Siyasi görüşleri ayrı olan sevgilinizden ayrılırmısınız neden

Siyasi görüşleri ayrı olan sevgilinizden ayrılırmısınız neden
Hayır ben ayrılmazdım çünkü siyasi görüşlerimiz ya da hayat hakkında ki fikirlerimiz farklı olabilir yani ben saygı duyardım benim için önemli olan sevgilim ile anlaşabilmek her konu da eğer birbirimize aşıksak seviyorsak güveniyorsak ister ırklar ister kültür farklı olsun benim için önemli olmazdı ben yine de sevmeye deva ederdim.
Bu bence ayrıılık veya kavga sebebi olmamalı yani şöyle düşünün. Herkes sizinle aynı şeyleri düşünmek veya yatkın olmak zorunda değil. Birisi x partiyi destekler diğeri q partisini destekler. Biri A takımını tutar diğeri B takımını tutar.
Yani karşılıklı saygı, sevgi, hoşgörü, anlayış empati, sadakat varsa eğer bazı konularda zıt düşünmek sorun olmaz çünkü saygı varsa karşılıklı bu tür zıtlıklar sorun edilmez.
Siyası görüşünden aşağı yukarı haberim vardır, dolayısıyla ayrılma durumu olmaz çünkü zaten siyasi görüşü bana aşırı ters ise sevgili olamayız. Kimseyle siyaset tartışmalarına giremem. Zaten bazı partilere oy verenlerin zekasından da şüphe edilebilir.
Teşekkür ederim caneeem 🥰
Rica ederim 😘
Gereksiz siyaset tartışmalarına girmem de dahil olmam da..
Kendi bilir herkesin kendi kararı..
Teşekkürler
Rica ederim
Cevap
20Cevap
Dün buna benzer bir soru sorduğunda şöyle bir görüş gelmişti aşk tanrısal bir şeydir diğer düşünceler ise düşünsel. Allah’tan gelen bir şeyin önüne geçemem siyasi bir şey yüzünden çok kavga ederim çok kızarım çok bağırırım belki ama çok düşüncesini değiştirmeye çalışabilirim ama sanmıyorum yani ayrılmam
Hayır ayrılmam, siyaset konuşmayı sevmiyorum zaten. Siyasi görüşü beni alakadar etmiyor. Sadece pkk destekçisi vatan haini olmaması gerekiyor.
Bu tip görüşleri önceden bilip ona göre hareket edeceğim için sonradan ayrılmama gerek kalmaz iyi tanımadığım biriyle sevgili olmam çünkü.
Körü körüne bir siyasiye bağlı biriyle sevgili olmam. Her görüşe açık doğrununda yanlışında farkında olacak zekada objektif biri olmalı. Özellikle koyun olmamalı
Siyasi görüşüm farklı ise bu sorunları yaşamamak için olmam. Arkadaş seçerken bile düşünce yapısına dikkat ediyorum. Bana yanlış gelen şeyleri seven biriyle ilişki kurmam. Çünkü elbet bir yerde patlak verecek. Ülkenin halı ortada. Bu duruma iyi diyen insanlarla ben ne arkadaşlık kuracam.
Siyasi görüşler farklı olabilir benim için bir kriter değildir. Komünist olsun sosyalist olsun ne olursa olsun kendi düşüncesi saygı duyarım. Ama akp'li ise yok olmaz. Bu siyasi görüşü geçiyor artık bu düpedüz görüşsüzlük. Bu artık düşünmemeye giriyor. Düşünmeyen bir insan istemem hayatımda. 😁
Sg
Ayrilmam herkesin görüşü kendine. Neticede secimlerimizse özgürüz ancak benim fikirlerime goruslerime saygısı yok ise atıp tutma telaşında ise ayrılırım çünkü saygı duymak ve objektif olmak benim için her şeyden önemli.
Siyaset ve din bu ülkede hep ayrıştırıcı bir konu olmuştur. Bu konulara girmeyi hiç sevmiyorum zaten konuşmayız olur biter
Herkesin kendi hür iredesi.
Onun siyasi görüşü beni ilgilendirmez benimki de onu...
Bu çizgide olduğu sürece ayrılık sebebi değil benim için.
Siyaset konularına girmeyi hiç sevmiyorum, ayrılmam ama benim yanımda fanatiklik yapmasın, tartışmasın.
Siyasi görüşü farklı olanlarla kim ne derse desin arkadaş bile olmuyorum
Büyük konuşmak istemiyorum. Ama bu konuda da seçiciyim.
Körü körüne yanlışı savunup banada empoze etmeye çalışmazsa ayrılmam
eşimin veya sevgilimin siyasi görüşünü hiç sormam ve sordurtmam da
Aşk konusunda pek umrumda değil açıkçası siyasi olaylar
Saçmalamış tuttuğu takım farklı diye de ayrılsın o zaman millet
Ne boyutta bir farklılık olduğu önemli tamamen zıtsak biraz zor.
İlkelerime ters düşen biriyle baştan ilişki kurmam
Hahah bu çok iyiydi.
Hem çocuk olursa AKP 'li olma ihtimalini bertaraf etmiş. :D
Ben parti tutmam ama parti tutup ilkeyi kevgire çevirmiş insanla rı savunan biriyle düşman bile olmam
Siyaset sevmiyorum, umrumda değil. Belki bu yüzden diğer görüşlerin çoğu absürt geldi
Teke tek siyaset yaparız artık.
chp li ise ayrilirim
Sevgili bile olmam
ayrılmam siyaset ilgim dışında
Abla çok büyük konuşmuş 😅
Elbette, olmayız ki biz onunla
Evet AKP liye şu yok
Hayır ayrılmam , siyaset konuşmam.
Ayrılmak saçma olur
Kadın dediğin...
Ayrılmam
Evet ayrılırım