Erkekler evlilik hayali kurar mı?

Sanki hep evlenmek isteyen taraf kadınmış olarak lansediliyor. Erkekler evlenmeyi, yuva kurmayi istemezler, bunun hayalini kurmazlar mı?

Bazi kadinlar şöyle guzel bir gelinlik giysem, şöyle bir kocam olsa, onunla evimiz olsa. Beraber içini dekore etsek, boyasak... ikimizin karisimindan bir bebek olsa... şu adamla evlensem ne guzel olur, tam benim istedigim erkek, insallah bu ilişkimizi evlilikte taçlandırabiliriz...

bazi kadinlar boyle seyler düşünürler, evlilik isterler ve hayalini kurarlar. Erkekler hic mi evlilik hayali kurmuyor?

(Sadece evlilik hayalleriniz var mi onu soruyorum. Ekonomi, nafaka, para, ülkenin durumu, kiz mı var evlenecek vs konularina girmeyin. Sadece erkeklerin evlenme hayalleri var mi yok mu bunu merak ediyorum. Ya kadinlar bu konuda isteklerini ve hayallerini daha cok dile getiriyorlar ya da erkekler evliligi kadin kadar önemsemiyor, bunun hayalini kurmuyor.)

Yani beylerin hic mi sevdigim kadını gelinlikle görsem, ayni evde yaşasak/ayni yatakta olsak, uyusak, beraber yemekler yapsak/o bana guzel elleriyle yemekler yapsa, yakisikli bir damat olsam, şu kız tam istedigim kız evlensem ne guzel olur, baba olsam bu kizdan cocugum olsa vs vs. Boyle dusunceleriniz hic mi yok? Beyler boyle hayaller kurar mi?

Erkekler evlilik hayali kurar mı?