Kullanmaya devam mı, atar mısınız, başkasına mı verirsiniz, saklar mısınız?

Kullanmaya devam mı, atar mısınız, başkasına mı verirsiniz, saklar mısınız?

Yani ilişkimiz bittiyse eğer ben şahsen kendisine geri verirdim. Sonuçta bitmiş bir ilişki artik hayatında olmayan bir insan olmus oluyor o yüzden hediyesini hala saklamanın bir anlamı olduğunu düşünmüyorum ben şahsen. Ben gider geri verirdim hepsini. Yani saklamak iyi değil ya. Benim erkek kardeşim mesela ayrıldığında kız arkadaşının ona aldığı tüm hediyeleri geri verdi. Öylede gururlu bir çocuk yani. 😄
Unutamadiysan ve hayatına kimseyi almayacaksan sakla. Yalnız bunun bir de karşıdaki boyutu var. O da gerçekten hayatına birini alıp, almayacağını düşünmen lazım.
Ayrıldık bir ay sonra nişanlandığı mı öğrendim.. PTT kargo ya bana aldığı boxer a kadar paketleyip yolladım... not olarak da sıra sende sende yolla dedim.. hiç bir sey yollamadı.. maddi ederi iyiydi... sonra millete demiş o adam benim kıymet imi ederimi bilmedi diye.. bu seferde hesabına 0.001 kurus Eft yaptım.. senin kıymetin ederim bu diyede axıklna yazdım.. hakaret davası açtı..😂😂😂😂
Bilmiyorum yani gerçekten bilmiyorum bir sebepten dolayı bitti bitirmek zorunda kaldım eşyaları aldıklarını hala kaldırmadım duruyor ne yapacağım bilmiyorum
Cevap
15Cevap
Kullanışlı bir şeyse devam ederim hatıra gibiyse atarım muhtemelen
Valla başkasına veririm atmak israf olur yazıktır ihtiyacı olan kullanır. Dip not: Kullanmaktan rahatsız olurum o zahtın verdiği şeyleri.
Duruyor, kutuladım dolabımda arada yolladığı hediye ve notlara bakıyorum.. Nerden nereye.
Kullanılabilen şeyleri kullanırız yoksa çöp ya da verilceklere
Yeni sevgilime hediye ederim 😉 istemediği sürece bende kalir kullanırım
Ben atmadım kötümü bitti biraz evet ama anılarımıza saygım var kezaz onuunda aynı şekilde atmadık
Eskiyene kadar kullanırım, boşa mı gitsin yazık 😂
Kullanırım ay nolcak fazla duygusallığa gerek yok jdjd
ben hepsini ihtiyaç sahiplerine verdim sweatshirt falan vardı
değeri 5-6 binlik saati çarptım yere cüzdan belki 2-3 bin lira. hep marka hep pahalı baba parasıyla aldığı hediyeler vermişti bana kendini değeri mi 1 kuruş etmez miş.
"Eski" yok hayatımda, dolayısıyla atılacak bir şey de yok elhamdülillah.
Bende atarim ama eski sevgilim hicbirini atmadi gozume soktu resmen oc aldi pislik
En fazla ne almış olabilr ki o yüzden umrumda Olmaz sjdk
Kolye vs gibiyse takarım da ortal bişeyler varsa eğer onları atarım yanda kullanmam köşede durur tabi ihanetimsi bişe varsa her şeyi atarım
Kullanırım satarım 😂
Hatırlamamak için atarım
İhtiyacım yoksa fakire veririm
Bende bi an tüp fırlatti diye gördum 😂☺️
Kullanırım ya da letgo’da üflerim 😃
Elbette atmaz kullanirdim. Sonucta degerli oldugum anlarda alinan ozel esyalar
Itiraf edeyim duruyor 😅
Hiç sevgilim olmadığı için hediye de almadım
Genellikle direkt çöpe atıyorum
ben ona yapmıştım çöpe bastım
Kullanırım, kullanıyorum da hiç de kullanırken aklıma gelmiyor
Kullanıyorum
Doğru çöpe
cöpe atarim
Satarım
Direkt çöp
sakliyorum ben hatira
Direkt çöpe atarım.
Aynen katılıyorum
Atarim
Atarim.
Atarım
Başkalarına verdim kullansınlar diye
E adanada normal
Satarım 2. El
Atardım cope gitsin
attımmmm
Ona aldigim çift bilekliginide atmamis masasinin ustunde duruyordu diger aldigim esyalar ilk koydugu yerde kitapliginda duruyor çok göz önünde zaten bilekliği hiç kaldırmamış 1 ay oldu ayrilali 2 side masanin ustundeydi oylece kenara koymamis galiba eline almis bakmis belki takti belki beni hatidlattigi icin sonra geri koymustur masaya
Atarım ne yapayım
Hepsi sanaldı...
Sanal derken sjd
Tüm sevhililerim internet üzerindendi ama en fazla süreni 1 hafta falandı
Kullanıyorum valla eşyların ne suçu var.
Atarım
Atarım
Kimden ayrıldıysam hep attım
Geçmiş sonuçta kalır öylece
kalır bi köşede.
Direkt çöpee
durur öyle.
bi sürü kıyafet almıştı hala da giyiyorum
Doğru çöpe
Sakladım.
Atarım
Sakliyorum