AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
155Cevap
Dış güzellik ilk sözü söyletir, İç güzellik son sözü söyletir
Bence zaten insanin dış güzelligi olmasa yakindan tanimak bile istemezsin dışı güzel olcak ki sende taniyasin ondan sonra ic güzellik geliyo
Her ikiside. İç görüş bir yere kadar. bir yerden sonra davranışları tutumu hareketleri gözönüne gelir.
İç güzellikten yanayım ınsan bı ınsanın dıs gorunusunu sevıyosa o kullanmaktır yanı baska bısı degıl oyle sevgı olmaz
yalan :D
Suana kadar cıktıgım erkeklerın 1 gram tıpı umrumda olmadı acıkcası
Fiziki güzellik olmadan kimsenin içini tanıyamazsın :) Önce beğenip hoşlanacaksın ki, sonra tanışıp geçinip geçinemeyeceğini tartacaksın ;)
hiç bir zaman gördüğüm kız için , bunun kesin içi çok güzel diye bişi dediğimi hatırlamıyorum. başkasının dediğinide duymadım. zaten cevabıda çok iyi vermişsin
İç güzellik önemli tabi ki. Ama şöyle de bir gerçek var; Dışını beğenmediğin şeyin içini merak etmezsin :)
akıllı kız seni. d
Yüzü güzele 40 günde doyarsin gönlü güzele 40 yilda doyamazsin.. gözü geçip özü görmeye çalişilsa bence dış görünüşle çok ilgilenileceğini sanmiyorum
Güzel tespit yüzü güzele 40 günde doyarsın gönlü güzele 40 yıl doyamazsın :)
aynen öyle kardeşim bahsettiğin gibi dış güzellik etkilenme olacak yanına yakışacak sonra
uyumda olacak
Tabi ilk önce dış güzellik ilgini çeker sonra onun iç yüzünü fark ettikten sonra onun senin için uygun olup olmadığını anlarsın
dış gönüş ilk tanışma aşamasında önemli ama iç iyi olmayan biriyle arkadaş bile olunmuyoken sevgili olunmaz
Ben sadece ic guzellige bakiyorum. Benim icim karakteri duzgun olmayan dunyanin en guzeli de olsa gozumde bir hictir.
https://vocaroo.com/i/s1aaz4hNF7cG ... bu bnce
İçi güzel olmayan insanın dış güzelliğinin ne önemi var? İkisi de önemli tabiki ama hangisinin daha önemli oldugu belli bence.
Yalnızlık en iyisi kardiş :D Bunları düşünmeye hiç gerek yok :))
İkisi de önemli. Bir insanın dış görünüşünden etkilenebilirsin ama karakterini, daha doğrusu karaktersizliğini görünce her şey değişebilir. O yüzden dış görünüşten çok karakter önemli benim için.
tipsiz ara ozaman
Bu yazdıklarımdan çıkardığın sonuç buysa yorum yapmıyorum.
Yani karakteri mükemmel olan birinin dış güzelliğine bakarım yinede ama eli ayağı düzgün olsada olur birde hem karaktersiz hem tipsizler var.
Her ikiside. içi güzel olsunkı hayatın guzellıgını bırlıkte yasayalım, dısı guzel olsunkı yanına yakıssın :)
her ikisi de onemli. genelde dıs guzelliğe bakılıp ilişki baslar, iç guzelliğe göre devam eder
Dış görünüşü bana çekici gelmediği sürece o kişi iç güzelliği için sadece arkadaş olarak kalır benim gözümde.
herkes görünüşe bakar ama, kimse güzel ve karaktersiz birisini hayatının vitrinine biblo yapmaz.
iç güzellik iç. bakınca gördüklerimiz değil görmeden hssettiklerimiz mühim
Dış görünüş tabii Önemlidir ama iç güzelliği olmayan bir insanın dış görünüşü güzel olsa ne yazar. O yüzden İÇ GÜZELLİKtir.
Genelde iç güzellik derler ama her nedense hiç kimse dışını begenmediginin içini merak etmez...
aslında her ikisi de karakter olmadan dış güzelliğin anlamı olmaz karakterli bir insan hem dışı güzeldir hemde içi :)
Ben dışını beğenmediğim insanın içini merak etmem. Ama dediğin gibi ilişkiyi başlatan dış guzellik devam ettiren ic güzelliktir.
En toplu cevap, eig adayı.
dışı güzel olmadıktan sonra iç güzellikle ilgilenmiyor iki tarafta :) kitabın kapağı dikkatini çeker, güzel olup olmadığı içini okudukça anlaşılır :)
Ikiside birbirini baglar. Dis guzellik olmazsa isteksiz olursun dis guzellik olurda ic guzellik olmazsa sevmezsin bikarsin ondan
Sanal 'da iç güzellik.. Sokak 'ta dış güzellik.. iyi anlatabildim mi. :D
Ne ferrari ama motoru murat 124 nede kasasi murat 124 motoru ferrari ikiside 5 para etmez kasasi bmv motoruda bmv olandir anlayan anladi kisaca ortadi olsun:)
Önce dış güzellik önemlidir bir anda iç güzelliği çözemessin önce beğenirsin sonra tanışma aşamasında iç güzelliği çözersin anlaşabilirsen evlenirsin
ben aslında uyumdan yanayım çirkin bir insan için dış güzellik nasıl önemli olabilir ki herkes kendine baksın önce yakışıklıysa güzelini bulacaksın iyi bir insansan da iyi bir insanı bulacaksın.
Dış güzellik ilk izlenim, iç güzellik süreklilik için gerekiyor. Yüzüne bakmayacağımız insanlarıda şans eseri tanıdığımızda kendisine hayran kalabilme ihtimalimiz yüksek tabii..
İçini sevmemin yolu dışından geçtiği için, dış güzellik diyorum.
İçi güzel olmayan insanın dışı bir işe yarar mı ki?
iç güzellik ama dışı kötü olursa içine bakmam pek açıkçası
iç güzellik önemli tabi ama dış görünüşede bakmayan yoktur herhalde... benim için iç güzellik çok olsun dış güzelliktende biraz olsun kafi yani :)...
karakter önemli tabiiki ama dış gorunuste en a karakter kadar olmalı diye düşünüyorum
İç güzelliği dışına yansayan hatun arıyoruz :) birinden biri olmazsa olmaz
Dıştan karpuz güzel görünür fakat kestikten sonra kelek çıkınca pişman olursun.
Bu yüzden güzellik göreceli bir kavramdır.
çoğu iç güzellik demiştir bunlar hep lafta.. yine dış güzelliğe önem veriliyor
Katılıyorum.. Önce dış güzellik sonra iç güzellik.. İç güzellik daha ağır bastığından dışı ne kadar iyi de olsa umrumda olmaz...
Tabiki dış güzellik önemli. Kitap bile alırken önce kapağına bakan bir toplumuz...
en başta hiç güzelliği önemli daha sonra en az yanıma yakışacak kadar güzel olsun yeter. ;) dostum
Iç diyorum cunku öyle kisiler tanidimki artık bir önemi kalmadi dişin, insanin içi karakteri iyi degilse disinin bir önemi kalmiyor
Endoskopi ile bir bak bir daha iç güzellik falan demezsin ;D😄
Dünya güzelide olsa tanır kişiliğini beğenmez isem ayrılırım.
Adam ne kadar iyi olursa olsun yüzünde küçücük kusur olsun kılzar iğrenerek bakar aksini söyleyende yalan söylüyodur onların da ayrıca * .
böyle bir soru sormanın mantığı ne hala anlayabilmiş değilim. gündelik hayattan bahsediyorum. niye sorarız yani ne!
püf işine be.
ben iç güzellik dış güzellik geçici ama iç güzellik kalıcı bunu unutma ;)
ya saçmalamayın kardeşim iç güzellik çok mu kalıcı sizce ya ben ne adamlar gördüm 5 vakit namazındaydı şimdi kumarhaneden çıkmaz
"Önemli olan iç güzelliktir diyorsan hamam böceğiyle uğur böceğini eşit seveceksin." Hadi buyrun bakalım :)
aynısını biri yazdık geç kaldın. d. d. d
Bu soru sacma hem ici hem dısı güzel ister insan +davul dengi dengine..
Bu devirde kimsenin iç güzelliğe baktığını düşünmüyorum varsa yoksa dış güzellik kendimizi kandirmayalim gerçekler bunlar biz kızlar %95 miz bence biriyle cikmadan önce tipine bakıp ona göre düşünüyoruz
bende sana katılıyorum. zaten kimse kapağını sevmediği bir kitabın içinede bakmaz.
Göz zevkini bozacak kadar çirkin olmadıkça önemi yok dış güzelliğin. Uzun süreli ilişkilerde asıl önemli olan karakter. Ki zaten kişiye sempati duyunca tip de umrun dışı kalıyor bir süre sonra :)
Yüzü güzele 40 gün de doyarsin , gönlü güzele 40 yıl doyamazsin.
hep aynı hikaye
@fuocoturco hikaye değil bu benim doğrum senin için tip cok önemli olabilir
hayır bende bakmıyorum
Önce iç sonra dış. İçi güzel olmayanla konuşmaya bile luzum görmem zaten.
hahahahahahaha hahahaha
Pardon? @bakirerkek-fsm1905
inanmıyorum sizlere kusura bakmayın
Kimseyi inandırmak zorunda olduğumu düşünmüyorum zaten. Neden sadece benim soruma yorum yaptın? @bakirerkek-fsm1905
en az 4 kişiye yorum yaptım görmeden hemen kendine yontmuşsun
Dışarıdan bakan taliplerimiz bizim kafamızın içini göremezler bu nedenle ilk etapta dış güzellik önemlidir.
Bence insanin içi cok önemli cunku o ayri bir güzellik katıyor hic kimsenin görmediği bir güzellik çirkin olursa bile
Dışta içte önemlidir. Eğer içi kötüye napim ben onun dışını 😜
turşusu kurulur belki :)
Ehh sen kur madem :))
yorum diyen sensin sen kur :) her yakışıklı kötü mü ya. d. d
Turşu diyende sensin :)) tanımadan hiç bir yakışıklı yakışıklı değildir hahaa ;))
çok gülme azına sinek kaçar :) her tipli admı kötü sanıyorsunuz. d. d
Genelleme yaparsak öyle malesef her güzelliğin altinda vardır bişeyler :)) iki taraf içinde geçerli ki bu senin sorunada güzel bir cevap oldu sanırsam kisaca felsefe bu yapcak bişey yok :)))))) HA HA HA ;)