AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
161Cevap
Net olarak gerçekten sahiplenici şekilde sevdiğimizde evet.
Sevdiğim kadının elbette çocuklarımın annesi olmasını isterdim küçük bir kızımız olsun isterdim
Yok biz odunuz öyle şeyler düşünmeyiz, insan değiliz biz, bizim aklımız hep orada, hepimiz aynıyız,
Tamam kızmayın yaa
evet kurdum profilimde mevcut para olayı ev kira dügün söz nişan alayını tamamlıyoruz
Peki umarım mutlu olursun
yok kardeşim şu an evlenmeyı dusumuyom 300 bin tl biriktirmek şart
Peki kardesim
Erkeklerde evlilik hayali kurar
çünkü nekadar kabul etmesenizde erkeklerde insan
Ne kadar kabul etmesekte mi :))
sorunun kendisi hakaret :/ ama
Ya hayır sadece nasıl hayaller kurduğunuzu merak ettim hakaret etmek istemedim ki
Kurardım lakin artık o duyguyu yitirdim herşey olacağına varır mantığı
Hmm peki
umarım mutlu olursun.
İnş diyelim
Evlenilcek kişi olmadığı için hiiç kendimi yoramam. :D
Neden ki
Evlenilcek kişiyle evlilik hayali kurulur. Olmayınca napcam hayalimde eş düşünüp onunla mı hayal kurcam?
ben kurarım ama kimle kurarım çok sevdiğim biriyle mesela Rihanna çok güzel hatun onla evlensem
emın arkadasım hayellerimi dinlesen sevecegım kadın olmak istersin çok ciddiyim
terazi burcu erkeğiyim. ve her çıktığıma ilk sorum ne zaman evlenicez. ben çok önem veririm
Ne demek kurar mı, elbette... Kadınlar ne kadar hayal ediyorsa evliliği biz erkekler de öyle...
Tabi kuruyorum ev hazir simdi para biriktiriyorum yasim 22. 26 da evlenecegim kismetse
İns
Yani , hep aklıma gelir , şöyle olsaydı ne güzel olurdu diye
Bende hep düsünürüm :)
kendini ıspatlayan birisi geçmişi ilgilendrmez bizi bize yaptıklarıyla yaşattıgı şeylere göre evlilik hayali kurarız aksi taktirde götü başı oynuyosa o kızdan zaten hayır gelmez
kuruyoruz tabi evlensekte bir yemek yapan olsa evde ayaklarımı yıkasa :D masaj yapsa tatile falan çıksak mum ışığında akşam yemeği yesek şarap içsek çocuk yapsak onla beraber selfi yapsak :D... çok neden var düşünüyoruz bizde yavv
kurmaz olur muyum her gün gezme hayalim var tabii eşimle :)
hayal etmeyiz de düşünürüz , sonuçta eninde sonunda olcak bir şey.. özellikle düğünün ses getirmesi ve cafcaflı olması önemlidir. en azından bizim oralar için çok önemlidir :D
Her insan ister, kimi kalbindekini , kimi kalbinde hayal ettiği kişiyi, kimiside yuvasında hayal ettiği kişiyi elbette...
Tabiki sonuçta bizlerde insanız. bizlerinde duygusu var...
aa kadınlardamı evlılık hayalı kuruyormus?
Erkekler ınsan degılmı neden kurmasın bal gıbıde kurar
evet kuruyoruz. Bizde insanız bizde sevebiliyoruz. siz ne kadar kabul etmek istemesenizde
Son cümlen olayın vehametini ortaya koyuyor aslında...
Yok biz Odunuz ya
o yüzden hiç öyle hayaller kurmayız :D
Kuruyorumda şlunu merak ediyorum beni cinsellik anlamınmda çok fantazim var acaba bunarı kabul edermi diye merak ediyom :D.
Çok uçuk seyler değilse kabul eder belki
ucuk şeyler ne mesela sana göre
Sevdiğimizle evet ama hayallerimizin arasında para araba ev var evlilik yok :D
Allah Allah
erkekler sadece Seks hayalı kurarlar. kendimden bılıyorum :)
Erkekler evlilik hayali kurmaz ama evleneceği zaman en ucuza halletmeyi düşünürler
ben işten qeldiqim zaman sarılabilcem sewdiqim kızı karsımda qörmenin hayalini kurmusumdur herzaman
Ben Hayal Kurmuyorum ama canım çok istiyor Artık evlenip çoluk çocuğa karışmak
ben kurmam böyle zırvalıklarla da uğraşamam bir yere bağlı yaşayamam bu özgürlüğü kısıtlar insanın
Ben şu ana kadar pek aşk hayatı yaşamadığım halde kuruyorum :) ilerde sıkıntı olkmasın diye :)
evlilik degilde karisi olacak kadinin hayalini kurar :-)
kurar tabi. aşık olduğu kadınla. aşık olduğu kadını bulsun şartlarda müsaitse evvelsi gün evlenir hemde :)
Evlnme hayalleri kuran erkeklerde vardır bundan adım gibi eminim. Bnce ewlilik paylaşmak demek mutluluk demek huzur demek...
evet kurarız geleceğe yönelik evlilikle ilgili erkeklerde aşk yaşamına romantizme cinsel yaşama vb. şeylere önem verir
Evet yaparlar tabikide ama kisi karekteri hal hareket payalsimlar gunluk yasatisi vs vs bu hayalleri etkileyebilir
Hep hayal kuruyoruz zaten nedense gerçejleştiremiyoruz
Gerceklesir inş :)
İnş
ben dunyayı dolasmayı hayal edıyorum guzel bir bayanla :D
Evlilik hayalinden cok evlenecegim kizin hayalini kuruyom, kafamda o kizi tasarliyom
evlilik hayali kurmuyorum. iyi bir iş ve bulunduğum işi iyi yapmanın peşindeyim. beni bunlar mutlu eder bir evlilik değil
emin ol belki de sizden daha fazla, yani şahsım adına bunu söyleyebilirim en azından
elime bebiş alınca kurarım "yetişkinleri görünce tiksinirim
Evlilik kurmaz cogu s*x hayali kurar tabi hala bakirlerse..
Siz evliliği hayal etmyomsn
bakir değilm ama yine de kuryrm. seks vazgeçilmez
Genelde hayatını düzene sokmak için kurarlar tabiki..
Erkek çocuk hayali kurarim sadece. Ondan sonra karıyı bosarim zaten
Biz kurmasak siz nasıl koca bulacaksınız?
Tabi haklısın :)
Tabii haklıyım aslında daha da mantıksız bir şey var kadın erkek eşitse niye illa çıkma ya da evlilik teklifini erkeklerden bekliyorlar? Kadınlar teklif etsin bizde bir reddedelim nasıl oluyor öğrensinler. Sonuçta eşit olmak gerek
Hahahha cok harika ya
Bu konuda cok dertlisin anlasilan :)
Baya dertliyim açıkçası kinde güdüyorum ben çıkma teklif ettim reddetti 1 gün geçmeden kabul etti meğerse kıskandırmak için çıkıyormuş benle. Sevgilisi yanlış isim vererek okuyorum dediğim okula 3 gün geldi beni sordu numaraya tehdit mesajları atıyordu boyum 1.90 kadar kalıplıyım 1-2 kişi olsa haklarımda 4-5 kişi geliyorlar sormaya bende dedim 2-1 gelecekseniz konuşmaya geleyim dedim tamam dediler gittim konuşacağım deneme yumruğu bir indirdi feleğim şaştı. O hırsla tuttum direğe vurdum kafasını yere yığıldı. Arkadaşı toz oldu ortadan ama diğeri yerde yatıyordu tenha bir yer fazla kişi yok gören olmadı ama ben gittim yerden kaldırdım. Çıktığınızdan haberim yoktu konuşmaya geldim yumruk attım ben yinede özür dilerim direğe vurduğum için seni dedim. Soğuk su aldım verdim. Sevgiline söyle kıskandırmak için başkasıyla uğraşmasın dedim. Gittim o hala yerde ama oturuyordu en azından. Şimdi ben afedersiniz bir fahişenin yüzünden deneme yumruk yedim. 4-5 kişi olsalar daha vahimdi
Benim suçum ne teklif etmek mi? O zaman kızlar teklif etsin bizde kıskandırmak için böyle yapalım sevgililerimiz bir birini yesin süper olurdu en azından bizim sahnelerinde neler yaşadığımızı anlardılar
Kötü olmus evet =//
Hem de en afillisinden.. :):
Haha :))
ben kurmadım ama kuran var
gelinliğimi bile planladım. tövbe tövbe
Ayakkabının altina adımı yazmazsan darılırım :D
Benimki 7 yıl biz napicaz diyo :D
Az da olsa. Mutlak vardır ile erkekler.
3 5 bir şey dusunuruz
Hmm
18-25 arası evet oda toyluktan :D
kurar tabi ama siz kurmayanlara gidiyounuz
Kurardim bir ara ama o zamanlar salaktim şimdi biliyorum evlenilebilecek namuslu kız olmadığını o yüzden kurmuyorum
Nasil namuslu kız kalmadı genelleme yapma ben bu gruba girmiyorum
Gerçekten yok kalmadı ben seninde namuslu olduğunu sanmıyorum
Hiç biriyle bir birlikteliğin oldu mu?
Sacmalama lütfen!
Ben kimsenin teklifini kabul edip cikmadım bile. Kendini helaline saklayanlar var yani genelleme!
Olsun mesela bir yakışıklı erkek görüp ona kısa sürelide olsa bakmışsındır. Kadının doğasında var orospuluk
Lütfen ağzını topla sen herkesi cevrendekiler gibi mi saniyorsun.
bir erkek gördüğünde basini eğenlerin ne sucu var
Öyle biri yok. Sen öyle olsan bu sitede ne işin var
Nalaka ya ben buram nasıl suram nasil diye sorular sormuyorum normal sorular sorup normak cevaplar veriyorum.
Olsun erkeklerle sohbette bulunuyorsun
Neyse seninle uğrasamiycam sen böyle bir kızı hakediyor musun ki
Çok daha iyisini hakediyorum
O kadar güveniyorsun yani edebine namusuna? Peki
Neden erkeklere insan muamelesi yapmıyorsunuz :/
Hay yaşa sen diline sağlık :)
hayvan onlar hayvan! :)
Ben kuruyorun işte :)) ama sadece çocuk için :)
Hmm
evlilik çocuk yapmak için değildir
Nasıl evleniceğimi sana mı sorucam? çocuk için istiyorum.. nokta..
Allah akıl versn sizinle evlenen kıza ozaman. bb
Senle evlenmiyorum diye tüm bunlar dimi :D
Allah Allah tanımıyorum bile sizi çok güveniyosunuz kendinize herlade
kurmaz mıyım hemde deli gibi...
kurardım boşanmadan evvel :)
kuruyodum artık kurmuyorum. kişiden kişiye değişir
Kuranlarda bazi sebeplerden kuramiyo hayalde kaliyo iste