- Kişilik & Karakter konusunda 520 cevap paylaştı.
+1 yılDüşünmeni engelleyecek uğraşlar edin, ders çalış, arkadaşların var ise takıl, oyun oyna, kitap oku vs. Anca öyle susturabilirsin o sesleri.
131 Yorumla
Soran+1 yılya zaten gün içinde o yüzden sürekli bişeylerle ilgilenmeye çalışıyorum ama eninde sonunda o düşüncelerle başbaşa kalıyorum
- +1 yıl
Anlıyorum durumunu, ben de sen gibiyim. Maalesef yapabilecek bir şey yok. O düşüncelerin kaynağına inmen onlara çözüm araman gerekecek ama onları da beceremiyorsundur büyük ihtimalle ben gibi😅. Valla ben de çözümünü bulsam uygularım. Tek aklıma gelen psikologa gitmek ve bu konuda destek almak ama tabi para lazım
Soran+1 yılyani psikologa gitmek için paradan önce kendimi ikna etmem lazım ki zaten onunda çözüm olduğunu düşünmüyorum çünkü vericek antidepresanı başka yaptıkları yok onlarda anca duygularımızı baskılıcak bilmiyorum ya sorunlara çözüm bulmak değilde kendime bilincinde olduğum şeyi uygulatmak istiyorum kendime zarar veriyor biliyorum ama elimden bişey gelmiyor düşünmicem diyorum ertesi gün o düşünceyle uyanıyorum
- +1 yıl
Antidepresan verecek olan psikiyatrist, zaten ona gitme dediğin gibi antidepresan verip gönderiyor çözüm yolu sunmaz sana. Ama psikolog hap vermez, seni dinler anlamaya çalışır sana işte sunlari şunları yapmalısın diye yol gosterir sen de kendin yapmaya çalışırsın o tavsiyeleri. He yine bir sıkıntı var farkli olarak onu da anlatırsın sonrasında bı daha çözüm yolu sunar sana. Psikolog iyi olana denk gelirsen çözüm bulursun merak etme o konuda😇.
- +1 yıl
Param olsa giderdim düşünmeden psikologa. Ama maalesef biraz fazla alıyorlar, ben karsilayamam
Soran+1 yıletkileyici bi çözüm olduğunu düşünmüyorum sonuçta kişide bitiyor iş sen kendine inandıktan sonra kimseye ihtiyacımız yok diye düşünoyurm
- +1 yıl
Tamam psikolog da zaten sende bitirttiriyor. Sen nasıl şu an bı çözüm yolu istiyor isen bu siteden, bilgisi olan birisinden yolu bulacaksın. Şu an bu konuyu psikolog ile konustugunuzu düşünün tek fark ben bilgili değilim ama psikoloğun bilgisi var. Sana ne yapman gerektiğini söyler.
Soran+1 yılöyle tabiki o uygulayacağı metodu biliyor sonuçta
- +1 yıl
Velhasıl işte psikolog gidebiliyorsan git, sana bı yol gösterir sen kendin aşmaya çalışırsın bir engel çıkarsa yine danisirsin.
Soran+1 yılçok istiyorum gitmek ama gittiğimde kendimi ifade edebilcemi düşünmüyorum
- +1 yıl
Gitmeden önce boş zamanin oldukça bir yere yaz derdini, düşüncelerini. Sonra psikologa okutursun. Yazı genelde insanın biraz daha öz güvenli olmasını sağlıyor. Ben şu an mesela senle yüz yüze olsam pek konusamam ama şu an gayet rahatım 😅
Soran+1 yılbenim bazen rahat bazense çekinikliğim tutuyor ortama göre bide karşı tarafın verdiği enerjiye göre yoksa kendimi gayet ifade edebilirim ama anlık utanıyorum nedense
- +1 yıl
Kendini güvende hissetmiyorsundur falan belki, dediğimi dene bu arada. Yaz bı yere okutursun sonunda. Hem daha iyi anlasilirsin daha iyi bir çözüm bulunur.
Soran+1 yılevet yazarak daha iyi ifade ederim kendimi ama bilmiyorum ya dahada kötüye gitmekten korkuyorum zaten
- +1 yıl
Yardım almaz isen daha kötüye gidersin, normal arkadaş vs. yardımcı olamaz hiç bir zaman. Bir süre sonra insanları sıktığını düşünüyorsun zaten. Hiç derdini anlatmamaya başlıyorsun. İcine attıkça da daha kötü oluyorsun. Daha fazla düşüncelerinin esiri olmadan bir yardım al.
Soran+1 yılArkadaşlarım zaten çözüm odaklı yaklasmadiklari için anlatmam pek bişeyi değiştirmiyor
- +1 yıl
Çözüm odaklı olsalar da bir süre sonra yardımcı olamazlar. Dediğim gibi yardım al bir uzmandan. Sana tek verebileceğim öğüt bu hatta tüm herkesin sana tek yardımci olacağı sözü bu.
Soran+1 yılHaklısın ama oraya gitmeye de kendimi ikna edemiyorum rahatlicami düşünüyorum gitsem en azından ama icimden bı sesds gitmeme taraftarı
- +1 yıl
Bu süreden sonra mutlu olmayı istemek ile istememek senin elinde. Bir seyler yapmaz isen mutlu olamazsın. Eğer mutlu olmayı istiyor isen bir şeyleri denemelisin.
Soran+1 yılEvet farkındayım yapmaz isem bu durumu kabullenmiş olucam ve bunu istemiyorum
- +1 yıl
O halde kalk ve gücünü kendini kurtarmak için kullan. Ama dikkat et sonunda tüm gücünü tüketme. Mantıklı şeylere kullan gücünü.
Soran+1 yılKendimi toparlamak yeterli olur benim için ya
- +1 yıl
O zaman kolay gelsin sana😇, umarım sonunda mutlu olabilirsin.
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim her şey için az da olsa konuşmak en azından yardımcı olmanız iyi geldi 😊
- +1 yıl
Rica ederim efendim, keşke daha fazla yardımci olabilsem ama ben gücümü bitirdim ondan artık pek eskisi gibi yardımcı olamıyorum kimseye istesem de.
Soran+1 yılBı sure sonra tukeniyoruz maalesef ki
- +1 yıl
Maalesef, umarım siz tükenmeden mutlu olursunuz😇, dikkat edin kendinize. Bir sorun olursa yine yazabilirsiniz, gücüm var ise yardimci olurum olabilirsem. İyi sabahlar dilerim 😇
Soran+1 yılher şey için çok teşekkür ederim sizin içinde aynı dileklerde buluncam inşallah hep kendinizi iyi hissedersiniz iyi sabahlar 😊
- +1 yıl
Rica ederim efendim😇😇, ben de çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için😇😇
Soran+1 yıl:)
- +1 yıl
😇😇
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Mantıklı bi yanıt bulursan eğer benide aydınlatır mısın. Uzun yıllar bi çaresini bulamadımda... Çok dua ederim..
17 Yorumla
Soran+1 yılyani genel olarak düşünceyi bastırmak ya da o düşüncelere engel olmak tarzında yorumlar var kafanı dağıt vs ama zaten onlara rağmen devam ediyor bu düşünceler kendi açımdan böyle ve artık aşırı rahatsız ediyor çünkü psikolojik olarak yıprandığımı düşünüyorum bazıları ilaç vs demiş ama sersemleştiriyo antidepresanlarda
Soran+1 yılseninde Allah yardımcın olsun bol bol dua ediyorum aklıma geldikçe benim uykularım kaçıyor yeri geliyır keyfim kaçtığı için yemeden kesiliyorum elimde olmuyor kendime zarar verdiğini biliyorum ama engel olamıyorum bi türlü
Soran+1 yılçok teşekkür ederim hakkımızda hayırlısı olsun Allah dermanı olmayan dert vermezmiş bizde en kısa zamanda bi derman buluruz inşalla :)
+1 yılAyarlar, genel ayarlar, gizlilik ve güvenlik ayarları, engelleme.
143 Yorumla
Soran+1 yılyani o kadar basit olsa keşke
- +1 yıl
Basitleştir sende 😉
Soran+1 yılevet benim elimde ama sanki yapmam mümkün değil gibi
- +1 yıl
Atomu parçalamayacaksın, beynine bırak sen o halleder, duyguları Bi kenara at
Soran+1 yılbeynim sorguluyor zaten hayatmda olan herşeyi onun sonuncunda bunlar oluşuyor
- +1 yıl
Neler oluşuyor, neleri düşünüyorsun tam bilmiyorum ama, geçmişle yaşamaya devam edenin yarını olmaz. Çok da inceleme. Uzun uzun düşünecek kadar uzun bir hayatın yok ki. Gününü yaşa
Soran+1 yılhepsinin bilincindeyim kendime zarar verdiğiminde ama hiçbişey yapamıyorum bunlara karşı
- +1 yıl
Kendine zarar vermek değil aslında. Beynini boşuna meşgul etmek. Bırak boşalsın, izin ver.
Soran+1 yılyani ama düşündükçe ben yıpranıyorum yeri geliyor kendime kızıyorum suçluyorum uyuyamıyorum
- +1 yıl
Kapat ışığını, tak kulaklığını, aç müziğini. Uyumasanda ruhunu dşnlendir. Mümkünse melankolik arabesk şeyler açma 🙂 daha neşeli, böyle mfö gibi falan
Soran+1 yılşarkının pek bi önemi yok o düşünceler varsa en oynak şarkıda bile ağlayabilirim
- +1 yıl
Ağlamak kötü bişey değil ki. Yani takılı kalma, kendiliğinden geçer. Sen böyle diretirsen olmaz zaten. Salıver gitsin, Bi sıkma kendini gevşe
Soran+1 yılağlamak kötü değil ama canımın yandığı için ağlıyorum beni rahatsız eden bu yoksa evet sonunda rahatlıyorum ama pskiolojik olarak iyi hissetmiyorum
- +1 yıl
Papatya çayı ilk önerim. Yok benim vakam daha ağır diyorsan antidep kullan. Derdini bilmiyorum, çaresini de. Tek bildiğim hayat harbiden çok kısa. Boşa harcama
Soran+1 yılfarkındayım kendimde bu durumdan rahatsızım kendimi üzmekten başka bişey değil teşekkür ederim tavsiyeler içinde:)
- +1 yıl
Estağfurullah, tavsiye falan değil bunlar, öyle görme yani. Sadece benim hayata bakış açım bu yazdıklarım. Bi süre bende senin gibi takıldım, eee görmedim Bi faydasını da sonuç olarak 🙂 yaş ilerledikçe, her şey oturuyor yerli yerine, dert etme.
Soran+1 yıldahada kötü olmaktan korkuyorum :(
- +1 yıl
Sen çoook fazla dinliyorsun kendini. Bi sal, Bi rahatla. Çalışıyo musun sen?
Soran+1 yılHayır okuyorum 20 yaşındayım daha :(
- +1 yıl
Yahu ne güzel bak. Okuluna odaklan. Çık şu küçük Emrah modundan. kimsenin hayatı şen şakrak değil ki. Okuluna odaklan kafanı ona yor
Soran+1 yılYa genelde zaten nornalde aşırı ders çalışmam ders çalışıyorum kafamdakiler gitsin diye ya da gündüz zaten ful dışarı çıkıyorum okuduğum yerde ama akşam yine aynı oluyorum günüm ne kadar güzel geçerse geçsin ve. Kafaya takicak bişeyler illa buluyorum ya da zaten illa biseyker oluyor
- +1 yıl
Kafamdakiler gitsin diye ders çalışılmaz ki. Onuda mundar ediyorsun 🙂 bütün gün bunu tekrar et. Kendime acımayı bırakıcam.. Beynin uyuşana kadar tekrarla bunu
Soran+1 yılGaliba o durumdayım bilmiyorum ya böyle şu an bile düşündükçe modum düşüyor ne durumdayım diyorum
- +1 yıl
Okul yok mu bugün.
Soran+1 yılRamazan diye ben sınavlarım biter bitmez memleketime döndüm ramazandan sonra geri donucem
- +1 yıl
Nerelisin sen, ne okuyorsun, okul nerde 🙂 toplu sorayım
Soran+1 yılBilecikliyim Eskişehir de okuyorum
Soran+1 yılYaşlı bakım okuyorum ama DGS düşünüyorum hemşirelige
- +1 yıl
Bölüm ne, ne olucan büyünce 🙂
- +1 yıl
Yazmışsın zaten
Soran+1 yılBilecikliyim Eskişehir de okuyorum yaşlı bakım okuyorum ama DGS düşünüyorum hemşirelige
- +1 yıl
Bak ne güzel hedefte koymuşsun. Bunlara yor beynini. Bilecik i bilmiyorum ama, Eskişehir çok güzel Bi yer, özellikle öğrenciler için. Ne güzel şanslısın da bak
Soran+1 yılDaha demin gitmemiş gözüküyordu tekrar atmıştım soryy 😅
- +1 yıl
No problem 🙂
Soran+1 yılYani evet vaktim güzel geciyor ama son senem uzatamazsam sıkıntı biraz 😂
- +1 yıl
Eeee hemşirelik, dikey geçiş. Uzatma bitir işte okulunu
Soran+1 yılYani okulum zaten biticek ama DGS olur mu belli değil temmuzda giricem sınav nasıl sonuçlanır hiçbir fikrim yok
- +1 yıl
Biraz daha iyisin galiba 🙂
- +1 yıl
Dağıttım mı kafanı yeterince
Soran+1 yılevet çok teşekkür ederim herşşey için biraz uyusam iyi olucak :)
- +1 yıl
Biraz dağil baya Bi uyu 🙂 başarılar hayatta. Hoşçakal
Soran+1 yılçok teşekkür ederim her şey için sanada hayatta başarılar ve mutluluklar :)
- +1 yıl
Teşekkür ediyorum ✋
+1 yılAh bi bilsem. Psikologlara gittim bişey yaramadı
Ancak o düşünceler uyutmuyorsa bi çözüm buldum bi haber makalesi ya da hikaye vs. Sen ona odaklanırken düşüneceklerini bir an unutup uyursun01 Yorumla
Soran+1 yılevet uyutmuyor ama bazıları günlerce geçmiyo kafamı yiyip bitiriyorum kendime zarar verdiğinin farkındayım ama asla engel olamıyorum
Kişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı. Olamıyoruz bende deniyorum ama iki dk gidiyor en fazla aklımdan hatta o kadar da değil
09 Yorumla
Soran+1 yılbeniim içinde öyle ve bazen ciddi ciddi ruh hastası olduğumu ya da takıntılı biri olduğumu düşünüyorum dahada artıyor bu düşüncelerim
Soran+1 yılbenmde aynı şekilde gün içinde bari düşünmiyim diye okula gitmek istemediğim halde gidiyorum en azından iki sohbet ederim kafam dağılır diye arkadaşlarımla takılıyorum eve gelmek istemiyorum çünkü biliyorum ki dört duvar arasında o düşüncelerle baş başa kalıcam
Soran+1 yıltek yaşamıyorum ama gün içerisinde evde tekim üni okuduğum şehirdede kaldığım arkadaş genelde yok yani ordada tek oluyorum yalnızlık beni rahatsız etmiyor ama bu düşüncelerle baş başa kalınca kafayı yicek gibi hissediyorum duygularım karışıyor bi anda ağlayıp gülebiliyorum çoğu zaman böyle daralıp yürüyüşe çıkıyorum kulaklıkla az da olsa iyi geliyor ama geri geldiğimde aynı yerden devam oluyor
Soran+1 yılçoğu zaman karşı tarafı üzmemek için içime atıyorum köşemde acımı çekiyorum onlara yansıtmıyorum ama bi süre sonra patlama oluşuyor normalde daha az tepki verceğim şeylere dolu olduğum için daha sert tepki veriyorum buda hayatımda yeni bi huzursuzluk yaratıyor
Soran+1 yılhaklısın işçime attıkça büyüyor
Bunun ilaci var cok fazla yan etkisi olmayan annem kullanir cok iyi gelir
012 Yorumla
Soran+1 yılantidepresan tarzı bişeymi
Soran+1 yılismini söyler misin bi araştırayım
Soran+1 yılyani güzel ama farklı yan etkileri olabilir bide doktordan habersiz ila. almak istemem zaten pek güvenemem
Soran+1 yılyani aslında çok istiyorum ama bi türlü cesaret edip gidemedim
Soran+1 yılevet farkındayım ama kendimi ikna edemiyorum bir türlü
Soran+1 yılçok sağol:)
- Kişilik & Karakter konusunda 498 cevap paylaştı.
+1 yılmaalesef olamayız bende olamıyorum ciddi anlamda herseyi takşyoeum kafama
01 Yorumla
Soran+1 yılama ruhen cidden yıprandığımı farkediyorum ve durumdan aşırı rahatsızım keşke elimizden bişey gelse
olamıyosun anca antidepresan içersen belki
04 Yorumla
Soran+1 yılİlaçta kullanmak istemiyorum yeterince dengem bozuluyor zaten ve şu an bile hasta olduğumu düşünüyorum ilaç kullandıkça daha da o psikolojiye giricem
Soran+1 yılyani öyle de pek çözüm değil
+1 yılOdağını değiştir oyala kendini
01 Yorumla
Soran+1 yıldeğiştiriyorum aklımla başbaşa kalmamak için gün için faln bieşylerle uğraşmaya çalışıyorum ama eninde sonunda düşüncelerimle başbaşa kalıyorm
- Kişilik & Karakter konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılPsikolojik yardim almalisin bu sana zarar veriyosa
01 Yorumla
Soran+1 yılzarar verdiğini düşünüyorum çünkü zihnimde dolaşıyor sürekli ve engel olamıyorum
+1 yılBenim adıma bir soru paylaşırmısın rica etsem
03 Yorumla
Soran+1 yılnasıl bir soru
- +1 yıl
Cinsellik aklımdan hiç çıkmıyor bu normal mi yoksa bir problem mi
Her yerde aklıma geliyor ne yeme iştahım kaldı ne uyku düzenim kaldı diye sorabilirmisin - +1 yıl
İsteğin karşılıksız kaldı garibim
Uyu overthink anca uyuyunca paçanı rahat bırakıyor
01 Yorumla
Soran+1 yılyani evet orada rahatım ama eğer çok kafay taktıysam bilinç altım bile etkileniyor rüyama da girebiliyor bazen
+1 yılBaşka şeye odaklanmayo dene
08 Yorumla
Soran+1 yılodaklansamda gece yastığa kafamı koyunca tüm düşüncelerim canlanıyor sanki
- +1 yıl
Anladım ozaman çok yorgunken yatağa yatarsan aklına bir şey takılmadan uyuyakalırsın
Soran+1 yılşöyle diyim şu an uyuyabilirim ama gün içinde olsun falan bi anda aklıma geliyor ve durduramıyorum
- +1 yıl
Bazen banada oluyo dizi izle falan aklın diziye gitsin
Soran+1 yılçoğu zaman öyle kafamı dağıtıyorum zaten kısa bi sürede olsa dinleniyor kafam
- +1 yıl
ya da doktora gidiceksin ilaç vericek bilemiyorm
Soran+1 yılbende çok ikilemdeyim bilmiyorum
- +1 yıl
Bende bilemeyrum
+1 yılFormat atarak..
026 Yorumla
Soran+1 yılnapim bi hafıza kaybı fena olmaz aslında ama :)
- +1 yıl
Koşarken kay evde başını duvara vur işe yararsa ben sana anlatırım sonra 😂
Soran+1 yılyani sağol yabi kenarda ölmeyi beklemek daha mantıklı
- +1 yıl
Ölmek bir şeyi beklemek olmaz beklemekten çok
Olanı yaparım ben 👍
Soran+1 yıloda başarılıı
- +1 yıl
Neyse ne ya olan olmuş biten bitmiş geçen geçmişte kalır 🖐️
Fazla düşünmek kendini strese koymak ileride ki planlarını yapmaya engel olur.
Az düşün olursa olur olmazsa bırak dewam et tekrarlama 👍
Soran+1 yılaz düüşünmeyi beceremediğim için böyle:))
- +1 yıl
Düşünürsün ya senin bizden ne farkin var ki sadece kendine biraz zaman ayır ve roman kitap oku o kadar ☺️
Soran+1 yılkitap okumayı pek sevmiyorum ben :)) sıkıcı geliyor
Soran+1 yılkitap okumayı pek sevmiyorum ben :sıkıcı geliyor
Soran+1 yılsıkıcı geliyor ya
- +1 yıl
İnternetten kitap oku ya da sesli okumayı etkinleştşr tak kulaklığı çeyrek ye 😂🤦🏿♂️
Soran+1 yılOda sıkıcı Max 10 Dk sonra bune diyorum gecistiriyorum
- +1 yıl
O zmn Ksiyon flim izle suruklryici 😂
Soran+1 yılZaten öyle izliyorum 😂daha çok sarıyor
- +1 yıl
O zmn komedi filmleri dön sen 🤦🏿♂️
Şimdi savaş flmi izlesen yarın savaş yaparsın bir kaç kızla 😂😂
Soran+1 yılYok ya öyle değil zaten komedi aksiyon vs izliyorum drama ya da romantik falan sarmıyor bana
- +1 yıl
İyi o zmn ortak alanımız oldu bu komedi ve aksiyon filmleri 😂
Soran+1 yılOo sevindim buna bak😂
- +1 yıl
Ben sana sen bana önerirsin flim artık 😂🤭
Soran+1 yılolabiliiir:)
- +1 yıl
Biraz daha derine ve detaya girecem de burada olmaz ki şimdi ne zmn arkadaşlık isteği atarsın sen 😂🤦🏿♂️
Soran+1 yılnasıl bir derinlik?
- +1 yıl
Merak etme Boyle beraber 2 3 km bir kuyu kazmicaz 😂🤦🏿♂️
Baktım kafa dengisin burada da baya konuştuk millet gelir şimdi der bunlar ne konuştu Oyle 😂🤦🏿♂️
Soran+1 yılhee evet doğrı :)
- +1 yıl
Yinede sen bilirsin ğizli 😂🤦🏿♂️
Neyi mesela
04 Yorumla
Soran+1 yılyani hayatımda bana karşı olan olayları arkadaşlarımla vs sevgilimle aramdaki olan şeyleri ya da ailemle alakalı durumları gereiğinden fazla kafaya takıyorum hastalık derecesi olduğunu düşünüyorum
Soran+1 yılaslında rahat bi insanım ama bazı şeyleri kendime karşı yediremediğim için ya da hassas olduğum içinmi bilmiyıorum
Kişilik & Karakter konusunda 9,1b cevap paylaştı. Sakinleserek
019 Yorumla
Soran+1 yılsakinim aslında hatta o kadar hissizleştimki yani düşünürken sebepsiz göz yaşı dökülüyor gözümden hangi duygular içerisinde olduğumu anlayamıyorum
Soran+1 yılaslında kaçmıyorum çoğu zaman anında yaşıyorum ama bazen bastırıyorum galiba ya da karşı tarafa yansıtmadığım için kendim yasşıyorum ve öyle de atlatamıyorum galiba
Soran+1 yılani patlamalarım oluyor bazen duygu kontrolüm yok
- +1 yıl
İnsan doğası dengesizliği farklı yollarla belli eder anı patlamalar derin sessizlikler neşeli bı dışa donukluk agresiflik saldırganlık sende dengesiz yön sürekli düşünmek ve duygusal dengesizlik olarak kendini göstermiş buna seni iten bı durum vardır farkında olduğun ya da olmadığın bı travmadir genelde
Soran+1 yılyani çok büyük bi neden yok ama genel olarak hep aynı şeyleri yaşadığım için bunlardan sıkılmışlık var ya da bazı şeyleri değiştiremediğim için onlara karşı bi öfke gibi
- +1 yıl
Travma sözü genelde hep akla inanılmaz kötü yıkıcı etkilerde gelsede basit olaylarda travmadir sözcüğün büyük olayları tanımlandığını düşünme mesela bak söylüyorsun sürekli monotonluk senin için kötü bı travmadir neden hep aynı şeyleri yaşarken buliyorsun kendini insan istese bile iki defa aynı şeyi yapamazken bu kadar tekrarları yaşamama ne neden oluyor
Soran+1 yılhiçbir fikrim yok ama böyle giderse düzgün bir psikolojimin kalcanı düşünmüyorum
Soran+1 yılyani şöyle diyim hayatımda bana karşı olaylar oluyor bişeyler yaşıyorum sorunlar vs ben bunları gereğinden fazla düşünüyorum kendime dert ediniyorum üzüntümü belkide iki katı yaşıyorum karşı taraf tamam oda üzülebilir ama çokta kafasına takmıyrodur ama ben nedense sorguluyorum üzülüyorum dahada ayrıntı düşüncelere giriyorum ve bunlar geçmiyor insanların bana karşı yaptıklarını unutamıyorum ne kadar onlarla ilişkilerim devam etsede unutamıyorum
Soran+1 yılflört ettiğim çocukla tartışma yaşadık ve beni birisyle kıyasladı sinirle bi kaç söz söyledi normalde böyle bişey demiceni biliyorum ama bunu sonuçta söyledi ben duydum ve o dediği laf aklımdan çıkmıyor evet tatlıya bağladık iyi aramız ama ben dediğini unutamıyorum düşünüyorum üzülüyorum bu deidiği aklıma geldikçe o lafı dediği gün uyuyamadım biraz uyuduktan sonrada gün içerisinde hep düşündüm
Soran+1 yılakşına bırakamıyorum ki
Soran+1 yılEvet çok takılıyorum bişeylere devam edemiyorum o yüzden
Soran+1 yılYani zaten sorunun olaylarda olduğunu düşünmüyorum direk kaynak ben olduğumu düşünüyorum çünkü evet herkesin hayatında bir çok şey oluyor önemli olan onlarla başa cikmak ama ben çıkamadıgimi düşünüyorum
+1 yılKeşke bilsem
01 Yorumla
Soran+1 yılkeşkee..
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler