Kızlara göre bu oyuncunun tipi nasıl? Tipi bu oyuncuya benzeyen erkek yakışıklı mıdır? Tipimin bu adamı biraz andırdığını düşünüyorum 😄

Kızlara göre bu oyuncunun tipi nasıl? Tipi bu oyuncuya benzeyen erkek yakışıklı mıdır? Tipimin bu adamı biraz andırdığını düşünüyorum 😄
Yanlış pozu seçmiş sin. Ama yine de çok yakışıklı duruyor, yüz hatları gayet güzel sert bakmasına rağmen tatlı bir gülüşü olduğunu hissettiriyor.
Aynen bu adamın diğer pozları daha güzeldi. Evet bence de yakışıklı ve karizma bir adam. Benimde tipim biraz bu adamı andırıyor 😄
Şanslısınız o zaman
Cevap
2Cevap
Yakışıklı adam, yanlış yorum olabilir ama eril hissettirdi
Hayır sen fazlasıyla doğru yorum yaptın 😄 Kızlar böyle tipte olan erkeklere baktıklarında, bu erkeklerin erilliğini hissetmeyi bilmeliler
yakisikli adam yuz hatlari falan cok iyi ama sarisin gibi biraz, sevmiyorum sarisin bunun esmeri bi tik cok yakisikli olurdu
Kizlar bunu nasıl yakışıklı buluyor ya tam bir kavgacı hiç sevmem ben ama kızları bilmem ( gey değilim. )
Evet yakışıklı
Kızlar için sert maço haşin duran her erkek yakışıklıdır
Yakışıklı
Soruma saçma yorumlar yapan diğer kızlar gibi değilsin, bir erkeğin yakışıklı olup olmadığından iyi anlıyorsun 😊 Keşke diğer kızlarında bazı konuları anlama yetenekleri böyle iyi olsa
yani fena değil ama çok benlik depil
Yakışıklı duruyor ama pis duruyo.
Bilmem emin değilim
Nope
Değil.
Çok çirkin
En korkunçudur
psikopata benzior
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?