Sevgilim yaptığımız plana öncelik vermiyor, ne yapmalıyım?

Sevgilimle başka şehirlerde yaşıyoruz ve kaç aydır Diyarbakır’da buluşacaz diye sözleştik ve sevgilimin arkadaşının abisi yurt dışında ölmüş. Pazartesi onun taziyesine gidecek. Taziye de başka şehirde. Biz de salı günü görüşecektik ama kaç aydır ben kendimi yırtıyorum gidersem gel diye bakalım bakalım dedi. şu an arkadaşının yanında 1 gün dursun taziyesini alsın gelsinn diyorumm ama o belli
Değil ne zman geleceğim diyor. Sizce 1 gün arkadaşının yanında kalsa ertesi gün gelse buna arkadaşı gönül koyar mu sonuçta bizim de aylardır konuştuğumuz bi plan vardı ortada
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar biriniz bişey diyinnn
Güncellemeler
+1 yıl
Yakın gidebilir ama ben bir daha başka şehire gidemem uzun zamandır görüşmemiz ve belki aylarca yine görülemeyecez elimize bi fırsat geçmiş gelsin 3 gün kalsın diyorum. Onun Babannesi Diyarbakır’da benim kuzenim böyle ayarladık ama kalamam ailem izin vermez işte taziye belli değil sen git ben gelirim bana bunları diyor ve ben gidince kuzenimde sevgilisiyle buluşavak evde tek oturacam yani sinirlenmem normal değil mi lütfen yardımcı ol
Sevgilim yaptığımız plana öncelik vermiyor, ne yapmalıyım?