Merhaba, 9 yıllık evliyim. Cok sevdim değer verdim ama ezildim, değer görmedim. Cok bir şey istememe rağmen mehrimi vermedi. Evi otel gibi kullandı. Esimin iftirasına uğradım. Bekarlık borclarini ödedim. Maddi manevi yıprattı. Kendi babamın evinde oturuyorum. Iki defa üzerimden kredi çekti ödeyemedi. Babam ödedi. Son üç yıldır düzeldi. Ilgi sevgi gösteriyor ama ben sarılınca yakınımda durunca falan cok bunalıyorum. Özel konularda zevkte almıyorum. Sadece çocuklarımın babası olarak, insan olarak seviyorum. Karsı cins yaşıt akrabanı seversin ama kardeş gibi görürsün ya. Öyle seviyorum eşimi. Huzurlu mutlu değilim. Tekrar nasıl sevebilirim? Sevebilirmiyim. Ot gibi evliliğim var. Toparlanır mı tekrar?
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Mesele sende degil daha cok esinde sanki.. Neticede butun bunlar bu yasantilar onun yuzunden olmadi mi. Onun toparlayip eski haline getirmesi gerekir ama bu kafa onda varsa tabi, o nasil dusunuyor bakiyor olaya bilemem. Belki onun keyfi yerinde belki bu tarz seylerden anlamaz gormez onu bilemem tabi..
Yani çabalıyor. Düzeltmeye çalışıyor ama işte bende bir şey kalmadı. Tekrar tekrar deniyorum sevmeye çalışıyorum ama olmuyor.
Bir evlilikte olmazsa olmaz cinselliktir. her şey düzgün iken yatak yamuk ise ev arkadaşı olursunuz. İkinize de büyük görev düşüyor
Bu kolay bir şey değil ki. Sevmediğin biriyle nasıl birlikte olcan. Sevmeye çalışıyorum tekrar ya
İşte kadınların en büyük sorunu sevmek. Erkekler olaya ihtiyaç ve arzu ile bakarlar. Bu yüzden birlikte çözmelisiniz dedim. Yeni şeyler denemek lazım, bununla birlikte daha fazla vakit geçirmelisiniz. Çocukları birine bırakıp yeni çiftler gibi gezmek, eğlenmek sizi ısıtır tekrar
bunun ıcın aıle terapıstıne gıdın faydasını görebılırsınız
O gelmedi ama ben gittim pskiyatrise de gittim. Terapist eşinizinde gelmesi gerekiyor dedi.
pıskıyatrı degıl terapıst sızın farklı yonlerınızı cıkarmaya calısır. ve esınınde gıtmesı lazım esımı bunla ılgılı hıc konustun mu
Defalarca konustum da gelmedi ben tek gittim terapiste. Eşiniz gelmeden ilerleyemeyiz dedi.
kesınlıkle cunku cıft ıle bırlıkte konusulur. farklı yonlerınızı bırbırınıze eskıden nasıl tutkulu oldugunuzu ve onu nasıl bır araya getırmenız konusunda tavsıyede bulunur.
bana kalırsa esınınde adım atması gerekır hayatınızda sıkıntı yok monotonlasmıs sanırım
Monotonlasmıs değil, Evlendigimiz ilk gunden beri çıkardığı arızalar, sorunlar ve sıkıntılardan dolayı duygu olarak bir şey kalmadı. Terapisti kabul etmiyor belki burdan iyi kötü tavsiye alabilirim diye düşündüm
soyle kı. tavsıyem sana olamaz sen cunku delı gıbı cabalıyorsun. evlılık bır kısı ıle degıl ıkı kısının yaptıgı bırsey ve esının bu konuda haraket etmesı lazım sorun sende degıl cunku. ve böyle gıderse cok yıpranacaksın. cocugunuza yansıcak. yanı degısık bır hayat olucak zorlanacaksınız. o akılsız kocanın bıran evvel kendıne cekı duzen vermesı gerekır. cunku o degısım bıle gosterse sen esını sevdıgın ıcın emın ol mutlu olursun. ama ölu gıbı olması sen nekadar cabalarsan cabala degısmıcektır. sana sey dıyemem seksı gıyın ıste oyle yap boyle yap. oda cözum degıl cunku o bıle senı objeye dondurucek sevgı saygı nı kaybedeceksın kendıne. butun hata esınde. bunu lutfen cıddı cıddı esın ıle konus
Erkek yeniden sever ama kadın asla yeniden sevemez ve eşin terapiste gitmiyorsa düzeltmek istemiyor demek ki ilişkinizi
Terapisti kabul etmiyor ama kendisi birşeyler yapmaya çalışıyor. Sen çaba göstermiyorsun istemiyorsun. Set çekmişsin etrafına diyor.
Terapisti istemezsw bu iş olmaz
iyide sevgiye dair herşeyi tükettikten sonra tekrar sıfırdan başlamanız imkansız
Biliyorum ama yine de deniyorum da olmuyor
Sevemezsin kalp bir kere kırılır gurur hep engel olur
Cinsellik olmazsa. O evlilik boş
Hayatımın içine ettikten sonra olmaması normal değil mi sizce de.
O zaman fırsatları değerlendir
Öyle olur bir zaman sonra zaten normal
Sevemezsin çok zor
nasıl ya iftiramı attı sana
?
Ayrıl
Çocuklarım var ayrılamam maalesef.
Neden çok edilmişsin