Konuşur
Çekinir
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
adamın yanında başka erkeklere yem atıyorsan konuşmaz.
adamdan hoşlanıyorsan ve hiçbir şekilde belli etmiyorsan çok büyük ihtimal konuşmaz. çünkü bunu uygun şekilde davranışlarıyla belli eden kadınlar var. eğer erkeğin gözünde bu kadınlarla aynı ligteyseniz, adam gider diğer kadına teklif eder.
aktif pasif gibi ucu bucağı olmayan liseli ergen oyunları oynarsan konuşmaz. şit testler de bu gruba giriyor. bunun mantıksal açıklamasını yapayım: adam sizce kabul edilebilir biri ise ve olur diyeceğiniz biriyse, çok fazla oyun işine kalkışmanız ondaki beklentiyi yükseltir. adam der ki, bu kadar uğraşıyorum sonu güzel olacak herhalde. fakat bir noktada bunun ucunu kaçırırsanız ki (size bir sır vereyim Türk kızları cidden işin cılkını çıkarıyor) olacak iş olmaz, yatar. eğer adamın kendi aklındaki sonuç ve adamda oluşan beklenti, sizin onu zorladığınızdan az kalırsa (kısaca çok güzel değilsen ama sanki kendini ulaşılmaz bir prensesmiş gibi adama sunarsan) kimse gelip senle konuşmaz.
adama herhangi bir şekilde hakaret ediyorsan ve onu küçük düşürücü söz ve davranışlarda bulunursan konuşmaz.
Kesinlikle çekinir.
Gemileri yakmamak için değil.
Emin olmak ister.
Sevginin kıymetini bilen adamdır.
Ufak da olsa bir karşılık bekler.
Tabi bunun ne kadarını görebilene denk gelebilir o konuda şüphem yuksek.
Şu gerçeği unutmamak lazım.
İyiyi de kötüyü de mesajlasarak ya da telefonda konuşarak tanıma şansımız bir hayli az bunu unutmamamız şart maalesef.
Zaman geçirmek,
Emek harcamak,
Göz göze gelmek,
Şart.
İlgi verirse karşılık veririm, aksi halde çekinirim. Gerçi bana ilgi vermeyen insandan hoşlanmam, her neyse sende pat diye gelip konuşanlara kanma bu kadar. Onlar büyük ihtimalle abazan, hoşlandıkları falan yok, seven erkek çekinir bence.
Cevap
21Cevap
Konuşur evet
Sazan değiliz bizde mk bazılarına gideriz bazılarina gitmeyiz erkege kuyruk sallaman gerekirki seni fark edip peşine gelebilsim erkeğin açıldıği surecte kadında onu destekleyici ve güven verici hareketlerde bulunmalıdır
Sen konuş ne var ki?
Hoşlanıyorsan sen git!!
Tanışıyor musunuz?
Detay?
Eğer gerçekten hoşlanıyorsan hoşlandığından emin olmak ister. Çekinir çünkü nasıl tepki koyacağını bilemediği için rahatsız etmek istemez.
Şu TC kızı bi şaşırt ne olur. Yahu hoşlanıyorsan git konuş ne kaybedersin ki? Dünya kısa şu saçma sapan kadın adım atmaz, erkek atar mantığından bi kurtulun mutlu olmaya çalışın.
asla bir kızla gidip konuşmayın direkt olarak tacizci damgası yersiniz.
Çekinir ben kendimden biliyorum çok çekingen biriyim kolay kolay kızlarla konuşamam
Çekilebilir, seni ulaşılmaz görebilir, belki senin ilişkin var diye biliyor olabilir
Belli olmaz senden adım da bekleyebilir özgüvenliyse gelip konuşur
Yürekliyse konuşur yürek yoksa bakışır bekler bekler bekler mal gibi bakar
Çekinen de var şahsen ortak bir şey yoksa öyle cafe de vs gitmem kismenin yanina
Kişiye göre değişir ben sürekli reddedildiğim için bu da reddeder kafasına giriyor ve konuşmuyorum
Genellikle platonik hâle dönüyor bu hoşlantı durumları.
Erkeklerin genelinde reddedilme korkusu olduğuna inanıyorum
Hep belli etti çekindi hiç açılmadı 1 sene sonra yemeye çıkma teklif etmişti
İkiside olabilir
Vardır illaki çekinenlerde.
Bir kızla konuşmak öyle kolay değil be
Cesareti varsa gelir söyler
Çekinenlerde var kendimden biliyorum
Çekinen vardır bence
Senden hoşlandığını anlaman için ne oldu?
Çekinenlerde vardır
Çekinenler olabilir
Var var cok var
Cekinebilir
Bişey yaptıkları yok
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?