Umursamadığın birine sonradan aşık olmak ?

arkadaşlar ben bir çocuktan hoşlanıyodum falan çıktık ama sonra ben olmuyo ayrılalım dedim ayrıldık ama tabi ayrılınca salaklık yaptığımı anladım neyse işte biz aynı arkadaş ortamındayız sık sık karşılaşıyoduk ama konuşmuyoduk göz göze gelince hemen kafamı çeviriyodum sonra bir nedenden dolayı konuşmaya başladık falan sonra yine çıkmaya başladık herşey güzel iyi falan bu bana çok ilgisizsin ben böyle sevgili istemiyorum dedi bende buna sinirliyim üstüme gelme istediğin buysa ayrılalım dedim bu da sonradan anca anladı ne dediğini barışmak için yalvardı mesaj attı falan bence hiç cevap vermedim hep soğuk davrandım tersledim sonra mesaj atmayı bıraktı bide biz düz akşam istanbula gittik okul gezisi vardı falan neyse hep birlikteydik ne zaman baksam bana bakıyodu ya ben onun arkasında dolanıyodum ya da o benim hep benle uğraştı zaten hoşuma gidiyodu aslında ama tesadüf olabilir mi acaba göz göze gelmemiz ? şu an başka birini seviyo galiba tam bilmiyorum o kızda benim arkadaşım başkasını seviyo neyse işte baya yardıma ihtiyacım var ne yapmalıyım ? :((
Umursamadığın birine sonradan aşık olmak ?