AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
155Cevap
İnsanoğlu dışını güzel bulmadığını birinin içinide merak etmiyor. İlk etapta dış güzellik ön plandadır elbette
Ozaman kusura bakmada sen insanlari taniyamamissin derimki allah sana dünyanın en yakışıklısini verir dış güzelliği olarak icininde kotu olması dileğiyle iste ozaman anlarsın içimi disimi diye yanlış dusuncelerle denize girme boğulur sun iki aksamlar
Ilk ilgi dış görünüşe gore gerçekleşir sonra tanıdıkça şekil alır ve ne kadar yakışıklı olursa olsun icide bir o kdar kotu olsun tipi hic umurumda olmaz
İç güzellik olayı yalan malesef. Dış görünüş önemli. Ne kadar iyi olursa olsun, kısa boyluysa mesela yalan oluyor içi. Kendimden biliyorum
Aynen hacı sırf içi güzel diye, dışına özen göstermeyenlere işim olmaz
Bence kendımızı kandırmayalım aynen. Dış önemli.
İçi bir ayrı tabi
Ikisi de cok onemli. Fakat, uzun sure bir iliskin olman icin dis gorunusu guzel degil, ici cok guzel olmali. Cok guzel birinin kotu bir ici varsa ne anlami kaliyor?
her gğzelin içi kötü mü yani bumu
Dıs gorunus olarak zayif erkeklerden hoslanmasamda karakter cok onemli cunku dıs degisir ama insanin karakteri degismez.
Evet önce dış güzellik ama aham yakisikli birisiyle sevgili olmam. İç güzellik de sonra geliyor oda yüzüne yansır zaten :)
Dış güzelliğe bir günde soyulur ama ruh güzelliğine bir önür doyulmaz imiş...
İnsan oğlunun en afilli yalanıdır ' benim için dış güzellik önemli değildir' çok sevdiğim bir örnektir; eğer dış güzellik önemli olmasaydı hamam böceğinide uğur böceğini sevdiğimiz gibi severdik
Bak bu efsane olmuş işte :)
ic diyip hep dısa bakmazlar mı hep?
bence ıc daha onemlı
sana katılıyorum tamamen iç güzellik diyemiyorum ben % 25 dış %75 iç benim için :)
İç güzellik onemlidir AMA hiçbirimiz röntgen cihazı değiliz ki bir bakışta insanların içini gorelim. Bu yüzden ilk başta dış guzelliginden etkilendigimiz kişileri tanimaya uğraşırız. Yani sana aynen katılıyorum başlarken dış devamı için iç. .
Öncelik tabii ki iç güzellik ama dış güzellik de biraz olsa fena olmaz
Dış güzellik olmayınca iç güzellik ne işe yarar bir erkek için.
Ruhlar aleminde yasamiyoruz ki:) karakteri deoli tabi ki
ilk olarak dış güzellik ama zamanla karakter daha önemli oluyor
İç güzellik önemli dış güzellik ne kadar iyi olursa olsun anlaşamadıktan sonra hiç bişiye yaramıyor
Yakışıklı olmuş karakteri oturmamış laubali.. anında soğurum. önce davranışlarına düşüncelerine bakarım aramızdaki ruh uyumuna :)
İkiside Önemli Bence, Dış Güzelliğe Önem Vermiyorum Diyenler Kesinlikle Yalan Söylüyolar.
Dışıda İçide Güzel Olucak.
Portakalı soymadan içinden ne çıkacagını bilemeyiz kardeş. İlk dış güzellik daha sonra cigerine kdr ögrenirsin
İlk izlenim için dış güzellik, sonrası için iç güzellik. Sana herhangi bir alanda çekici gelmeyen adamın içini tanımak istemezsin
Eğer onun düşüncelerine fikirlerine aşık olmuşsan dış güzelliğin pek bir anlamı yok. Güzelliğine kapıldıysan gelip geçici yanı demem oki içi güzel olsun bı insanın.
Bu konu kisiden kisiye degisir ama bana gore yuzdeye ayıracak olursak %80 ic guzellik %20 dıs guzellik
Her ikiside herkeze nasip olmayan ozellikler ikisininde yeri ayri :)
Dışı güzel değilse içine bakmıyoruz dışı güzelse çabalıyoz bakıyoz boka sarıyo kız o bakımdan özgüveni olmayan güzel kızlar tercihimizdir
Iç güzellik diyenler bile ilk olarak dış güzelliğe bakarlar bu yüzden önce dış güzellik zaten ilerleyen zamanlarda içinin güzelliğinide belli eder insan
helal
Dış güzellik iç güzelliğin kısmen yansımasıdır. O yüzden hem iç hem dış
bence ilk başta dış sonrası iç :) ama yüzde 40 dışsa yüzde 60 iç.
iç güzelikte sütyen ve tanga kalite olmalıdır. Dış güzelikte zaten bunlara uyum sağlar konu kilit...
:D ÖFFF KAÇIIINNNNNNN
Kime sorsan iç güzellik der ama hiçbiri çirkin biriyle birlikte olmak istemez
Yalan söyler gibi olcak ama iç güzellik çünki dış güzellik bir yere kadar iç güzellik kalıcı
İç güzelliği olsun ama önemli olan gülüşü. Her şeyi gülüşünde görmek önemli bence :)
Iç güzellik. Insanin içinin güzelliği dışada yansırmış 😂😂
Dış gorunus onemli tabiki. Ama dıs gorunusu iyi olup karakteri bozuksa da bir onemi yok
tamam o zaman ben hemen süper bir dış görünüşü olayım ya da alayim mi denilir?
bir laf var dis guzelliye 40 gun ama ic guzele olana 1 omur doyulmazmis
Belki kötü ve çirkin bir kıza aşık olacaksın. Ama yine insanın karakteri önemli gerisi boş.
İlk bakışta dış güzellik olur elbet ama iç güzellik yoksa bir yere kadar sürer o ilişki
iç güzellik ama ilk bakışta dıs görünüşte önem arz eder
İç güzellik. Dışta bir yere kadar, iç önemli iç 😌
burada çoğu cevabın yalan olabileceği kanısındayım. Bence iç güzellik.
Dış ve ic olsun dış onemli degil diyenler yalan soyluyordur guzel bulmak icin neler cabaliyoruz neler :)
iç güzellik olmazsa dış güzelliğin pek önemi kalmıyo.. dıl güzellik olmazsa olmaz. ikiside mutlak olması gerek
önce dış sonra iç. kimse yalan söylemesin. Hiç kimse dışını beğenmediği birinin içini merak etmiyor ne yazıkki.
beğenmediniz bir insana aşık olmazsınız ama karakterini beğendiyseniz onunla dost olabilirsiniz sevgilinizin karakterini beğenmeden de aşık olabilirsiniz tabi bu benim fikrim
Herkesı farklılarını var ben once dış sonra kalbne bakıyrm iyiyse tamamdır.
Dışı biraz güzel olsun yeter ama daha sonra da dediğin gibi iç güzelliktir ve karakter düzgün değilse zaten istediği kadar güzel olsun yinede gözüm de hiç değeri olmaz
Şimdi yakışıklı ama serefsiz bir seevgili olcagına anlastıgım biri olsa daha güzel ama azcıkta yakışıklı olsun djfksdfjdf
o kıvamda biri var mı ki. d. d. d
vardır ya dünya cesit cesit insanla dolu :D
yanılma noktan her yakışıklı kötü değildir bnce genelde konuşmak yanlış değil mi
aynen tabiki öyle bir cirkin kötüdür bir yakısıklı iyidir bilemem ya kafam karıştı :D
sana iyileri denk gelmemiş :))
bana hem yakışıklı serefsizi denk geldi :D
üzüldüm ya , şansın sıradaki nasıl iyi mi :)
sıradaki yok :D
neden yok :) iyi birininmi bulamadın
ben de karar degıstırdım artık dış guzellık abi bu kadar yaa s*kayım iç güzellığıne !!!
Benim için iç güzellik daha önemli. Tamam dış güzellikte önemli ama iç güzellik daha baskın
iç güzellik tabiki :) yüzüne bakılacak kadar güzel olsun yeterli dış güzellik bakımından :)
her ikiside onemli sonucta ruhlar aleminde yasamiyoruz
Aralarında çok fazla fark olmamak koşuluyla iç güzellik..
bir insan disini begenmediginin icini merak etmez
İç güzellik ;) ama bir kız ve erkek dış Görünüşe fiziğine de bakmalı :)
Bir araba alırken ilk önce içine mi yoksa duruşuna mı bakarsın, cevabı budur.
iç güzelik çünkü çok yalnızım erkek osa dahi severim çünkü biseksüelim
herkes müneccim mübarek tanımadığının karakterini pat diye görüyo
dis guzellik tabi cirkin bir kizi neden tanimak isteyim ki
insanların dışına bakar ilişki kurarız genelde içerideki çirkinliği gördüğümüzde pişman oluruz.