Yeri geldiğinde tavrını koyabilmeli. Her şeye evet diyen erkek ortamda da ağırlığını koyamaz yanında pısırık gibi durur. Ortamlarda da bir ağırlığı olabilmeli
Bir kişiliği karakteri olmalı. Olmalı ki nerede nasıl müdahale edeceğini bilsin. Bir itirazda bulunduğunda benim iyiliğimi düşünüyor, doğru söylüyor dedirtsin…
Erkeğin duruşunu almaya çalışan kadınlar bir sonra sıkılıyor. Hata onların aslında. Tutturmuşlar bir hanımcı yapıcam diye. Erkek sevince zaten değer veriyor 😄
her şeye evet diyen biri erkek/kız fark etmeksizin ilişkinin genel yapısını bozar, kendi kişiliğinden de yoksun kalır. her zaman söylüyorum ilişki içerisinde fikir ayrılıkları yaşamak, kavga etmek çok normaldir çünkü hiç kimse birbirine yüzde yüz benzeyemez.
Her şeye evet derse bu sefer ilişkide hep alttan almak zorunda kalır bir süre sonra ve her şeye evet dediği için mantıken istemediği şeylere de evet der ve kendi olmaktan çıkar yalana bile gidebilir sonrasında da sıkıcı hale gelir ve ayrılığa bile gidebilir. O yüzden en önemlisi kendini dürüstçe belli eden erkek en iyisidir. Sonucu kötü olsa bile bunu demeli karşısındakini de kandırmamış olur böylece. Karşı tarafta nasıl davranacağını bilir, ona göre hareket eder. Sırf karşı tarafın mutluluğu için uğraşırsa karşı tarafa iyilik yapar ama farkında olmalı ki kendisine kötülük eder ve en önemlisi ilişki zarar görür ve ilerde tartışma çıktığında içinde kin kalabilir.
Yeri gelince tavrını koyan erkek tabikide.. Bir ilişkide ne erkek kadınını ele almayı düşünsün ne de kadın erkeği ele almayı düşünsün çünkü sıkıcı bir ilişki olur. En güzeli uyum içinde olmaktır 🥀🥀
Fikir ayrılıkları olabilir fakat genelde mantıklı olan şeyler yapılmalı. Kadınlar daha çok duygusal düşündükleri için her şeye evet diyen erkeği pek tercih etmezler.
Her şeye evet diyen ya da bilmem sen bilirsin diyen insanın kendine ait fikri, düşüncesi yokmuş gibi geliyor. Bir insanın kendine ait kararları, fikirleri olmalı ya.
Herşeye evet demesi iyi olmaz ki, insanın bir fikri olmalı hayır diyorsada mantıklı bir nedeni olmalı, hayır demek için hayır diyorsa gereksiz ego yapıyordur.
kendi fikirleri olan her haltı bana bırakmayacak adam candır ne o öyle emme basma tulumba gibi her halta evet demek ya sinir bozucu erkek gözüyle bile bakmam
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Önemli olan uzlaşmak. Bir taragin surekli evet demesi de itici, tavrini koyan da. Uzlasmayla, fikir alisverisiyle her sey çözülür.
arada tavır koysun. sonuçta ilişki tek taraflı olmamalı. her iki tarafında düşüncesi önemli. ben şahsen herşeye "sen bilirsin" denmesi hanımcılığın cıvkını çıkarır ! Anında konuşmayı keserim öylesiyle