• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Aile & Toplum

Erkekler de evlilik hayali kurar mı?

Julieeetttt
Julieeetttt Takip Et
Yoda Yaş: 29
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
00
Yapay Zekaya Sor
Ciddi ciddi merak ediyorum beyler siz de evlilik hayali kurar mısınız?
Ya da nasıl hayaller kurarsınız? Sapıtmadan yazın rica ederim..
Erkekler de evlilik hayali kurar mı?
Evlilik Soruları Erkek Soruları Nasıl Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
1 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?

En İyi Cevaplar

• kosmokos
    kosmokos Takip Et
    Yoda Yaş: 34
    +1 yıl

Sizde nasıl annelik içgüdüsü kuvvetliyse bizde de babalık içgüdüsü kuvvetli yani bizde sizler gibi tırnak içinde "Sizleri" beyaz gelinlikle baba evinden almak isteriz. En azından benim gibi düşünenler böyle düşünür. Şahsen karşımdaki kişinin babası kızına neyi layık görüyorsa bende o kıza onu layık görüyorum. O yüzden edebimizle adabımızla İNŞALLAH evlenebiliriz. Elbette bu süreçten önce evlilik hayalleri, tek taş hayalleri, evlenme teklifi hayalleri vb. detaylı içerikleri de düşünüyorum. En azından kendim için bunları düşünmek hoşuma gidiyor. Acaba nasıl yüzük alırım? veya nasıl teklif etmeliyim? gibi düşüncelerle ilgili fikirler de oluşmaya başlıyor yoksa odun gibi "Aman yahu zamanı gelince hepsi olur." anlayışıyla şahsen hareket etmiyorum. Başkasının ne yaptığı beni bağlamaz ama şuna emin ol kişinin karakterine ve yaşamışlıklarına bağlı olarak istisnalar hariç her erkek evlilik hayali kurar.

29
    14 Yorumla
    • Julieeetttt
      Julieeetttt
      +1 yıl

Eiclik cevap geldi :)

Yorumla
    • Jongleur_IV
      Jongleur_IV
      +1 yıl

Kısaltılmış halinde. Kızlara biraz iltifatlar falan sonra yüzük müzük fantezilerden bahsediyor sornada efendi ve kişilikli olan her erkek evlilik hayali kurar diyor. İyi akşamlar.

Yorumla
    • kosmokos
      kosmokos
      +1 yıl

@Jongleur_IV Fikrinize saygım sonsuz ama beni tanımadan bilmeden böyle yazmanız beni sadece üzer farkındaysanız sıradan birinden bahsetmiyoruz. Bu kişi benim hayatımın tümünde olmasını istediğim ve eğer bunlara layık gördüysem gerçekten layık olduğuna inandığım kişi olduğu için böyle yaparım. Emin ol bu da sadece onunla benim aramda olur. Taksim meydanında show yapmam. Ayrıca ben sadece fikrimi belirttim. Bu size uymuyorsa anlarım ama bunu benim cevabım altından vurmanızı anlayamam. Lütfen yorum yapmayın. Hayırlı geceler.

Yorumla
    • Jongleur_IV
      Jongleur_IV
      +1 yıl

Hocam alkol oranı nedir. Sana dayalı bir cümle yok orada.

Yorumla
    • kosmokos
      kosmokos
      +1 yıl

@Jongleur_IV Ağzıma sürmem. Hayırlı akşamlar.

Yorumla
    • EylemEylemEylem
      EylemEylemEylem
      +1 yıl

Emre seni iyi tanidigimi saniyorum. Ve bu dediklerinide gayet samimi buldum. Cunku gercekten bu sitede tanidigim en iyi yurekli insansin

Yorumla
    • kosmokos
      kosmokos
      +1 yıl

@EylemEylemEylem Değerli yorumun için teşekkür ederim Eylem.

Yorumla
    • gooosssippgirlwq1
      gooosssippgirlwq1
      +1 yıl

Babalik ic g udusu bazi erkeklerde vardir genetik. Bazilari sonradan ogrenmek zoru nda. bu tiptekiler ogrenemez bence

Yorumla
    • Anchyralı
      Anchyralı
      +1 yıl

Tek taşlar bilmem neler havada uçuşuyor. Hayırdır bro? Lotodan para mı tutturdun? Bırakın bu donjuan ayaklarını, samimi olun.

"Babasının layık gördüğü hayatı sunmak."

Benim babamın kız kardeşime layık gördüğü hayatı sunmaya ne senin, ne de sülalenin gücü yeter. Bu kadar da seyirciye oynamayın la, onurlu olun biraz. Ama ne var ki kadınlar sizin gibi samimiyetsizleri tercih ediyor, çünkü duymak istedikleri vaatleri çekinmeden verebiliyorsunuz. Samimiyetsizlikten hiç çekinmiyorsunuz.

Yorumla
    • kosmokos
      kosmokos
      +1 yıl

@Anchyralı Bir önceki arkadaşa yazdığım gibi yazmak uzun cevap vermek isterdim ama şunu diyeyim sana. Keşke beni tanısaydınız da öyle yorum yazsaydınız. Benim burada seyircilere oynuyor olmam hiç bir şeyi ifade etmez. Sanal alem burası. Görüşünü yazarsın beğenmiyorsan eksilersin hayatına bakarsın ama gönül isterdi ki ön yargı kokan bir yorumla karşılaşmak zorunda kalmayayım. İyi günler.

Yorumla
    • Anchyralı
      Anchyralı
      +1 yıl

Seni tanimama ne gerek var olum? Bu ulkede ortalama gelir belli, alim gucu belli ve cok sınırlı. Seni tanisam ne olcak? Ha sunu dersen anlarim:

"Abi ben Almanya Şansolyesinin ogluyum, kadinlara her turlu pembe vaadi verecek maddi bir gucum var." veya orta sinif/orta sinif ustu bir siniftansindir, pembe dizilerdekini aratmayan bir hayatin olur, anlariz.

Yorumla
    • kosmokos
      kosmokos
      +1 yıl

@Anchyralı Hayata bakışımız, düşüncelerimiz ve değerlerimiz çok farklı. Beni hiç tanımıyorsunuz. Lütfen uzatmayalım. Görüşüm bellidir. Aksini düşünen eksiler. Sanal hayat bu dediğim gibi. Bu kadar ciddi muhabbete değmez. Hadi hayırlı akşamlar.

Yorumla
    • Anchyralı
      Anchyralı
      +1 yıl

Hay senin hayata bakışına atlayım emi. Sırf o hayata bakış şeklin yüzünden devletten gizli ödenek mi alıyon. Öyle bir şey varsa, söyle o bakış açısından ben de edineyim, yalnızca kendi karıma değil, tüm dünya kadınlarına birer tek taş alayım, tüm dünya gençlerini evlendireyim l*n .

Yorumla
    • kosmokos
      kosmokos
      +1 yıl

@Anchyralı Hayırlı geceler.

Yorumla

En İyi Cevaplar

• 1455neden
    1455neden Takip Et
    Xper 7 Yaş: 37 , eic 45%
    +1 yıl

Kadınları kuramayacağı bir evlilik hayali kurarız. Yem yeşil çimenlerin olduğu bir vadide çınar ağaçlarının gölgesine kurulu masalar, misrabın tam arkasında akan nehrin sesinin dolduğu dans pistinde envai çeşit çiçeklerin etrafa dizilip bir koku anafortu içerinide geline olan sevgimizin şiirini onun gözlerine bakara okuyup herkesin içerisinde diz çöküp tekrardan evlenme teklifi edip ayrılmayacak olan yüzüklerin parmaklara takılmasından sonra sicimlerle süslü bir iskelede duyğusal ve bir o kadar özel şarkının eşliği ile dans edip. Mutluluğumuzu hep hatırlamak için pastayı kesince sadece el ele tutuşup fundalık boyunca yürümek. Vişne ağacının gölgesinde eşsiz valsimizi yapmak.

1
    1 Yorumla
    • Julieeetttt
      Julieeetttt
      +1 yıl

Cok güzel..

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

erkekler bu hayali kurar mı bilmiyorum ama karşıma ciddi niyetli benden faydalanmayacak gerçekten seven çıkmadı kendi çocugumu büyütmek isteyen biriyim
    ne bu erkeklerde anlamıyorum çalışan bayan arıyorlar o eşim çalışmasın diyende asgari ücretle zaten çalışıyor o da yetmez
    o tip kişiler çıkıyor
    beyaz gelinlik nişanlık bindallı hepsini hayal ediyorum ama gerçekten niyeti ciddi biri görmedim

0
    0 Yorumla
  • zeynep5454
    zeynep5454 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 32
    +1 yıl

Benim sevgilim daha pazar günü söyledi. Evlenmek istiyorum ya dedi artık evimin kapısını açtığımda seni görmek istiyorum. Gel diyeyim bugün dışarda yicez yemeği ya da hadi binelim arabaya gezelim izmit İstanbul a gidelim. Yap bir Çayda içelim demek istiyorum dedi. Çok romantik ya :)

1
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

23

Cevap

159

Cevap

• -AKREP
    -AKREP Takip Et
    Guru Yaş: 33 , eic 80%
    +1 yıl

Evleneyim. Çok güzel bir eşim olsun, güzelde bir oğlum olsun isterim hep. Oğlumun yüzünü seçerim hayalimde, eşimin ise yalnızca zerafetini görebiliyorum. Ama evleneceğimi düşünemiyorum bayan. Yalnızca bir hayal.
    Bu hayalim dışında tüm ama tüm hayallerim para ve yalnızlık üzerine kurulu.

Daha önce defalarca benzer şeyleri uzun uzun yazdım bayan. Ancak bu kez fazla uzatmayacağım.
    Bu devirde evliliği aynı evde yaşayıp, sabah akşam seks yapıp, maddiyatı bölüşmek, birde çocuk yapmak sananlar varken ben evlilik falan düşünmem !

Umarım herkes gönlüne göre birini bulur.

https://i.hizliresim.com/029NgR.jpg

3
    1 Yorumla
    • Julieeetttt
      Julieeetttt
      +1 yıl

Umarım...

Yorumla
  • HakaanNn
    HakaanNn Takip Et
    Xper 2 Yaş: 38 , eic 37%
    +1 yıl

Evet kurarlar kimisi cinsel kimisi allahin emri ve hayat arkadasi. Zor zamanlarda sinabilecek dertlesecek hayatin tum zorluklarini beraber gogus germek. Iyi zamanlarda olduğundan cok isler ters gitmeye basladiginda yaninda olabilcek kimsenin gorusune aldanmayan gazina gelmeyen. Varlik icindeyken ve yokluk icindeyken sukur edebilcek.. bir es bulursam ona hayatimi adarim.. allah tan en cok istedigim kendim gibi bir es nasip etmesi. hayla icimde bir masum cocuk var.. sacma gelebilir bu cocukluk boyle olmayi seviyorum şükürler olsun

Bu guzellikler saymakla bitmezki (:
    Birazda supriz olsun dimi ama :)
    .

0
    0 Yorumla
  • silinenkedi
    silinenkedi Takip Et
    Xper 7 Yaş: 42
    +1 yıl

kurarlar...
    asla evlenmeyi düşünmüyorum diyorsa bir erkek... "seninle evlenmeyi" asla düşünmüyordur...
    yoksa yarın karşısına birisi çıkar 1 ayda evleniverirler...
    seni evleneceği kadar büyüleyici, hayalindeki kadın görmüyordur sadece...
    hatta çok amiyane bir tabir var ama...
    "bu hatun karım olsun, 1 milyon borcum olsun" gibi... bu biraz abartılmış amsalak bir bakış açısı tabi, her erkeğin istekleri değişir...
    seni yeterince güzel bulmamanın yanında, yeterince zeki bulmuyordur. fazla zeki buluyordur. yeterince karakterli bulmuyordur. sosyo-kültürel seviyeni begenmiyordur vs vs...
    Ama ben evlenemeyi düşünmüyorum yalan! Tam istediği gibi bir hatun bulsa yarın evlenme teklif eder!

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Düğünü felan hayal etmem çünkü sevdiğim nasıl isterse öyle olacak :) ama evlilik hayali ise tabi ki kuruyorum :) onunla gece aynı yatakta uyumamızı , sabah öpüp uyandırmasını hayal ediyorum arada kavga edicez sonra birbirimize kıyamayacağız , kapalı bide sevdiğim saçlarını okşayacağım , Allah izin verirse kızımız olacak Sema diye :) ilk önce kadınımla Türkiye turu yapıcaz , Allah izin verirse bide para olursa Paris ve Tokyo'ya sadece gidicez :) sevduğum dünyanın her yerinde yanumda Olacak :) vs vs dahada yazmim uzun oldu.

0
    1 Yorumla
    • Julieeetttt
      Julieeetttt
      +1 yıl

Çok iyi

Yorumla
  • Temhemm
    Temhemm Takip Et
    Bilge Yaş: 33
    +1 yıl

Evlenme hayali kuruyormuyum evet kuruyorum ama kızların evlenme isteği erkeklere göre çok daha fazla tabiki, benim düşüncem acaba sevgilim olacak kız şu an nerde onu hiç gördümmü, yoksa şu an bir sevdiği var ve ileride benimlemi evlenecek hangi şehirde acaba, nasıl evleneceğiz, inşallah mutlu bir yuva kurarız ve şirin çocuklarımız olur diye düşünüyorum mesela, yoksa diyorum şu an 22 yaşındayım evleneceğim zaman 28 30 yaşalrımmı olacak oda beni yılalrca bekleyecek daha, keşke bir yol olsa onu bulabilsemde tanışsak şimdiden birlikte vakit geçirsek, çok hoş vakit geçirip daha çok anılarımız olsa beraber, gençliğimizde tanımış olsak birbirimizi çocukalarımıza da anlatsak bunları gibi gibi düşünceler :)

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Arada sırada kuruyorum iyi bir eş iyi bir oğlum ve kızım sabahları erkenden kalkıp sabah namazına oğlumla camiye gitmeyi ardından eve gelip ailecek güzel bir kahvaltı yapmayı ve ardından oğlumla beraber piyano çaldığımızı hayal ediyorum ve devamını yazamayacak kadar uzun hayal kuruyorum (su kadarını söyliyim daha oğlum 5 yaşındayken hayal ettiğim şeyler bunlar.:))). Bu kadar yazdım sende ne hayal kurduğunu yazarsın heralde :)

4
    3 Yorumla
    • Julieeetttt
      Julieeetttt
      +1 yıl

Bak bu soruda bir sana yazıcam ne hayal kurduğumu.
      Sabah hazırladığım kahvaltıyı düşünürüm eşimi uyandırmayı sonra o işten geldiğinde onu güzel bir şekilde karşılamayı.
      Sonra bir bebeğim olduğunu ona alacağım şeyleri onun ismini...
      Uzar da uzar..

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Sağol :) inşallah daha güzel günler bizimle olur.:)))

Yorumla
    • Julieeetttt
      Julieeetttt
      +1 yıl

İnş :))

Yorumla
  • Absenthe
    Absenthe Takip Et
    Xper 4 Yaş: 35
    +1 yıl

Erkeklerde evliligin hayalini kurar sonra biri çıkar tüm hayallerini başına yıkar. Erkek akıllanır ve birdaha boka basma korkusundan hayallerle yaşamaz. Günlük haftalık aylık ilişkiler daha çok işine gelir.. Sonra birgün Baba olmaya karar verir ve sonrasi iplik söküğü gibi çözülür.

0
    0 Yorumla
  • sHarqie
    sHarqie Takip Et
    Xper 5 Yaş: 32
    +1 yıl

Bende kuruyorum mesela ilerideki eşimi hayal ediyorum kafamdaki oluşturdugum profilde bir kadın olucak , sabahları öperek uyandırıcam onu , her işten geldiğimde alnından öpücem vs vs :) bunlar güzel şeyler bunun hayalini kurmak bile çoğu zaman hoşuma gitmiştir :)

2
    0 Yorumla
  • MeçhulGölge
    MeçhulGölge Takip Et
    Yoda Yaş: 42
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 590 cevap paylaştı.

Bu zamanda evlilik hayalini en çok erkekler kurar zaten. Ama evlilik hayali kuranlar sevgili gez, toz, eğlen, terket olayına pek yaklaşmadıkları için siz o erkekleri göremezsiniz. Sevgili yapar kullanılır sonrada bu erkekler hep böyle gönül eğlendirir evliliğe yanaşmaz diye veryansın edersiniz.

2
    0 Yorumla
  • kyk19831983
    kyk19831983 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 43
    +1 yıl

evet. ama plan yapıyor gibi. mesela evlendim düğün falan çocuk falan sonra ıyyyy. iyi birini bulmak imkansız. biz daha ziyade evlenmeye varmadan aşk yaşayıp bir şekilde o kızın sonrasında yok olduu hayalleri kuruyoruz sanırım. eh masallar hep orada bite bite psiko ole gelişti.

0
    0 Yorumla
  • maho203
    maho203 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 41
    +1 yıl

Bizde cinsellik ön plandadır. Güzellik ve seksiliğe göre seçim yaparız (Görücü usulü ve ailenin bulduğu bayanlar dışında). Seçim yapmak yaklaşık 10-15 sn. Aşık olmak vs. için oturup konuşmak lazım. Eğer o da tamamsa Hal ve tavırlarına bakılır. Bunlarda tamamsa evlilik safhası gelir. Yani bayanlar için olanların tam tersi.

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Şöyle sarıldığımda yüreğimde hissettiğim bir kadınım olsun beni kıskansın sözümü dinlesin işten yorgun bir şekilde gelince elimi beline atayım soru sorsun yarı uykulu cevap vereyim ve o şekilde uyuya kalayım pazar günü öğlene kadar beraber yatıp uyuyalım...

1
    2 Yorumla
    • nazlkara
      nazlkara
      +1 yıl

Guzelmss

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

İmkansız değildir inşallah

Yorumla
  • AizenSousuke
    AizenSousuke Takip Et
    Guru Yaş: 32
    +1 yıl

Bizler insan değiliz, kalbimiz, duygularımız, hislerimiz yok. Bizler aslında gökten indik. Böyle hisler kadınlara göre aslında, siz kadınlar bir tek seviyor, bir tek siz aşık oluyorsunuz, bir tek sizin duygularınız var, bir tek siz acı çekiyorsunuz (!)

1
    0 Yorumla
  • life-is-test
    life-is-test Takip Et
    Xper 5 Yaş: 33 , eic 40%
    +1 yıl

kuruyorlar. benim sevgilim benden daha cok evliliimizin hayalini kuruyor. evimizi , cocuklarimizi, benim gelinlii bile o boyle olsun soyle olsun diye hayal eder. kizimizla futbola gitme hayallerini kurar. Yalniz beni de odun sevgilim diye sever.

2
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Biraz klişe olacak ama gerçek "Adam" olan erkek ; ulan bir iş bulsaydım, askerliğide halletseydim, şöyle helalinden birde kız bulsaydım der. Yani her erkek düzenli bir hayatı eninde sonunda ister.
    O evliliği istemeyenlerde de karakter bozukluğu vardır. Kimsenin zorunda gitmesin ama bu böyle yani.

1
    1 Yorumla
    • Julieeetttt
      Julieeetttt
      +1 yıl

haklısın galiba..

Yorumla
  • vaydogan
    vaydogan Takip Et
    Xper 4 Yaş: 47 , eic 41%
    +1 yıl

zamanında en ince detaya kadr hepsinin hayalini kurdum planını yaptım evlenince yapacağım evin bile planını çizdim koydum bir kenara evlilikten emekliliğe kadar emekli olunca neler yapacağıma kadar hepsini planladım ama o çekip gidince hepsi yok oldu

0
    4 Yorumla
    • devilsadvocate
      devilsadvocate
      +1 yıl

"Dileğine uyup koşan eceline kavuşur. İsteğine uyanın payına çektiği zahmet düşer."Hz. Ali

Yorumla
    • vaydogan
      vaydogan
      +1 yıl

Hiç ölmeyecekmiş gibi dünya hayatına, yarın ölecekmiş gibi de Ahiret hayatına çalışın.
      Hz. Muhammed S. A. V.

Yorumla
    • devilsadvocate
      devilsadvocate
      +1 yıl

Ama bu hadiste de kasıt zenginleşmek hırsa kapılmak değil dünya hayatına kapılmak hiç değil
      bunlar boşuna söylenmemiş anlayana mana alemini açan sözler. Bu sözlerden buyuk keramet var mı görmek istedikten sonra.

Yorumla
    • vaydogan
      vaydogan
      +1 yıl

aynen öyle kardeşim dünya hırsın akapılıp ahireti unutma ahirete kapılıp dünyada sefalet içinde kalma her ikisi içinde çalış diyor çoluk çocuğunun rızkı için çalışmak ibadet sayılırken kazancını helalinden kazanmayı emrediyor

Yorumla
  • XxCemiLxX
    XxCemiLxX Takip Et
    +1 yıl

kafamı yastıga koymadan önce eşimle geçireceğim güzel günleri evlendiğimde öyle gezmeye gideriz şuraya gideriz her gören bizi kıskansın falan filan ama yanlızca hayal gunümüzde gerçekten evliliği hak edecek birini göremiyorum ya da daha karşıma çıkmadı

0
    0 Yorumla
  • OrMaNtiK34
    OrMaNtiK34 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 38
    +1 yıl

Valla kuruyorum şöyle olsaydı ne güzel olurdu diyorum bazende hava güzel olduğunda evli olsaydim eşimi alırdım gezmeye giderdik diyom veya eşimin doğum gününü veya evlilik yıldönümde süpriz yapmak isterdim ama YOK :D

2
    0 Yorumla
  • GönülDostu07
    GönülDostu07 Takip Et
    Bilge Yaş: 38
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 459 cevap paylaştı.

Minik bir kız çocuğum olsun. Ellerini tutup gezdireyim. Gururla işte bu benim evladım diyebileyim diye hayaller kuruyorum :)) Evlilik olmadan olmaz.

3
    0 Yorumla
  • BowHolder
    BowHolder Takip Et
    Xper 5 Yaş: 37 , eic 36%
    +1 yıl

Tabiki de. Sahsen askerligimi yaptiktan sonra bu dusunceler daha da canlandi. Hatta misafirlige gittigimde yapilan bir yakistirma beni bir gece sabaha kadar dusundurdu.

0
    0 Yorumla
  • RRRaskoInikov
    RRRaskoInikov Takip Et
    Master Yaş: 35 , eic 35%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 2,5b cevap paylaştı.

Ben baba olup kızımla oyunlar oynamak istiyorum :) ama öyle düğün hayalim yok. Köy düğünü olur büyük ihtimalle çünkü otel vs sığmayız biz. Bizim taraf enaz 300 400 kisi var

0
    0 Yorumla
  • giveme5
    giveme5 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 30
    +1 yıl

Tabikide aşık oldugum kız ve bir kaç arkadaş ile birlikte gittigimiz alış veriş verkezinde onun pantolon bedenlerine bakıp kapıda bekleyen bana bakipta gülümsemesi onun eşim ve orayada alış verise gelmis gibi hissetmem bunu acikliyor olmali

0
    0 Yorumla
  • pertau
    pertau Takip Et
    Xper 5 Yaş: 46 , eic 30%
    +1 yıl

^ ^ buna yakındı..

https://www.youtube.com/watch?v=dgKkJMZ2mys
    0
    0 Yorumla
  • ipekyolu
    ipekyolu Takip Et
    Master Yaş: 47 , eic 45%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 2b cevap paylaştı.

Tabi ki kuruyoruz öyle hayaller..
    Mutlu bir yuvasının ve hayırlı evlatlarının olmasını kim istemez ki? :)

Ah pardon evet bazı kadınlar ve bazı erkekler istemiyor.. :\

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

kurmaz mıyız hiç. şöle bir helalimiz olsun isteriz birde akıllı olsun isteriz de ama malum ülkenin kızları.

işte bu resmim nasıl güzel mi

bu olmuş mu, şöle mi yoksa böyle mi.

gel de evlen sonra... ömür geçer mi bu kafa yapısıyla

0
    1 Yorumla
    • Julieeetttt
      Julieeetttt
      +1 yıl

Haklısın

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

Her pazar gomlek utuleme seanslarinda kuruyodum artik vazgectim :))

_____THEGODISNOWHERE_____

1
    6 Yorumla
    • Julieeetttt
      Julieeetttt
      +1 yıl

Neden gizli yazdın :D:D

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Hep gizli yaziyorum, ilk baslar haric hic aciktan yazmadim. Son gunlerde de imza kullanyrum :)

Yorumla
    • Julieeetttt
      Julieeetttt
      +1 yıl

helal olsun ayakta alkisladım :)))

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Burada bir ironi sezdim ama anlamadim :)

Yorumla
    • Julieeetttt
      Julieeetttt
      +1 yıl

Yok yok :)) ironi falan yok takdir ettim sadece dostum :D

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Oldu o zaman.. Gizliyim ama imzadan taniyabilirsiniz artik :))

Yorumla
  • -Ares-
    -Ares- Takip Et
    Guru Yaş: 33 , eic 31%
    +1 yıl

Ben evlilik hayali kurmam..

Değecek birini görürsem, onunla ömür boyu yaşamayı hayal edebilirim... Aşk amaç, evlilik araç.

0
    1 Yorumla
    • Julieeetttt
      Julieeetttt
      +1 yıl

Güzel

Yorumla
  • themarmarasea
    themarmarasea Takip Et
    Xper 7 Yaş: 34
    +1 yıl

Evlilik hayali kurarız uzun uzun planlarız herşeyi kafamızda belirleriz ama bir türlü o hayaller kadar temiz birini bulamayız.
    Dipnot Erkekler ve kızlar için geçerlidir.

2
    0 Yorumla
  • EdmondDante
    EdmondDante Takip Et
    Yoda Yaş: 46
    +1 yıl

ciddi ciddi cevap veriyorum. aklım erdiği ilk günden 32 yaşıma kadar fellik fellik aradım ve 32 yaşımda nekadar salak olduğumu anlayıp bu amaçtan tamamen vaz geçtim. 3 yıldır sorunsuz dertsiz harika bir hayatım var.

0
    0 Yorumla
  • SpecialAgentShaw
    SpecialAgentShaw Takip Et
    Xper 7 Yaş: 33
    +1 yıl

Ben bir ara çok kuruyordum, şu aralar azaldı ama hala var tabi. Eskiden hayalim mutlu pazar kahvaltısıydı, şimdi müstakil bir evde yaşayan kendi halinde yaşayan bir aile hayal ediyorum.

0
    1 Yorumla
    • Julieeetttt
      Julieeetttt
      +1 yıl

Ne güzel

Yorumla
  • yarenyaren1
    yarenyaren1 Takip Et
    Yoda Yaş: 36 , eic 59%
    +1 yıl

Bence kurmuyolar ayyyy pombo ponjorlo ovom olson dıyen erkek gormedım suana kadar :Dd

2
    0 Yorumla
  • MimariuS
    MimariuS Takip Et
    Yoda Yaş: 37
    +1 yıl

3 güne bir kurarım :D Evlilik benim için çok kutsal birşey. Çocugumun oldugunu düşündüğümde duydugum heyecanı bir bilssen ahhh bir bilsen...

1
    0 Yorumla
  • rockerxl
    rockerxl Takip Et
    Xper 6 Yaş: 34
    +1 yıl

evlilik hayali kurarım tabii. hep bayanlarmı kurucak o hayali. tek katlı bir evim olsun bahçeli falan sonra eşimden bir çocuğum olur minicik elleriyle elimiz tutar falan ama gel gelelim sevgilim yok olursa eminim mutlu edicem onu :)

0
    5 Yorumla
    • Julieeetttt
      Julieeetttt
      +1 yıl

Umarım evlenir ve mutlu olursun hayallerin güzel :)

Yorumla
    • rockerxl
      rockerxl
      +1 yıl

bende umuyorum ama unmakla yetiniyoruz :(

Yorumla
    • Julieeetttt
      Julieeetttt
      +1 yıl

herkeste dertliymis iyi ki sormusum.
      Allahtan ümit kesilmez dua et elbet karsina biri cikicak :)

Yorumla
    • rockerxl
      rockerxl
      +1 yıl

daha gencim canım :) biri çıkar 28yaş olduğu zaman unuturum evlenmeyin:)

Yorumla
    • Julieeetttt
      Julieeetttt
      +1 yıl

Peki :)

Yorumla
  • BitterJötemm
    BitterJötemm Takip Et
    Xper 6 Yaş: 43
    +1 yıl

Kurarlar tabiki :) biz nasıl ki anne olmayı istiyorsak onlarda baba olmayı isterler

1
    3 Yorumla
    • Julieeetttt
      Julieeetttt
      +1 yıl

Bence de öyle :))

Yorumla
    • BitterJötemm
      BitterJötemm
      +1 yıl

Dayım kuruyo ve bir türlü evlenemiyor :)) ordan biliyorum :)

Yorumla
    • Julieeetttt
      Julieeetttt
      +1 yıl

Haha :)) evlenir ins.

Yorumla
  • dengesizikizler
    dengesizikizler Takip Et
    Xper 6 Yaş: 41
    +1 yıl

evlilik hayalı degilde... ben 29 yaşındayım meslea artık evlenmek istiyorum :) evlenme fikri oluşuyo... kızlar gibi şu elbiseyi alıyım dügünüm şurda olsun... gibi fiziki ve hava atmaya yönelik istek degil bu :)

0
    2 Yorumla
    • Julieeetttt
      Julieeetttt
      +1 yıl

Umarım evlenirsin o zaman

Yorumla
    • dengesizikizler
      dengesizikizler
      +1 yıl

inş hayırlsı :)

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

1 kere kurdum. 4 yıllık sevgilimle. Agzima yüzüme etti. Dahada her kız artik sadece takılmak için bana. Neden takılmak konuda söyleyeyim. O kızdan kuyruk acının olması değil. Artik kimseyi sevmeye, ona sevgimi vermeye gücüm yok.

0
    0 Yorumla
  • Ahmet-glr
    Ahmet-glr Takip Et
    Xper 4 Yaş: 33
    +1 yıl

evlilik aşkı öldürüyo diyolar dolayısıyla tek gecelik daha rahat oluyo diyolar amadaha önce denemedim ne evlenmeyi nede tek gecelik ilişkiyi... zaman ne göstercek bakalım

0
    0 Yorumla
  • Snopper5203
    Snopper5203 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 29
    +1 yıl

Kurarım ben şahsen. Çokta hoşuma gider.. Benim iyi bir üniversiteye gitmeme sebep olan şeydir belkide bu. Sevgilimle iyi bir yuva kurmak için çalıştım lisede sırf..

0
    0 Yorumla
  • Scheat
    Scheat Takip Et
    Xper 5 Yaş: 39 , eic 54%
    +1 yıl

Muhtemel hayalleri bitince kendilerine bir tokat atıp -"Napıyorum lann ben" diyorlardır.

1
    0 Yorumla
  • trkr123
    trkr123 Takip Et
    +1 yıl

erkekler kızlardan daha çok ister sevdiği kızın onun olmasını

0
    1 Yorumla
    • Julieeetttt
      Julieeetttt
      +1 yıl

Peki saol

Yorumla
  • livaha
    livaha Takip Et
    Bilge Yaş: 50
    +1 yıl

kurar elbet neden kurmasın ama hayali gibi olurmu orası belli olmaz,

0
    2 Yorumla
    • Julieeetttt
      Julieeetttt
      +1 yıl

Hmm

Yorumla
    • livaha
      livaha
      +1 yıl

aslında belli bir kalıp koymamak lazım, yani aklakına karakterine elbette bakılır ama kalıp insanın bugulu görmesine neden olur,

Yorumla
  • rzbyr
    rzbyr Takip Et
    Xper 3 Yaş: 34
    +1 yıl

Erkeğin duygusu isteği huzur arzusu yok mu? Erkek insan değil mi? Erkek çift olmak için çoğalmak için gelişmek için yaratılmadı mı?

0
    4 Yorumla
    • Julieeetttt
      Julieeetttt
      +1 yıl

Ona ne şüphe sadece merak ettim

Yorumla
    • rzbyr
      rzbyr
      +1 yıl

Yani kurar.

Yorumla
    • Julieeetttt
      Julieeetttt
      +1 yıl

Peki saol

Yorumla
    • rzbyr
      rzbyr
      +1 yıl

Rica ederim.

Yorumla
  • mentalgüc03
    mentalgüc03 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 36
    +1 yıl

evet kurar sadece 5 sn :D sonra s*ktr et oğlm bekarlık varken napacan karı dır dırını der ve o anlık hayaller hep çöpe gider :D

0
    3 Yorumla
    • Julieeetttt
      Julieeetttt
      +1 yıl

Hmm :D

Yorumla
    • mentalgüc03
      mentalgüc03
      +1 yıl

ve evlilik işi ciddiyete bindğinde acillik olan arkadaşlarımı tanıyorum. :D hepsi ben evlenmeyeceğim diyordu ama bir baktım evlendi ve 2 çocuk sahibi maşallah :;) Bu işlerde net konuşmayaan :D

Yorumla
    • Julieeetttt
      Julieeetttt
      +1 yıl

Tamam

Yorumla
  • JohnnyEfendi
    JohnnyEfendi Takip Et
    Xper 5 Yaş: 34
    +1 yıl

Böyle birsey oldugunda zaman kaybetmeden Doktora götürmek lazim !
    Akli dengesini kaybede bilir aman haaa :)

0
    0 Yorumla
  • mellca
    mellca Takip Et
    Xper 4 Yaş: 29 , eic 55%
    +1 yıl

Bugüne kadar bütün ilişkilerimde evlilik hayalini erkek arkadaşım kurdu

0
    0 Yorumla
  • Ayzeren
    Ayzeren Takip Et
    Xper 6 Yaş: 35
    +1 yıl

şu an kuruyorum ama kız yok gelinliği giyecek damatlık hazır sığın yeri hazır araba haZir ev eşyaları hazır hayal kurmaya ama iste sorun hayale koyacak kız yok la

0
    0 Yorumla
  • kaldırımamelesi
    kaldırımamelesi Takip Et
    Xper 7 Yaş: 36
    +1 yıl

Ya birini gerçekten severse , onunla evlenmek ister tabii. Yinede kızlar gibi gelinlik çağına gelince biri çıksın da evlenim falan demez heralde. En azından ben demedim hiç ^^

0
    0 Yorumla
  • elacelik
    elacelik Takip Et
    Xper 2 Yaş: 29
    +1 yıl

Ben erkek değilim de yanıtlıyım. Platonik aşkım askerden sonra evlenicem dedi. Demek ki kuruyolarmış. Ümit Besen'den Nikah Masası platonik aşkıma gelsin.

1
    0 Yorumla
  • zapsu
    zapsu Takip Et
    Bilge Yaş: 31
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 318 cevap paylaştı.

Erkeklerde kurarmi ne. demek? ya hic erkek tanimadin. adam gbi ya da . bu. soruyu laf olsun diye sordun. Kurarim isten gelince. kapimi acsin. annemi. alsin gezmeye gtsin araba alayim. bir tane. ona falan

0
    0 Yorumla
  • yol_gezer
    yol_gezer Takip Et
    Xper 5 Yaş: 36
    +1 yıl

yani free seks ...
    şaka şaka ya. sanki bekar olunca her gün başkasına mı atlıyoruz? adam gibi bir yuvamız olsun bekleyenimiz olsun istiyoruz tabi.

0
    0 Yorumla
  • tornadofair
    tornadofair Takip Et
    Xper 7 Yaş: 44
    +1 yıl

Tabiki kurar neden kurmayalim? Mesela ben hep bir pazar sabahi esimle karsilikli oturup keyfin dibine vurarak bir kahvalti yapmayi cok hayal ederim.

0
    0 Yorumla
  • morsii35
    morsii35 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 43
    +1 yıl

Aynen... işimde de önce hayal kurdum sonra gerceklestirdim. Simdi sira evlilikte... hayalini kurdum sira gerceklestirmekte...

0
    0 Yorumla
  • darmadagınık
    darmadagınık Takip Et
    Xper 5 Yaş: 41
    +1 yıl

27 yaşındayım bu zamana kadar hiç evlilk aklıma bile gelmedi gerçi gelse bir hazırlık yaparım o da yok sanırım evlilk uzak bir ihtimal

0
    0 Yorumla
  • Vendetta55
    Vendetta55 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 40
    +1 yıl

ben kurmuyorum şahsen herşeyi oluruna bırakıyorum. o işler beni aşar hem evi dişi kuş yapar benden önce o düşünsün ;)

1
    0 Yorumla
  • TemPeraTure
    TemPeraTure Takip Et
    Bilge Yaş: 35
    +1 yıl

Evlilikte dahil 50 sene sonrasının bile hayalini kurarım iyi şeyler tabiki mutluda olurum

0
    1 Yorumla
    • Julieeetttt
      Julieeetttt
      +1 yıl

Güzel :)

Yorumla
  • dxlem
    dxlem Takip Et
    Xper 7 Yaş: 34
    +1 yıl

Evet şimdiden birikime başladım kendime bir ev alayım evleneceğim allahın izniyle

0
    2 Yorumla
    • Julieeetttt
      Julieeetttt
      +1 yıl

İnşAllah :)

Yorumla
    • dxlem
      dxlem
      +1 yıl

O zamanada 29 yasında olurum ama nerden bulucam ben kızı :)

Yorumla
  • alfa_maydanoz
    alfa_maydanoz Takip Et
    Xper 6 Yaş: 31
    +1 yıl

aşık olup evlenmek ve eşimle heryeri gezmek isterdim. benim gibi deli dolu, yerinde durmayan olacak ve çocuğuda 30da yapacaz. ozamana kadar kafamız rahat olacak tabi

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

Polyanna olan kurar. Kazancı iyi olanda kurar. Ama 2000 tl nin altında maaş alıyorsan bunu düşünmeyi bile düşünmemen gerek

2
    0 Yorumla
  • izmend
    izmend Takip Et
    Guru Yaş: 42
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 335 cevap paylaştı.

mutlu bir yuvayı, sağlıklı çocukları herkes hayal eder. neden erkekler hakkında böyle olumsuz düşünüyorsunuz?

0
    1 Yorumla
    • Julieeetttt
      Julieeetttt
      +1 yıl

Olumsuzluk değil merak ettigim icin sordum

Yorumla
  • UluOrta
    UluOrta Takip Et
    Xper 5 Yaş: 30
    +1 yıl

Sevgilimle hemn hergun evlilik hayali kuruyorm eve geldigimde onu gormk istiyorm gece sarilark yatmak istiyorm

0
    1 Yorumla
    • Julieeetttt
      Julieeetttt
      +1 yıl

Hmm

Yorumla
  • Devamını Gör (122)
Devamını Gör(167)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Erkekler de evlilik hayali kurar mı?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Erkekler de evlilik hayali kurar mı? 123 cevap verildi
Erkekler evlilik hayali kurar mı? 12 cevap verildi
Erkekler evlilik hayali kurar mı? 15 cevap verildi
Erkeklerde evlilik hayali kurar mı? 97 cevap verildi
Erkeklerde Evlilik Hayali Kurar mı? 28 cevap verildi
Merak ediyorum hiç erkekler evlilik hayali kuruyor mu? 16 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • ChatGPT'nin Dünya Kupası tahminleri için ne diyorsunuz? Sizce Kupayı hangi takım alır?
  • Evli bir kadın iş hayatına atılırsa değişir mi?
  • Fazla kilolu olmama rağmen kadınlar neden bana ilgi gösteriyor?
  • En sevdiğiniz çorba nedir?
  • Senin için dürüstlük mü, sadakat mi daha önemli?
  • Bebekler selam 💅💗 en sevdiğiniz rengi tahmin edeyim mi?
  • Sıcak havalarda araba mı yoksa motor mu en iyi tercihtir?
  • Dağa çıkınca her tarafım kelebek oluyor, siz de doğada böyle huzur buluyor musunuz?
  • Terbiye ne zaman verilir?
  • Sevdiceğin sana bu şekilde bir kahvaltı hazırlamış ne düşünürsün?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨