şu an ilgisiz oldum bir kız var ve afedersiniz resmen tapıyor kısa daha önce ilgili vs oldum o zamanlarda ise baktım beni eziklemeye vs çalışıyor
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Başlarda yeterince hoşlanmamıştır biraz zaman geçince sen kendini çekince kıymetini anlamıştır olay bu
Haklısın ama başta ilgisi çöktü ben ona ilgi vermeye başlayınca üstüne düştükçe daha kötü oldu sonradan ilgisiz olunca kıymet bildi
Basit sanıyorlar her kıza ilgi göstermiş sanarlar biraz ağır olman iyi
Aksine her kıza değil ki tam tersi sevmediğim birine asla ilgi duymam ama galiba haklısın çoğu erkek öyle olunca kızlarda yüz vermeyen vs seviyor
Yüz vermeyen değil hem kız hem erkekler ulaşılmayan zor insanları severler emek gerekiyor yüz verme dediysek egolu ol demedik sadece acele ilgi gösterme cepte görürler
Aynen ama ben mesela biri ile flört etsem sevgili olsam başkasına bakmam ama kızlar ilgili diye yanlış mı anlarlar bunu
Kız baktım iyi davranıyorum bana kötü davranmaya başladı 2 haftadır kötü davranıyorum peşimden gitmiyor
Kanka bence sen o kızdan uzak dur ya psikolojisi bozuktur onun çünkü kötü davranıyorsan keko seven kızlardandır seni bırakmıyorsa iyilik yaramaz ona seni değiştirir değişmez bak buraya kadar yazmışsın derdini ne gereği var engelle gitsin seni iyilikle sevecek iyi yönünü beğenecek normal psikolojide birisiyle konuş
Haklısın kanka ama keko sever biri gibi değildi başta da sevdi beni ama ilgili olduğumda hiç değerim olmadı son dönemlerde ilgisiz oldum 20 mesaj attı ise tek cevap yazdım saatlerce bekledim okundu yapmadan öyle yazdım şimdi tam tersi daha ilgili oldu
Ama kız çok cici bici minnak derler ya öyle işte ama bu şekilde olunca daha iyi ilgilenmesi şaşırttı
İnsanlar zorun peşinde koşar her zaman imkansız olanın hırs yapmış sevgi değil bu elde etmeye çalışıyor ona tekrar eskisi gibi ilgi göster sana yazmaz
Hım haklısın galiba peki bir detay var onu sana anlatsam ne amaçla olduğunu bana yazabilir misin şahsen bir kişi daha dedi senin dediklerinin aynısını
Peki ya hep böyle ilgisiz vs olursam devam. eder mi bir yerden sonra keser mi
Hırs yapar yazar uğraşır koşar ama bence zaman kaybı bu karşısına sevdiği kişi çıkarsa seni umursamaz birdaha veya bir başkası ilgisini çekerse yazmaz sana
Aynen bu hırsı yenme yolu yok mu peki
Kendine bağlamaya çalışırsan bilmiyorum inanki
Sen bir kız olarak böyle davranan bir erkeğe tapar mıydın yoksa sana ilgi veren seven erkek olmasına mi tapardin
Öncelikle ben hicbir erkeğe tamam hicbir insanlara tapmam. Şöyle ki bana kötü davranan erkeğe bb derim beni seven gerçekten seven karakterli dürüst kötü alışkanlıkları olmayan birisiyse ve hicbir kıza davrandığı gibi bana davranmıyorsa ben onun için özel birisiysem o benim için değerli olurdu
Ayarı kaciriyorsun herhalde
İlgili oluyorum mesela regl olduğunda çikolata vs aldım götürdüm iyi gelir diye aksine daha kötü geldi bana yüklendi son 2 haftadır arıyor bakmıyorum mesaj atıyor 20 tane 1 tane mesaj atıyorum daha çok ilgilenmeye başladı
Ayarı da aslında fazla kaçırmadım da ilgili iken duyarli oldum iyi gelmek adına sürpriz vs yaptım
Sen istemeden gosting yapmışsın 😀
Ne demek o? 😀
Araştır ama kullanma
Olur bakacağım internette yazar mi?
Şimdi okudum aslında kötü bir şeymiş sence de kötü değil mi?
Bence iyi ben kullanıyorum çünkü
Karşıdakini aslında üzecek bir şey bence
Sana bir konuda bir şey desem fikir verir misin özelden yazma şansı olur mu? Önemli bir konuda
Yok özel görüşleri almıyoruz uygunsa burdan yazınız
Özel görüş ne ya 😀 özel görüş değilde herkesin bilmesjni istemedigim bir konu mesela kızla ilgili onda oradan yazar mısın dedim
Yok o zaman dert dinleyecek durumda değilim 😀
Dert değil tek cümlelik bir şeydi neyse 😀 bana da mı gosting yapıyorsun
Yok be sana niye yapayım
Ne bileyim erkeğim ya erkek sineğe bile gosting yapar kızlar 😀 seviyorlar erkekleri yarıda koymayi
Zannetmiyorum haksız yere kimseyi kıracak bişey yapmam
Ahaha bak bu güzel kanka
Senin sayende o yaptığım şeyin gosting olduğunu öğrendim ama ben pek ileri gitmedim bazıları var köpek gibi davranıyor kıza kız ise yinede onunla oluyor vs