Onu arkadaş olarak görüyorum ama bir şansı hak ettiği için onunla sevgili oldum, pişmanım, ne yapmalıyım?

Merhaba arkadaşlar. Şöyle bir sorunum var. Bundan iki ay önce biriyle tanıştım. Kendisi sosyal medya yöneticisi oldugu için yaptığı canlı yayından tanıyordum kendisini. Kendisi de tesadüf eseri profil fotoğrafım dikkatini çektiği için istek atmıştı bana. Kabul ettim öne çıkanlarımdan bir fotoya yönelik soru sordu ve konuşma öyle başladi. O gece sabaha kadar konuştuk. Genelde sabaha doğru uyuduğum için benim için sohbet niteliğindeydi konuşma. Ertesi gün fakültemin yanında gördüm onu. Ve takip ediliyormuş hissi uyandırdı. Ayaküstü konuşup çekip gittim işim vardı ve hemen uzaklaşmak istedim sebepsizce. Saha sonra da konuştuk ama genelde gecelerı uyumadığım için sohbet amacıyla konuşuyordum kendisiyle. Konu konuyu açti bir ara Satranç oynama sözü verdirdi. Kabul ettim. Buluştuk fakat Satranç oynayacak vaktim yoktu kahve içip ayrıldım yanından. Oturduğumuz kafedeki ambiyans çok farklıydı şömine yanına oturduk. Hayatımda ilk kez birinin benden hoşlandığına kendi gözlerimle şahit oldum. Ara ara konuşurken alttan alttan sevgili olamayız mesajını verdim ona rağmen konuşmak tanımak istediğini arkadaş olmak istediğini söyledi. Bir ara çok sıkıldım sınavlar başlıyor diyip instagramda takılmayacağım bir süre dedim e postamı istedi espri yapıp kaldırdım uygulamayı. İki hafta sonra açtıgımda sınav olacağım gün bile sınava girmeden 5 dakika önce sınavda başarılar dedi mesajla. Çok rahatsız oldum çünkü sınavlarla ilgili tarih bilgisi vermemiştim bu mesajı kötü hissettirdi bana. Takip ediliyormuşum gibi. Sonra bunu söyleyip bir şeyler daha söyledim kızgın olduğuma iletişimi kesmek istediğime dair. Baktım o gün ağladı yanlış anlamışım bilmem ne birkaç açıklama yaptı. Neyse ağladı diye acıdım yumuşadım. Bir iki olay daha oldu onda da ağladı aşırı duygusal olması beni kaydırdı ama lanet olsun empati hissim yüzünden sustum. Daha sonra yine konuştuk filan ilgiliydi düşünceliydi filan en son bir şans verdim iki hafta önce kadar. Hayatımda hiç sevgilim olmadı ilk olan da hak edecek beni üzmeyecek biri olsun istedim o yüzden ona bir şans verdim. Aşkım filan diyo , ilgili düşünceli filan. Yani iyi kalpli üzüp kırmak istemiyorum ama onu da sevgilim olarak hayal edemiyorum. Harbiden sohbeti filan güzel düşünce yapısı filan da öyle ama olmuyo. Durduk yere de bırakamıyorum onu üzülüp ağlayacak diye. Kalbi temiz olduğu için ahını almak da istemiyorum. Napıcam ben bir akıl verin lütfen

Onu arkadaş olarak görüyorum ama bir şansı hak ettiği için onunla sevgili oldum, pişmanım, ne yapmalıyım?