+1 yılB şıkkı ; geri verilmeli . Eski sevgiliye kendisinden onun hiç bir maddi manevi hiç bir esamesi kalmadığını göstererek hem onun hem kendinin sonraki ilişkimize ya da ilerideki eşimize zarar vermemek , duygu düşünce bazında dahi olacak olsa da sadakatsizliğe mahal vermemek için çoğunluğun işaretlediği A , C , D şıkları gibi davranmamalı ; ilişki bittiğinde her şeyiyle bitirip bunu da karşı tarafa göstermeli . Yani ; B şıkkı ; hediye olarak alınılan her şey geri vermeli . Şunu da belirtelim yanlış intiba vermeyelim . Herkesin tek ve ömürlük bir ilişki yaşaması doğru ve güzel olandır .
43 Yorumla- +1 yıl
Çok haklısın. Hediye değerli insana verilir, değerli insandan alınır. Biz dilenci değiliz. İade edilmeli. Mümkünse eline teslim edilmeli.+1
- +1 yıl
Arayın son bir kez ve unuttuğum son bir hediyen kalmış geri vermediğim deyin . Hediyeni ne yapayım göndereyim mi birine mi vereyim diye sorun . Lafı da uzatmayın ki onunla konuşmak için fırsat kolladığınızı zannetmesin . Umursamaz , iplemezse de tamam o zaman sokaktan herhangi ihtiyacı olan birine veririm deyin ve verin . Yada oda 7 hediye vermiştim 6sını geri verdi birini vermedi demeyecek seceresini tutup ince düşünen birisi değilse onu hiç aramadan birine verin ve konu kapansın .
En İyi Cevaplar
Siz nüfus cüzdanındaki doğum gününüzü kutlayın, diğer doğum gününüz hatıralarınızda ki yerini alsın, hediyeler her zaman özeldir her ne olursa olsun hediyenizi sonsuza saklamalısınız, sakın atmayın, eski sevgilinizin doğum gününüzü tanıştığınız gün ilan etmesi bir anlam da sizi hayata bağlayıp tatlı sürprizler yapması bence taktire şayan bir durum, anneniz için üzgünüm ALLAH rahmet eylesin, mekanı da şu an eminim cennettir.. ben kendim tüm hediyelerimi ne olursa olsun mutlaka özenle saklarım, maneviyata çok önem veririm bence siz de öyle yapın..
11 Yorumla
+1 yılo bana geri vermişti bende dolayısıyla onun hediyelerini geri vermiştim. O böyle bir şey yapmasaydı ben geri vermezdim çünkü böyle şeyler saçma geliyor bana hediye sonuçta senin artık geri iade etmek mantıksız bence verilen mal geri alınmaz hesabı :)) TEPE TEPE KULLAN :)
31 Yorumla
+1 yılbirtane ayıcık birtanede mektup var eee napim onları şimdi kutuya attım ...
01 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
42Cevap
+1 yılBir insan dünyada sevgiliye verdiği değeri kıymeti anneye babaya vermiyor. Eski sevgili olması bunu değiştirmez. Bu aslında tamamen kişilikle alakalı. Eski olsa bile onunla geçirdiğin günlere seni bir an bile mutlu ettiğine duydugun saygıdır. Sakla bence. Ne tür hediye aldıysa ondan kalan ufacık çöpü bile sakla. Bunu ona söylemene gerek de yok. Sen kendine saygı duy. Onunla geçirdiğin zamanlarına saygı duy.
14 Yorumla- +1 yıl
Ama başkası için terk edildiysen ne olacak. Her gördüğünde için acıyacak. Atma kendisine ver.
- +1 yıl
En sonda yazdıgım gibi insan kendine saygı duymalı. Geçen mutlu günlerine mazizine saygı duymalı. Yine sevgilin hata yaptıysa gönül koy ama mutluluk dilemeyi ihmal etme. Bu insanın tamamen kendine olan saygısıyla alakalı birşey. Eski sevgili ya da arkadaş farketmez görüzmezsiniz aramazsınız.
+1 yılBen çok sordum bu soruyu. Eğer gerçek bir nedenle ayrılıp dost kaldıysan görüşüyorsan sakla. ama seni bir başkası için terk ettiyse ve haksız yere gittiyse derhal kendisine iade et. Hatasını anlasın. Ben öyle yapıyorum. Daha önceki bir sevgilimin eşyalarını ayrı şehirde olduğu için kargoya verip gönderdim. 2 yıldır aramayan zat-i muhterem 2 ay konuşmak için yalvardı asla telefonunu açmadım. Hatta ta Antalya'dan beni görmeye İstanbul'a gelmeyi istedi asla görüşmeyeceğimi mesajla bildirince çıldırdı. Ve şu anda birisinin eşyaları iade edilmek üzere odamda hazır bekliyor: Ama şıllık kabul etmiyor. Bi akşam geçerken evine bırakıp geçeceğim. Utandığı için alamıyor.
10 YorumlaBen bir keresinde hediye alirken karar veremedim hepsini aldim 4 cesit hediyeyi kutuya koydum. O okuz hediye almamış. Ertesi gun kocaman bir hediye kutusunun icinde bir sürü hediye vardi.Abartmis.Amcasinin hediyelik esya dukkani vardi bedavadan almis duyumlarima gore :)
Aradan zaman gecti ayrildik hepsini arkadaslarima dagittim çok sevindiler31 Yorumlaeski hatıraları kendinize yük yapmayın maddi değeri olan birşeyse ver garibanın birine sevinsin. Aslında iyi olmayan ilişkilerinizi hatıraları tekrar tekrar tekrar yaşayarak efsaneleştirmenin bir anlamı yok. Kötüyü iyi gstermek gerçekte iyi olanlara hakarettir
20 Yorumla- Diğer konusunda 477 cevap paylaştı.
+1 yılbasin sagolsun öncelikle...
hediyeni sakla hatirasi kalsin gercekten anlamli bir durum eski sevgilinde cok dusunceliymis41 Yorumla Bana hediye alan olmadı pek, hep ben aldığım için böyle bir sorunum yok. Galiba odunlara rastlamışım ben.
At gitsin bu arada.22 Yorumla
+1 yılBen atmaya kıyamıyorum pek üzülmüyorum da ama kalsın ne olacak. O zaman güzeldi o anı ele alarak değerlendir bence hayatından guzel bir anı olarak geçti gitti dursun bence benimkilerde yatağımın altında durur kazağı çakmağı vs.
20 Yorumla
+1 yıldirek sorarım bana veripte geri almak istediğin bişey var mıdiye. eğer yok diyip allah belanı versin derse. bende ne var neyok gözünün önünde bir çöp konteynırına atar ateşe veririm buna değerli eşyalarda dahil. (altın bile olsa)
20 YorumlaDiğer konusunda 3,6b cevap paylaştı. Ne olursa olsun onlarin hepsinin ayri bir yeri vardir bende atmam saklarim.. he ama aldatilmisimdir ya da kotu ayrilmisizdir o zaman ya geri veririm ya da aynen cope...
35 Yorumla- +1 yıl
aklıma pis şeyler geliyo öneri yapayım mı :D :D
- +1 yıl
yok canım o ayrı
bu elde kalan hediyeler hakkında :D - +1 yıl
hahahaha :D pis kalahalarımı hisset :D
- +1 yıl
o ne be :D
- +1 yıl
ilk defa biri bana akrostiş şiir gönderdi :P :D :D
benim eski sevgili ona verdiğim hediyeyi yeni sevgilisine vermiş hahaha :) karaktersiz kızlarrrrr
22 Yorumla
+1 yılHediye değerli insana verilir değer verdiğin insandan alınır. Eğer terk ettiyse ortada değer kalmamıştır. Terk edilen o kadar aşağılık birisimi ki onun halen eşyalarını hediyelerini kullansın.
Sevgiliden alınır hediye,
Sevgili kalındıkca kalır hediye,
Sevgili gider ise,
Bez olur çaput olur hediye.00 Yorumla
+1 yılbi düşüneyim
hiç hediyem yok o yüzden sıkıntıda yok17 Yorumla- +1 yıl
valla tatmadığım bir duygu
hep veren taraf olunca
+1 yılya hu niye atar yakarsınız gitti canım hediyeler cevrenizde sevgilisi olmayan hediyeye muhtaç bir sürü arkadaş vardır eminim verin nasiplensinler ne güzel :/
20 Yorumla
+1 yılŞimdi neden bütün cevaplar hınç dolu :D
Uzun süreli eski sevgilimin yığınlarca eşyası/hediyesi var bende hepsini de göz önünde tutuyorum, eski zamanları hatırlatıp mutlu ediyor beni ^^10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbende atardım.. çok özel olmazsa ne oldu da bitti... yanlıs anlama ikinizde birbiriniz için önemliymişsinz
12 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılhayırlısı olsn..
yakıyorum ya da yerin dibine gömüyorum link
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılB şıkkı sacma bence düşünsene sevgilin sana iç çamaşırı almış sende geri veriyorsun :)
23 Yorumla- +1 yıl
bu durumda d şıkkı da saçmalaşıyor o iç çamaşırını başkasına da veremezsin! geri iade de edemezsin adam dantelliyi giyemeyeceğine göre koklar koklar durur:)
Cevap sahibi+1 yıl:)
+1 yılyeni hediyelere şans vermek istemiyorsan atma.önündeki maçlara bakmak istiyorsan at.
12 Yorumla- +1 yıl
ozaman eskisinden kurtulmalısın.
+1 yılHic bir sekilde kullanmam.atarrim simdi baskasina veririm tesadüfen görür onu hatırlarım asabım bozulur...atınnn gitsinn
20 Yorumlasaçmalama olan olmuş eğer duyguların kontrol altındaysa tepe tepe kullan .
Ama insna beyninin duyu hafızzası çok kuvvetlidir eğer her görüşünde üzülüyorsan kaldır veya kızılaya ver .20 Yorumlao kdar özel brsyi atmazdım heralde.. maneviyatı büyük ... ama hayatmdaki insann yerine koyarsam kendimi hoş bir şey değl :/
10 Yorumla- Diğer konusunda 963 cevap paylaştı.
+1 yılgeçmiş geride kalıyor. bir zaman sonra hayatına baskası girecek ve gecmişi unutman gerekecek. bence at ve ya birisine ver daha doğru
20 Yorumla tuvalete atıyorum. sonra sifon sesi insanı bir rahatlatıyo...
41 Yorumla- +1 yıl
ayıcık aldıysa onu nasıl atıyorsun!
Beni terkeden,benim terketiğim kişiye ait bir şeyi bulundurmak saklamak,kullanmak etik bulmuyorum iade ederim.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılkardeş .. çok zor oluyor o dediklerin. saç tellerini bile koydum özel eşyalarımızın içine yarın hepsini gönderiyorum kargoyla. o kadar değerli şeyler var ki hala değerli. ama tek başına hiç bir anlamı olmuyor.
11 YorumlaDiğer konusunda 551 cevap paylaştı. Sakla bence ileride bakar kocaman bir gülümsersin :)
21 Yorumla- +1 yıl
o niye gülümsicen :)
Sakla yahu, ayrilmis da olsan zamaninda deger verdigin bir insandi. Sacma sapan triplere girmek anlamsiz.
20 Yorumla
+1 yılBen de saklıyorum bence giden gitsede anılar önemli
10 Yorumlaimha ediyorum.senin durum çok farklı be canım üzüldüm :(
21 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsaklamaz hayatındaki yeni insanlar için kötü durum olabilir empati yap atmak en iyisii
30 Yorumlabn kendsine geri vermştm sdce küpe almştı bn çok taktm al brzda sen tak dye
10 Yorumlaonun eşyası bende duruyoda en sevdiğim tişortumu almıştı ne yaptı lan acaba :)
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbenim için değerli bitane erkek arkadaşım vardı digerlerinin attım birtek onun aldıklarını atmaya kıyamadım cünkü cok vefakar fedarkar güzel insandı...
21 Yorumla- +1 yıl
Neden ayrildiniz o zaman
Kutunun içindekileri yaktım kutuda fotoğrafını çekip yolladım ona ömür boyu saklayacağımı söyledim öylede yapıcam. Kutuya zarar vermedim bu arada :)
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAyakkabı,gömlek,kazak kullanıyorum şahsen fakat işime yaramayacak şeyleri ya iade ettim ya da çöpe attım
12 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılkesinlikle :D
+1 yılSaklarim gunleri degistirmem sonucta o bir hatira senin hayatinda
10 Yorumla
+1 yıldursun kullan nerden bilecek amaaaaaaannn hediye işte :D
10 Yorumla
+1 yıladı üstnde eski sevgili bırakıp gitmişse o hediye yi göznn onnde cpe atrm
20 Yorumla
+1 yılBirine ver hayrina kullansin cunku gordukce cok acitir canini
00 YorumlaBen attım
Durursa daha çok canım yanardı41 Yorumla- +1 yıl
Aferin doğru kararına+1
Gizli Üye(36-45)+1 yılHediyeler ne? Ona karşı nefretin yoksa atma ama ilerde ciddi bir ilişkin olursa atmalısın..
12 Yorumla- +1 yıl
Ne olursa olsun. Hediyenin cinsi önemli değil ki.
Cevap sahibi+1 yılTabikide ben ondan dolayı sormadım..mesela erkeklerin meşhurdur ayıcık oyuncakları öyle birşeyse çocuk esirgemeye versin anlamında sormuştum
+1 yılBenimde vardı herşeyi verdim bi çanta verdim kuzenime kullanamam fena oluyorum diye çanta 5000 olmuş bide sonradan yamuk yaptı kuzen bana aman diyim siz başkasına vermeyin arkadaşlar
00 YorumlaHediye olarak bende kalan sadece bir resim var geri kalanı yaktım,attım...
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılhediye ettiği şalın üstüne büyük abdestimi yapıp kargoyla evine yolladım sevgilim değildi hiçbir zaman olmadı görüştükden sonra düşünecektik bir hediyeleşmemiz oldu sonra olmaz deyincede hediyesini geri yolladım oh dedim
00 Yorumla
+1 yılSakla hatirasi var onun
12 Yorumla- +1 yıl
O zaman bir arkadaşına ver senin için saklasın:) gözüne batmaz:)
- Diğer konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılÖylece duruyor birkaçını attım.
10 Yorumla Vallahi ben tepe tepe kullanıyorum.
10 Yorumlaver birine nasiplensin gariban!,;-))
10 Yorumla
+1 yılNeden bilmiyorum ama saklıyorum hep :)
10 YorumlaDolabimin bir kosesinde duruyor.
10 Yorumla
+1 yılo kişiyi hala seviyor musun peki ?
22 Yorumla- +1 yıl
hmm o zaman unutmak istiyorsan at gitsin ama unutmak işine gelmiyorsa dursun sakla bence :)
Gizli Üye(36-45)+1 yılNÜFUS CÜZDANINDA DOĞUM TARİHİN YAZMIYO MU
11 Yorumla
+1 yılAt gitsin ondan bişey kalmasının anlamı yok.
10 YorumlaDiğer konusunda 335 cevap paylaştı. Öyle1 hediye alınmadı
20 Yorumla
+1 yılSevgilisine hediye alamayan birine ver
0_011 Yorumla- +1 yıl
Hayır gelmez. Hayırsızın eşyası sahibine iade edilmeli.
- Diğer konusunda 582 cevap paylaştı.
+1 yılal tepe tepe kullan valla ne vericen geri:D
10 Yorumla - Diğer konusunda 345 cevap paylaştı.
+1 yılVeririm birine nasiplensin oda
10 Yorumla Diğer konusunda 64,1b cevap paylaştı. atiyorummm
gerek yok21 Yorumla- +1 yıl
Hatta kendisinin üstüne at.+1
yaktım gitti yapacak bişey yok
20 YorumlaDiğer konusunda 2,1b cevap paylaştı. Yaktım duman olup havaya karıştı.
10 Yorumla- Devamını Gör (31)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar