Ciddi ciddi merak ediyorum beyler siz de evlilik hayali kurar mısınız?
Ya da nasıl hayaller kurarsınız? Sapıtmadan yazın rica ederim..
Ya da nasıl hayaller kurarsınız? Sapıtmadan yazın rica ederim..
Sizde nasıl annelik içgüdüsü kuvvetliyse bizde de babalık içgüdüsü kuvvetli yani bizde sizler gibi tırnak içinde "Sizleri" beyaz gelinlikle baba evinden almak isteriz. En azından benim gibi düşünenler böyle düşünür. Şahsen karşımdaki kişinin babası kızına neyi layık görüyorsa bende o kıza onu layık görüyorum. O yüzden edebimizle adabımızla İNŞALLAH evlenebiliriz. Elbette bu süreçten önce evlilik hayalleri, tek taş hayalleri, evlenme teklifi hayalleri vb. detaylı içerikleri de düşünüyorum. En azından kendim için bunları düşünmek hoşuma gidiyor. Acaba nasıl yüzük alırım? veya nasıl teklif etmeliyim? gibi düşüncelerle ilgili fikirler de oluşmaya başlıyor yoksa odun gibi "Aman yahu zamanı gelince hepsi olur." anlayışıyla şahsen hareket etmiyorum. Başkasının ne yaptığı beni bağlamaz ama şuna emin ol kişinin karakterine ve yaşamışlıklarına bağlı olarak istisnalar hariç her erkek evlilik hayali kurar.
Eiclik cevap geldi :)
Kısaltılmış halinde. Kızlara biraz iltifatlar falan sonra yüzük müzük fantezilerden bahsediyor sornada efendi ve kişilikli olan her erkek evlilik hayali kurar diyor. İyi akşamlar.
@Jongleur_IV Fikrinize saygım sonsuz ama beni tanımadan bilmeden böyle yazmanız beni sadece üzer farkındaysanız sıradan birinden bahsetmiyoruz. Bu kişi benim hayatımın tümünde olmasını istediğim ve eğer bunlara layık gördüysem gerçekten layık olduğuna inandığım kişi olduğu için böyle yaparım. Emin ol bu da sadece onunla benim aramda olur. Taksim meydanında show yapmam. Ayrıca ben sadece fikrimi belirttim. Bu size uymuyorsa anlarım ama bunu benim cevabım altından vurmanızı anlayamam. Lütfen yorum yapmayın. Hayırlı geceler.
Hocam alkol oranı nedir. Sana dayalı bir cümle yok orada.
Emre seni iyi tanidigimi saniyorum. Ve bu dediklerinide gayet samimi buldum. Cunku gercekten bu sitede tanidigim en iyi yurekli insansin
@EylemEylemEylem Değerli yorumun için teşekkür ederim Eylem.
Babalik ic g udusu bazi erkeklerde vardir genetik. Bazilari sonradan ogrenmek zoru nda. bu tiptekiler ogrenemez bence
Tek taşlar bilmem neler havada uçuşuyor. Hayırdır bro? Lotodan para mı tutturdun? Bırakın bu donjuan ayaklarını, samimi olun.
"Babasının layık gördüğü hayatı sunmak."
Benim babamın kız kardeşime layık gördüğü hayatı sunmaya ne senin, ne de sülalenin gücü yeter. Bu kadar da seyirciye oynamayın la, onurlu olun biraz. Ama ne var ki kadınlar sizin gibi samimiyetsizleri tercih ediyor, çünkü duymak istedikleri vaatleri çekinmeden verebiliyorsunuz. Samimiyetsizlikten hiç çekinmiyorsunuz.
@Anchyralı Bir önceki arkadaşa yazdığım gibi yazmak uzun cevap vermek isterdim ama şunu diyeyim sana. Keşke beni tanısaydınız da öyle yorum yazsaydınız. Benim burada seyircilere oynuyor olmam hiç bir şeyi ifade etmez. Sanal alem burası. Görüşünü yazarsın beğenmiyorsan eksilersin hayatına bakarsın ama gönül isterdi ki ön yargı kokan bir yorumla karşılaşmak zorunda kalmayayım. İyi günler.
Seni tanimama ne gerek var olum? Bu ulkede ortalama gelir belli, alim gucu belli ve cok sınırlı. Seni tanisam ne olcak? Ha sunu dersen anlarim:
"Abi ben Almanya Şansolyesinin ogluyum, kadinlara her turlu pembe vaadi verecek maddi bir gucum var." veya orta sinif/orta sinif ustu bir siniftansindir, pembe dizilerdekini aratmayan bir hayatin olur, anlariz.
@Anchyralı Hayata bakışımız, düşüncelerimiz ve değerlerimiz çok farklı. Beni hiç tanımıyorsunuz. Lütfen uzatmayalım. Görüşüm bellidir. Aksini düşünen eksiler. Sanal hayat bu dediğim gibi. Bu kadar ciddi muhabbete değmez. Hadi hayırlı akşamlar.
Hay senin hayata bakışına atlayım emi. Sırf o hayata bakış şeklin yüzünden devletten gizli ödenek mi alıyon. Öyle bir şey varsa, söyle o bakış açısından ben de edineyim, yalnızca kendi karıma değil, tüm dünya kadınlarına birer tek taş alayım, tüm dünya gençlerini evlendireyim l*n .
@Anchyralı Hayırlı geceler.
Kadınları kuramayacağı bir evlilik hayali kurarız. Yem yeşil çimenlerin olduğu bir vadide çınar ağaçlarının gölgesine kurulu masalar, misrabın tam arkasında akan nehrin sesinin dolduğu dans pistinde envai çeşit çiçeklerin etrafa dizilip bir koku anafortu içerinide geline olan sevgimizin şiirini onun gözlerine bakara okuyup herkesin içerisinde diz çöküp tekrardan evlenme teklifi edip ayrılmayacak olan yüzüklerin parmaklara takılmasından sonra sicimlerle süslü bir iskelede duyğusal ve bir o kadar özel şarkının eşliği ile dans edip. Mutluluğumuzu hep hatırlamak için pastayı kesince sadece el ele tutuşup fundalık boyunca yürümek. Vişne ağacının gölgesinde eşsiz valsimizi yapmak.
Cok güzel..
erkekler bu hayali kurar mı bilmiyorum ama karşıma ciddi niyetli benden faydalanmayacak gerçekten seven çıkmadı kendi çocugumu büyütmek isteyen biriyim
ne bu erkeklerde anlamıyorum çalışan bayan arıyorlar o eşim çalışmasın diyende asgari ücretle zaten çalışıyor o da yetmez
o tip kişiler çıkıyor
beyaz gelinlik nişanlık bindallı hepsini hayal ediyorum ama gerçekten niyeti ciddi biri görmedim
Benim sevgilim daha pazar günü söyledi. Evlenmek istiyorum ya dedi artık evimin kapısını açtığımda seni görmek istiyorum. Gel diyeyim bugün dışarda yicez yemeği ya da hadi binelim arabaya gezelim izmit İstanbul a gidelim. Yap bir Çayda içelim demek istiyorum dedi. Çok romantik ya :)
Cevap
159Cevap
Evleneyim. Çok güzel bir eşim olsun, güzelde bir oğlum olsun isterim hep. Oğlumun yüzünü seçerim hayalimde, eşimin ise yalnızca zerafetini görebiliyorum. Ama evleneceğimi düşünemiyorum bayan. Yalnızca bir hayal.
Bu hayalim dışında tüm ama tüm hayallerim para ve yalnızlık üzerine kurulu.
Daha önce defalarca benzer şeyleri uzun uzun yazdım bayan. Ancak bu kez fazla uzatmayacağım.
Bu devirde evliliği aynı evde yaşayıp, sabah akşam seks yapıp, maddiyatı bölüşmek, birde çocuk yapmak sananlar varken ben evlilik falan düşünmem !
Umarım herkes gönlüne göre birini bulur.
https://i.hizliresim.com/029NgR.jpg
Umarım...
Evet kurarlar kimisi cinsel kimisi allahin emri ve hayat arkadasi. Zor zamanlarda sinabilecek dertlesecek hayatin tum zorluklarini beraber gogus germek. Iyi zamanlarda olduğundan cok isler ters gitmeye basladiginda yaninda olabilcek kimsenin gorusune aldanmayan gazina gelmeyen. Varlik icindeyken ve yokluk icindeyken sukur edebilcek.. bir es bulursam ona hayatimi adarim.. allah tan en cok istedigim kendim gibi bir es nasip etmesi. hayla icimde bir masum cocuk var.. sacma gelebilir bu cocukluk boyle olmayi seviyorum şükürler olsun
Bu guzellikler saymakla bitmezki (:
Birazda supriz olsun dimi ama :)
.
kurarlar...
asla evlenmeyi düşünmüyorum diyorsa bir erkek... "seninle evlenmeyi" asla düşünmüyordur...
yoksa yarın karşısına birisi çıkar 1 ayda evleniverirler...
seni evleneceği kadar büyüleyici, hayalindeki kadın görmüyordur sadece...
hatta çok amiyane bir tabir var ama...
"bu hatun karım olsun, 1 milyon borcum olsun" gibi... bu biraz abartılmış amsalak bir bakış açısı tabi, her erkeğin istekleri değişir...
seni yeterince güzel bulmamanın yanında, yeterince zeki bulmuyordur. fazla zeki buluyordur. yeterince karakterli bulmuyordur. sosyo-kültürel seviyeni begenmiyordur vs vs...
Ama ben evlenemeyi düşünmüyorum yalan! Tam istediği gibi bir hatun bulsa yarın evlenme teklif eder!
Düğünü felan hayal etmem çünkü sevdiğim nasıl isterse öyle olacak :) ama evlilik hayali ise tabi ki kuruyorum :) onunla gece aynı yatakta uyumamızı , sabah öpüp uyandırmasını hayal ediyorum arada kavga edicez sonra birbirimize kıyamayacağız , kapalı bide sevdiğim saçlarını okşayacağım , Allah izin verirse kızımız olacak Sema diye :) ilk önce kadınımla Türkiye turu yapıcaz , Allah izin verirse bide para olursa Paris ve Tokyo'ya sadece gidicez :) sevduğum dünyanın her yerinde yanumda Olacak :) vs vs dahada yazmim uzun oldu.
Çok iyi
Evlenme hayali kuruyormuyum evet kuruyorum ama kızların evlenme isteği erkeklere göre çok daha fazla tabiki, benim düşüncem acaba sevgilim olacak kız şu an nerde onu hiç gördümmü, yoksa şu an bir sevdiği var ve ileride benimlemi evlenecek hangi şehirde acaba, nasıl evleneceğiz, inşallah mutlu bir yuva kurarız ve şirin çocuklarımız olur diye düşünüyorum mesela, yoksa diyorum şu an 22 yaşındayım evleneceğim zaman 28 30 yaşalrımmı olacak oda beni yılalrca bekleyecek daha, keşke bir yol olsa onu bulabilsemde tanışsak şimdiden birlikte vakit geçirsek, çok hoş vakit geçirip daha çok anılarımız olsa beraber, gençliğimizde tanımış olsak birbirimizi çocukalarımıza da anlatsak bunları gibi gibi düşünceler :)
Arada sırada kuruyorum iyi bir eş iyi bir oğlum ve kızım sabahları erkenden kalkıp sabah namazına oğlumla camiye gitmeyi ardından eve gelip ailecek güzel bir kahvaltı yapmayı ve ardından oğlumla beraber piyano çaldığımızı hayal ediyorum ve devamını yazamayacak kadar uzun hayal kuruyorum (su kadarını söyliyim daha oğlum 5 yaşındayken hayal ettiğim şeyler bunlar.:))). Bu kadar yazdım sende ne hayal kurduğunu yazarsın heralde :)
Bak bu soruda bir sana yazıcam ne hayal kurduğumu.
Sabah hazırladığım kahvaltıyı düşünürüm eşimi uyandırmayı sonra o işten geldiğinde onu güzel bir şekilde karşılamayı.
Sonra bir bebeğim olduğunu ona alacağım şeyleri onun ismini...
Uzar da uzar..
Sağol :) inşallah daha güzel günler bizimle olur.:)))
İnş :))
Erkeklerde evliligin hayalini kurar sonra biri çıkar tüm hayallerini başına yıkar. Erkek akıllanır ve birdaha boka basma korkusundan hayallerle yaşamaz. Günlük haftalık aylık ilişkiler daha çok işine gelir.. Sonra birgün Baba olmaya karar verir ve sonrasi iplik söküğü gibi çözülür.
Bende kuruyorum mesela ilerideki eşimi hayal ediyorum kafamdaki oluşturdugum profilde bir kadın olucak , sabahları öperek uyandırıcam onu , her işten geldiğimde alnından öpücem vs vs :) bunlar güzel şeyler bunun hayalini kurmak bile çoğu zaman hoşuma gitmiştir :)
Bu zamanda evlilik hayalini en çok erkekler kurar zaten. Ama evlilik hayali kuranlar sevgili gez, toz, eğlen, terket olayına pek yaklaşmadıkları için siz o erkekleri göremezsiniz. Sevgili yapar kullanılır sonrada bu erkekler hep böyle gönül eğlendirir evliliğe yanaşmaz diye veryansın edersiniz.
evet. ama plan yapıyor gibi. mesela evlendim düğün falan çocuk falan sonra ıyyyy. iyi birini bulmak imkansız. biz daha ziyade evlenmeye varmadan aşk yaşayıp bir şekilde o kızın sonrasında yok olduu hayalleri kuruyoruz sanırım. eh masallar hep orada bite bite psiko ole gelişti.
Bizde cinsellik ön plandadır. Güzellik ve seksiliğe göre seçim yaparız (Görücü usulü ve ailenin bulduğu bayanlar dışında). Seçim yapmak yaklaşık 10-15 sn. Aşık olmak vs. için oturup konuşmak lazım. Eğer o da tamamsa Hal ve tavırlarına bakılır. Bunlarda tamamsa evlilik safhası gelir. Yani bayanlar için olanların tam tersi.
Şöyle sarıldığımda yüreğimde hissettiğim bir kadınım olsun beni kıskansın sözümü dinlesin işten yorgun bir şekilde gelince elimi beline atayım soru sorsun yarı uykulu cevap vereyim ve o şekilde uyuya kalayım pazar günü öğlene kadar beraber yatıp uyuyalım...
İmkansız değildir inşallah
Bizler insan değiliz, kalbimiz, duygularımız, hislerimiz yok. Bizler aslında gökten indik. Böyle hisler kadınlara göre aslında, siz kadınlar bir tek seviyor, bir tek siz aşık oluyorsunuz, bir tek sizin duygularınız var, bir tek siz acı çekiyorsunuz (!)
kuruyorlar. benim sevgilim benden daha cok evliliimizin hayalini kuruyor. evimizi , cocuklarimizi, benim gelinlii bile o boyle olsun soyle olsun diye hayal eder. kizimizla futbola gitme hayallerini kurar. Yalniz beni de odun sevgilim diye sever.
Biraz klişe olacak ama gerçek "Adam" olan erkek ; ulan bir iş bulsaydım, askerliğide halletseydim, şöyle helalinden birde kız bulsaydım der. Yani her erkek düzenli bir hayatı eninde sonunda ister.
O evliliği istemeyenlerde de karakter bozukluğu vardır. Kimsenin zorunda gitmesin ama bu böyle yani.
haklısın galiba..
zamanında en ince detaya kadr hepsinin hayalini kurdum planını yaptım evlenince yapacağım evin bile planını çizdim koydum bir kenara evlilikten emekliliğe kadar emekli olunca neler yapacağıma kadar hepsini planladım ama o çekip gidince hepsi yok oldu
"Dileğine uyup koşan eceline kavuşur. İsteğine uyanın payına çektiği zahmet düşer."Hz. Ali
Ama bu hadiste de kasıt zenginleşmek hırsa kapılmak değil dünya hayatına kapılmak hiç değil
bunlar boşuna söylenmemiş anlayana mana alemini açan sözler. Bu sözlerden buyuk keramet var mı görmek istedikten sonra.
kafamı yastıga koymadan önce eşimle geçireceğim güzel günleri evlendiğimde öyle gezmeye gideriz şuraya gideriz her gören bizi kıskansın falan filan ama yanlızca hayal gunümüzde gerçekten evliliği hak edecek birini göremiyorum ya da daha karşıma çıkmadı
Valla kuruyorum şöyle olsaydı ne güzel olurdu diyorum bazende hava güzel olduğunda evli olsaydim eşimi alırdım gezmeye giderdik diyom veya eşimin doğum gününü veya evlilik yıldönümde süpriz yapmak isterdim ama YOK :D
Minik bir kız çocuğum olsun. Ellerini tutup gezdireyim. Gururla işte bu benim evladım diyebileyim diye hayaller kuruyorum :)) Evlilik olmadan olmaz.
Tabiki de. Sahsen askerligimi yaptiktan sonra bu dusunceler daha da canlandi. Hatta misafirlige gittigimde yapilan bir yakistirma beni bir gece sabaha kadar dusundurdu.
Ben baba olup kızımla oyunlar oynamak istiyorum :) ama öyle düğün hayalim yok. Köy düğünü olur büyük ihtimalle çünkü otel vs sığmayız biz. Bizim taraf enaz 300 400 kisi var
Tabikide aşık oldugum kız ve bir kaç arkadaş ile birlikte gittigimiz alış veriş verkezinde onun pantolon bedenlerine bakıp kapıda bekleyen bana bakipta gülümsemesi onun eşim ve orayada alış verise gelmis gibi hissetmem bunu acikliyor olmali
^ ^ buna yakındı..
Tabi ki kuruyoruz öyle hayaller..
Mutlu bir yuvasının ve hayırlı evlatlarının olmasını kim istemez ki? :)
Ah pardon evet bazı kadınlar ve bazı erkekler istemiyor.. :\
kurmaz mıyız hiç. şöle bir helalimiz olsun isteriz birde akıllı olsun isteriz de ama malum ülkenin kızları.
işte bu resmim nasıl güzel mi
bu olmuş mu, şöle mi yoksa böyle mi.
gel de evlen sonra... ömür geçer mi bu kafa yapısıyla
Haklısın
Her pazar gomlek utuleme seanslarinda kuruyodum artik vazgectim :))
_____THEGODISNOWHERE_____
Neden gizli yazdın :D:D
Hep gizli yaziyorum, ilk baslar haric hic aciktan yazmadim. Son gunlerde de imza kullanyrum :)
helal olsun ayakta alkisladım :)))
Burada bir ironi sezdim ama anlamadim :)
Yok yok :)) ironi falan yok takdir ettim sadece dostum :D
Oldu o zaman.. Gizliyim ama imzadan taniyabilirsiniz artik :))
Ben evlilik hayali kurmam..
Değecek birini görürsem, onunla ömür boyu yaşamayı hayal edebilirim... Aşk amaç, evlilik araç.
Güzel
Evlilik hayali kurarız uzun uzun planlarız herşeyi kafamızda belirleriz ama bir türlü o hayaller kadar temiz birini bulamayız.
Dipnot Erkekler ve kızlar için geçerlidir.
ciddi ciddi cevap veriyorum. aklım erdiği ilk günden 32 yaşıma kadar fellik fellik aradım ve 32 yaşımda nekadar salak olduğumu anlayıp bu amaçtan tamamen vaz geçtim. 3 yıldır sorunsuz dertsiz harika bir hayatım var.
Ben bir ara çok kuruyordum, şu aralar azaldı ama hala var tabi. Eskiden hayalim mutlu pazar kahvaltısıydı, şimdi müstakil bir evde yaşayan kendi halinde yaşayan bir aile hayal ediyorum.
Ne güzel
Bence kurmuyolar ayyyy pombo ponjorlo ovom olson dıyen erkek gormedım suana kadar :Dd
3 güne bir kurarım :D Evlilik benim için çok kutsal birşey. Çocugumun oldugunu düşündüğümde duydugum heyecanı bir bilssen ahhh bir bilsen...
evlilik hayali kurarım tabii. hep bayanlarmı kurucak o hayali. tek katlı bir evim olsun bahçeli falan sonra eşimden bir çocuğum olur minicik elleriyle elimiz tutar falan ama gel gelelim sevgilim yok olursa eminim mutlu edicem onu :)
Umarım evlenir ve mutlu olursun hayallerin güzel :)
herkeste dertliymis iyi ki sormusum.
Allahtan ümit kesilmez dua et elbet karsina biri cikicak :)
Peki :)
Kurarlar tabiki :) biz nasıl ki anne olmayı istiyorsak onlarda baba olmayı isterler
Bence de öyle :))
Dayım kuruyo ve bir türlü evlenemiyor :)) ordan biliyorum :)
Haha :)) evlenir ins.
evlilik hayalı degilde... ben 29 yaşındayım meslea artık evlenmek istiyorum :) evlenme fikri oluşuyo... kızlar gibi şu elbiseyi alıyım dügünüm şurda olsun... gibi fiziki ve hava atmaya yönelik istek degil bu :)
Umarım evlenirsin o zaman
inş hayırlsı :)
1 kere kurdum. 4 yıllık sevgilimle. Agzima yüzüme etti. Dahada her kız artik sadece takılmak için bana. Neden takılmak konuda söyleyeyim. O kızdan kuyruk acının olması değil. Artik kimseyi sevmeye, ona sevgimi vermeye gücüm yok.
evlilik aşkı öldürüyo diyolar dolayısıyla tek gecelik daha rahat oluyo diyolar amadaha önce denemedim ne evlenmeyi nede tek gecelik ilişkiyi... zaman ne göstercek bakalım
Kurarım ben şahsen. Çokta hoşuma gider.. Benim iyi bir üniversiteye gitmeme sebep olan şeydir belkide bu. Sevgilimle iyi bir yuva kurmak için çalıştım lisede sırf..
Muhtemel hayalleri bitince kendilerine bir tokat atıp -"Napıyorum lann ben" diyorlardır.
erkekler kızlardan daha çok ister sevdiği kızın onun olmasını
Peki saol
kurar elbet neden kurmasın ama hayali gibi olurmu orası belli olmaz,
Hmm
Erkeğin duygusu isteği huzur arzusu yok mu? Erkek insan değil mi? Erkek çift olmak için çoğalmak için gelişmek için yaratılmadı mı?
Ona ne şüphe sadece merak ettim
Peki saol
evet kurar sadece 5 sn :D sonra s*ktr et oğlm bekarlık varken napacan karı dır dırını der ve o anlık hayaller hep çöpe gider :D
Hmm :D
ve evlilik işi ciddiyete bindğinde acillik olan arkadaşlarımı tanıyorum. :D hepsi ben evlenmeyeceğim diyordu ama bir baktım evlendi ve 2 çocuk sahibi maşallah :;) Bu işlerde net konuşmayaan :D
Tamam
Böyle birsey oldugunda zaman kaybetmeden Doktora götürmek lazim !
Akli dengesini kaybede bilir aman haaa :)
Bugüne kadar bütün ilişkilerimde evlilik hayalini erkek arkadaşım kurdu
şu an kuruyorum ama kız yok gelinliği giyecek damatlık hazır sığın yeri hazır araba haZir ev eşyaları hazır hayal kurmaya ama iste sorun hayale koyacak kız yok la
Ya birini gerçekten severse , onunla evlenmek ister tabii. Yinede kızlar gibi gelinlik çağına gelince biri çıksın da evlenim falan demez heralde. En azından ben demedim hiç ^^
Ben erkek değilim de yanıtlıyım. Platonik aşkım askerden sonra evlenicem dedi. Demek ki kuruyolarmış. Ümit Besen'den Nikah Masası platonik aşkıma gelsin.
Erkeklerde kurarmi ne. demek? ya hic erkek tanimadin. adam gbi ya da . bu. soruyu laf olsun diye sordun. Kurarim isten gelince. kapimi acsin. annemi. alsin gezmeye gtsin araba alayim. bir tane. ona falan
yani free seks ...
şaka şaka ya. sanki bekar olunca her gün başkasına mı atlıyoruz? adam gibi bir yuvamız olsun bekleyenimiz olsun istiyoruz tabi.
Tabiki kurar neden kurmayalim? Mesela ben hep bir pazar sabahi esimle karsilikli oturup keyfin dibine vurarak bir kahvalti yapmayi cok hayal ederim.
Aynen... işimde de önce hayal kurdum sonra gerceklestirdim. Simdi sira evlilikte... hayalini kurdum sira gerceklestirmekte...
27 yaşındayım bu zamana kadar hiç evlilk aklıma bile gelmedi gerçi gelse bir hazırlık yaparım o da yok sanırım evlilk uzak bir ihtimal
ben kurmuyorum şahsen herşeyi oluruna bırakıyorum. o işler beni aşar hem evi dişi kuş yapar benden önce o düşünsün ;)
Evlilikte dahil 50 sene sonrasının bile hayalini kurarım iyi şeyler tabiki mutluda olurum
Güzel :)
Evet şimdiden birikime başladım kendime bir ev alayım evleneceğim allahın izniyle
İnşAllah :)
aşık olup evlenmek ve eşimle heryeri gezmek isterdim. benim gibi deli dolu, yerinde durmayan olacak ve çocuğuda 30da yapacaz. ozamana kadar kafamız rahat olacak tabi
Polyanna olan kurar. Kazancı iyi olanda kurar. Ama 2000 tl nin altında maaş alıyorsan bunu düşünmeyi bile düşünmemen gerek
mutlu bir yuvayı, sağlıklı çocukları herkes hayal eder. neden erkekler hakkında böyle olumsuz düşünüyorsunuz?
Olumsuzluk değil merak ettigim icin sordum
Sevgilimle hemn hergun evlilik hayali kuruyorm eve geldigimde onu gormk istiyorm gece sarilark yatmak istiyorm
Hmm
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar