..
    İyi bir eşimin ve "baba" diyerek üzerime atlayan çocuklarımın olması için neler vermezdim.. :\

0
    0 Yorumla
  • PlatonikDunyam3535
    PlatonikDunyam3535 Takip Et
    Yoda Yaş: 31 , eic 32%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 329 cevap paylaştı.

Yok biz duygusuz varlıkların tekiyiz ya zaten sadece cinsellikte duşunuyoruz ya evlilikle ilgili planlar hiç yapmıyoruz zaten

0
    0 Yorumla
  • merdogan
    merdogan Takip Et
    Xper 5 Yaş: 40 , eic 44%
    +1 yıl

Kuruyoruz, ama hayallerden öteye geçmesine de izin vermiyoruz. :)

0
    2 Yorumla
    • HayalperestEcem
      HayalperestEcem
      +1 yıl

Bak yaa :)

Yorumla
    • merdogan
      merdogan
      +1 yıl

Hemcinslerin yüzünden ama ne yapalım. :) Biz de istemedik böyle olmayı. :)

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

youngwriterinsideme.blogspot.com.tr/.../hayal.html bakalım :)

0
    1 Yorumla
    • HayalperestEcem
      HayalperestEcem
      +1 yıl

Yorumla
  • waowv
    waowv Takip Et
    Xper 6 Yaş: 30
    +1 yıl

Benim liseden mezun olan bütün arkadaslarim kendi fakültelerinden evlenecek kiz bulma hayali kuruyor ve açık açık söylüyorlardı

0
    3 Yorumla
    • HayalperestEcem
      HayalperestEcem
      +1 yıl

Vaay :)

Yorumla
    • waowv
      waowv
      +1 yıl

İnsalah bende bulacam :)

Yorumla
    • HayalperestEcem
      HayalperestEcem
      +1 yıl

İnşallah:)

Yorumla
  • Clarice
    Clarice Takip Et
    Xper 5 Yaş: 34 , eic 40%
    +1 yıl

Sen her kızı evlilik hayal ediyor mu sanıyorsun? -.-

0
    4 Yorumla
    • HayalperestEcem
      HayalperestEcem
      +1 yıl

Etmiyor mu?

Yorumla
    • Clarice
      Clarice
      +1 yıl

Tabii ki hayır. Misal ben ;)

Yorumla
    • HayalperestEcem
      HayalperestEcem
      +1 yıl

Neden desem

Yorumla
    • Clarice
      Clarice
      +1 yıl

İstemiyorum nedeni bu.

Yorumla
  • zapher
    zapher Takip Et
    Xper 5 Yaş: 37
    +1 yıl

Bugune kadar son zamanlarda ayy cocuk. ne tatli falan.. evlilikle bir duzen gelir tabi gibi cumleler vardi taa ki en yakin arkadasim cocugum. olcak mis dediginde 2,3 sene sonrasini gozumde canlandirasiya kadar... en 30 yas sart korktum:)

0
    0 Yorumla
  • hmzrl
    hmzrl Takip Et
    Xper 2 Yaş: 36
    +1 yıl

bır erkek ıcın evlılık hersey demek anlatabıldımmı bılmıyorum ama gercekten sıze erkekler ne anlar dıye bakıyorsunuz olaya. kızlar bıraz daha on planda tutuyorlar erkekler her zaman perde arkasında zaten bnu dusunuyor ama sadece dıllendırmıyorlar.

0
    0 Yorumla
  • Vakko
    Vakko Takip Et
    Yoda Yaş: 34
    +1 yıl

Hem de her gece kuruyorum

Belki kızlardan daha fazla kuruyorumdur

2
    0 Yorumla
  • brk777
    brk777 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 31
    +1 yıl

Tabikide soyle guzel bir hayatimiz tatlimi tatli bir kiz cocugum mutlu bir yuvam olsun diye her zaman dua ederim yani :)

1
    0 Yorumla
  • iWalkThisEmptyStreet
    iWalkThisEmptyStreet Takip Et
    Xper 5 Yaş: 30 , eic 31%
    +1 yıl

aynen kurarım. hatta dua ederim hayırlı bir evlilik olması için.

1
    0 Yorumla
  • senceneolmalıyız
    senceneolmalıyız Takip Et
    Xper 7 Yaş: 34
    +1 yıl

kurmaz mıyım keşke adam akıllı birini bulsam sevsem. arkadaşlarım teker teker evlendi okulun bitmesine 2 yıl var max 3 3.5 yıl içinde evlenmeyi düşünüyorum ev araba para var sıkıntı yokda sevecek değer verecek değecek kimse yok :(

0
    0 Yorumla
  • karadayiii
    karadayiii Takip Et
    Xper 5 Yaş: 35
    +1 yıl

Kuruyorum elbette şimdi ben yorulmuşum eve geliyorum çoraplarımı atıyorum salona hatun leğeni getiriyor ayaklarımı yıkıyor falan filan yok şaka şaka :D :D

vardır yani bizde düşünürüz güzel şeyler :D

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

İyi bir eş olacağıma inanıyorum. Ancak evlenmek fikri kulağıma pek hoş gelmemekte.

2
    0 Yorumla
  • pekinick
    pekinick Takip Et
    Xper 5 Yaş: 40
    +1 yıl

Herkez bu hayali kurar sevdiği değer verdiği kişiyle evlenmek onunla mutlu bir omur sürmek bayanların hayali olduğu kadar erkeklerinde hayalidir gerçi bu benim dusuncem

0
    5 Yorumla
    • HayalperestEcem
      HayalperestEcem
      +1 yıl

Erkekler pek umursamaz sanıyordum

Yorumla
    • pekinick
      pekinick
      +1 yıl

Ama hayalimdeki özelim olursa gerçi hayalimdeki kizi bulamassam evlenmem

Yorumla
    • HayalperestEcem
      HayalperestEcem
      +1 yıl

Yorumla
    • pekinick
      pekinick
      +1 yıl

Öyle iste ;)

Yorumla
    • HayalperestEcem
      HayalperestEcem
      +1 yıl

:):):)

Yorumla
  • TürkBirAdam
    TürkBirAdam Takip Et
    Xper 5 Yaş: 30
    +1 yıl

16 yasindayim diyorum surekli ama 15 yasindayim ve evet ben bile hayal ediyorum nasil evlenme teklif edecegime kadar

0
    0 Yorumla
  • Hayalet2015
    Hayalet2015 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 36
    +1 yıl

Şu anda düşünmüyorum ama belki başka bir zamanda düşünürüm inşallah. Allah hayırlısını nasip etsin banada, bizede herkesede.

0
    0 Yorumla
  • jojo_rama
    jojo_rama Takip Et
    Xper 5 Yaş: 34
    +1 yıl

Evet. Özellikle nasıl biriyle evleneceğimizi düşünüyoruz. Tabi sizin kadar düğün derneğine kadar düşünmüyoruz genel olarak.

0
    0 Yorumla
  • bjkandahmet
    bjkandahmet Takip Et
    Master Yaş: 40
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 7b cevap paylaştı.

Sana şunu söyleyeyim tahmin edemeyeceğin kadar çok istiyorum evlenmeyi o derece. ..

1
    2 Yorumla
    • HayalperestEcem
      HayalperestEcem
      +1 yıl

Olur umarım en kisa zamanda :)

Yorumla
    • bjkandahmet
      bjkandahmet
      +1 yıl

:( olmaz okuyom ben yaa :) ve gelin adayı yok şu an :)

Yorumla
  • turkishguzel
    turkishguzel Takip Et
    Xper 2 Yaş: 32
    +1 yıl

Her erkek olmasa da bir kaç tanesi kuruyor evlilik hayali :)

0
    2 Yorumla
    • HayalperestEcem
      HayalperestEcem
      +1 yıl

Çoğu kuruyormus:)

Yorumla
    • turkishguzel
      turkishguzel
      +1 yıl

Doğrudur :)

Yorumla
  • Glikoda
    Glikoda Takip Et
    Xper 6 Yaş: 36
    +1 yıl

tabiki kurmaz mıyız :D düğün masrafı takılar yüz görümlüğü balayı baya bir kuruyoruz yani

0
    7 Yorumla
    • HayalperestEcem
      HayalperestEcem
      +1 yıl

Ciddi misin :)

Yorumla
    • Glikoda
      Glikoda
      +1 yıl

tabikide ama hep maddi masraflar üzerine :D

Yorumla
    • HayalperestEcem
      HayalperestEcem
      +1 yıl

Odunsunuz:)

Yorumla
    • Glikoda
      Glikoda
      +1 yıl

biz geleceğimizi düşünüyoruz odunlukla ne alakası var size göre hava hoş tabi hayat tozpembe size ne güzel

Yorumla
    • HayalperestEcem
      HayalperestEcem
      +1 yıl

Öyle değil :(

Yorumla
    • Glikoda
      Glikoda
      +1 yıl

he he :D

Yorumla
    • HayalperestEcem
      HayalperestEcem
      +1 yıl

Bak yaa

Yorumla
  • DenizXHan
    DenizXHan Takip Et
    Xper 4 Yaş: 32
    +1 yıl

Elbette bir aile kurmak demek bazı arkadaşlarımız ne kadar çok bekarlık sultanlık desede bir yere kadar evet kuruyor insan ilerde ne yapacağız ne edeceğiz.

0
    0 Yorumla
  • RızaCoder
    RızaCoder Takip Et
    Xper 5 Yaş: 32
    +1 yıl

Erkeklerin bakirliği kızların bakireliği kalmadığı bir ahlaksız toplumda çok zor.

2
    0 Yorumla
  • Devamını Gör (241)
Devamını Gör(286)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Erkekler siz de evlilik hayali kuruyor musunuz?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Erkekler evlilik hayali kurar mı? 12 cevap verildi
Erkekler evlilik hayali kurar mı? 15 cevap verildi
Erkekler de evlilik hayali kurar mı? 123 cevap verildi
Erkekler de evlilik hayali kurar mı? 186 cevap verildi
Merak ediyorum hiç erkekler evlilik hayali kuruyor mu? 16 cevap verildi
Erkeklerde evlilik hayali kurar mı? 97 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Utanmak bir kusur olabilir mi, ne derece masum ne derece saflık sizce?
  • Engelli bir çocuğunun olacağını bile bile onu dünyaya getirmek ister miydin?
  • Ait olmadığın masallardan kalkabildin mi?
  • En koyu renkler benimle olsun! Siyah saç her kadına yakışır mı?
  • Dudak içine dövme yaptırmak absürt mü?
  • En son hangi yeni diziyi bitirdiniz, şu aralar ne izliyorsunuz?
  • Evli biriyle görüşür müsünüz?
  • Çok mu dolusunuz?
  • Sizce sağlık nedir?
  • Her şeyi içine atan insanlar gerçekten güçlü müdür?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨