Güncellemeler
+1 yıl
Ben kimseye vermek ya da atmak falan istemiyorum ya o alsın ya da bakmıcağım bir yerde dursun diyorum ama daha ne kadar böyle olacak onuda bilmiyorum atma zamanı belki çoktan gelmiştir bile 2 senedir bir kere bakmadım her baktığımda onlara gözlerim doluyo kokusunu bile unutmaya çalısıyorum ama oda olmuyor o anılara baktıkça her şey çok kötü ama sesini duyupta artık mutsuz hissettikçede bilmiyorum ne hissettiğimi kısacası ama çok üzgünüm
Güncellemeler
+1 yıl
İphone 11 alacaktı her defasında reddettim iyi ki etmişim onun böyle bi pislik yapabaileceğini basta hissettim, ilkti uzun ilişkim , değer vermiştimki içinden gelip alabilecek kadar seviyordu fakat ben zamanında hediyelerini al dediğimde bana soktuğu laftan sonra birdaha bişeyini kabul etmedim ki yine gönderiyordu zorla yani ben onu parası yokken de yanında olabileceğini biliyordu o kaybetti umarım hayatı boyunca mutsuz olur hakkımı son nefesimde bile hakkımı yine helal etmicem ona
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Bana ver hediyeleri senin için satarım ayy pardon saklarım diyecektim
😀😀
Kullanmaya devam ederim
Ben edemiyorum nefret ediyorum da Atamıyorum da
g*tüme sokarım
Yaaa sabah sabah
Demekki sevgilin sana vibratör hediye etti. İleri görüşlüymüş
Yorum kapak oldu yazamadı arkadaş
Evde dursun belki lazım Olur
Konuşabilir miyiz bu konu hakkında özel
Altın falan ise satar parayı çatır çatır yerdim 😉
İşte herkes aynı olamaz ve maalesef değil maddi anlamda isteseydim herşeyi koparabilirdim ben istemedikçe verdiği 3-5 parca bişey bide para göndermişti birkaç sey için onları bari aal dedim adam borç para bile verdim zaman da almadı öğrenciden para almam demişti hep rencide etti köpek
10 bin civari bişeydi ve bende vardı hani ihtiyacı da vardı ayda onun 2.5 katını kazanıyordu verirsin sonra önemli değil demiştim beklentisiz vermiştim o zamanlar çalısıyordum da yine almamıstı
Suç sizde birdaha kimseye güvenip para vermeyin
Zaten almadı diyorum ben beklentisiz verecektim bizim aramızda paranın lafını geçmediğini ona gösteriyordum daa verirse bende verirdim çünkü tutku vardı güven vardı ve 7 yıldır iyi bir arkadastık
İlişki 4 yıllık arkadaslıktan ilişkiye 3 yıldır geçmişti yani bunlara gerçekten çok yazık oldu ne onun annesi beni görünce istemedi nede benim annem. Zaten benimki hoslanmamıstı hatasını kolluyordu resmen yani ne ayırdı bizi bilmiyorum bi baktım soka uğradım su kıza yüzük takması bu kadar kısa süre anlamıyorum
Bazan büyükleri dinlemek lazım
Zaten annemin sözü senettir bende tabi ikna kabiliyeti yüksek ve inatçı bi kızda olunca yanıldığımı bana gösterdi valide sultanım. Pişman olduğum tek bi seyim yok varsa o olsun geliyo arada bana sarılınca bile Düşmedim hakkımı son nefesime kadar da helal etmicem ona hep mutsuzluk diliyorum ölmesin ama hep sürünsün istiyorum
Bi ara geldi sarıldı vicdan azabından köpek gibi sürünecek yani çok virgül koymayınca imla hatası oluyo kusura bakmayın
Sen kinli olma yine boş ver kin insani başka yerlere sürükler
Kendinize iyi bakın gitmem lazım mesai başlıyor
Kin var ama artık onun dısında bişey kalmadı içimde intikam alacak kadar değeri kalmadı bende. Zaten su saatten sonra bana ulastımı herkese adını çıkarır herşeyi yaparım yani onu tehdit ediyorum korkuyor benden. Anneme benim yaptıklarımı söyleyip beni rezil etti istesem çıkarım karsılarına oğlunuz bana sunu sunu yaptı derim sen de bana hiçbişey yapamazsın en fazla vurursun öfkeden delirince öyle bi karaktersizsin ya dedim yapmam dedi bağırdı ve havlan it ısırmaz dedim saygısı bitmiş ilişkiden de hayır gelmez zaten zamanında ben yalvardım ayağına kapandım simdi bir gün pişman olsa onu düşünemiyorum bana nasıl dönmesi için çaba harcayacağını ama bende o bitmişti yoluda ins açık olmasın
Hakkınız da hayırlısı ne ise o olsun
Çöpe atarim
Yok ederim
Çöpe