Hadi döndür bana bebeğim vallahi öldüm sanağ

Hadi döndür bana bebeğim vallahi öldüm sanağ
Konuşulabiliyor ve hayatın içine girmiyor ise, can sıkmıyor ise farklı olması sorun değil. Sadece Bu teröre destek veren bir oluşum olmasın yeter. Bu sürekli gündeme geliyor ve tartışmalar yaşanıyor ise mümkün ise uzak dursun. Her ne kadar böyle desekte maalesef ilişkilerde önemli faktörlerden biri haline geldi.
Aslında mantıken aşkın hayatta birçok şeyin önüne geçtiğine inananlardanım. Lakin ben ona karşı apolitik olmaya çalışırken o siyasi düşüncelerini ben dahil her şeye yansıtmaya çalışıyordu. Dolayısıyla bu da bir noktadan sonra çekinilmez bir hâl aldı.
Eğer bu konuda çok aşırı değilse mutlu olabileceğiniz düşüncesindeyim :)
Siyasetle işim yok. Konusu daha sinir bozmaya yeter
Tüm gönül oyum sana ajsjss
Cevap
49Cevap
Başta öğrenir hayatımı tehlikeye atmam. Neyse ki sevgilimle görüş birliğimiz var
Siyaseti aşka karıştırmam
Hayır ayrilmam
Eleştiriye açıklaştığımı fark ettim ve bu yeni halimle ayrılmazdım fakat eskiden çok eleştiriye kapalıydım ve bu özel konudan sonra ayrılırdım fakat durum değişti aslında ayrılmam yani ayrılmak için tek neden olmamalı
Benim eşimse zaten siyasi görüşü de bana uyuyordur. Çok zıt düşünceleri olmadığı sürece ayrılmam
Saygi duyuyorsak ayrilmam derdim eskiden ama ayrılın. Zamaninda ayrilmadim ama aslinda ayrilmak lazim. Cunku sen cocugunu Atatürk/vatan/din sevgisi ile buyutmek isterken o Ataturk/vatan/din dusmani olarak buyutmek istetecektir. O yüzden cocuklarinizin anne ve babalarini iyi seçin. Cocuk 1 kere büyütüyor ve zamani geri alamazsin
ben milliyetçi ülkücü bi insnaım gidipte hdp yi destekleyen biriyle sevgili olmayı bırak arkadaşta olmam. parti olarak mhp ya da akp li değilim ama milliyet ve ülkü şuuru yüksek ve hassas olan bi insanım bana ters siyasi görüşü olan biriyle bi ilişki yaşayamam
Ben parti tutmam genelde karşıdaki kişininde öyle olmasını beklerim, ha tutuyorsa da AKP ve hdp tutuyorsa yanıma bile yaklaşamaz, sineğe vurur gibi kovarım onları asşlkdjasda
Siyah giymesi beni çok sevindirrir kızın çünkü ben de siyah çok seviyorum 🖤 siyah favorim rengim zaten
Benim hiç umurumda olmaz sevdiğim insanı bunun için terk etmem
Saç rengi, ten rengi, göz rengi kişisel tercihleri vs. Hiç fark etmez benim için kalbindeki iyilik önemlidir ve beni sevmesi
Hayır ayrılmam herkesin fikirlerine saygım var ama siyasileri koyu bir şekilde savunuyorsa beni kendinden soğutabilir
önceliğim şayet yanlış ise elbette doğruları anlatırım, bıkmadan usanmadan doğruları öğrenmesine yardımcı olurum
Malum partiliyse selam bile vermem Almanya bizi kıskanıyor diyormuş bir de skznsns. Bu burcundan daha önemli bence.
Zıt görüşlere sahip olmamız sorun teşkil etmez.
Sürekli siyaset konuşuyorsa, takım tutar gibi bir partiye bağlıysa ister istemez soğurum.
Hdp'li ise zaten sevgilim olamaz, herhangi bir parti tutanında IQ'sunu sorgularım m*l sevmiyorum ben
Kisiye gore degisir , karsilikli olarak saygı çeçevesi icinde ayri siyasi düşünceler icinde olabilecek kadar erdemli olanlar varsa..
Aşkta siyasi görüşün önemi yok. Başlangıçta farka bakmazsın sonra yaşadıklarınla ortak noktaya gelirsin gelmesen bile sorun olmaz heralde
Siyasi bir saplantısı olan kişiden şeytandan kaçar gibi kaçarım, siyasi görüşü benimle uyuşsa dahi...
Hayır ayrılmam, bana aşık olduğu sürece bizim aşkımızı her şeyden daha önemli ve üstün tuttuğu sürece ayrılmazdım.
hdp sempatizanı olmadığı sürece ilgilendirmiyor beni
En İyi Cevap