3 gundur yazismamistii (sık sık 2-3 gun yazmadigi olur). Bugun de ben yazayim dedim. ‘Nasilsin hala yasiyor musun 😜’ diye yazdim. Cevabi ‘evet aklimdasin😜’ oldu. Pesinden de birkac gundur neler yaptigini kisa kisa anlatti. Normal bi konusmaya donustu.
ama anlamadigim aklinda olsaydim kisa da olsa yazmaz miydu? Yoksa durup dururken konusacak konu olmadigi icin mi yazmiyordur? Sizce?
ama anlamadigim aklinda olsaydim kisa da olsa yazmaz miydu? Yoksa durup dururken konusacak konu olmadigi icin mi yazmiyordur? Sizce?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Aklında olabilir ama ne şekilde onu düşünmek lazım bebito ahshah
Ne gibi yani
İlişkiniz ne?
Flort diyelim. Birkac aydir konusuyoruz. Ama bastan beri boyle araliklarla mesajlastigimiz icin benden yana kopuklik hissettim tam sebep vermeden bitirmeyi denedim bir ay once. Ve o zaman uzun uzun yazdi ciddiyetini bastan evlilik amaciyla bana yaklastigini ama once beni taniyip sonra bu konulari acmak istedigini. Kolay kolay birine isinmadigini ama bende farkli oldugunu. Vs vs. Ben de sonra geri donus yaptim cunku aslinda sorularima cevap verdi ben sormadan. Ordan da devam ettik ama fazla birsey degismedi bence..
Anladım benim öyle olan biriyle kötü bitdi de. Amma işte bilemeyiz insanlar farklıdır. Kendi adıma söyleyeyım güven duymazdım
Ay o kadar cok kisiyle tanistim, hatta evlilik garantiliydi bir lafima bakiyordu. Hic birine isinamadim. Bu cocuga baya isiniyorum ama bu da boyle cikti. Napsam en iyisi?
Peki ozel degilse senin nasil kotu bitti?
Anlıyorum. Ben de aşık oldum falan dedim sonrası hüsran😄aynı siz gibi konuşuyorduk flört dönemin de. Aramızda mesafe vardı. Buluştuk sonrasında iki kes beyefendının nıyyetı belli oldu. O benim gibi düşünmüyormuş ilişkini
Anladim. Biz yakiniz devamli bulusuyoruz sadece iletisim beni tatmin etmiyor. Simdiye kadar ortaya cukardi bir kotu niyeti olsaydi. Hatta evine de davet etti ve ben bozuldum, bunu farkedince de baya aciklama yapti sana karsi hayatta oyle bir saygisizlik yapmam soz konusu bile olamaz yanlis anlama falan diye diller doktu. Yani ne bileyim amaci kotu olsa simdiye pes ederdi sanirim
Bilemiycem bana da teklif etdiğin de hayır dedim kırılmışdı güvenmiyorsun falan diyerek. Ama sonuç niyyeti kötüymüş. Bence akışına bırak olacağı varsa zaten olur
Kendimi geri cekeyim mi yoksa normal arkadasca mi davranayim? Flortozluk pekyapmiyorum zaten
O yazarsa yaz sen de şimdilik
Bugun de mi yazmasaydim off ama bu sefer de beni ilgisiz saniyor :/
Bu günden bir şey olmaz bir addım sen atdın ve artık için rahat olur hem. Sonrasına bak yazmasa dahada yazma bence
Tamam bundan sonra iki hafta da yazmasa yazmiycam. Top onda artik. Sanki kiz nazi cekiyoruz bu ne ya
Aynen öyle yap
Tesekkur ederim canim :)
Rica ederim🤗
Sanırım pek umursanmuyosun
Oyle gibi ama o zaman neden benle bastan ciddi amacla yanistigini vs soyledi ki? Amac ne yani
Herşey olabilir cinsel olarak yaklaşıp ters gördüyse faydalanamıycanı anlayıp uzaklaşmışts olabilir aranızdaki ilişkiyi bilmiyoum
Yok bu konuda ihtimaller cok dusuk cunku bastan beri de biliyor bu konuda bir cikar elde edemeyecegini. Hatta soyle bsy var ailelerimiz samimi olmasa da tanisikliklari var. Bana ters yapacagini sanmam hatta daha once iletisimi kesmeye calistigimda ikna etti uzun uzun yazdi ciddi niyetle dusunuyorum bastan beri, sadece seni once tanimak istedim sonra bu konulari acmak kstedim vs dedi.
Acaba başka b aday bulduda onumu tsnımaya calıışıyor zamanını onamı harcıyor izleyip araştır
Nasil anlarim ki. Mesafe mi koysam aramiza?
Mesafe koyarsan onu izleyip halve hareketlerinden. Gözlem yapıp anlam cıkaramassın telefonunu kontrol et seninleyken telefonu kapalımı sesi falan yazışmalar falan
Ama sunu diyim seni yoran ilişkilerden kacın
Telefonunu kontrol edecek samimiyetimiz yok. Ama arabasinda otururuz genelde ve telefonunu hep onumuze koyuyor. Aramalari falan geliyor bazen ama hic sosyal medya vs uygulamalarindan bildirim geldigini gormedim ornegin veya mesaj
Yalan
yalan inanma
Muamele