Sizi terk etmiş birinin hediyelerini ne yaparsınız?

Zamanında o kadar çok sevmiştim ki maddi anlamda da yardımları çok ufak oldu öğrenci olduğumu çalışmadığım durumu biliyordu ilk 14 subat hediyesi ve o paralar boğazıma dikiliyo böyle asırı rahatsız oluyorum fakat istemediğini söyledi kandırdı ve bana adres dahi vermedi dediğim gibi ama kullanmayıp köşede saklıyorum bakamıyorum bile severek aldığım gömleğin bile aynısını sevgilisiyle giymesi sonradan tesadüf oldu bu arada etiketi çıkarıp bir kere tek giymiştim ihtiyacı olan birine vermek istiyorum fakat annem abarttığımı kardeşime vermemi istiyor onun hediyeleri atta diyo ama ancak yüzüne fırlatabilirim atamam daha ne kadar saklamalıyım? Bana dönmiceğini dönerse bile eskisi gibi olmucağımızı hatta annem ağzında kus tutsa su saatten sonra onu benimsemem demiş herkese saygısını kısacası bitirmiş beni rezil etmiş bi insanı asla hayatıma almam birdaha. Son sözünde defol diyipte depremde öleceğim son nefesimde aklıma gelmemişti aramalarına dönmeyecek kadar içim buz olmus buna ama neden anıları atamadığımı bilmiyorum zaten bizden de olmaz su saatten sonra

Güncellemeler
+1 yıl
Ben kimseye vermek ya da atmak falan istemiyorum ya o alsın ya da bakmıcağım bir yerde dursun diyorum ama daha ne kadar böyle olacak onuda bilmiyorum atma zamanı belki çoktan gelmiştir bile 2 senedir bir kere bakmadım her baktığımda onlara gözlerim doluyo kokusunu bile unutmaya çalısıyorum ama oda olmuyor o anılara baktıkça her şey çok kötü ama sesini duyupta artık mutsuz hissettikçede bilmiyorum ne hissettiğimi kısacası ama çok üzgünüm
Güncellemeler
+1 yıl
İphone 11 alacaktı her defasında reddettim iyi ki etmişim onun böyle bi pislik yapabaileceğini basta hissettim, ilkti uzun ilişkim , değer vermiştimki içinden gelip alabilecek kadar seviyordu fakat ben zamanında hediyelerini al dediğimde bana soktuğu laftan sonra birdaha bişeyini kabul etmedim ki yine gönderiyordu zorla yani ben onu parası yokken de yanında olabileceğini biliyordu o kaybetti umarım hayatı boyunca mutsuz olur hakkımı son nefesimde bile hakkımı yine helal etmicem ona
Sizi terk etmiş birinin hediyelerini ne yaparsınız?