Gerçekten merak ediyorum. :) Tabi bizimki kadar değildir :D
Cevabın nedir?
+1 yılBen evlilik hayali kuruyorum hem de öyle hayaller ki tüm gerçeklerden daha guzel. Ama hayalini kurduğum eşimi gerçek hayatta tanidiklarimla eslestirmiyorum. Ornegin hoslandigim ve ya sevgilim olan kizla evlilik hayali kurmuyorum. Bence hanimlar ise öyle kişilerle evlilik hayalleri kurabilir ki bu kişiler hic tanimadigi ama çok iyi bir baba olabileceğini düşündüğü kişilerdir.. Hoşlandigi veya sevgilisi olan erkeklerde bu kategoriye girebilir. Benim görüşüm budur..
13 Yorumla- +1 yıl
Güzel anlatmışsın ve katılıyorum :)
- +1 yıl
Teşekkürler
- +1 yıl
Ek olarak sadece evlilik hayaliyle kalmiyor bazen, Şu aralar bir kiz çocuğum olsun istiyorum, beraber uyumak, onunla huzur bulmak istiyorum,
En İyi Cevaplar
Bu güne kadar kurduğum hayallerin hepsi para ve yalnızlıkla ilgili bayan...
Tek 1 hayalim var ki diğerlerinden farklı, evlilik...
Güzel bir eşim, güzel bir oğlum olsun istiyorum. Eşimin yüzünü seçemesemde, oğlumun yüzünü seçebiliyorum hayalimde. Onu öyle bir yetiştireceğim ki, eşi benzeri daha olmayacak. İşte benim oğlum bu diyeceğim. İşte benim babam bu diyecek...
www.google.com.tr/imgres00 Yorumla
erkeklerin evlenme tek nedeni seks ihtiyaçı bence kızlar mesala her işini görüyor ekonomik özgürlüğüde varsa bir erkeğe ihtiyaç duymaz ama işte cinsel ihtiyactan dolayı evlenmek istiyoruz bazı kızlar evlenmeden tabi yapıyor kızlıgını veriyor her haltı yiyor sonra adam bırakıp gidincede ortada kalıyor kim sikilmiş birini alır ki
30 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Kızların evlilik hayali: Düğün, gelinlik, fotoğraf çekimi, kuaför, sadık, anlayışlı, yakışıklı, zengin, kültürlü adam
Erkeklerin evlilik hayali: l*n kurtuldum ev işlerinden12 Yorumla- +1 yıl
Birde duzenli sx hayati
- +1 yıl
Çok doğru :):)
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
34
Cevap
267Cevap
Eğer ki içinde katıksız kötülük barından birisi değilse hiç bir insan yalnız ölmeyi ve yalnız yaşamayı hak etmez.
Dünyada dolmayan boşluklar var. Herkes kendi boşluğunu doldurur. Anne, kardeş, dost. Eş de öyle tabi. O duygusal boşluğu ancak eş oldurur.
Evet evlenmek, çocuk sahibi olmak iyi bir baba ve iyi bir eş olma hayali kuruyorum. Hatta hayattaki en büyük idealim, hayalim bu diyebilirim.
Doğru insanla ama. Yanlış bir insana doğru davranarak ancak en büyük hayalini baltalamış oluyor kişi. Bunu da yaşadım. Ama hayal kurmaktan vazgeçtiği zaman ölür gerçekten insan.
Hiç bir hayalimden vazgeçmedim. Sadece bir süreliğine erteledim. Hak ettiğimi yaşayacağımı biliyorum çünkü...00 Yorumla
+1 yılKendi adıma şahsen kuruyorum kendi evimiz birlikte yaşıyoruz birlikte geziyoruz eğleniyoruz akşam işten geldiğimde kapımı güler bir yüzle açıyor ben onu mutlu etmek için arada bir buket çiçek alıyorum içeri giriyorum kocaman sarılııyorum sımsıkı sonra yemek yiyoruz birlikte çay demleyip mısır patlatıyoruz sonra da tc karşısında güzel bir film açıp izliyoruz o benim omzumda uyuya kalıyor kucağıma alıp yatağıma götürüyorum üstünü örtüyorum sonra sarılarak uyuyoruz :) bunlar güzel duygular güzel şeyler hep yapmak istediğim şeyler. Tabi bunu yapmak için bir eş olması gerekli insanın hayatında... =)))
30 YorumlaSiz kızların gözünde biz erkekler nasıl görünüyoruz merak ediyorum, böyle sadece seks için proğramlanmış robotlar falan mıyız biz sizler için? Nasıl ki her kız evlilik hayali kurmuyorsa her erkekte evlilik hayali kurmuyor hatta hayatlarının bazı dönemlerinde evlenmek isterken bazı dönemlerinde tek yaşamak isteyebiliyorlar hatta ve hatta bu 2 dönem 2 gün içerisinde dahi yaşanabiliyor.
Kendimden örnek vermem gerekirse evlenip çoluk çocuk sahibi olmak gibi bir hayalim yok ama birini sevip onunda beni sevmesini birlikte yaşamayı gözlerimi her gün onun yanında açıp onun yanında kapatmayı, her yemeğimizi birlikte hazırlayıp yemek hazır olana kadar mutfakta sevişmeyi her yemeğimizi birlikte yemeyi sonra sabahları yatakta birlikte kahvaltı yapmayı birlikte çıkıp dolaşmayı alışveriş yapmayı geceleri eğlenmeyi istiyorum belki bunun adı sana göre evlilik değildir bilmem ama bana göre gerçek evlilik aşktır.00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılSizin kadar hayal ediyorumdur evliligi bende. O ilk hafta nasil davranacagim heo yanliz yasayan ben birine bagli olacaktim. Kizacakti bana ama hep ayni yataga girecektik kus olmadan. Sabah namaza kaldiracakti beni yorgun olacaktim tabi kizacakti bana beynamaz misin kalk artik diye ama kiyamayacak operek kalk beyim diyecekti. bir kavga olacakti sessizce dinleyecektim bana soylenisi sonra derdin ne ey sevdigim gel deyip alip disari cikaracaktim. Yagmur da en guzelimle gezmeye cikacaktik o da benim gibi yagmuru sevecekti. Islanip hasta olmasin diye tekrar kucagimda getirecektim onu sarmalayip. Bilmem belki de evlilik boyle tozpembe olacakti tabii hayirli saliha bir esle.
00 Yorumla
+1 yılHayatın tadına en çok onun yanında varabildigim bir eşim olsa.. bayramda elinden tutup bizimkilere ve onun ailesine gitsek mesela.. akşamları eve yorgun argın geldigimde beni sahile yürüyüşe çıkarmaya ikna etse.. belki oradanda sinemaya gitsek ama ikna etmesi çok kolay olmaz tabi ki:) yazları upuzun tatillere cıksak onunla, sadece o ve ben:)
21 Yorumla- +1 yıl
assıktir duygulandirdin
Aşk İlişkileri konusunda 581 cevap paylaştı. Hayatımın en tatlı, dertli ve en güzel çağı olur heralde. İşimi oturttuğum zaman , doğru kızı bulduğum, onla evlendiğim ve kendi evime geçtiğim, doğru kız olan eşime arkamı yaslayacağım için; artık sporu bırakıp hafif göbek yapabileceğim, onun koynunda ona Turgut Uyar şiirleri okuyabileceğim ve ona en sevdiğim yemek olan biber dolmasını yaptırabileceğimin hayalini kuruyorum.
10 Yorumlakim istemez Güzel bir evlilik hayatını güzel bir ev hayatını evde afacanlar var Sevdiginden Canından kanından
Pempe elbisesiyle evin icinde koşan cıglık cıglaga bir kız cocugu bir yaşdan sonra Annesini makyajlarıyla oynayan eve geldiginde karın Kapıyı güler yüzle acsın Güzel Şey bunlar Şimdilik Hayaliyle Geciniyoruz :)22 Yorumla- +1 yıl
Ayy çok güzel anlatmışsın :)
+1 yılburada + çevremdeki kızların yaptıklarını gördükçe
Hayır diyorum.144 Yorumla- +1 yıl
Neden
- Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılYaşım 29 ve daha erken olduğunu düşünüyorum. Öncelikle şartların olgunlaşması gerekli. Daha hayatımı kazanmaya başlayamadım ve kazandığımı tek başıma harcamaya başlayıp hayattan zevk almam lazım birkaç yıl. Bütün bunlardan sıkıldığım vakit birikim yapıp belki bir aile özlemi içine düşebilirim. Ama daha vakti var.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 380 cevap paylaştı.
+1 yılHayır. Zaten erkek evlilik hayali kurmaz. Kalpsiz duygusuzlar. Bütün aklı fikri hovardalıkta. Derler ya hem bekarlık sultanlık falan. İşte kadınlara sorduğun zaman erkek olsan ne yaparsın diye önüme gelenle yatarım diyorlar. Erkek olmayı ondan ibaret sayıyorlar. Bu evlilik mevzusunda da duymak istedikleriniz bu :)
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 673 cevap paylaştı. Kuruyoruz tabi, :)
Mesela evlendikten sonra ilk üç sene çocuk olmasını istemem, Allah nasip ederse dubleks bir daire de oturmayı istiyorum. Bodrum ya da bir bir odayı müzik odası yapmak istiyorum. Evlendikten sonra ilk üç sene eşim ile vakit geçirmek istiyorum eşim ile başbaşa tatile çıkmak ona sürpizler hazırlayıp farklı aktiviteler yapmak gibi bir çok düşüncelerim var.00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Şu fani dünyada yaşamımı sürdürmemin, bu zorluklara katlanmamın sebebi ne? üç kuruş para kazanıp barlarda harcayıp, onunla bununla yatıp harcamak değil elbette! İstemem mi bir ailem olsum, düzenli bir yaşantım olsun, salonda koşuşturan iki-üç çocuk olsun (2 erkek bir kız:) )... Hayallerim için yaşıyorum ama onlar benim için yaşamıyor. Her gün yeni bir ümitle uyanıyor, her akşam bir karamsarlıkla koyuyorum yastığıma başımı... Hala bir ümit bekliyorum...
00 Yorumlaneden evlilik hayali kuralım? devlet ve toplum onaylı seks yapabilmek için mi? zaten yapıyoruz. evliliğin gereği ne? bir erkek evlenmeye ikna olmuşsa bir eksikliği vardır. Yoksa hiç bir insan 1 evi 1000 eve tercih etmez. Fazla ukalalık yaptıysam kusura bakmayın, bu soruyu es geçemedim :)
00 YorumlaEvliliği değilde bir kızla uyumayı hayal ettiğim oluyor bazen. Tabi evlendiğim ve ya evleneceğim bir kızla. Yastığa yorgana sarılıp yatmayı severim.
Bir de benim küçüklükten beri kurduğum bir hayalim vardı. O hayalde bütün dünyayı etkileyen şeyler oluyor. Bende güçlü ve nüfuslu bir insanım. 2001 yılı falandı o hayalimde bir kızı evlat ediniyordum. Şimdi 15 yaşına geldi kerata :D00 Yorumlatam tersine erkekler kızlardan daha çok kuruyor ve daha çok çaba harcıyor. geri kalan herşeyi bir kenara bırakırsak ince ince düşünüp ayarlayıp bir erkeğe evlenme teklif eden bir kız gördün mü hiç?
dahası benim evlenmek istediğim kızların hepsi bir süre benimle takılıp evlenme niyetimi görünce kaçtılar. hepsi gönlünü eğlendirmenin derdinde.
bunu anlayınca dedimki bütün kızların a...
öyle de yaptım ;)00 Yorumlasizler nasıl evlilik hayalleri kuruyorsanız bizlerde sizler kadar belki detaylı olmasada bir evlilik hayalimiz oluyor ama bizler evliliği mutlu, düzenli bir hayat kurmak sağlıklı ve uzun yıllar sürecek şekilde hayal ediyoruz hiç bir insan boşanmak için zaten evlenmeyi düşünmez biz sizler kadar detaycı değiliz belki erkeklerin genlerinde var sonuç odaklıyız biz sizlerin anlattıklarını dinleriz ama sonucu merak ederiz hep...
00 YorumlaEvlilik hayali değilde , evlilikten sonra en azı 4 çoçuğum olacak onun hayalini kuruyorum )
Kendi kanımdan , kendi canımdan )
Toplayacağım hepsini etrafıma , "Sizin babanız var ya..." diye bir başlayacağım ve basacağım yalanları , babaları ile iftihar etsinler )
Canlarım yaa ))00 YorumlaErkkler ve kızalr
+Ah bir evlensem bir kocam olsa
-bu gün eve kzı atamadım kesin biizmkiler dalga geçer
+Kocamı hiç aldatmicam
-Evlenirsem şu mahalleye taşınırım orda eski manitalr var
+Ah bir evlensem de yuva kursam
-Eve yine kız atamadım :(((
+İlerde çocuğum olursa kocama benzesin
-Kız hala yok :((
+ilerde kocamla çok mutlu oluruz
-Lan Şu kızı eve mi atsam?30 Yorumlaben sımdı sana hayalımı anlatsam kendımı ks ye kepaze etsem yerımıdır? yok degıldır:) yarım kalmış ne hayallerım var benım bılsen!!! üstelik bır kez evlenmışken..
50 Yorumla
+1 yılTABİ KURUYOR karı kızla işi olmayan bir an önce bir karım olsun çocuğum olsun der bir kısmı 50 100 tane düzer bir ara sıkılır artık o bile evlilik ister... ama erkekler sizin gibi düğünde gelinliğim böyle olsun gibi ayrıntıda boğulmaz büyük resme bakar o mutluluğu hayal eder.. ama malesef kızlar evlilikten soğutmuyor değil..
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılben evlilik hayali kuruyorumda ne zaman olacak bilmiyorum gelinlik hayalim var
dügün nişan kına hepsi olsun istiyorum kıymetli gelin olim kıymet bilinen kapı olsun güzel ahlaklı anlayışlı tahsilli bir adam olsun evlendigim adam
üff ne zaman gelicek o gün01 Yorumla- +1 yıl
Sen daha çok beklersin :)
+1 yılYaa :D Mesela siz de karımla uyanmak istiyorum diyo musunuz dimi amaa :D Hani böyle birlikte yapacağınız kahvaltılarınızın hayalini kuruyo musunuz.. Birlikte uyumak falan hanii ,:D
22 Yorumla
+1 yılherkes evlenmek bir düzen kurmak o düzen icinde yasamak istiyor.. isin asli bu
ancak her istedigimiz her zaman hemen olmuyor ki22 Yorumla- +1 yıl
Evet ama erkeklerin detay düşündüğünü bilmiyordum:)
- +1 yıl
neden düsünmeyelim ki.. sonucta cevremizde evlenince birisi düsünüyorsun iste
su anda sen olsaydin evlenen filan diye
+1 yılTabiki kurarız bizde insanız:)
Örnek vermek gerekirse ben çok baba olmak istediğim için çocugumla oyun oynamak... Karımıda sahiplenmek duygusunu çok arzuluyorum11 Yorumla- +1 yıl
Vaaay be :)
Tabi ki belki sizler gibi detaylı ve uzun olmasada zaten olamazda doğamızda yok o kadar detaylı düşünmek. Erkekler nasıl tanıtılmış size bilmem ama her insan sevdiği aşık olduğu kişiyle bir ömür geçirmek ister sahiplenmek ister kendisininde sahiplenmesini ama bunun istisnalarıda oluyor ama emin ol seven erkek dünyayı bile karşısına alabilir...
10 YorumlaValla bulsam ewlenilecek bir kiz ewlenirim hemde hemen ama etrafta ewlenilecek degil eglenilecek kiz cok bizimde isimiz cok zor bulda akillisini ewlen değil mi?
02 Yorumla- +1 yıl
Haklısın
yok ya ne hayali benim o an ile ilgili kurduğum tek hayal bu işin maliyetinin az olmasıdır. :) biz erkekler sizler gibi toz pembe bakamıyoruz küçük hanım...
02 Yorumla- +1 yıl
Anladım beyefendi :)
- +1 yıl
teşekkürler baayan... :) anlayışınız için. ve burdan yurdumun bütün güzel kızlarına bir duyurum olucak. ablalarım kardeşlerim etmeyin eylemeyin devir çok pahalı biz erkeklerin belini bükmeyin bu düğün muhabbetlerinde. emin olun hiçbişey kalıcı değil birkeere yaparsın biter gider ama borcu kalır uğraşırsınız... :) mutluluk ekonomik özgürlükten geçer yuvada. bunun ilk adımıda düğünden sonrası yaşanacak olan maddi zorluklardır... :) teşekkürler saygılar dostum...
- Aşk İlişkileri konusunda 11,6b cevap paylaştı.
+1 yılErkeklerin de bu tür hayalleri vardır. Neden öyle dediniz ki? Bakmayın siz erkekler hakkında söylenenlere. Onlarında en az kadınlar kadar mutluluk gibi masum hayalleri vardır.:)
03 Yorumla- +1 yıl
Varmış yaa :)
- +1 yıl
Tabi ki var. :)
- +1 yıl
:):)
Yok ilgilenmiyorum. Ben daha cok sevdigim kadinla aynj evde yasamak isterim dost hayti gibi. Evlilik olunca sanki bir zorunluluk var fibi hissettiriyor bana
10 Yorumlaevet ben kuruyorum mesela
mutlu bir yuvam olsun düzenli bir hayatım olsun
gözüm dışarda olmasın işte tek bir sevdiğim olsun
boy boy çocuklarım olsun yeter :)10 YorumlaEvet ama her tanıştığım kızla degil ve direk evlilik hayeli kurmam belirli bir yaştan sonra evlenmek isterim acele karar vermiş olamam tabi herkes böyle degildir
00 Yorumla
+1 yılyaşadığım şehirde bazen kafamı kaldırıp etrafa bakıyorum ve gelecekte bu kızlar bizim eşimizmi olucak diyorum ama bazen de bir ufak çocuk gördüğümde olursa böyle tatlı bir (oğlum, kızım) olmasını isterim diyorum kısacası evlenmek lazım benim soyumu kim sürdürücek.
00 Yorumlane kurucam ya
yok b*k bezi parası
yok su parası
yok aidat
yok doğum kontrol hapı parası
yok erzak parası
bekar kalcam hep :D145 Yorumla- +1 yıl
Kardeş şu an gözümde evliliği bitirdin teşekkür ederim :D
- +1 yıl
Ben bile vazgeçtim, sağol 😃
Aşk İlişkileri konusunda 778 cevap paylaştı. evlilik hayali kurmuyorum diyen çoğu insan şu an duygularını yansıtmıyor hepsi yalan söylüyor ibneler çevrenizde evlenmeyen kaç insan var sayın desem bir elin parmağını geçmez ben hayal kurmuyorum ama evlilik projem var :):)
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılTabii hatta "Soyadım acaba yakışır mı?" şeklinde senaryolar bile yazıyorlar...
10 Yorumla
+1 yılErkekler de evlilik hayali kurar ama kizlarinkinden farkli. Düğün müğun ayakları erkege göre degil. Tamamen dogal bir evlilik ister ki işine gücüne baksın. Kizlar absürd düğün hayali kurmaz
00 Yorumla
+1 yılHic bir sey kurdugun hayal gibi olmuyorki. Hayalsiz insan ölmüs insandir. cünki gercekler cok daha berbat.. herkes hayal kurar dolayisiyla :)
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 7,3b cevap paylaştı. Sizin kadar değil, sizden daha fazla..
İyi bir eşimin ve "baba" diyerek üzerime atlayan çocuklarımın olması için neler vermezdim.. :\00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 329 cevap paylaştı.
+1 yılYok biz duygusuz varlıkların tekiyiz ya zaten sadece cinsellikte duşunuyoruz ya evlilikle ilgili planlar hiç yapmıyoruz zaten
00 Yorumla Kuruyoruz, ama hayallerden öteye geçmesine de izin vermiyoruz. :)
02 Yorumla- +1 yıl
Bak yaa :)
Gizli Üye(30-35)+1 yıl01 Yorumla- +1 yıl
Benim liseden mezun olan bütün arkadaslarim kendi fakültelerinden evlenecek kiz bulma hayali kuruyor ve açık açık söylüyorlardı
03 Yorumla- +1 yıl
Vaay :)
- +1 yıl
İnşallah:)
Sen her kızı evlilik hayal ediyor mu sanıyorsun? -.-
04 Yorumla- +1 yıl
Etmiyor mu?
- +1 yıl
Neden desem
Bugune kadar son zamanlarda ayy cocuk. ne tatli falan.. evlilikle bir duzen gelir tabi gibi cumleler vardi taa ki en yakin arkadasim cocugum. olcak mis dediginde 2,3 sene sonrasini gozumde canlandirasiya kadar... en 30 yas sart korktum:)
00 Yorumlabır erkek ıcın evlılık hersey demek anlatabıldımmı bılmıyorum ama gercekten sıze erkekler ne anlar dıye bakıyorsunuz olaya. kızlar bıraz daha on planda tutuyorlar erkekler her zaman perde arkasında zaten bnu dusunuyor ama sadece dıllendırmıyorlar.
00 YorumlaHem de her gece kuruyorum
Belki kızlardan daha fazla kuruyorumdur20 YorumlaTabikide soyle guzel bir hayatimiz tatlimi tatli bir kiz cocugum mutlu bir yuvam olsun diye her zaman dua ederim yani :)
10 Yorumla
+1 yılaynen kurarım. hatta dua ederim hayırlı bir evlilik olması için.
10 Yorumla
+1 yılkurmaz mıyım keşke adam akıllı birini bulsam sevsem. arkadaşlarım teker teker evlendi okulun bitmesine 2 yıl var max 3 3.5 yıl içinde evlenmeyi düşünüyorum ev araba para var sıkıntı yokda sevecek değer verecek değecek kimse yok :(
00 Yorumla
+1 yılKuruyorum elbette şimdi ben yorulmuşum eve geliyorum çoraplarımı atıyorum salona hatun leğeni getiriyor ayaklarımı yıkıyor falan filan yok şaka şaka :D :D
vardır yani bizde düşünürüz güzel şeyler :D00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılİyi bir eş olacağıma inanıyorum. Ancak evlenmek fikri kulağıma pek hoş gelmemekte.
20 YorumlaHerkez bu hayali kurar sevdiği değer verdiği kişiyle evlenmek onunla mutlu bir omur sürmek bayanların hayali olduğu kadar erkeklerinde hayalidir gerçi bu benim dusuncem
05 Yorumla- +1 yıl
Erkekler pek umursamaz sanıyordum
- +1 yıl
- +1 yıl
:):):)
+1 yıl16 yasindayim diyorum surekli ama 15 yasindayim ve evet ben bile hayal ediyorum nasil evlenme teklif edecegime kadar
00 Yorumla
+1 yılŞu anda düşünmüyorum ama belki başka bir zamanda düşünürüm inşallah. Allah hayırlısını nasip etsin banada, bizede herkesede.
00 YorumlaEvet. Özellikle nasıl biriyle evleneceğimizi düşünüyoruz. Tabi sizin kadar düğün derneğine kadar düşünmüyoruz genel olarak.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7b cevap paylaştı.
+1 yılSana şunu söyleyeyim tahmin edemeyeceğin kadar çok istiyorum evlenmeyi o derece. ..
12 Yorumla- +1 yıl
Olur umarım en kisa zamanda :)
- +1 yıl
:( olmaz okuyom ben yaa :) ve gelin adayı yok şu an :)
+1 yılHer erkek olmasa da bir kaç tanesi kuruyor evlilik hayali :)
02 Yorumla- +1 yıl
Çoğu kuruyormus:)
- +1 yıl
Doğrudur :)
tabiki kurmaz mıyız :D düğün masrafı takılar yüz görümlüğü balayı baya bir kuruyoruz yani
07 Yorumla- +1 yıl
Ciddi misin :)
- +1 yıl
Odunsunuz:)
- +1 yıl
Öyle değil :(
- +1 yıl
Bak yaa
Elbette bir aile kurmak demek bazı arkadaşlarımız ne kadar çok bekarlık sultanlık desede bir yere kadar evet kuruyor insan ilerde ne yapacağız ne edeceğiz.
00 YorumlaErkeklerin bakirliği kızların bakireliği kalmadığı bir ahlaksız toplumda çok zor.
20 Yorumla- Devamını Gör (241)
Devamını Gör(286)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem