• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Aşk İlişkileri

Dış güzellik mi iç güzellik mi önemlidir?

Metttt
Metttt Takip Et
Xper 6 Yaş: 33
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
00
Yapay Zekaya Sor
Bence ilk başta dış güzellik sonra ilişkiyi devam ettiren iç güzellik karakter... Sizin düşünceleriniz neler?
Dış güzellik mi iç güzellik mi önemlidir?
İlişki Soruları Güzellik Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?

En İyi Cevaplar

• Sapientiaestpotentia
    Sapientiaestpotentia Takip Et
    Xper 7 Yaş: 37 , eic 37%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 380 cevap paylaştı.

Dediğinini üzerinden konuyu açarsak daha iyi anlaşılacak. İnsanların beğenileri zevkleri ve değer yargıları vardır. Örneğin kimisi dolgun kız sever kimisi sarışın kimisi esmer kimisi kahverengi göz severken kimisi renkli göz sever. Bir insan öncelikle bir insanla tanışmadan karşıda ki insanda beğeni ve hayranlık uyandıracak bir dış etkene sahip olmalıdır. Sesi güzeldir, gülüşü güzeldir, uzun boylu ve zariftir, dolgun ve şsempatik tatlı bir güzelliği vardır vs. gibi bir etken bizi karşıda kine çeker. İlişkilerin en başında dikkat edin özenli giyinmeler, makyajlar, şekilli saçlar, güzel kokular varken ilişkinin artık orta döönemi yani olgunluğuna doğru artık o özenmelerin, makyajların giyinip kuşanmaların bir önemi kalmamaktadır. Saçlar bir tokayla tutturulup veya gelişi güzel salınıp, öyle özenli giyinmektense bir kot bir tişört hatta eşofmanla bile görüşmeler gerçekleşebilmektedir. Bu ilişkiye verilen önemin azalması ya da eski heyecanının kalmaması demek değil aksine iki insanın artık dış etkenleri aşıp tamamen iç güzellik ve karakteriyle hayran bırakmaya veya hayran kalmasına işarettir. İlk bakışta etkilemek önemlidir dedik. Bir kazağı alırken önce dışardan bakarız vitrinde duruşu, rengi modeli hoşumuza gitmez vazgeçeriz veya birşeyi bizde beğeni oluşturur gider ve alırız. Veya bazen denemeden güzel olduğuna karar veremeyiz. İnsan öylesi bir ürün veya meta olmadığı için deneme ya da vazgeçme düzeyli bir ilişki için uygun değildir. Dış görünüşüne bakar beğenimiz hangi yöndeyse etkileniriz. bakımlı şık güzel bir hanımefendi evet birincil şartlar uyuştu. Artık ikinci aşama prosedürler aşıldıktan sonra yürüyecek ilişkidir. Burada işte güzelliği beş para etmeyen insan tiplerinden güzelliği kalbinin yanısması olan insanlara kadar herşeyi tahlil ederiz. Sözün özü dış güzellik sadece iki insanın başlayacak ilişkisi için atılacak ilk kıvılcımdır. yeterli değilseniz kıvılcım çıkmaz. yeterliyseniz kıvılcım çıkar ama karakteri bozuktur ıslaktır yanmaz.

2
    0 Yorumla

En İyi Cevaplar

• boramert
    boramert Takip Et
    Bilge Yaş: 34 , eic 60%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 581 cevap paylaştı.

Bu soruyu geniş geniş cevaplamak isterim. Şimdi erkekler/kızlar kendilerini düşünerek (kendilerinden daha güzel/yakışıklı biri reddeder diye) yazacaklar, iç güzellik önemlidir vs. diye. Gerçekleri toplumumuza bakarak anlayabiliriz.

Örneğin dış güzellik önemli olmasa bir çok sıradan güzellikteki hanım ablamız evde kalırken, güzel ikoncan bir kızımız hangi erkeğin teklifini kabul etsem de buluşsam demezdi. İyi bir insanım, diyen birçok erkek üst üste reddedilip hayata ümidini kesmişken; yakışıklı con con arkadaşımızın mesaj kutusu günaydın, iyi geceler mesajlarıyla dolmazdı. Demek oluyor ki sadece dış görünüş, 5-10 kişilik karşı cins grubunu çevrende oluşturabiliyor. Kısacası ambalajı güzel olan insanların birkaç kötü davranışı görmezden geline bilirken, güzel olmayan insanlar kendini kanıtlamak için ek özelliklere sahip olmalı. Bana göre gençken hormonlarımızdan vs. dış güzellik önemli ama yaşlanınca kimse düşüncesiz bir eş istemez. Bundan dolayı geleceği de düşünerek eş seçimi yapmalıyız.

Bence kadınsı özellikleri bulunduktan sonra pek de bir önemi yok. Çok güzel bir kızla hayatı paylaşmayı ben de yakıştırmam açıkcası ortada Victoria Secret' lık bir durum olmamalı.

3
    0 Yorumla
  • RedPrencies1
    RedPrencies1 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 31 , eic 33%
    +1 yıl

Bir söz var ''Erkekler güzel bulduğu kadına aşık olur, kadınlar ise aşık olduğu erkeği güzel bulur'' diye. Bu söze katılıyorum tabi herkes için geçerli değil. Biz kadınlar genellikle iç güzellikten sonra dış güzelliğe bakıyoruz ama erkeklerde öyle bir durum yok :D hepsi için geçerli değil tabikide bu. Benim mesela şu ana kadar aşık olduğum erkekler çoğu kadına tipsiz gelir. Çünkü benim için herşeyden önce zeka ve iç güzellik. Bunlar varsa zaten o erkek ne kadar çirkin olursa olsun aşık olurum ben. Ama isterse dünyanın en yakışıklı erkeği olsun ama kötü bir kişi olsun aşık olamam.

2
    0 Yorumla
  • _Bluelady
    _Bluelady Takip Et
    Guru Yaş: 36
    +1 yıl

Kendimizi kandırmayalım, ruhlar aleminde yaşamıyoruz dış güzelliğe bakmam diyen yalan söyler. Tabii bunun derecesi ve önemi kişiden kişiye değişir. Bazısı için daha önemlidir, bazısı için 1-2 tık geriden gelir, fakat sonuç değişmez.

İç güzellik ise, bir kişiyi her yönden güzelleştirip, çirkinleştirebilecek kadar önemli bir etkiye sahiptir. Fiziki güzellik aşamasını geçtikten sonra bakılan ve önem arz eden konu budur.

21
    4 Yorumla
    • Penyez34
      Penyez34
      +1 yıl

Recep İvedik gibi ruhlar aleminde yaşamıyoruz :D

Yorumla
    • _Bluelady
      _Bluelady
      +1 yıl

Hahaha doğru ama :)

Yorumla
    • asilturk
      asilturk
      +1 yıl

İç güzellik çok daha önemlidir ;) fiziki güzellik elbette önemlidir. Ayrıca ruhlar alemi hakkında bilgin yok nereden biliyorsun onların da bir şekli vs olmadığını? orada yaşamadığımız için bu konuda :) böyle söylemek doğru olmaz ;) ya ruhlar alemindeki ruhlarda bir şekil varsa? bilemeyiz doğru olmaz bu dediğin tam olarak ama haklılık payın var. Fiziki güzellikte önemli ama iç güzellik daha ön planda olmalı sonuç itibariyle fiziği güzelliği yerinde olupta yardım sever olmayan, art niyetli, hayvanları sevmeyen, çevreye sevmeye, paylaşımcı olmayan insan ne hayır gelir :)

Yorumla
    • _Bluelady
      _Bluelady
      +1 yıl

Eleştiri adı altında bana hak verdiğin için eyvallah, ruh kısmına çok güldüm, bazı şeylere daha yan mecaz dolaylı soyut olarak bakın ne dersiniz? bu gibi şeyler hem yaratıcılığı geliştiriyor tavsiye ederim. Emin olun ben sizden çok bakıyorumdur iç güzellik denen şeye. Konuyla ilgili bir fikrin varsa konuya yazar cevabını çıkarsın, kaç yüz milyon baloncuk kere söyledim, yorumlarımın altına atlanmasından hoş-lan-mı-yor-um.

Teşekkürler.

Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

222

Cevap

153

Cevap

• -Şavk
    -Şavk Takip Et
    Yoda Yaş: 36 , eic 69%
    +1 yıl

her ikisi de önemlidir.
    fakat önemlilikte sirasi herkes icin ayri olabilir, degisebilir. Kimisi icin ic güzellik ilk önce gelir, kimisi icin ücüncü veya dördüncü siralardadir vs.
    milyarlarca insanin yasadigi bir alem burasi. farkli görüsler, hisler, bakis acilari mutlaka olacaktir her konuda.
    Tipki bu konuda da oldugu gibi...

benim sahsi fikrime gelince de nasil ki sinavlarda bir yanlis tüm dogruyu götürür
    karakter yoksunlugu veya eksikligi de benim icin diger her seyi alip götürebilir. Fiziki güzelligi, zeka keskinligini mesela...
    Velhasil ici güzel olmayan insanin disinin güzelligi neylensin...

2
    0 Yorumla
  • Fairyofcats
    Fairyofcats Takip Et
    Xper 5 Yaş: 30
    +1 yıl

Beğendiğimiz bedenlere hayalimizdeki kişiliği koyup aşk diyoruz. Bu da çoğumuzun dış görünüşe verdiği önemi kanıtlıyor. Şahsen içe daha çok önem veriyorum. Mesela bir erkek mükemmel bir tipe sahip olsun. Düşünceleri aptalcaysa, bir beyni yoksa benim için bir önemi yoktur. Birisi ne kadar kötü görünümlü olursa olsun zekiyse onunla mutlu olabilirim. Birisinin hem içi hem dışı güzelse ona tapabilirim. Genelleme yapıp olaya dışarıdan bakınca dış görünüşe önem veriyor gibi duruyorum fakat olay sadece dıştan ibaret değil

2
    0 Yorumla
  • Fransuva
    Fransuva Takip Et
    Guru Yaş: 36 , eic 35%
    +1 yıl

dünyada insanlar iç güzellik dese bile tercihleri hep dış güzellikten yana olmuştur. Kimse kendisini kandırmasın gerçekçi olun biraz. Güzel değilsen daha farklı özelliklerini ortaya çıkar ki hayatta kalmak için yapmak lazım bunu. Doğanın kanunu bu. Bir aslan ile bir öküz düşün. Aslan insanı gördüğü yerde parçalar ama öküz insandan dayak yer ama gücünü kullanmaz. Ama aslanı gördüğü yerde boynuzlarıyla rezil eder :D İnsanlar iki saman verir sevinir. Deveyi diken insana diken hesabı. Asla beklentin olmasın sevgi bekleme sevme o zaman bulunmaz hint kumaşı olursun

0
    0 Yorumla
  • Ramboiz
    Ramboiz Takip Et
    Xper 5 Yaş: 37
    +1 yıl

Ah şu insanoğlu gözünün gördüğü yerde güzellik arar. Sever çünkü güzel olanı. kim ne derse desin! İlla arar az ya da çok güzelliği. Bundan değil midir dünya tutkusu, onun güzelliğine aldanışı. Güzellik uğruna harcadıkları zamanı, kaybedişleri, acıları, hüzünleri hep güzellik arayışının eseri değil midir? İç güzelliği görmez insanoğlu ya da görmk istemez. O gözüne inanır. Hep ona aldanır. Sınavımızda bu değil midir? gözümüzün gördüğü güzelliklerden kurtulup iç güzelliğimizle ebediyete kavuşmak. İnsanOğlu gözünün gördüğü güzelliği sever...

0
    0 Yorumla
  • fussemaniaq
    fussemaniaq Takip Et
    Master Yaş: 31
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.

İç güzellik diyerek edebiyat parçalamaya gerek yok.'' Dış güzellik önemli midir? '' Hemde çok önemlidir. Bir ilişkinin başlaması için her iki tarafında bir birinden fiziki anlamda hoşlanması gerekir. İlk aşama fiziki etkileşimdir.

İki tarafta bir birinden hoşlanıyorsa 2. aşama bir birini tanımak ve tartmaktır. Birinden hoşlanıyorsam ve karşılık alıyorsam onu tanımaya çalışırım. Eğer kafa yapılarımızın uyuşmadığını düşünüyorsam sadece güzel diye ilişkime devam etmem. Karıştırılmaması gereken nokta bu bence.

0
    0 Yorumla
  • ysn210
    ysn210 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 33
    +1 yıl

bir kadının ya da erkeğin kaşıyla gözüyle birlikte olamazsın karakteriyle, şeffaflığıyla, samimiyetiyle olaylara bakış açısıyla kararlılığıyla birlikte olursun düşünün ki karşınızda ki kişi hani puan vermek gerekirse 10 üzerinden 8 olsun karakter yok samimiyet yok allahın ona verdiği güzelliği karakterle harmanlıyamadığı sürece napiyim kaşını gözünü.

2
    0 Yorumla
  • bienteresaninsan23
    bienteresaninsan23 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 31
    +1 yıl

dış güzellik olmadan kimse için güzelliğine bakmıyor maalesef ve ben de dahil olmak üzere çoğu zaman yanılacağımızı bile bile insanların dış görünüşüne giyimine saç kesimine vb. şeylere bakarak onlara yakınlaşıyoruz ya da uzaklaşıyoruz tabii burada o insanın ulaşılabilirliğide önemlidir sıcakkanlı biri olup olmadığı ancak tıp fakültesini bitirmiş doktor bile beni takım elbise ve elinde çantayla gördüğünde öğrenci ya da hasta değil de ilaç firmasından görevli sanabilir ya da anladınız siz onu neyse ye kürküm ye hesabı dünya dürüst olalım...

1
    0 Yorumla
  • thechonesesone
    thechonesesone Takip Et
    Xper 7 Yaş: 30 , eic 31%
    +1 yıl

Dış güzelliğinde baya önemi var ama tanıdıkça dışını beğenmese bile karakterden etkilene biliyor insan.. Tabi ilk başta tipe dikkat ediyorsun ruhlar aleminde yaşamıyoruz sonuçta :D Zaten tanıdıkça tipini beğensen bile karakter olmadıktan sonra o ilgi azalıyor..

1
    0 Yorumla
  • derenn12
    derenn12 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 30 , eic 59%
    +1 yıl

İç güzellik daha önemlidir ama bu zamanda kimse başta iç güzelliğine değil dış güzelliğe önem veriyor. Dışı güzel olmayan birinin içini kimse merak etmez. Ama her şeyi yürüten iç güzelliktir. İnsanın dış güzelliği değişebilir ama ic güzellik olmadan pek bişey olacağını sanmıyorum.

1
    0 Yorumla
  • pembemagnet
    pembemagnet Takip Et
    Xper 6 Yaş: 31 , eic 31%
    +1 yıl

ilk görüşte aşk diyorlar hep. demek ki gönül gördüğünü seviyor. benim düşünceme gelirsek bir insanın özgüveni, hal ve hareketleri öyle çekici ve karizmatik olur ki tipi bile sana güzel gelir. bazısı da çok yakışıklıdır ama içi boştur salak salak hareketleri vardır adam diye yanında dolaştırmaya utanırsın.

1
    0 Yorumla
  • Destan91
    Destan91 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 34
    +1 yıl

Dış güzelliği gözümüze hitap etmezse ne yazıkki karakteri tanımamıza izin vermiyoruz. Ne C. Ronaldo lar gördüm karakterleri beş para etmedi. Diğer normal tipli erkekleri de beğenmediğimiz için böyle yalnız yaşamaya mahkumuz... Halbuki tanımaya çalışsak elektrik alma ihtimali olabilirdi.

1
    0 Yorumla
  • Crnooztrk
    Crnooztrk Takip Et
    Xper 2 Yaş: 30 , eic 55%
    +1 yıl

Abi kimse kandirmasin kendini tabiki basta dis guzellik sonra ic guzellik. Ilk goruste gordugun birinin nesine vurulursun basta gulusudur ses tonudur fizigidir vs. sen onu tanidikca karakterine daha cok vurulursun seni etkileyen o olur ya da sogursun :)

0
    0 Yorumla
  • Erdalgn
    Erdalgn Takip Et
    Bilge Yaş: 38 , eic 51%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.

Ben daha farklı yaklaşıcam konuya (Tabiki herkes öncelikle yanına yakışan ve eli yüzü düzgün birini ister, sonra karakterine bakarsın ya karaktersiz olup karakterini olduğundan farklı göstermeye çalışanlar ;) yani devam ettirme kısmını biraz kurcala, güzel bir kız helede zeki ve daha önce bir çok ilişkisi olmuşsa seni mafeder tehlikedesin

0
    0 Yorumla
  • mcwaffle
    mcwaffle Takip Et
    Xper 5 Yaş: 29 , eic 53%
    +1 yıl

ben lise 3'e gidiyorum şu zamana kadar dış güzelliğin daha önemli olduğunu düşünyordum ama şu aralar derinden sevdiğim kişinin iç güzelliği dışından daha iyi yani dış güzelliğini beğenmiyor kimse.
    Bazıları var dışı çok güzel ama içi berbat ya ikiside önemli takıl sen :))

0
    0 Yorumla
  • furkan16tr
    furkan16tr Takip Et
    Xper 5 Yaş: 29 , eic 54%
    +1 yıl

sana şöyle diyeyim bana göre bir kişiliğin öncelikle dış görünüşü önemli %20 %25 ancak iç görünüş bunun %80 ni oluşturuyor konuşması asmimiyeti boş boğaz olmaması az konuşması yeri geldiğinde konuşması karakteri vb daha çok şey var öncelik içini düzelt dışın zaten düzelir kanka :)

0
    0 Yorumla
  • gamszzee
    gamszzee Takip Et
    Yoda Yaş: 31 , eic 45%
    +1 yıl

dış güzellik te önemlidir tabi ama göze hitap etmeli gözüne çirkin gelen bir kişiden hoşlanmazsın. bunlar göreceli bir kavramdır ha illaki yakışıklı olsun demiyorum gözümüze hitap ettikten sonra karşımızdaki kişinin iç güzelliğine bakarız. tabiki en önemli olan iç güzelliğidir ikisi birbirini tamamlaması gerekiyor :)

0
    0 Yorumla
  • Şansızçiçek
    Şansızçiçek Takip Et
    Xper 4 Yaş: 30 , eic 50%
    +1 yıl

İç güzellik benim için şöyle düşün 25 yaşında evleniyorsun o sevdiğin kişi çok güzel boylu poslu dünya güzeli ama kötü kalpli neyse aradan yıllar geçiyor güzelliğinden eser kalmıyor aşkı hiç göremiyorsun ondan yalnız hissediyorsun kendini keşkelerle yaşlanıp ölüyorsun...

0
    0 Yorumla
  • Bıyıklı20
    Bıyıklı20 Takip Et
    Bilge Yaş: 30 , eic 36%
    +1 yıl

Edebiyat yapmayı sevmem iç güzellik de önemli tabi ama ilk başta güzelliğiyle başımı döndürmesi lazım sonra zamanlara tanıyarak birbirimizi karakteri kişiliği güzelliğine ağır basabilir çok güzel olupda zalimin tekiyse sadece kendi menfaatlerini düşünüyorsa tekmeyi vururum.

0
    0 Yorumla
  • Rosebud
    Rosebud Takip Et
    Master Yaş: 33 , eic 38%
    +1 yıl

Milletin fakir edebiyatı yaptığı "iç güzeldir. s. s." yorumlarini okumaya geldim.

12
    3 Yorumla
    • indarkness
      indarkness
      +1 yıl

Sen de o da yok galiba:s

Yorumla
    • niksizzz
      niksizzz
      +1 yıl

Zaten bu yalan yuzunden hepimiz ceennemligiz :)

Yorumla
    • mynameisred
      mynameisred
      +1 yıl

Fırsat olsa da bir kaç kere artılasak...

Yorumla
  • DeLirtenAdam
    DeLirtenAdam Takip Et
    Bilge Yaş: 40
    +1 yıl

insanlar çok nadir iç güzelliği ile etkilenir..
    onun için uzun zaman gerek tanıması vs vs
    herzaman ilk bakış ilk görüş ilk tanışıklık..
    Etkili olan budur.. ve daha çok bu şekilde ilişkiler gelişir..
    Sonra içini öğrendikçe tanıdıkça yalnızlıktan ölüyorumlar çoğalır..
    zaten insan adam akıllı birkere aşık oluyor..
    oda kötü çıktığında yalnızlıktan ölüyor..
    saygılar.

1
    0 Yorumla
  • hayalnurbir
    hayalnurbir Takip Et
    Xper 2 Yaş: 33
    +1 yıl

Şimdi en onemlisi ic cunku guzelik gelip gecicidir beni seven olursa icimi sevsin kalbimi sevsin dis guzeligmi severse yarin birgun benden guzeline gider asik olur ve boyle ask olmaz olsun ask dedgn kalbe olmali oyle suslu puslu diye değil ve yaslandinmi gidecek o guzelik ha sunuda solyim tabi simdi oyle tam cirknde olcak değil bakimli olsn dinimizce bakimli temiz olmak var zaten.

0
    0 Yorumla
  • BurakStar
    BurakStar Takip Et
    Xper 2 Yaş: 41
    +1 yıl

Neymiş önemli olan kalp güzelliğiymiş, dış görünüş teferruatmış falan fistan.. Hanginiz bu yalanınıza inanıyor? Ya da şöyle sorayım, hanginiz 150 kiloluk veya yatalak bir insanla yuva kurmak için çabaladı? Dürüst olun dürüst. Lafınız ayrı icraatiniz ayrı oynamasın. Ben en azından dürüstüm, dış güzellik önemlidir diyorum, boşuna mı Görsel Sanatlar okuduk..

0
    0 Yorumla
  • Nicole2222
    Nicole2222 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 35
    +1 yıl

Açıkçası dış güzellik önemli değildir diyen arkadaşları pek samimi bulmuyorum ben, çünkü insanlar ilk olarak birbirlerinin dış görünüşünden etkilenirler..
    İç güzellik de çok önemlidir tabii, dünyanın en güzel kadını veya en yakışıklı erkeği olmuş, karakteri düzgün değilse zaten öyle birisiyle yapamayız.. Hem içi hem dışı güzel olsun isterim ben... :)

1
    0 Yorumla
  • marmakine
    marmakine Takip Et
    Xper 6 Yaş: 38
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 465 cevap paylaştı.

Dış güzelliğe bakan insanların beklentileri ortadadır. Bunu dile getirmeme gerek yok. Beklentiler belirlenirken ne istetiğin çok önemlidir. İnsanın öz saygısı bunun kanıtıdır. Mesela ne kadar güzel olursa olsun abartısız söylüyorum ne kadar güzel olursa olsun, bakımsız, kültürsüz, konuşmasını bilmeyen, yalana başvuracak duruma düşen, çevresindekilere negatif enerji yayan, fikirlerine ve kendine güvenmeyen, hayatta bir duruşu olmayan, kısaca ne istediğini bilmeyen bir insanla birlikte olmam.

2
    0 Yorumla
  • Buseg
    Buseg Takip Et
    Xper 5 Yaş: 32
    +1 yıl

Valla doğrucu bırısıyımdır odunum bilir beni :)) @All-İs-Vell Neyse :) Dış güzellık gelip geçicidir En iyisi masum olmak saf olmaktır tabı arada çizginden dışarı cıkabılırsın sorun yok :) Yeterki özünde davran :) İnceden mesajlar verıyorum @All-İs-Vell canım benım :):):):):):

0
    0 Yorumla
  • _EsmeR
    _EsmeR Takip Et
    Xper 5 Yaş: 35
    +1 yıl

İnsanların bir çoğu dışa bakıp içini keşfetmeye çalışıyor, bir kısmıda arkadaş ortamlarından tanıdığı insanlarla ilişki içine giriyor. Yani ikiside önemli bir durum. biri diğerinden ayrılamıyor, kim ne derse desin en önemlisi iç güzellik olsa da dışı içimizi ısıtmadımı iç güzelliği merak etmiyoruz.

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

ökzü bir adam istersen yunan heykeli olsun katlanılmaz. ama çirkin adamlarda da kompleks oluyor hem çirkin hem de bunu aşamamış ergen ruhlu erkeklerle daha da zor. kadınlar için de geçerli bu dediklerim. biraz ondan biraz bundan en iyisi o yüzden. tipi de karakteri de normal olsun yeterli.

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

ilk bakışta dış güzelliktir ama zaman ilerledikçe o dış güzelliği verilen önem iç güzelliğe doğru yol alır. bir insan güzel diye ondan hoşlanabilirsin ama güzel diye kimse kimseye aşık olmaz. aşık olduğu için güzel gelir. yüzü güzele 40 günde doyarsın huyu güzele 40 yılda doyamazsın.

0
    0 Yorumla
  • niocan
    niocan Takip Et
    Xper 5 Yaş: 38
    +1 yıl

Dış Güzellik İnsanların Kılıfıdır Bence. Önemlidir Tabikide. Şöyle Bir Düşünmek Lazım Dışını Beğenmediğimiz Hiç Bir şeyi Almayız. Aşkda Durum Tamamen Farklıdır. Aşkın Gözü Kördür Kelimesinide Unutmamak Lazım. Güzellik Herzaman Yemez Bence.. Kimse Beğenmediği Güzel Görmediği Kimseyle Birlikte Olmaz. Güzellik Göreceli bir Kavramdır. Güzelliğin Yanında Karakter de Şarttır

0
    0 Yorumla
  • SüperErkek
    SüperErkek Takip Et
    Guru Yaş: 34
    +1 yıl

dostum herkes iç güzellik der ama o kadar çok şey isterlerki ilk önce dışı güzel olcak ondansonra içi güzel olcak ama kimse kusura bakmasın güzelin talibi cok olur ınsanında nefsi vardır kaşar olur. onun ıcın ne güzeller var içi bk gibi ne çirkinler var içi gül gibi...

0
    0 Yorumla
  • Esraozzy
    Esraozzy Takip Et
    Xper 7 Yaş: 29
    +1 yıl

Bence eğer birini tanıyorsan dış görünüş 2. planda kalıyor, belki ilk kez gördüğün hakkında hiç birşey bilmediğin birinde dış görünüşe bakıyorsun, ama sohbet etmişsen tanımışsan , birşeyler paylaşmışsan acı ya da tatlı, dış görünüşün pekte önemi kalmıyor.

0
    0 Yorumla
  • esesfsvs
    esesfsvs Takip Et
    +1 yıl

Yılanın derisi dıştan güzel görülür ama yılan yılandır sonuçta...

9
    4 Yorumla
    • osmannn23
      osmannn23
      +1 yıl

Heyt be iste en iyi cevap hay yasa ya ne kadar güzel bir cevaptır bu ya helal olsun kutlarım sizi bu yaziyi facede paylasicam çok guzel inan çok güzel dediniz tabi anlayana sana eksi verenlerden tam anlamıyla söylediğin sözün sonundaki hayvanlardır emin ol

Yorumla
    • osmannn23
      osmannn23
      +1 yıl

@esesfsvs 👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👍👍👍👍👍👍👍

Yorumla
    • Kuralsiz49
      Kuralsiz49
      +1 yıl

Meleklerınde dısdan harıka goruntulerı var ancak ıclerıde güzel

Yorumla
    • eexx0101
      eexx0101
      +1 yıl

Vay beee👏

Yorumla
  • WOLKYDJ
    WOLKYDJ Takip Et
    Yoda Yaş: 33
    +1 yıl

dış görünüş önemlidir tabi ki kızların yazdığına sakın inanma eğer birisi kişiliğe karaktere önem veririm derse de inanma kızlar daima tipe ve boya önem verir. kişilik önemli olsaydı benim şimdi kız arkadaşlarım olurdu ama hani nerde çoğusu tipim ve boyum yüzünden nefret ediyor. bir tanesi bile insan yerine koymadı beni tanımadan etmeden kötü biri olarak gördüler.

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

Şu iç güzelliği diyenleri anlamıyorum. İlk bakışta kim kimin vicdanını sevgi dolu olduğunu hissedebilir ki.. Tabi ki de ilk yaklaşım metodu herkes de görselliktir.. Dış görünüşe göre yakınlaşırsın tanımaya başladıktan sonra iç güzelliğini keşfedersin bir insanın..

0
    0 Yorumla
  • deneyimci61
    deneyimci61 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 41 , eic 49%
    +1 yıl

Benim icin dis gorunus pek onemli degil. Kasli olsun, yesil gozlu olsun gibi kriterlerim yok. Eli yuzu duzgun olsun yeter. Sonra da ic guzellik geliyor.
    Ama karsimdaki insan once beni dis guzelligimle begensin, sonra icime baksin.

1
    0 Yorumla
  • ebruavşar
    ebruavşar Takip Et
    Xper 2 Yaş: 31 , eic 36%
    +1 yıl

Herkes iç güzellik desede yalan. Önce dışına bakıp aldanmıyormuyuz. Önce beğenirsin. Sonra tanımak istersin. Yani herşey içde bitsede önce dış görünüşüyle ilgileniriz. Hangi erkek ya da kız çirkin birinin içi güzeldir diye konuşurki.

0
    0 Yorumla
  • USAsucks
    USAsucks Takip Et
    Xper 5 Yaş: 34 , eic 44%
    +1 yıl

saçma bir soru dış görünüş başlatır , iç görünüş sürdürür. ama önemli olan iç görünüştür çünkü ufak ihtimalde olsa iç görünüşte bir ilişkiyi başlatabilir. ama yanlızca dış görünüşü güzel insanalr kaybetmeye mahkumdur.

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

İlk önce kapağa bakar alırsın içi de güzelse sana birşeyler katıyor kendinden birşeyler buluyorsan hem ona birşeyler ekler hem kendine birşeyler katarsın ömrün boyunca da saklarsın. Ha bide kapağa bakıp alırsın içinde senden birşeyler yoksa rafa kaldırır çürütürsün. İki ihtimal var o yüzden iç güzellik olmadan kesinlikle olmuyor.

1
    0 Yorumla
  • Kava-banga
    Kava-banga Takip Et
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.

herkes iç güzellik daha önemlidir klişesinden vazgeçmiyor tabi. ama herkeste dış güzelliğe bakar yani. örneğin bir manava gittiğinde dışı çürük olan damatesi elmayı armutu alıyomusun bunun içi güzeldir diye yok. olay bundan ibaret işte :D

0
    0 Yorumla
  • lay38la
    lay38la Takip Et
    Xper 6 Yaş: 34
    +1 yıl

Bence iç guzelliktir kalbi güzel olmayanın ruhu iyi olmayanın bedeni ne işe yarar dış güzellik geçicidir ama içindeki daima kalır. Dış güzellik pamuk ipliğine bağlıdır her an bir şekilde kaybedilebilir oysa iç güzellik son nefesine kadar senledir.

2
    0 Yorumla
  • nedenbenn
    nedenbenn Takip Et
    Xper 2 Yaş: 31 , eic 42%
    +1 yıl

Nedense bu güne kadar sadece gülüşlere bakmisim kafami kaldirip birazda yüzlerine baksaymistim aradigim adami çoktan bulurdum herhalde :)) tabi ki de dış güzellik

1
    0 Yorumla
  • tolgaoylum
    tolgaoylum Takip Et
    Xper 5 Yaş: 29
    +1 yıl

Bence önemli olan hep ic güzellik olur. Ama göze çarpan surekli dış güzellik olmuştur. Hepimiz biliyoruz ki çevremizdeki insanları hep dış görünüşüyle yargiliyoruz. İc güzelliği her zaman arka planda kalıyor. Bu durumun tam tersi olması gerek. Aşağıda söylendiği gibi yılanın da derisi güzeldir ama yilan yilandir. Cokda guzel söylemiş. Karşınızdaki insani tanımadan asla bir Ise kalkismayin. Bu sizi ve psikolojinizi buyuk boyutlarda zedeleyebilir.

1
    0 Yorumla
  • Veranessa
    Veranessa Takip Et
    Xper 5 Yaş: 33 , eic 36%
    +1 yıl

Bir insanı tanıdığın sürece ufak rütuşlar olsa bile değişmeyen dış güzelliğidir ama onu ufacık bir söz ya da hareketler milyon kat değiştirecek olan iç güzelliğidir.

0
    0 Yorumla
  • yıldızımsınem
    yıldızımsınem Takip Et
    Xper 6 Yaş: 40 , eic 34%
    +1 yıl

iç güzellik. zaten birini sevmeye başlarsan o senin gözüne güzel görünmeye başlar. Dünya güzeli biri var ama muhabbetiniz uyuşmuyor, cins bir insan neyleyim onun güzelliğini.

0
    0 Yorumla
  • Taylor7
    Taylor7 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 31
    +1 yıl

Tamamen mekana ve o insanı gördüğün veya duyduğun ana bağlı bence. Eger görüyosan ve güzel diyosan onun karakterinin nasıl olduğu önemli olur ama eğer arkadaşların çok iyi diye anlatıyorsa vb durumlarda nasıl göründüğü önemlidir. Diye düşünüyorum :)

0
    0 Yorumla
  • Shiny_Prelude
    Shiny_Prelude Takip Et
    Guru Yaş: 37 , eic 40%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.

Önemli olan uyum ve cekimdir. Her güzel ve iyi niyetli insana aşık olunsaydi, kimse tilkileri oynama zahmetine girmezdi (Hoş, o çaba da rezillik ya neyse)

0
    0 Yorumla
  • bırkuskonsa
    bırkuskonsa Takip Et
    Yoda Yaş: 30 , eic 32%
    +1 yıl

Dış güzellik demeyelim de dış çekicilik diyelim karsimdakinin tipine bakmasam da kiligi kiyafeti bakimi beni cekmeli etkilenmeden sonrasi ic güzellik anlasamiyorsam dünya yakisiklisi olsa ne fayda

0
    0 Yorumla
  • nurefsanbb
    nurefsanbb Takip Et
    Xper 3 Yaş: 30
    +1 yıl

Bu soru cok sıktı artik her neyse tabiki ic guzellik onemli huylu huyundan vazgecmesmis bu var yani ama tipi biraz kotuyse bakim yapar kilo varsa verir illaki biseyler olur yani ic guzelligin mantikli aciklamasi degilmi sizce?

0
    0 Yorumla
  • Brnu_kndndn_ble_gzl
    Brnu_kndndn_ble_gzl Takip Et
    Xper 4 Yaş: 33
    +1 yıl

Şöylekii bence ikiside önemli zira bir insan dış Güzeli olmadan içinin güzelliğini göremez cünkü onu tanımak istemez karşısındaki aynı şekilde de eğer iç Güzeli olmassa ister dünya Güzeli olsun bir zaman snr o Kişi itici gelir ve onunla kalmak, vakit geçirmek , birşeyleri paylaşmak istemez sanırım ilk defa. DÜzgün bir şekilde şakaya vurmadım bir görüş paylaşırken alkış bana 👏👏👏💪

0
    0 Yorumla
  • kubraakk
    kubraakk Takip Et
    Xper 5 Yaş: 30 , eic 32%
    +1 yıl

Şu bir gercekki her ne kadar iç güzellik karakteri desekte bence ilk önce dış görünüş sonra iç güzelliğine bakılıyor bunu bende yapmıyor degilim ama mükemmelide aramamak gerek

0
    0 Yorumla
  • cennet1234
    cennet1234 Takip Et
    Xper 3 Yaş: 29 , eic 73%
    +1 yıl

erkekler için durum şudur bence dışını begenmedıgı kızların içini merak etmezler. kızlar ise sevdıgı hosuna gıden davranıslara sahıp erkeklerı yakısıklı bulurlar

0
    1 Yorumla
    • imzala
      imzala
      +1 yıl

bence kızlar önce dışa bakıyor çünkü amaç sağa sola hava atmak dolasıyla dış güzelliği olmayan bir erkek onlar için ilgi dışıdır.

Yorumla
  • mynameisred
    mynameisred Takip Et
    Guru Yaş: 34 , eic 70%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı.

Ikisi de. Insan bir bütündür. Ilk etap dış görünüş. O ilgini çekerse içe yönelirsin. Fiziksel olarak varlığından hiçbir çekim almadığım adamın içi de önemli gelmez.

0
    1 Yorumla
    • mynameisred
      mynameisred
      +1 yıl

Tam cevap vermiştim ki daha önce cevap verdiğimi fark ettim... boşa gitmesin kopyaliyorum.

Ikisi bir bütündür. Yemin ediyorum ben dış güzelliğe önem verenlerin niye bu kadar dışlandığını anlayamıyorum. Hayır zeka, seksapel, iyi niyet, güleryüz... gibi özellikler de zaten insanın elinde değildir. Ama buna dikkat edenleri kimse yadirgamıyor da kıyamet dış güzellikte kopuyor.

Dur ya... aslında anlıyorum. Olay şu... sen bütün bu kriterleri taklit edebilirsin... ahlaklı gibi, neşeli gibi, iyi niyetli gibi, dürüst gibi... hepsinin maskesini takabilirsin... ama çirkinsen güzellik maskesini takamazsın, işte o yemiyor.

O yüzden inatla aynı şeyi savunuyorum. Çirkinlerin ne maskeler taktığını çok iyi biliyorum. O yüzden çirkin insanlar bana hep fitne-fesat gelir. Hele ki söz konusu çirkin bir kadınsa... yo yo yo... Dış güzellik yüzyıllardır ilk kriterimiz olmuştur ve olmaya devam edecektir.

Üzgünüm, ama gerçekler bunlar.

Büyük çoğunluğumuz dışı güzel olmayanın içi ile ilgilenmiyor.

Yorumla
  • PaSsi0n
    PaSsi0n Takip Et
    Xper 5 Yaş: 33
    +1 yıl

herkes yanına yakışanı ıster elbette sonucta ruhuna sarılıp uyumuycaksın degıl mı ama şu da bı gerçek kı kışıler kıyafetlerıyle karşılanır fıkırlerıyle uğurlanır

0
    0 Yorumla
  • latpa
    latpa Takip Et
    Xper 6 Yaş: 32
    +1 yıl

ben ikisini de denedim kardeşim çok kez.. bir farkı yok. Ve bence çok yanlış yerden bakıyorsun mesele iç ya da dış güzellikte değil, güzellikle çirkinlik dengesinde.

0
    0 Yorumla
  • Haaande
    Haaande Takip Et
    Xper 3 Yaş: 31 , eic 30%
    +1 yıl

Ikiside önemli. Insan ilk dis görünüsten etkilenmeli ki onun karakterinide tanimaya bir sans versin

1
    0 Yorumla
  • ρ-Łσηєłiηєss
    ρ-Łσηєłiηєss Takip Et
    Guru Yaş: 30 , eic 40%
    +1 yıl

Asıl önemli olan iç güzelliktir. Bir insanı değerli kılan odur ama ben bir parça dış güzelliği de önemserim.

1
    0 Yorumla
  • yardiyar
    yardiyar Takip Et
    Xper 6 Yaş: 39
    +1 yıl

İkisi de önemlidir fakat nefsi bakarsan olaya dış güzelliğe daha çok önem verirsin sini bakarsan iç güzelliğe daha çok önem verirsin nihayetinde ikşsi de önemlidir saygılar

0
    0 Yorumla
  • nmminaj
    nmminaj Takip Et
    Xper 6 Yaş: 31
    +1 yıl

İkiside önemli mesela ben benden kısa erkeklerden hoşlanırım genelde ama önemli olan zeka seviyesi ve hayvanseverliği

1
    0 Yorumla
  • faycindelaycin
    faycindelaycin Takip Et
    Xper 2 Yaş: 30
    +1 yıl

Dışı güzel olmayınca içinin güzelliğine bir şans verilmiyor maalesef. Bence güzellik değil önemli olan birbirine yakışmak

2
    0 Yorumla
  • merveminee
    merveminee Takip Et
    Xper 2 Yaş: 31 , eic 35%
    +1 yıl

Tabiki iç güzellik çok önemli ama biraz da dış güzellik olursa tamamdır :)

2
    0 Yorumla
  • Devamını Gör (315)
Devamını Gör(360)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Dış güzellik mi iç güzellik mi önemlidir?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Dış güzellik mi önemlidir iç güzellik mi? 11 cevap verildi
Dış güzellik mi önemli iç güzellik mi? 25 cevap verildi
Dış güzellik mi, iç güzellik mi önemlidir? 43 cevap verildi
İç güzellik mi dış güzellik mi önemli? 30 cevap verildi
İç güzellik mi dış güzellik mi önemli? 7 cevap verildi
İç güzellik mi önemli dış güzellik mi? 73 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • El dokuma halılar hoşunuza gider mi?
  • Eski sevgilinizin arkasından konuşur musunuz?
  • 70 kiloyum belim ince mi sayılır, ideal bel ölçüsü kaç olmalı?
  • Uzun mesajınıza "anladım" cevabı gelse tepkiniz ne olur?
  • Esiniz örtu takmanızı isterse takar misiniz?
  • Kendine bir iyilik yapmak istesen, bu ne olurdu?
  • Hayatınızda aldığınız en doğru karar neydi?
  • Son zamanlarda neler dinlediniz?
  • Her espri masum mudur?
  • Eski sevgilisini hâlâ unutamayan biri yeni bir ilişkiye başlamalı mı?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨