Güçlü kariyerli galiba da hos biriyim çünkü hayran hayran beni izleyen erkekler oluyor mesela bunlarla ben birkaç kahve flört sürecinden sonra benle devamini gerirmeyip daha pasif benle benzer olmayan kizlarla sevgili oluyorlar neden bu böyle olabilir 🤔
Yanlarinda güçlü özgüvenli birini istemedikleri icin
İtici biri oldugun icin
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Güçlü özgüvenli bir hatun bulup bırakıp giden erkeğin akıl sağlığını sorgulamak lazım diye düşünüyorum
Bebim tek aradığım özellik bu çünkü 😊
Benim yazacaktım ah klavye ah 😁
Yok istisnasiz sonuc hep bu e hayran hayran bakan sizdiniz sanki ben koşmuyorum arkalarindan biraz yesil isik yakıyorum ki yaklassinlar neyse benle devamini getirmeyip inadina yapar gibi baska sevgili buluyorlar ne alaka yani
Nerde yanlis yapıyorum kafayi yicem resmen
İnsan bu hayattan ne istediğini çok iyi bilmeli ben çok iyi biliyorum hayatım boyunca tek istediğim şey güçlü özgüveni olan bir hatun başka da bir şey istemem gerek yok
Kişiliği oturmamış insanlar seni yanıltır
Evet galiba bunlar cocuk daha yaslari da küçük degil 26 27 yasinda insanlariz ama yok hep hüsran hep hüsran
Bak senin baskın bir yapın vardır tahmin ediyorum bunu eğer karşındaki erkek bunu biliyor o yüzden seviyorsa seni merak etme kovsan da gitmez
Önce kendini iyi tanıt sonra da davranışları izle ona göre hareket et
Bence kendini olduğun gibi tanıt eksiksiz bak bakalım kim yanında duracak gör
Evet kesinliklee baskin biriyim. Flört etmeden once de anliyorlardir bunu o zaman o topa girmesinler hic benim saklayacak bir seyim yok ki. Bisiler baslar gibi oluyor ben de biraz mesafeli davranıyorum ama kapilari da kapatmiyorum erkekler uzaklasiyorlar hani kahve ictik diyelim bi yemek teklifi gelmiyor caba yok anladin mi ama baska biriyle nasip sevgili olabiliyorlar anlamıyorum
Ben gülümsüyorum selamimi veriyorum biraz bekledigimi belli ediyorum ilk bulusma sonrasi ne biliyim bi mesaj bi teklif filan ama yok asla tesebbuste bulunmuyorlar ama uzaktan bakmaya da devam ediyorlar
Ben mesela karşımdaki kadın güçlü olsun baskın olsun beni kıskansın sahiplensin istiyorum çünkü böyle mutlu oluyorum ben
Ama bunlar kaciyorlar neden böyle olabikir ki veya itici biri miyim iticiysem bakmaya neden devam ediyorlar?
İtici değilsin zor olduğun için kaçıyorlar kolay varken niye zorla uğraşsınlar ki
Bende tam tersine kolay kadınlar ilgimi çekmiyor güçlü otoriter baskın seviyorum
Ama zor derken nasil desem bak sans vermisim iste kapi aralik yani basta kabul etmisim zaten daha ne istiyolar ki msela ben adim atsam sonradinda onun da devamini getirmiyorlar
Beni uzaktan izlemeye devam ediyorlar canım mi bunlar
Ne desem bilmiyorum ben arıyorum bulamıyorum millet elinin tersiyle itiyor adalet nerde çözemedim 🙄
Evet fazlasıyla mall lar