Evet olabilir yani bu mümkün yani aslında bu kişiye göre değişiyor gerçekten seven kişi hemen sevgili olabilir yani beklemek istemezler. ama eğer bir başkası varsa yani aynı anda konuştuğu bir den fazla bir kişi varsa o kişi belki de hemen sevgili olmak istemeyebilir yani ikisini de denemek için bunu genelde sürekli flört eden ya da bir den fazla kişi ile konuşan insanlar yapıyor yani kadın erkek fark etmiyor diyebilirim. ama bunların dışında bence güvenmediği için de olabilir. yani bazen mesela kızlar şey diyebilir evet tamam birbirimizden hoşlanıyoruz ama çok da hızlı gitmesek mi gibi cümleler kurabilirler bu yüzden de aslında kişiye göre değişir demiştim. yani kimsenin gerçekten sevip sevmediğini anlayamayız çünkü bu yüzden de bence. daha çok kafası karışık olan ya da duygularından bir şekilde emin olamayan kişiler daha çok beklemek isteyebiliyor maalesef. ama genel de seven insan sevdiği kişi bir tane olan başka kimse ile konuşmayan insan genelde hemen sevgili olmak istiyorlar benim gördüğüm akdarı ile yani kişiden kişiye değişen bir durumdur bu benim için.
Ben birine açildim hoslandigimi soyledim baska biri var dedi ben aslinda o kisiyle sevgili olmak istememistim arkadas olarak tanimak ozelliklerini begenirsem sevgili olmak istemistim arkadasca tanımak daha sonra uyusursa kafanız sevgili olmayi dusunuyordur